Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α!υπαρχει κι αυτη η πλευρα παντως (επεσε στα χερια μου και σας το βαζω) :

Δήλωση εργαζόμενου της Marfin

"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."

καλημερα κ εδω....

η κοπελα 32χρ. που πεθανε χτες, μιλαγε η συναδελφος καθε μερα για τις επιταγες στο γραφειο... πολυ καλη, ευγενικη...

Heloooooooooooooooooooo! Τι εγινε ρε παιδια σημερα? Που θα βγει αυτη η ιστορία? Εχω παθει πλακα πραγματικα!!!! Συγκλονιστηκα!!!! Πεθαναν ατομα για ποιον λογο? Για τα ιδανικα για την ελευθερια? Οχι πεθαναν για τα συμφεροντα των μεγαλων. Ρε παιδια δεν ξερω θα συμφωνησω με οσες ειπανε να πανε φυλακη αυτοι που κλεψανε. Να τους παρουν τις περιουσιες και να τους κλεισουνε μεσα για ολη τους τη ζωη..... Δηλαδη θα πεινασουμε εμεις ο απλος κοσμακης και οι διαπλεκομενοι θα περνανε καλα και θα πεθαινουμε αναιτια. Δεν θα σχολιασω τπτ για τους κουκουλοφορους γιατι και τον Αλεξη τον Γρηγοροπουλο στην αρχη αναρχικο και κωλοπαιδο τον ειχαν βγαλει και μετα εξελιχθηκε αλλιως το θεμα. Λυπαμαι πολυ για τα ατομα που πεθαναν και να πω την αμαρτια μου πιο πολυ για την κοπελα και το μωρο της..... Δεν εχω να πω κατι αλλο.... Θα διαβασω λιγο στο νετ τιγραφουν και θα επανελθω.... παω και διπλα....

μονο αυτο να εγραφες, αρκουσε...

βαλε βαλε να σε δουμε!!με γεια το μαλλι!!

ερχεται η μαμα??:confused::confused::confused::confused:

ελπιζω να την γλυτωση....

α σημερα ο αρης εκανε λευκανση,ωραια εγιναν,απο το τσιγαρο ηταν...χαλια....

οχι συχνα ομως... καταστρεφονται..(μη μ'ακουσει κ κανενας κ πει οτι χαλαω τη δουλεια..)

Kαλημέραααααα...!!!!!

Αχ μαρη σκουλικαντερα συμπεθερα Νο2 τι μου κανεις πρωι-πρωι και βαριεμαι.....

αντε χαλάλι σου!!!

ανοιγω κουρτινες.......

Απλετο φως εχει αγκαλιασει ολο τον οριζοντα.......ψηλα στο λοφο λαμπει χρυσοκόκκινο ενα μοναχικο πευκο......στεκεται αλυγιστο χρόνια πολλα, μοιαζει σαν να μας κοιταζει....

Θαλασσοπουλια και γλαροι χορευουν πανω απο την ηρεμη θαλασσα.....τοσο χαμηλα που τα φτερα τους αγγίζουν τον κατάλευκο αφρό......

ακουω θορυβω ....ενοχλητικο και επιμονο....κοιταω.....αυτος ο πατερας μου .....μολις γυρισε απο την λαικη και κουβαλαει τα ψωνια.....παλι πρωτος πήγε μη χ@σω....:?

αφιερωμενω και στην Ομορφακια !!!

ελα καλημέραααααα...........:D

παλι πανακριβα τα πηρε... τη κριση την εχει ακουσει???

Ρωτα το μπαμπα σου, πηρε φραουλες;;;;

Τί δωρο εκανες τελικα στο Μανω; Γιατι, απ ο,τι ειδα, εγραφες μεχρι αργα στα καφε, μαλλον του πηρες γραβατα, ε;;

Εν τω μεταξυ, ετσι οπως μπαινοβγαινες χθες στα καφε, μου θυμισες το τσομπανη που του φευγουν τα προβατα εξω απ το μαντρι και παει να τα μαζεψει μη τα φαει κανενας λυκος!!! Χιχιχιχχιι!!!

