Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη... βάστα!!!! Μεινε στο γκρουπ μας και άσε τις σεξουάλες!!! Θα έρθει και η ώρα σου!!!!!!

:DΤις αφήνω αλλά τις ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:DΤις αφήνω αλλά τις ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!

:-P:-P:-P λίγο έμεινε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

hellooooooooooo

boymama εγω τριγυρναγα στη κλινικη που γεννησε η φιλεναδα μου απο τη τεταρτη κι εχουμε την ιδια μαια, οποτε μ'εβλεπε η μαια μου λεγε περπατημα και επαφες!!!!!

αλλα φοβομασταν και ειδικα ο αντρουλης μου, αλλα τωρα που το δοκιμασαμε ειπαμε τι χαζοι που ειμαστε και δεν ειχαμε ξεκινησει πιο νωρις!!!!!!!!!!!!!!! γιατι κι εμεις λογω των προηγουμενων ηταν απαγορευμενες οι επαφες....

τωρα θα βοηθησει δε θα βοηθησει δε ξερω... ειπαμε ας το παλεψουμε και οοοτι γινει....... τουλαχιστον λες εκαναν οτι μπορουσα να βοηθησω το μπεμπε (καταναγκαστικα εργα καταλαβαινετε-χαχαχαχαχα)

μαρλεν εσυ ακομα να ξεκινησεις βρεεεεεεεε? σα κι εμενα????? βουρρρρρρρρρρ

elenie αν δοκιμασεις ομως το ξαραχνιασμα μετα θα λες κριμα που δεν αρχισα πιο πριν χαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

αλεκακι ειδα που ρωταγες, για να βαλεις τα δυο τικερ στην ιδια γραμμη πας εκει στο πινακα ελεγχου, επεξεργασια υπογραφης, και σβηνεις το κενο αναμεσα στα 2 τικερ... ετσι τι εκανα κι εγω... μην ανυσηχεις αν σου σβηστει το τικερ απλα δεν αποθηκευεις την υπογραφη τη λαθος και το ξανακανεις.....

αααααααα happy aniversaryyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντα χαρουμενοι!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ευχαριστώ κοριτσάκια!!! Εμείς θα το γιορτάσουμε κάπως ήσυχα...θα ντυθώ, θα φτιαχτώ θα δώσουμε ραντεβού σε ένα καλό εστιατόριο, θα φάω κάτι ελαφρύ, μετά για ένα ποτάκι και το βράδυ μου είπε να κανονίσω νταντά γιατί έχει κανονίσει κάτι... ίσως κάποιο ξενοδοχείο. Ψαρώσατε??? Χαχα.

θα φάω τα κέρατά μου πάλι, θα με κοροιδευει ο αντρούλης μου, ο μικρός θα φωνάει 'άντε μαμάαααα... έεεεγινες χοντρή.... πήγαινε να βγάλεις το μωρό! Και το βράδυ θα πάω να την ξαπλάρω στον καναπέ μου και το υπέροχο ροχαλητό μου θα κάνει παρέα σε όλη τη γειτονια!!! happy anniversary sweetheart!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα πως θα γιορτάσετε σήμερα?
αλεκακι ειδα που ρωταγες, για να βαλεις τα δυο τικερ στην ιδια γραμμη πας εκει στο πινακα ελεγχου, επεξεργασια υπογραφης, και σβηνεις το κενο αναμεσα στα 2 τικερ... ετσι τι εκανα κι εγω... μην ανυσηχεις αν σου σβηστει το τικερ απλα δεν αποθηκευεις την υπογραφη τη λαθος και το ξανακανεις.....

αααααααα happy aniversaryyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντα χαρουμενοι!!!!!!!!!

εγώ δε μπορούσα να βάλω και τα δύο με link και τα έναλα με picture...τέλος πάντων, άσε να δω!

221882cb0gkyh7q4.gif

το έφτιαξα!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κοριτσάκια!!! Εμείς θα το γιορτάσουμε κάπως ήσυχα...θα ντυθώ, θα φτιαχτώ θα δώσουμε ραντεβού σε ένα καλό εστιατόριο, θα φάω κάτι ελαφρύ, μετά για ένα ποτάκι και το βράδυ μου είπε να κανονίσω νταντά γιατί έχει κανονίσει κάτι... ίσως κάποιο ξενοδοχείο. Ψαρώσατε??? Χαχα.

