Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα το μιτσακι και ο αντρας!!!

λοιπον να σας πω και για το παιδι μου!!!τι κρεμες τις τρωει με το δαχτυλο μου!!!!το ρυζαλευρο βανιλια καθολου!!μονο φρουτοκρεμα και ανθος ορυζις!!!με το κουταλι μου γυρναει δεξια αριστερα το κεφαλι και γρηγορα κιολας!!τι θα κανω???

Ασπα και μενα το παιδι μου μονο απο το δαχτυλο μου τρωει.............να ανησυχω???????αχ φαινετε τι τροπους θα εχει απο νωρις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Περα απο την πλακα τα μωρακια που θηλαζουν εχουν ενα θεματακι με το κουταλακι.προτιμουν το δαχτυλο γιατι ειναι πιο κοντα στην θηλη.....εχει μυρωδια μανουλας.........

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξερω βρε Ασπα!! Ειναι γνωστες πανελληνιως!! Εχω δουλεψει στα μερη σας το 2006!

Μεφη, εναταξει το Μητσακι, δεν εχει πισι λεει η Αλεκα!

Το κεχρι ειναι ενα σιτηρο!

Μεφη, οσο για τη Θρακη, μου φαινεται οτι πρεπει ν αρχισουμε να φευγουμε αποδω!

Και πού να πάμε βρε Αλέκα;;;Δυστυχώς όμως.το πιστεύω οτι το πολύ σε 10 χρόνια θα αναγκαστούμε να φύγουμε.

Θεανώ θυμάσαι πώς σου είπε η Μαριάνθη να κάνεις το ρυζάλευρο της Χόλ;;;;

Τις ειδα και εγω ....τις καμαρωσα τις κούκλες σου και εσενα αλλα δεν σχολιασα,ειχα το μωρο αγκαλια !!!!

Το δωματιο μια χαρα ηταν....ετσι πρεπει να ειναι !!!!

Ρε Ελένη,πρώτη φορά ήταν τέτοιο χάλι γι'αυτό και το έβγαλα φώτο!Επρεπε να βγάλω και το μετά αλλά το ξέχασα!

Ρε Ελένη,πρώτη φορά ήταν τέτοιο χάλι γι'αυτό και το έβγαλα φώτο!Επρεπε να βγάλω και το μετά αλλά το ξέχασα!

Τουλαχιστον ασχολιθηκε λιγη ωρα εκει μεσα και δεν ηταν στο κεφαλι σου.....εγω οταν παει ο γιαννης για τετοια δουλεια χαιρομαι !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Και πού να πάμε βρε Αλέκα;;;Δυστυχώς όμως.το πιστεύω οτι το πολύ σε 10 χρόνια θα αναγκαστούμε να φύγουμε.

Το απογευμα την κρεμα την φτιαχνουμε ως εξης: Παιρνουμε γλασσε ρυζι απο τα βιολογικα (ή κεχρι) το κανουμε σκονη στο μπλεντερ και μετα το βραζουμε με νερακι και προσθετουμε στο τελος λιγο μητρικο γαλα για να γινει παλι σαν κρεμουλα. εγω το κανω με νερακι σκετο και γλυφετε μετα.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Το απογευμα την κρεμα την φτιαχνουμε ως εξης: Παιρνουμε γλασσε ρυζι απο τα βιολογικα (ή κεχρι) το κανουμε σκονη στο μπλεντερ και μετα το βραζουμε με νερακι και προσθετουμε στο τελος λιγο μητρικο γαλα για να γινει παλι σαν κρεμουλα. εγω το κανω με νερακι σκετο και γλυφετε μετα.

Mπραβο βρε κοριτσι...χαρα στην υπομονη σου!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Φραουλες Μανωλαδος εγγυηση και ποιοτητα!!!!!!!!!!!

ετσιιιιι!!!

Πάρε και δοκίμασε και εσύ της Χολ.Μπορεί να την φάει.

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.Εβαλα και στο άλμπουμ"Τα μούτρα μου σε κοντινό" και μόνο η Δαλιδά το κατάλαβε!!!

ναιο μαρη γιατι εχει και αναγκη το δικο μου!!!!

Το ξερω βρε Ασπα!! Ειναι γνωστες πανελληνιως!! Εχω δουλεψει στα μερη σας το 2006!

Μεφη, εναταξει το Μητσακι, δεν εχει πισι λεει η Αλεκα!

