Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α και μην νομιζεται απο αυτα που γραφω οτι μεχρι τωρα ψηφιζα κανενα πιο μικρο κομμα και ειμαι απο αυτες που τρεχουν στις διαδηλωσεις,δυστηχως και εγω ενα απο τα 2 μεγαλα ψηφιζα.απλα και εγω εχω αγανακτησει,οχι τιποτα αλλο στο τελος θα παθουμε τιποτα στην υγεια μας με τοσο αγχος καθε μερα με το τι θα γινει....

Ακριβως αυτο..... Θα πεθανουμε ολοι απο το αχγος..... Σαν τα κοτοπουλα θα πεφτουμε..... Εγω δεν χαρακτηριζω κανεναν συμφωνα με αυτο που ψηφιζει..... Μονο απο τα λεγομενα καποιου τον χαρακτηριζω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξεραθηκα...εφαγα....ωραια....

συνταγη για το ριζαλευρο και το κεχρι δεν ξερω...δεν εχει οδηγίες παλιογκαβαδι?

:tongue::P:p:p:p

πλακα με κανεις βρε;;; με τον πονο μου παιζεις! τι να ψαξεις παιδακι μου! σουπερ ο γιοκαρινος σου!

το 70% των μωρων ειναι λιγοφαγο...εχεις δει κανενα να μη μεγαλωσε??? μη σκας.

1ον:

εκανα ανταυγειες και κουρευτηκα χτες!!!αλλα απο την χαρα μου για το πριβε ξεχασα να σας το πω!!!θα βγω και μια ωραια φωτογραφια και θα σας βαλω τη μουρη μου να με βλεπετε!!!

2ον:

μπαινει αυριο το πρωι ο φαδερ για στεφανιογραφημα και μαλλον και μπαλονακι....εγω φυσικα δε θα μπορεσω να παω το πρωι...θα παω το απογεμα μετα τον οδοντιατρο νε τον δω αλλωστε θαχει παρεα..θαναι η μανα μου...:shock::shock::!:

μα ειναι τρελοι ρε παιδι μου :D...και εμενα...θεομουρλοι...με γεια το μαλλι

α σημερα ο αρης εκανε λευκανση,ωραια εγιναν,απο το τσιγαρο ηταν...χαλια....

τον λιμπιστηκες??

α και μην νομιζεται απο αυτα που γραφω οτι μεχρι τωρα ψηφιζα κανενα πιο μικρο κομμα και ειμαι απο αυτες που τρεχουν στις διαδηλωσεις,δυστηχως και εγω ενα απο τα 2 μεγαλα ψηφιζα.απλα και εγω εχω αγανακτησει,οχι τιποτα αλλο στο τελος θα παθουμε τιποτα στην υγεια μας με τοσο αγχος καθε μερα με το τι θα γινει....

εγω στις εκλογες ελεγα σε όλους ότι ειτε το ΠΑΣΟΚ βγει ειτε η ΝΔ, ιδια γραμμη θα ακολουθησουν γιατι πολυ απλα εχουν σχεδον την ιδια πολιτικη. Απλα ο ενας ειπε την αληθεια γιατι προφανως την ηξερες, ο αλλος δεν την ειπε γιατι ηθελε να βγει και πρωθυπουργος....εδω και τριαντα χρονια ακολουθειται μια πολιτικη που μας πηγαινε με μαθηματικη ακριβεια δω που ειμαστε τωρα.....και ακομη χειροτερα....και εμεις χανουμε πολλα...αλλα προς το παρον τουλαχιστον δεν εχουμε θεμα επιβιωσης...αλλα ρε παιδια θα το ξαναπω...για ολα φταινε οι κυβερνησεις ναι, μας εκανα και εμας ομως σαν τα μουτρα τους...λαμογια, κλεφτες και καλοπερασακηδες....κριμα...και εχουμε τοσο ωραια χωρα.....

Ακριβως αυτο..... Θα πεθανουμε ολοι απο το αχγος..... Σαν τα κοτοπουλα θα πεφτουμε..... Εγω δεν χαρακτηριζω κανεναν συμφωνα με αυτο που ψηφιζει..... Μονο απο τα λεγομενα καποιου τον χαρακτηριζω.....

;)...

