Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυαγαπημενη μου καμπια!!!!!

Ηρθα για μολις 6 ωρες συν συζηξ κι τεκνου.Ο κω(*(ς μου ειχε παρει φωτια να προλαβω....εσυ τι λες να μην ηθελα να συναντηθουμε?Ασε που δεν γινοταν ......τι θα εκανα μαρη?θα ερχομουν στο λιμανι να σε βρω ???

Ειπα για χωρισμενους γονεις γιατι το Star ανεφερε οτι καποιοι απο τους κουκουλοφορους ηταν παιδι χωρισμενων γονιων.........

το σταρ μια ζωη αηδια ειναι...δεν το λεω για εμενα γιατι οι δικοι μου τσακωθηκαν όταν ημουν 24....απλα ειναι ειδικο για αλλα παιδακια....τεσπα...εγω αμα ερχομουν αλεξανδρουπολη μαρη, θα ερχομουν να σε βρω παντως..εστω και για μιση ωρα...αντε...γαιδουρα

Εγω εμεινα στην Αθηνα 3 χρονια λογω δουλειας....Πιστευω οτι αν εχεις οικογενεια και εχεις μεγαλωσει στην επαρχια που ξερεις ποσο ηρεμα ειναι,δεν ειναι ευκολο να μενεις στην Αθηνα.Δεν λεεω και η επαρχια εχει τα δικα της μειονεκτηματα,αλλα τουλαχιστον ειμαστε απαλλαγμενοι απο τετοιου ειδου βαρβαροτητες.....και βλεπουμε πιο καθαρα τα πραγματα λογω φρεσκου αερα.........

χιχιχ

και κατεβαζουν και πιο πολυ γαλα ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εστειλε μηνυμα το μητσακι ειναι καλα, δεν εχει πισι...αυριο μαλλον θα εχει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οι εξεγερσεις ηταν το καλυτερο οπλο των ανθρωπων.....αλλα σημερα στον οικονομικο πολεμο, το οπλο μας ειναι αλλο....το μονο οπλο πλεον που εχουμε ειναι να μαθουμε εμεις και τα παιδια μας να μην ειναι καταναλωτες, να εχουν γνωσεις, κριση...Ακουσα κατι πολυ καλο απο Λ. Κανελλη αν και δε συμφωνω με το κομμα που αντιπροσωπευει...'Εφτιαξαν για εμας 700 αυτοκινητα για να λιγουρευομαστε και δε μπορουσαμε ν απαρουμε κανενα, και εφτιαξαν τα δανεια. Μετα εφτιαξαν 700 πουτ#@ες και για να τα βγαλουμε περα μας χαρισαν και τα βιαγκρα'.....

Εκει παιζεται ολο το παιχνιδι, να μη πιστευουμε ολα αυτα που μας λενε!!

Πεταγομαι και εγω......

ομως και ο Ελληνας οτι ψωνιζει δεν το παιρνει απο την Ελλαδα...ετσι να πηγαινουν τα χρηματα μας εξω να κανουν αυτοι αναπτυξη και εμεις να χρεοκοπουμε και να κλεινουν τα μαγαζια το ενα πισω απο το αλλο.....δεν λεω αν ειναι ακριβα εδω μην τα παρεις καθολου ....να βαλουν και αυτοι μυαλο.

Εεεεεεεετσι!!!!! Παιρνουμε μονο φραουλες Μανωλαδος!!! (κοιτα συμπτωση, και τις τρωει ο Μανωλης!)!:tongue:

Καλησπερα!!!!χρονια ολλα και ευτυχισμενα στην Ειρηνη ,και την Ιρκα!!!!!!Να σας χαιρονατια οι οικογενειες σας!!!

΅Επισης χρονια πολλα να τα εκατοστησει και ο Μανωλης της Ελενιτσας!!!!!!!

Που εισαι βρε κουμπαρα, δεν ανησυχησα γιατι μεχρι προχθες εμπαινες στο καφε!

πριν διαβασω να πω οτι λυπαμαι πολυ για τους αθωους που σκοτωθηκαν σημερα στην αθηνα...

οτι τα γαιδουρια που πεταξαν τη μολοτοφ και τους σκοτωσαν θα επρεπε να σκεφτουν οτι εκει μπορει να ηταν η μανα τους ο πατερας τους η αδερφη τους ο φιλος τους και να σκοτωνονταν στη θεση αυτων...

οτι δεν φταινε οι υπαλληλοι της τραπεζας για την κατασταση της ελλαδας!!και οτι θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι οι δολοφονοι να ζησουν για οτι εκαναν..

επισης τα μεγαλα κεφαλια που μας καταντησαν να αλληλοσκοτωνομαστε και να ερθουμε σε αυτη την κατασταση,οποια και να ειναι αυτα να αυτοκτονησουν για το σημερινο γεγονος!!!

sorry αλλα εχω πολλα νευρα απο τοι μεσημερι και ηθελα κ καπου να τα πω..

Διαφημίσεις

TZIA,πού είσαι μαρή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΧΙΛΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το παιδί μου έφαγε ρυζάλευρο 150γρ!!!!!!!!

Και μάντεψε ποιό;;;Της Χολ!!!!!!Ανοιγε το στόμα και δεν την προλάβαινα ενω της Νουνού με το ζόρι 60γρ έτρωγε!!!!!!

