Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ντουλαπες, αποθηκες, παταρι, χαρισμα σε αλλους, σου εχω πολλες λυσεις:tongue:
Εγώ πήρα από το Μάρκετ σακούλες που βγαίνει ο αέρας με την ηλεκτρική και πιάνουν λιγότερο χώρο στην ντουλάπα.

Θα χαρισω του μωρού να ξαλαφρινουμε που θα μου ειναι κ αχρηστα πλεον οσα δεν του κανουν...

Φιλιά κ εδω!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

TZIA,πού είσαι μαρή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΧΙΛΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το παιδί μου έφαγε ρυζάλευρο 150γρ!!!!!!!!

Και μάντεψε ποιό;;;Της Χολ!!!!!!Ανοιγε το στόμα και δεν την προλάβαινα ενω της Νουνού με το ζόρι 60γρ έτρωγε!!!!!!

Και επίσης ευχαριστώ και την Μαριανθούλα που έγραψε κάτι για κεχρί και πήρα και τέτοιο,που δεν έχω ιδέα τί είναι,και ας μου πεί κάποια,και το ανακάτεψα με ρυζάλευρο και γάλα και το έφαγε!!!:tongue::tongue::D:D:D:D

Τζία γ΄ρψε μου σε παρακαλώ πώς πρέπει να το φτιάχνω!

Κανένα νέο από το Μητσάκι;;;;

τι ευχαριστεις μαρη???αν περιμενεις απο μενα υλικά για τη φαρμα σωθηκες...

συνταγη για το ριζαλευρο και το κεχρι δεν ξερω...δεν εχει οδηγίες παλιογκαβαδι?

που σαι!!!!ημουν αρρωστη κ δεν μπηκα πατρα...αυριο πρωι θα μπω να παω παιδιατρο το μικρο και παρασκευη πρωι για νυφικα!

μπουχαχαχαχαχα

byXKp2.png

τι ευχαριστεις μαρη???αν περιμενεις απο μενα υλικά για τη φαρμα σωθηκες...

συνταγη για το ριζαλευρο και το κεχρι δεν ξερω...δεν εχει οδηγίες παλιογκαβαδι?

μπουχαχαχαχαχα

Είμαστε δίπλα.

μπηκα κι εγω!

αλλα όλες ειστε διπλα!

κι εγω δεν ξερω πως να ρθω!

τεσπα! θα με διαβασετε αυριο.

τι ηταν κι αυτα παλι σημερα.... για τα παιδια στην τραπεζα λεω...

ουφ!

διαβασα και για τις κρεμες σας! μπραβο στα μωρακια σας! ο δικος μου ακομα 2-3 μηλο και 5-6 (σημερα μπορει και λιγοτερες) βανιλια! πηρα τη μιλουπα σημερα και δοκιμασα αλλα μπα! αυτη τη χολ που λετε που την βρισκετε; και το κεχρι που λετε και το άλλο στο μπλεντερ τα χουν τα σουπερ; ουφ!

αυριο θα του δωσω κι εγω με το δαχτυλο μπας και...αν και δε νομιζω να του φταιει το κουταλι! αν το παιδι μου πηρε απο μενα και τον αντρα μου μαλλον θα φαει οταν στο προγραμμα μπει η παντσετα και το παϊδακι κι ετσι που ειδα το προγραμμα του παιδιατρου αργουν ακομα....

Διαφημίσεις

ποσο βανιλια λογικα πρεπει να τρωνε τωρα?? οτε μου δεν το εψαξα αυτο αλλα με βαλατε στο τριπακι....εμενα ο μικρος τωρα τρωει περιπου 1000 μλ γαλα και καμια 200αρια βανιλια

πλακα με κανεις βρε;;; με τον πονο μου παιζεις! τι να ψαξεις παιδακι μου! σουπερ ο γιοκαρινος σου!

α!υπαρχει κι αυτη η πλευρα παντως (επεσε στα χερια μου και σας το βαζω) :

Δήλωση εργαζόμενου της Marfin

"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."

διαβασα και για τις κρεμες σας! μπραβο στα μωρακια σας! ο δικος μου ακομα 2-3 μηλο και 5-6 (σημερα μπορει και λιγοτερες) βανιλια! πηρα τη μιλουπα σημερα και δοκιμασα αλλα μπα! αυτη τη χολ που λετε που την βρισκετε; και το κεχρι που λετε και το άλλο στο μπλεντερ τα χουν τα σουπερ; ουφ!

αυριο θα του δωσω κι εγω με το δαχτυλο μπας και...αν και δε νομιζω να του φταιει το κουταλι! αν το παιδι μου πηρε απο μενα και τον αντρα μου μαλλον θα φαει οταν στο προγραμμα μπει η παντσετα και το παϊδακι κι ετσι που ειδα το προγραμμα του παιδιατρου αργουν ακομα....

manoylita ta briskeis se μαγαζί με βιολογικά..ή από το νετ...ειναι της holle

σοκαριστηκα με το ποστ του υπαλληλου της μαρφιν

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Heloooooooooooooooooooo! Τι εγινε ρε παιδια σημερα? Που θα βγει αυτη η ιστορία? Εχω παθει πλακα πραγματικα!!!! Συγκλονιστηκα!!!! Πεθαναν ατομα για ποιον λογο? Για τα ιδανικα για την ελευθερια? Οχι πεθαναν για τα συμφεροντα των μεγαλων. Ρε παιδια δεν ξερω θα συμφωνησω με οσες ειπανε να πανε φυλακη αυτοι που κλεψανε. Να τους παρουν τις περιουσιες και να τους κλεισουνε μεσα για ολη τους τη ζωη..... Δηλαδη θα πεινασουμε εμεις ο απλος κοσμακης και οι διαπλεκομενοι θα περνανε καλα και θα πεθαινουμε αναιτια. Δεν θα σχολιασω τπτ για τους κουκουλοφορους γιατι και τον Αλεξη τον Γρηγοροπουλο στην αρχη αναρχικο και κωλοπαιδο τον ειχαν βγαλει και μετα εξελιχθηκε αλλιως το θεμα. Λυπαμαι πολυ για τα ατομα που πεθαναν και να πω την αμαρτια μου πιο πολυ για την κοπελα και το μωρο της..... Δεν εχω να πω κατι αλλο.... Θα διαβασω λιγο στο νετ τιγραφουν και θα επανελθω.... παω και διπλα....

koritsakia καληνυχτα...απλωσα ενα πλυντηριακι και τωρα πάω να ταϊσω μπουρεκι και να ξεραθω...φιλακια

τι καληνυχτα μαλλιαρη καμπια αφου εισαι on line.............................:tongue::tongue::tongue::tongue:

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...