Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με πηρε η πεθερα με λυγμους!! να μη καταλαβαινω τι λεει.. "ειμαι να σκασω γιαυτη τη κοπελα, γιατι ηταν εγκυος, κ το παιδι μου οταν εφυγε ηταν εγκυος". σπιτσλες εγω. τωρα μη μασατε... τι να της πω? οτι αυτο στο ειπαν οι ψοφιαδες κ μονο, για να τσιμπησουν παραπανω??? εχω κ τη μανα μου την αναρχοαυτονομη, που λεει στον νικηφ. οτι αυτα τα παιδια που κανουν τα επεισοδια, δεν τα κανουν για να σκοτωσουν!!! κ γιατι δεν εριχναν τη μολοτωφ στην αλανα??? ρε μανα, μπορεις μονο να μη του λες τπτ..? θα του τα πω εγω...αστο!!!

!

μα πως της ηρθε?? ετσι της ειπαν?? την καυμενη....ειμαστε απο εκει...ελα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τρελλη θα'σαι... ουτε απ'εξω!!!

με πηρε η πεθερα με λυγμους!! να μη καταλαβαινω τι λεει.. "ειμαι να σκασω γιαυτη τη κοπελα, γιατι ηταν εγκυος, κ το παιδι μου οταν εφυγε ηταν εγκυος". σπιτσλες εγω. τωρα μη μασατε... τι να της πω? οτι αυτο στο ειπαν οι ψοφιαδες κ μονο, για να τσιμπησουν παραπανω??? εχω κ τη μανα μου την αναρχοαυτονομη, που λεει στον νικηφ. οτι αυτα τα παιδια που κανουν τα επεισοδια, δεν τα κανουν για να σκοτωσουν!!! κ γιατι δεν εριχναν τη μολοτωφ στην αλανα??? ρε μανα, μπορεις μονο να μη του λες τπτ..? θα του τα πω εγω...αστο!!!

καλα εισαι τρελλη, κ μονο που βλεπεις STAR για τετοια θεματα. καμμια σχεση αναμεσα τους!

αυτο μας λες καθε μερα. κ εγω επισης, κ καθομαστε μεχρι τις 12 τελικα, απο τη πολυ αποφασιστικοτητα μας!!

ενω δεν ξερεις οτι εισαι...

παω να δω φωτο μεφης.

η χριστ. μου εβγαλε τη ψυχη σημερα!

omorfakia συγνωμη που θια ρωτησω αλλα πως πεθανε η αδερφη του παυλου?δεν εχω καταλαβει...sorry etsi?ελα πριβε

omorfakia συγνωμη που θια ρωτησω αλλα πως πεθανε η αδερφη του παυλου?δεν εχω καταλαβει...sorry etsi?ελα πριβε

Τι θες απο δω μαρη.....?????

100 φορες το εχει πει οχουυυυυ...........

γρηγορα γυρνα πισω:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

γυρνα πισω μαρη...καλα εμενα μου αρεσει πιο πολυ εδω...κλαψ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γυρνα πισω μαρη...καλα εμενα μου αρεσει πιο πολυ εδω...κλαψ...

...κ εμενα... λογω συνηθειας!!!

Ασπα, οντως...εχω καταληξει να το λεω σε καθε μια ξεχωριστα...

τροχαιο μαρη.. μη θες ολη την ιστορια τωρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελα κοριτσακι μου....για πες....

221882cb0gkyh7q4.gif

ελα κοριτσακι μου....για πες....

προεκυψαν τα χειμωνιατικα παιδιων να πιασουν περισσοτερο χωρο απο οτι επιαναν.φυσικο θα μου πεις.αλλα που να τα χωσω τωρα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

προεκυψαν τα χειμωνιατικα παιδιων να πιασουν περισσοτερο χωρο απο οτι επιαναν.φυσικο θα μου πεις.αλλα που να τα χωσω τωρα;;;

ντουλαπες, αποθηκες, παταρι, χαρισμα σε αλλους, σου εχω πολλες λυσεις:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγώ πήρα από το Μάρκετ σακούλες που βγαίνει ο αέρας με την ηλεκτρική και πιάνουν λιγότερο χώρο στην ντουλάπα.

Εγώ πήρα από το Μάρκετ σακούλες που βγαίνει ο αέρας με την ηλεκτρική και πιάνουν λιγότερο χώρο στην ντουλάπα.

γιατι μαρη δεν εισαι μεσα????>

221882cb0gkyh7q4.gif

Είμαι και εκεί αλλά ζαλίστηκα και δεν μπορώ να το συνηθίσω!!!:tongue::tongue:

και εγω...με επιασε το κεφαλι μου το μεγαλο....(σε μεγεθος όχι σε περιεχομενο)..καληνυχτουδια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...