Το κεχρι ειναι ενα σιτηρο!

Μεφη, οσο για τη Θρακη, μου φαινεται οτι πρεπει ν αρχισουμε να φευγουμε αποδω!

ααα και να μην σε ξερω τοτε!!!:(:(
Ασπα και μενα το παιδι μου μονο απο το δαχτυλο μου τρωει.............να ανησυχω???????αχ φαινετε τι τροπους θα εχει απο νωρις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Περα απο την πλακα τα μωρακια που θηλαζουν εχουν ενα θεματακι με το κουταλακι.προτιμουν το δαχτυλο γιατι ειναι πιο κοντα στην θηλη.....εχει μυρωδια μανουλας.........

εμενα που δεν θηλαζει??????να ανυσηχησω?????και ρουφαει κ κιολας,,,,

:tongue::tongue::P

γιατι να φυγετε ρε κοριτσια???

Εχουμε μια φιλη στη πατρα, νομιζω μενει στα Βραχνεϊκα! Κι αυτη γεννησε το Νοεμβριο!!

Θα φυγουμε γιατι μπορει να γινουμε αποικια καποιας αλλης χωρας εδω πανω και μαλλον δε θα ειναι η Σουηδια!! (Τοτε θα μενα εδω!)!

Εχουμε μια φιλη στη πατρα, νομιζω μενει στα Βραχνεϊκα! Κι αυτη γεννησε το Νοεμβριο!!

Θα φυγουμε γιατι μπορει να γινουμε αποικια καποιας αλλης χωρας εδω πανω και μαλλον δε θα ειναι η Σουηδια!! (Τοτε θα μενα εδω!)!

καταλαβα!!!θα ερθουν τα ξαδερφια και θα γεμησει εεε???!!!ξερω!!καλε πως τη λενε???στειλε πμ μηπως ξερω...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.Εβαλα και στο άλμπουμ"Τα μούτρα μου σε κοντινό" και μόνο η Δαλιδά το κατάλαβε!!!

ειναι κουκλες..η μεγαλη ειναι μανεκεν λεμε...

ποσο βανιλια λογικα πρεπει να τρωνε τωρα?? οτε μου δεν το εψαξα αυτο αλλα με βαλατε στο τριπακι....εμενα ο μικρος τωρα τρωει περιπου 1000 μλ γαλα και καμια 200αρια βανιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τουλαχιστον ασχολιθηκε λιγη ωρα εκει μεσα και δεν ηταν στο κεφαλι σου.....εγω οταν παει ο γιαννης για τετοια δουλεια χαιρομαι !!!

Μα γι'αυτό έγινε έτσι το δωμάτιο!!Ηταν με 2 ξαδερφάκια της και μας αφήσανε 2 ώρες να μιλάμε οι μάνες και όταν Πήγαμε να δούμε τί κάνουν ,την έπαθα την συγκοπή!!!

ετσιιιιι!!!

γιατι να φυγετε ρε κοριτσια???

Γιατί σε λίγο θα γίνει αυτόνομο κράτος και δεν θα είναι της΅Ελλάδας!!!

ΟΚ!Ευχαριστώ!

:?:???::?

ειναι κουκλες..η μεγαλη ειναι μανεκεν λεμε...

Μερσί Αλέκα μου!

ποσο βανιλια λογικα πρεπει να τρωνε τωρα?? οτε μου δεν το εψαξα αυτο αλλα με βαλατε στο τριπακι....εμενα ο μικρος τωρα τρωει περιπου 1000 μλ γαλα και καμια 200αρια βανιλια

Μια χαρά τρώει.Η γιατρός μου μου είπε 180-200γρ το πολύ.

που σαι!!!!ημουν αρρωστη κ δεν μπηκα πατρα...αυριο πρωι θα μπω να παω παιδιατρο το μικρο και παρασκευη πρωι για νυφικα!

πηγα κ εγω η δικια σου κουναμενη συναμενη κ εκαναν οοοολοι απεργια!!Ευτυχως βρηκα τη γιατρο για τα εμβολια....

κ πηγα κ μια βολτα από σταθμο που ειχα αφησει κ τον μεσαιο.

πρωι δεν μπορω μαρή, δουλευει συζυξ!θα δω ομως πως θα το κανουμε!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

λοιπον μαζευτειτε γιατι θα ξεραθω νωρις σημερα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...