ιιιιιιιι. κ εγω αυτο σκεφτηκα το πρωι!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εχω 1 percutagfa 200ml σφραγισμενη και αλλη μια ανοιχτη μιση.....ειναι η κρεμα για τις ραγαδες.....

Εχουμε καμμια κοπελα που να την χρειαζεται να τις την στειλω????

καλημερα Ιωαννα

καλημερα Κιμη

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

κρατα τες μαρη,που ουτε ραγαδες εχεις..να σε γκαστρωσει ο μανω κ να παρεις 103 κιλα και να βγαλεις ραγαδες κ στη μυτη..μη παει χαμενη η κρεμα..πρωι πρωι με τσαντισες...ελενη1κιλοτολεπτοναπαιρνειςαποσημερα.

Εχω 1 percutagfa 200ml σφραγισμενη και αλλη μια ανοιχτη μιση.....ειναι η κρεμα για τις ραγαδες.....

καλημερα Ιωαννα

καλημερα Κιμη

εγω ελενιτσα μου, την εβαζα στον νικηφ. στην εγκυμοσυνη, δεν μου εκανε τπτ...γιατι το δερμα μου ειναι κακης ποιοτητας σαν της Μαριανθης!! εμας βρε πρεπει να βαλετε να παιξουμε ρακετες! να καμαρωσετε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα ομορφακια

καλημερα Ιριδακι

τι σε επιασε μαρη κ εισαι ο καλημερακιας σημερα???

εγω δεν ειμαι καλα... εχω ενα κομπο στο στομαχι μετα τα χτεσινα. προσπαθω να ειμαι καλα, αλλα δεν μπορω. εχω πεσει στα ταρταρα... λυπαμαι τοσο πολυ για ολα.. :-(

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

να τη φας τη κρεμα σου ρε! ποιος σου πε οτι εχουμε ραγαδες?????? :-P:razz::-P ολες για ρακετες στη παραλια ειμαστε!!!!!!!!!! ευγε ευγε!!!!!!!

να σας πω εμενα το στηθος μου χαλια! αλλα χαλια λεμε........... ετσι θα μεινω οεο????????????? τι μαγιω θα βαλω φετος???????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

χτες βραδυ ηπιε μια βαρια αντιβιωση το καμαρι μου (θυμαστε που ειπα οτι εινια χαλια) και παραπατουσε και επεσε απο τη σκαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: α ρε ατιμη μεζονετα.............. τελος παντων, δεν ανοιξε το κεφαλι στα 2 (να γλυτωναμε μια και καλη τουλαχιστον) και ειχα να νταντευω το μωρο και τον αντρα μου αλλα και εμενα που ειμαι επισης χαλια με λαιμο κλπ........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα Ιωαννα

καλημερα Κιμη

τί τις πηρες μαρη;; για να αλειφεις τα πεπονια μη κανουν ραγαδες;;; αφου δεν εχεις προβλημα, μ αρεσει που τις παιρνεις και δυο δυο, μη ξεμεινεις!!!:tongue:

χτες βραδυ ηπιε μια βαρια αντιβιωση το καμαρι μου (θυμαστε που ειπα οτι εινια χαλια) και παραπατουσε και επεσε απο τη σκαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: α ρε ατιμη μεζονετα.............. τελος παντων, δεν ανοιξε το κεφαλι στα 2 (να γλυτωναμε μια και καλη τουλαχιστον) και ειχα να νταντευω το μωρο και τον αντρα μου αλλα και εμενα που ειμαι επισης χαλια με λαιμο κλπ........

αι μαρη τον ανθρωπο... καλα ρε ιριδοπαιδο, θελω να σε ρωτησω κατι...

ποσο χρονων παντρευτηκες μαρη? δεν μου βγαινουν τα κουκια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...