καληνυχτα!!

ελενη διπλοκλειδωνω σημερα!!!ποτε δεν ξερεις ψαχνουν να βρουν και να κρυφτουν σημερα,ασε να ειμαστε σιγουρες!!!!

ευχομαι αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα!!!

η καλυτερη ευχη, καλημερα στις πρωινες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kαλημέραααααα...!!!!!

Αχ μαρη σκουλικαντερα συμπεθερα Νο2 τι μου κανεις πρωι-πρωι και βαριεμαι.....

αντε χαλάλι σου!!!

ανοιγω κουρτινες.......

Απλετο φως εχει αγκαλιασει ολο τον οριζοντα.......ψηλα στο λοφο λαμπει χρυσοκόκκινο ενα μοναχικο πευκο......στεκεται αλυγιστο χρόνια πολλα, μοιαζει σαν να μας κοιταζει....

Θαλασσοπουλια και γλαροι χορευουν πανω απο την ηρεμη θαλασσα.....τοσο χαμηλα που τα φτερα τους αγγίζουν τον κατάλευκο αφρό......

ακουω θορυβω ....ενοχλητικο και επιμονο....κοιταω.....αυτος ο πατερας μου .....μολις γυρισε απο την λαικη και κουβαλαει τα ψωνια.....παλι πρωτος πήγε μη χ@σω....:?

αφιερωμενω και στην Ομορφακια !!!

ελα καλημέραααααα...........:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Τελος παντων, αφου μεσημεριασε και δε γραφει, θα πω κι εγω τον πονο μου!

Κι εμενα βρε φραου-συμπεθερα, εδω και πολλες μερες το βραδυ ξυπναει ανα μια ωρα και ο μαυρος κυκλος μεγαλωνει αλλο ενα εκατοστο στο αμυγδαλωτο μου ματι!

Δε φανταστηκα οτι μπορει να ειναι απ τα δοντια τοσο μεγαλη ανησυχια!! Υποτιθεται οτι τα δυο πρωτα κατω δε πονανε τοσο πολυ! Κι εγω η τρελη το μπουκωνω γαλα καθε που ξυπναει (νομιζα οτι τωρα με τις στερεες δε χορταινει και τοσο πολυ!)!

Να τη πλακωσω στο ντεπον λες, ε; και ημουν ετοιμη να παρω τη γιατρο σημερις-και τη παιδιατρο και τη ψυχιατρο μου, χιχιχι- αλλα θα δοκιμασω πρωτα με ντεπονακι!

Στειλε καμια κουτα γιατι με τα ξενυχτια τα παιρνω με τις χουφτες τα ληγμενα!

Ρωτα το μπαμπα σου, πηρε φραουλες;;;;

Τί δωρο εκανες τελικα στο Μανω; Γιατι, απ ο,τι ειδα, εγραφες μεχρι αργα στα καφε, μαλλον του πηρες γραβατα, ε;;

Εν τω μεταξυ, ετσι οπως μπαινοβγαινες χθες στα καφε, μου θυμισες το τσομπανη που του φευγουν τα προβατα εξω απ το μαντρι και παει να τα μαζεψει μη τα φαει κανενας λυκος!!! Χιχιχιχχιι!!!

Τελος παντων, αφου μεσημεριασε και δε γραφει, θα πω κι εγω τον πονο μου!

Κι εμενα βρε φραου-συμπεθερα, εδω και πολλες μερες το βραδυ ξυπναει ανα μια ωρα και ο μαυρος κυκλος μεγαλωνει αλλο ενα εκατοστο στο αμυγδαλωτο μου ματι!

Δε φανταστηκα οτι μπορει να ειναι απ τα δοντια τοσο μεγαλη ανησυχια!! Υποτιθεται οτι τα δυο πρωτα κατω δε πονανε τοσο πολυ! Κι εγω η τρελη το μπουκωνω γαλα καθε που ξυπναει (νομιζα οτι τωρα με τις στερεες δε χορταινει και τοσο πολυ!)!

Να τη πλακωσω στο ντεπον λες, ε; και ημουν ετοιμη να παρω τη γιατρο σημερις-και τη παιδιατρο και τη ψυχιατρο μου, χιχιχι- αλλα θα δοκιμασω πρωτα με ντεπονακι!

