Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΣΤΩ...ΦΕΥΓΩ ΟΜΩς ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!!

καληνυχτα σας...αυριο νεωτερα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

δεν ειμαι καθολου οταν τα ταιζω γιατι ξερω οτι το καταλαβαινουν.

για να καταλαβεις με το που πλησιασα το κουταλι κατευθειαν ξυνισε τα μουτρα του!!!!χωρις να δοκιμαση!!!!!!!

πρωτα το ενα και μετα το αλλο,δεν ειναι και φαγανα να πεις οτι θα κλαινε γιατι πεινανε και δενε χω προβλημα:tongue::tongue::tongue:

Ενταξει παλεψε το μην πτοεισαι θα συνηθισουν.....

τι να πω κ εγω που ακομα παλευω τη βανιλια????????κανονικα την αλλη βδομαδα μπαινουμε φρουτα αλλα θα το καθυστερησω λογω νοσοκομειου..υπομονη..τι κρεμα παιρνετε ρε κοριτσια εσεις?

Νουνου και Γιωτης

λεω αυριο να δοκιμασω αυτο που ειπε η ειρηνη λιγο κρεμα βανιλια μεσα,μηπως και.....παντως εβαλα τον αρη να δοκιμαση και μου ειπε οτι ηταν πολυ νοστιμη η φρουτοκρεμα...

Ακομα δεν το δοκιμασες..... Και ναι η φρουτοκρεμα ειναι η καλυτερη η πιο ευγευστη...

ναι ελα.

εμενα παντως τη βανιλια που εδωσα κ στο Χρηστο να φαει σημερα, μου λεειι απαπαπαπααα μαμα μαμ..μαμ στα μουτρα σας κ στα 2 τους λεω..γελαει ο Χρηστος γελαει κ το αλλο το πασαλειμενο με κρεμα.

Καλα τι περιμενες να σου πει ο Ταλιμπαν? Η ανηψια μου παντως που ειναι 3,5 τρελαινεται. Το ιδιο και τα μεγαλα μου

νουνου εχουμε...αλλα τιποτα,θα παω να παρω ΓΙΩΤΗΣ..

Η νουνου ειναι πιο ωραια για μενα.......

θα παει η θεανω αθηνα???

λοιπον δε σας ειπα 2 νεα που εχω απο χτες!!!!

1ον:

εκανα ανταυγειες και κουρευτηκα χτες!!!αλλα απο την χαρα μου για το πριβε ξεχασα να σας το πω!!!θα βγω και μια ωραια φωτογραφια και θα σας βαλω τη μουρη μου να με βλεπετε!!!

2ον:

μπαινει αυριο το πρωι ο φαδερ για στεφανιογραφημα και μαλλον και μπαλονακι....εγω φυσικα δε θα μπορεσω να παω το πρωι...θα παω το απογεμα μετα τον οδοντιατρο νε τον δω αλλωστε θαχει παρεα..θαναι η μανα μου...:shock::shock::!:

Για βαλε φωτο να σε δω μαρη...... Γιατι εμενα μου αρεσες ετσι οπως ησουν

Οσο για τον μπαμπα........περαστικα και με τετοια παρεα που θα εχει..... Καλως τη δεχτηκατε

1 με γεια το νεο λουκ μια αλλαγη παντα χρειαζετε...........

2 περαστικα και καλη αναρρωση,ολα να οανε καλα.

ναι το πουλακι μου....αλλα κυρια με κ κεφαλαιο χαμογελαγε στις αεροσυνοδους,και σε οποιον της μιλαγε.........

Τι μωρο εχεις ρε Θεανω κοινωνικοτατο!!!!!!!!

κοριτσακια μου παω για νανι κλεινουν τα ματακια μου ....καλο βραδυ.

Να κλειδωσετε καλα και να μην αφησετε πιατα και ποτηρια,

Αντε καλο βραδυ αν και μου την εδωσες τωρα.... Συμπεθεριαση επαθες? Ποτε αφησαμε απλυτα εμεις ε?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΣΤΩ...ΦΕΥΓΩ ΟΜΩς ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!!

καληνυχτα σας...αυριο νεωτερα...

Στο καλο Λιτσακι ολα καλα να πανε ευχομαι.....

παω κ εγω..καληνυχτα κοριτσακια..

Αντε στο καλο και εσυ........

Μαιρουλα τι εγινε οπως ειπες παλι τα δυο μας μειναμε αν και εγω δεν θα μεινω σημερα ειμαι κομματια

Κοριτσια που δεν σας ειπα ευχαριστω προσωπικα σας ευχαριστω παααααααααρα πολυ ολες σας για τις ευχες και σας τις ανταποδιδω με ολη μου την αγαπη....

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:ειδες ρε συ πως ειναι ο γραπτος ο λογος???οχι βεβαια!!!!

Ειπα και εγω............... Κατσε να βαλω στο φεις κατι που ειχε στειλει ποια? δεν θυμαμαι παω να το βρω να το βαλω

Εβλεπα ειδησεις τωρα.... Η μια κοπελα προλαβε εφτασε στο παραθυρο αλλα εκει πεθανε η καημενη.... Την εχει και το τροκτικο φωτογραφια απο μακρια βεβαια μονο τα ποδια φαινονται ειναι τραγικο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...