Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα είδα και την απάντησή σου τζιά.Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν μισθό από διαχειρίσεις. Άσε είμαστε παθόντες έχουμε εδώ μία που βγάζει κοινόχρηστα κάθε 3 μήνες ή όποτε το θυμηθεί και επειδή δεν αναλάμβανε άλλος μας "έκανε χάρη" που τα ανέλαβε με τον όρο να της δίνουμε κάθε φορά που βγάζει κοινόχρηστα 5 ευρώ το κάθε διαμέρισμα. Κοινώς της πληρώνουμε τα δικά της κοινόχρηστα. Είναι ένας από τους λόγους που θα την κάνω από αυτό το σπίτι με ελαφρά πηδηματάκια μέσα στο 2010.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

tzia πηρα τωρα τον μπαμπα μου τηλ.γιατι θυμηθηκα πως ειχαν και αυτη καποιο προβλημα,τωρα εβαλαν αεριο ολοι στην πολυκατοικια και ησυχασαν.

λοιπον σε καινουργια πολυκατοικια οροφιδιαμερισματ ηταν ολα,ολοι ειχαν ωρες κανονικα και ηταν ενας στον3ο που εξω ειχε παγωνια και αυτος 10-15 ωρες.τι ειχε κανει ο τυπος,ειχε γυρισει το ρολοι του μετρητη αναποδα,αν παει ο συντηρητης μπορει να το ανακαλυψει αυτο,ετσι πληρωναν ολοι οι αλλοι το πετρελαιο που εκαιγε αυτος.αφου κουραστηκαν σε 2 χρονια εβαλαν αεριο ολοι και ξεμπερδεψαν.

fCS8p3.png

καλησπερα κοριτσακια

ΙΡΙΔΑ στην ιδια φαση ακριβως ειμαστε,μεχρι να γινει 2 της εχω δωσει διορια.εμενα μουδιασε η ρωγα βρε κοριτσακια,σας εχει τυχει?

την παπαριασε 5 ωρες...δεν ξερω τι να κανω,και τωρα σε φαση διαλειμματος μπηκα,μεχρι τις 2.00 θα μας παει παλι..εχω ξεπερασει τα ορια μου,ειμαι σε φαση αναισθησιας...

Μαιρη και σε εμας το κανει ενας αυτο με το ρολοι.ολοι καιμε 100 ωρες και αυτος με μωρο παιδι καιει 2 και μαλιστα ειχε το θρασος να μας πει πως το κανει για να κλεβουμε κ εμεις,..δεν παιζονται μερικοι ανθρωποι

Διαφημίσεις

..........και το ματι γαριδα!!!!!!!

τη βλεπετε την ωρα ετσι? και τα νευρα της μαμας τσανταλια........

αντε να δω αν θα κοιμηθω παλι!

θεανουλα απορω πως θηλαζει κι εσυ κοιμασαι! μπραβο σας... εμενα με ταραζει στο πονο στην αρχη, ασε που πλυμηριζουμε στο γαλα ε οχι να αλλαζω και σεντονια! θα αποτρελαθω... αφου ομως δουλευει σε σας καλως....

κιμι μου, τι να πω... ας κανουμε υπομονη οσο μπορουμε....

κοριτσια τωρα την εβαλα στο ρηλαξ της φιρερ πραις με τη δονηση μπας και νανουριστει, λετε να πειραζει που εινια μικρη ακομα? καλα δε περιμενω τωρα απαντηση, αμα ξυπνησετε χαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ιριδούλα υπομονή...

Το ρηλαξ δε νομίζω να πειράζει. Εμάς ο παιδίατρος μας είπε στο μήνα και μάλιστα λέει επιβάλλεται γιατί κάνει γουλίτσες.

Εγώ τώρα αρμέγομαι γιατί η δικιά μου σταμάτησε τους μαραθώνιους και το στήθος μου πετρώνει. Άντε να δούμε πότε θα βρούμε τη χρυσή τομή.....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!! Ιριδακι υπομονη καλη μου... δεν πειραζει για το ρηλαξ. Αντε Τζια και εσυ... μια απο τα ιδια, υπομονη. Και εγω μαζι!!

Εμενα εχθες ποναγε πολυ.... εχω μια 'φιλη'... προληπτικη προσπαθω να μην ειμαι... πως γινεται καθε φορα που με παιρνει και με ρωταει 'εχει κολικοοοοοοοους????' την ιδια μερα να ποναει πολυ??? Τρεις φορες μου εχει συμβει αυτο. Λοιπον δοκιμαστικα δεν θα της απαντησω το τηλεφωνο την επομενη φορα.

Αλλαξα γαλα σημερα... για να δουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

microsoft office 2007 βλεπω...αυτο?

Πας στα αρχεία σου στις φωτογραφίες, κάνεις αντίγραφα σε αυτές που θες να ανεβάσεις, και μετά κάνεις άνοιγμα με Microsoft Office Picture Manager που λογικά έχεις! Πας στο tool bar εικόνα, συμπίεση εικόνων και επιλέγεις στα δεξιά την επιλογή ιστοσελίδες, πατας οκ αποθήκευση και μετά την ανεβάζεις στο πάρεντς.

Ψάξε , ψάξε τα 550 ευρώ γίναν 225 όταν τους ζήτησα τιμολογια.

Ο τύπος από τον 6ο πάει σε δικηγόρο.

Εγώ δε θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου και τους πάω λάου λάου....