Στειλε καμια κουτα γιατι με τα ξενυχτια τα παιρνω με τις χουφτες τα ληγμενα!

Ρε τρελοκομείο.....η οδοντοφυια ποναει γενικα.....δεν συμαινει πως θα βγαλει πρωτα το κατω δοντι και ποναει μονο αυτο...όλα την πονανε γιατι απο μεσα πιεζουν τα ουλα και ας βγουν σε 5 μηνες....

Δωσε στα μεγαλα ζορια ντεπον.....μην νομιζεις οτι θα σωσει την κατασταση απλα θα την χαλαρωσει λιγο.

Βαλε και στην μουρη μεικ απ και τραβα ταχυδρομειο....σου'ρχεται πακέτο...:tongue::tongue::tongue:

Ρωτα το μπαμπα σου, πηρε φραουλες;;;;

Τί δωρο εκανες τελικα στο Μανω; Γιατι, απ ο,τι ειδα, εγραφες μεχρι αργα στα καφε, μαλλον του πηρες γραβατα, ε;;

Εν τω μεταξυ, ετσι οπως μπαινοβγαινες χθες στα καφε, μου θυμισες το τσομπανη που του φευγουν τα προβατα εξω απ το μαντρι και παει να τα μαζεψει μη τα φαει κανενας λυκος!!! Χιχιχιχχιι!!!

Μπα....φραουλες γιοκ....κατι πεπόνια ειδα :shock: ......

Ε μα, χθες πρωτη μερα πριβε και ολες το παιζαν διπλο ταμλο....δεν γινεται δουλεια ετσι...για να οργανοθουμε παρακαλώ !!!!

Καλημέραααα..!!!! Κόρες!!!!!

Καλημέρα Γωγούλίνι !!!!!

Διαφημίσεις

Μήνυμα προς Τζιά..!!!

Μαρή για πές καμια καλή ποικιλία καφε για τη Nespresso.. Εχω πάρει Roma, Decaffeinatto Lungo και Capriccio.. Για ενα ποτήρι μεγάλο Freddo βάζεις 2 δόσεις?

Nερό γινεται το καφεδακι μου.. :(

Eλένιτσα πως κοιηθηκατε το βράδυ? Οκ ο μπέμπης?

Ο γιαννης καλα....το μωρο ξυπναει καθε 2-3 ωρες και κανει πους απς...

ευτυχως ειναι καλα στην υγεια του !!!

Μήνυμα προς Τζιά..!!!

Μαρή για πές καμια καλή ποικιλία καφε για τη Nespresso.. Εχω πάρει Roma, Decaffeinatto Lungo και Capriccio.. Για ενα ποτήρι μεγάλο Freddo βάζεις 2 δόσεις?

Nερό γινεται το καφεδακι μου.. :(

Τι καφες ειναι αυτος?

ντεκαφεινε?

για πες και σε μενα την καφετζου μπας ξερω.....

Καλημέρα κορίτσια. Χθες μετά το μήνυμα το πρωινό που έστειλα δεν ξαναμπήκα οπότε φαντάζομαι ότι θα έχετε ξεσαλώσει. Καλά δεν αναφέρομαι στο πριβέ που μάλλον ότνα μπω θα βρω καμιά εκατοστή σελίδες να έχετε γράψει.

Προσπαθήσαμε χθες να φάμε φρουτόκρεμα για πρώτη φορά. Αμ δε. Με τίποτα. Ζήτημα αν έφαγε συνολικά μία κουταλιά. Ας ελπίσουμε σήμερα η μαμά μου να της δώσει λίγο περισσότερο.

Θα προσπαθήσω να διαβάσψ περιληπτικά τα προηγούμενα. Δεν σας υπόσχομαι τίποτα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημερα Γωγω!!!

Ελενη, αργιτικο ηταν το πεπονι;;Δεν ειν κακη ιδεα....

Μαρη, στειλτα ληγμενα με κουριερ στο σπιτι, πού να τρεχω τωρα!!!

Κιτρινο ηταν......λες απο κίνα?:?

Ομορφάκια,

Το δώρο αναβλήθηκε,γατα είσαι.........τεζα ο μανώ ..πολυ κουραση χθες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...