Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι σε επιασε μαρη κ εισαι ο καλημερακιας σημερα???

εγω δεν ειμαι καλα... εχω ενα κομπο στο στομαχι μετα τα χτεσινα. προσπαθω να ειμαι καλα, αλλα δεν μπορω. εχω πεσει στα ταρταρα... λυπαμαι τοσο πολυ για ολα.. :-(

Και εγω αλλα συνεχίζω το βιολί μου !!!!

Παρτω αλλιως...δεν βγαινει η ζωη ετσι....

να τη φας τη κρεμα σου ρε! ποιος σου πε οτι εχουμε ραγαδες?????? :-P:razz::-P ολες για ρακετες στη παραλια ειμαστε!!!!!!!!!! ευγε ευγε!!!!!!!

να σας πω εμενα το στηθος μου χαλια! αλλα χαλια λεμε........... ετσι θα μεινω οεο????????????? τι μαγιω θα βαλω φετος???????????

Να σου δωσω το τηλ. της φιλης μου που τα φούσκωσε???:tongue:

χτες βραδυ ηπιε μια βαρια αντιβιωση το καμαρι μου (θυμαστε που ειπα οτι εινια χαλια) και παραπατουσε και επεσε απο τη σκαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: α ρε ατιμη μεζονετα.............. τελος παντων, δεν ανοιξε το κεφαλι στα 2 (να γλυτωναμε μια και καλη τουλαχιστον) και ειχα να νταντευω το μωρο και τον αντρα μου αλλα και εμενα που ειμαι επισης χαλια με λαιμο κλπ........

Ελα πές οτι τον εσπρωξες ....δεν θα το πουμε πουθενα...:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αι μαρη τον ανθρωπο... καλα ρε ιριδοπαιδο, θελω να σε ρωτησω κατι...

ποσο χρονων παντρευτηκες μαρη? δεν μου βγαινουν τα κουκια...

καλε δες το τικερακι....

6 χρονια γαμος, ειμαι 25 αρααααααααα 19 παντρευτηκα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ελενη μου οχι να τα φουσκωσω, απο αυτο μια χαρα ειναι αλλα αποταν γεννησα εχω ολο γραμμες γραμμες γυρω γυρω ροζ........ και γενικα δεν εκανα πουθενα ραγαδες στη κοιλια κλπ παροτι πηρα 20 κιλα αλλα το στηθος δε ξερω τι επαθε....... και να πεις το ιδιο δερμα ειναι........ πρπει να βαλω κατι? ετσι θα μεινω? σνιφ σνιφ

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

καλε δες το τικερακι....

6 χρονια γαμος, ειμαι 25 αρααααααααα 19 παντρευτηκα

κ πηγαινες παν/μιο οντας παντρεμενη??? μωρε μπραβο σου!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενη μου οχι να τα φουσκωσω, απο αυτο μια χαρα ειναι αλλα αποταν γεννησα εχω ολο γραμμες γραμμες γυρω γυρω ροζ........ και γενικα δεν εκανα πουθενα ραγαδες στη κοιλια κλπ παροτι πηρα 20 κιλα αλλα το στηθος δε ξερω τι επαθε....... και να πεις το ιδιο δερμα ειναι........ πρπει να βαλω κατι? ετσι θα μεινω? σνιφ σνιφ

Δυστυχως νομιζω πως οι ραγαδες δεν φευγουν.:(.....απλα αλλαζουν χρωμα και δεν φαινονται τοσο εντονα.

καλημερα

μπαινω για μια ερωτηση και θα ξεναμπω μετα να διαβασω γιατι εχω και τον ανασταση ξυπνιο.

λοιπον σχετικα με τα εμβολια, ο παιδιατρος μας ειπε να παμε μεσα μαη να κανουμε ΔΥΟ εμβολια μαζι-ενεσιμα- ενα για την ηπατιτιδα α και το αλλο του μηνιγγιτιδοκοκκου.κι αναρωτιεμαι, δεν ειναι πολυ δυο μαζι για ενα μωρακι 5 1/2 μηνων; τι παρενεργειες μπορει να χει; εσεις εχετε κανει ποτε δυο μαζι΄(δεν εννοω αυτα που ετσι κι αλλιως ειναι πολλαπλα) δεν ξερω το σκεφτομαι απο χτες, με βαλαν και κατι ιδεες οι γονεις μου τηλεφωνικα...ξερω για...

για πειτε

Διαφημίσεις

ωραια............... πωπω τι μαγιω θα βαλω τωρα μου λες????????? δε μου φταναν τα κιλα που πρεπει να κρυψω εχω κι αυτα τωρα..............

ομορφακια η μανα μου (καλη της ωρα) σε μερικα πραγματα ειναι τρομερη, μου το χ εξεκαθαρισει, κανε οοοο,τι θες αλλα μη παει και παρατησεις τη σχολη σου! παρε το πτυχιο σου οπωσδηποτε! ε και αυτο εκανα... μου το λεγε καθε μερα μιλαμε!!!!!!!!!!!

οχι μονο γαμος αλλα και δουλεια και στο τελος τελος που μου ειχαν μεινει κατι μαθηματα μετακομισαμε κερκυρα και πηγαινοερχομουν αθηνα στη σχολη να δινω εξετασεις... και δουλεια στη κερκυρα!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 χρονια η σχολη, πηρα στα 5 πτυχιο.... το ειχα βαλει στοχο ομως..... κουραστηκα κ γιαυτο δε συνεχισα μεταπτυχιακα κλπ... αν μεναμε αθηνα ισως να ειχα συνεχισει κι ολας!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα

μπαινω για μια ερωτηση και θα ξεναμπω μετα να διαβασω γιατι εχω και τον ανασταση ξυπνιο.

λοιπον σχετικα με τα εμβολια, ο παιδιατρος μας ειπε να παμε μεσα μαη να κανουμε ΔΥΟ εμβολια μαζι-ενεσιμα- ενα για την ηπατιτιδα α και το αλλο του μηνιγγιτιδοκοκκου.κι αναρωτιεμαι, δεν ειναι πολυ δυο μαζι για ενα μωρακι 5 1/2 μηνων; τι παρενεργειες μπορει να χει; εσεις εχετε κανει ποτε δυο μαζι΄(δεν εννοω αυτα που ετσι κι αλλιως ειναι πολλαπλα) δεν ξερω το σκεφτομαι απο χτες, με βαλαν και κατι ιδεες οι γονεις μου τηλεφωνικα...ξερω για...

για πειτε

Μανουλιτα μου μην φοβασε.....εμεις καναμε 2 ενεσημα 3 μηνων και τα επαναληπτικα τους 5 μηνων (μυνηγκιτιδοκοκο-πνευμονιοκοκο)....το πολυ που να κανει λιγο πυρετούλι και αυτο οχι απαραιτητα!!!!

μανουλιτα χασατε κανα εμβολιο? εμεις που χασαμε ειπε οταν καλοκαιριασει να της κανει 2 μαζι για να μπει παλι στη σειρα της.... κανουν και 2 μαζι δηλαδη.... αλλα εινια λιγο μικρο το δικο σου, γιατι δεν του λες να κανει μεσα μαη το 1 μονο και πιο καλοκαιρι να κανει 2 μαζι????

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ρε κοριτσια πολυ στεναχωρηθηκα με αυτο το περιστατικο στη τραπεζα..........

καπου διαβασα οτι λεγατε οτι μπορει κ να μην ηταν εγκυος αλλα το γραψαν για να παρακινησουν περισσοτερο το κοσμο???? οπως και να χει δραμα η κατασταση.....

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...