Αλλά έμαθα ότι στο τεχνικό επιμελητήριο κάνεις μια αίτηση με 30 ευρώ και έρχονται και τσεκάρουν πόσο πραγματικά καίει ο λέβητας σου. Αυτό θα το κάνω. Ρε που νομίζουν ότι τρώμε και κουτόχορτο. ΟΥΣΤ!!!!!!

Ωχ τέτοια με περιμένουν αν πάω ποτέ σε πολυκατοικία;;;;;

..........και το ματι γαριδα!!!!!!!

τη βλεπετε την ωρα ετσι? και τα νευρα της μαμας τσανταλια........

αντε να δω αν θα κοιμηθω παλι!

θεανουλα απορω πως θηλαζει κι εσυ κοιμασαι! μπραβο σας... εμενα με ταραζει στο πονο στην αρχη, ασε που πλυμηριζουμε στο γαλα ε οχι να αλλαζω και σεντονια! θα αποτρελαθω... αφου ομως δουλευει σε σας καλως....

κιμι μου, τι να πω... ας κανουμε υπομονη οσο μπορουμε....

κοριτσια τωρα την εβαλα στο ρηλαξ της φιρερ πραις με τη δονηση μπας και νανουριστει, λετε να πειραζει που εινια μικρη ακομα? καλα δε περιμενω τωρα απαντηση, αμα ξυπνησετε χαχαχαχα

Ιριδάκι τα ίδια είχα κ εγώ 3 μέρες!!! Προσπάθησε να την κρατάς ξύπνια την μέρα γιατί τα έχει μπερδέψει λίγο μου φαίνεται! Α, εγώ χθες έβαλα τον άντρα μου να τον πάει μια βόλτα μέχρι την γωνία, το απόγευμα!!! Καλά οτι ξεράθηκε, από εκείνη την ώρα ηρέμησε κιόλας!!! Αν μπορείς βγάλτην κ εσύ, αλλάζει η διαθεση τους με τον καθαρό αέρα!!!!!

καλημερουδια!!!! Ιριδακι υπομονη καλη μου... δεν πειραζει για το ρηλαξ. Αντε Τζια και εσυ... μια απο τα ιδια, υπομονη. Και εγω μαζι!!

Εμενα εχθες ποναγε πολυ.... εχω μια 'φιλη'... προληπτικη προσπαθω να μην ειμαι... πως γινεται καθε φορα που με παιρνει και με ρωταει 'εχει κολικοοοοοοοους????' την ιδια μερα να ποναει πολυ??? Τρεις φορες μου εχει συμβει αυτο. Λοιπον δοκιμαστικα δεν θα της απαντησω το τηλεφωνο την επομενη φορα.

Αλλαξα γαλα σημερα... για να δουμε...

Α και εγώ τα πιστευω αυτά, δεν είναι θέμα αν είσαι προληπτική ή όχι. Έχει να κάνει με την αρνητική ενέργεια που εκπέμπει ο άλλος κ σε "φτιάχνει"!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κοριτσια καλημερα!

αχχχ, τι αλλο θα παθουμε?

πηρα χθες τα αποτελεσματα απο κατι αλλες ορμονικες εξετασεις που μας ειχαν γραψει οι ενδοκρινολογοι στο παιδων (ειχαν δει οτι οι ορχεις του ειναι λιγο σκουροι) κ μου ειπαν να παω την πεμπτη για επανεξεταση γιατι μαλλον εχει ελλειψη στην ορμονη του στρες κ η οποια βοηθαει στην αντιμετωπιση λοιμωξεων. δηλ εαν αρρωστησει δεν θα μπορει να αντιμετωπισει τις διαφορες λοιμωξεις! κ μας ειπαν οτι θα πρεπει να γινει εισαγωγη για να γινουν καποιες ειδικες εξετασεις!!! τι να πω???? κοντευω να τρελλαθω! μια ο θυροειδης μια αυτο... τι αλλο θα βρουν στο παιδακι μου???

α, και αν αρρωστησει μεχρι την πεμπτη να τον παμε νοσοκομειο!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ιριδάκι τα ίδια είχα κ εγώ 3 μέρες!!! Προσπάθησε να την κρατάς ξύπνια την μέρα γιατί τα έχει μπερδέψει λίγο μου φαίνεται! Α, εγώ χθες έβαλα τον άντρα μου να τον πάει μια βόλτα μέχρι την γωνία, το απόγευμα!!! Καλά οτι ξεράθηκε, από εκείνη την ώρα ηρέμησε κιόλας!!! Αν μπορείς βγάλτην κ εσύ, αλλάζει η διαθεση τους με τον καθαρό αέρα!!!!!

αχ βρε δαλιδα μου τι να κανω για να μεινει ξυπνια? αφου κλεινουν τα ματακια της... οδοντογλυφιδα να της βαλω? απλα το βραδυ χειροτερευει το πραγμα και αργει να κοιμηθει... αφου το απογευμα μετα βιας τη κραταω ξυπνια για να τη κανουμε μπανακι να φαει και να κοιμηθει να κοιμηθω κι εγω για βραδυ... καλα μεσα στη μερα που να προλαβω να κοιμηθω?

τι να της κανω για να ξεμπερδευτει???????????????

οσο για βολτες αλλο τιποτα!!! καθε τοσο παμε στη μαμα μου και τη πρωτοχρονια ημασταν στη πλατεια που ειχε ηλιο!

κοριτσια δε ρωτουσα για το ρηλαξ αλλα για τη δονηση του ρηλαξ! οταν το απογευμα τη πιανουν οι κολικοι, την βαζω με τη δονηση και τη πιπιλα και ξεχνιεται σχετικα συντομα και τη παιρνει ο υπνος....!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...