θα φάω τα κέρατά μου πάλι, θα με κοροιδευει ο αντρούλης μου, ο μικρός θα φωνάει 'άντε μαμάαααα... έεεεγινες χοντρή.... πήγαινε να βγάλεις το μωρό! Και το βράδυ θα πάω να την ξαπλάρω στον καναπέ μου και το υπέροχο ροχαλητό μου θα κάνει παρέα σε όλη τη γειτονια!!! happy anniversary sweetheart![/QUO

χαχα!καλό!του χρόνου αυτά!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Γεια σας κορίτσια τελικά δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε το χειρουργείο χτες το πρωί έγινε πήγαν όλα καλά ειπε ο γιατρός δακτυλιοειδής πάγκρεας είχε σήμερα είδα το μωράκι αλλα το απόγευμα θα μας ενημερώσουν οι παιδίατροι για το πώς τα παει από εβδομάδα θα κρίνουν οι γιατροί για το πότε θα ξεκινήσουν να το ταΐζουν. Αυτά τα νέα μου εύχομαι γρήγορα όλα να τελειώσουν ταλαιπωρήθηκε και ο μπεμπακος. Αλεκα μου αλίμονο δεν με ενοχλείς απλά δεν σου απάντησα γιατι στις 11 που πήγαμε δεν ηταν εκει οι παιδίατροι και απλα ειδαμε το μωρο στης 7και 30 θα παμε παλι και τότε θα εχει παιδιάτρους οπότε θα εχουμε κανενα νέο

97ehp2.pngUBTSp3.png

Ελενίτσα γρήγορη ανάρρωση για το μπεμπούκο σου. Από την αρχή στα δύσκολα ο καημενούλης....Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο και με το καλό να τον πάρετε στο σπιτάκι σας το συντομότερο δυνατόν

byXKp2.png

Γεια σας κορίτσια τελικά δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε το χειρουργείο χτες το πρωί έγινε πήγαν όλα καλά ειπε ο γιατρός δακτυλιοειδής πάγκρεας είχε σήμερα είδα το μωράκι αλλα το απόγευμα θα μας ενημερώσουν οι παιδίατροι για το πώς τα παει από εβδομάδα θα κρίνουν οι γιατροί για το πότε θα ξεκινήσουν να το ταΐζουν. Αυτά τα νέα μου εύχομαι γρήγορα όλα να τελειώσουν ταλαιπωρήθηκε και ο μπεμπακος. Αλεκα μου αλίμονο δεν με ενοχλείς απλά δεν σου απάντησα γιατι στις 11 που πήγαμε δεν ηταν εκει οι παιδίατροι και απλα ειδαμε το μωρο στης 7και 30 θα παμε παλι και τότε θα εχει παιδιάτρους οπότε θα εχουμε κανενα νέο

Καταρχήν ο μικρός είναι κούυυυυυκλος!!!!!!!!! Ελενιτσα μου, όλα θα πάνε καλά, ο μικρός δε θα θυμάται ποτέ αυτη τη μικρή ταλαιπωρία αλλά εσύ θα θυμάσαι ότι ο γιόκας σε καρδιοχτύπησε για λίγο. Όταν όμως θα πάτε σπιτάκι σας και θα τον έχεις αγκαλιά, θα περάσουν όλα!!!! Αυτή να είναι η πρ'ωτη και τελευταια φορά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Όλες οι ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση!!!! Φιλάκια....

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσακια καλησπερα!!!!!!!!

κατ'αρχην να ευχαριστισω ολες παρα πολυ για τις ευχες!!!!!!

δεν προλαβαινωνα διαβασω τι εχει γινει,να πω να ζησουν στα κοριτσακια που γεννησαν μετα απο εμενα τα παιδακια τους!!!επισης κατι ειδα πιο πανω για την ελενη26 και το μωρακι της ευχομαι καλη αναρωση και ολα να πηγαν καλα.θα προσπαθησω πιο μετα να διαβασω και τα προηγουμενα.

εμεις ειμαστε σπιτι με τον μπεμπη,το πρωτο βραδυ ηταν δυσκολο.....μεχρι να καταλαβουμε και τι παιζει:D η μπεμπα ειναι καλα εχει παρει βαρος,δεν εχασε καθολου απο αυτο της γεννησης της εχθες ηταν 1860 γρ,ξεκινησε να τρωει με μπιμπερο και την ταισα και εγω εχθες και σημερα και σε λιγο θα ξαναπαω,αυριο ή μεθαυριο θα την παρουμε και αυτην.

τα της γεννας.....χμ....δυσκολη η καισαρικη με 2 μωρα......η επισκληριδιος δεν με χαλασε,αισθανομουν και τα ποδια μου και ολα καλα,αυτο που με χαλασε ηταν αφου βγηκαν τα μωρα που ο γιατρος μεχρι να επαναφερει ολα τα οργανα στην θεση του,μιας και λογω 2 μωρον ολα ηταν αλλου....με πιεζε παρα πολυ,δεν με πονεσε αλλα με ενοχλησε ολο αυτο.

στην κλινικη θηλαζα τον μπεμπη κανονικα,τωρα στο σπιτι νοικιασα θηλαστρο και βγαζω,το μισο παει στον μπεμπε και το αλλο στην μπεμπα,ελεγα θα τον βαζω και λιγο στην θηλη αλλα δεν προλαβαινω ρε γα......το,ασε που πρεπει να βλεπω τι τρωει να σημειωνω,γιατι ειναι μικρουλης.βγαζω 3 φορες την μερα γυρω στα 400 ml την μερα.ειπαμε οσο αντεξω.......

αυτα οταν μπορεσω θα σας πω περισσοτερα.

να ευχηθω και καλη λευτερια και σε οσα κοριτσια ειναι να γεννησουν τις επομενες μερες!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...