Και επίσης ευχαριστώ και την Μαριανθούλα που έγραψε κάτι για κεχρί και πήρα και τέτοιο,που δεν έχω ιδέα τί είναι,και ας μου πεί κάποια,και το ανακάτεψα με ρυζάλευρο και γάλα και το έφαγε!!!:tongue::tongue::D:D:D:D

Τζία γ΄ρψε μου σε παρακαλώ πώς πρέπει να το φτιάχνω!

Κανένα νέο από το Μητσάκι;;;;

ανατριχιασα!!!!!!!!!!ειναι ελεεινοι!!!!!!!!!!αισχος για ολα!

κριμα.....τι αλλο....πολυ στεναχωρεθηκα....Εγω θα ημουν υπερ της καθε κυβερνησης που λαμβανε αυτα τα μετρα προκειμνενου να προχωρησουμε μπροστα υπο δυο προυποθεσεις....

Πρωτον ας τη χαριζαν όσον αφορα το ποινικο κομματι στους κλεφτες που εφαγαν τα λευτα μας, αλλα ας δεσμευαν την περιουσια τους...να τη γλιτωνε ο κοσμακης. Και δευτερον, να μειωνε πρωτα τους μισθους και τις συνταξεις των πολιτικων και μετα των υπολοιπων

Απο εκει και περα ειμαι κατα των διαδηλωσεων πλεον, γιατι δεν εχουν νοημα...δεν προσφερουν κατι...μονο κακο κανουν.

Να μου πεις και τι θα κανουμε???Τιποτα δε μπορουμε να κανουμε, όσο αιμα και να χυθει...

συμφωνω,.,.,,

Εκει παιζεται ολο το παιχνιδι, να μη πιστευουμε ολα αυτα που μας λενε!!

Εεεεεεεετσι!!!!! Παιρνουμε μονο φραουλες Μανωλαδος!!! (κοιτα συμπτωση, και τις τρωει ο Μανωλης!)!:tongue:

Που εισαι βρε κουμπαρα, δεν ανησυχησα γιατι μεχρι προχθες εμπαινες στο καφε!

εσυ που τις ξερεις αυτες ,μαρη τις φραουλες????ειναι απο εδω κοντα σε μενα!!!:tongue:

TZIA,πού είσαι μαρή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΧΙΛΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το παιδί μου έφαγε ρυζάλευρο 150γρ!!!!!!!!

Και μάντεψε ποιό;;;Της Χολ!!!!!!Ανοιγε το στόμα και δεν την προλάβαινα ενω της Νουνού με το ζόρι 60γρ έτρωγε!!!!!!

Και επίσης ευχαριστώ και την Μαριανθούλα που έγραψε κάτι για κεχρί και πήρα και τέτοιο,που δεν έχω ιδέα τί είναι,και ας μου πεί κάποια,και το ανακάτεψα με ρυζάλευρο και γάλα και το έφαγε!!!:tongue::tongue::D:D:D:D

Τζία γ΄ρψε μου σε παρακαλώ πώς πρέπει να το φτιάχνω!

Κανένα νέο από το Μητσάκι;;;;

μια χαρα το μιτσακι και ο αντρας!!!

λοιπον να σας πω και για το παιδι μου!!!τι κρεμες τις τρωει με το δαχτυλο μου!!!!το ρυζαλευρο βανιλια καθολου!!μονο φρουτοκρεμα και ανθος ορυζις!!!με το κουταλι μου γυρναει δεξια αριστερα το κεφαλι και γρηγορα κιολας!!τι θα κανω???

Διαφημίσεις

το σταρ μια ζωη αηδια ειναι...δεν το λεω για εμενα γιατι οι δικοι μου τσακωθηκαν όταν ημουν 24....απλα ειναι ειδικο για αλλα παιδακια....τεσπα...εγω αμα ερχομουν αλεξανδρουπολη μαρη, θα ερχομουν να σε βρω παντως..εστω και για μιση ωρα...αντε...γαιδουρα

και κατεβαζουν και πιο πολυ γαλα ;)

Αλεκακι μου πιστεψε με σαν τρελη θελω να βρεθουμε ολες και να σας γνωρισω απο κοντα!!!!!!!!αλλα ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ με το τρεξιμο που ειχαμε.....

χαχα ειδες μαρη ο αερας της εξοχης τι Αγαλαδιτσες βγαζει?

:P:p:p:p

iMLpp3.png

ανατριχιασα!!!!!!!!!!ειναι ελεεινοι!!!!!!!!!!αισχος για ολα!

συμφωνω,.,.,,

εσυ που τις ξερεις αυτες ,μαρη τις φραουλες????ειναι απο εδω κοντα σε μενα!!!:tongue:

Φραουλες Μανωλαδος εγγυηση και ποιοτητα!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

μια χαρα το μιτσακι και ο αντρας!!!

λοιπον να σας πω και για το παιδι μου!!!τι κρεμες τις τρωει με το δαχτυλο μου!!!!το ρυζαλευρο βανιλια καθολου!!μονο φρουτοκρεμα και ανθος ορυζις!!!με το κουταλι μου γυρναει δεξια αριστερα το κεφαλι και γρηγορα κιολας!!τι θα κανω???

Πάρε και δοκίμασε και εσύ της Χολ.Μπορεί να την φάει.

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.Εβαλα και στο άλμπουμ"Τα μούτρα μου σε κοντινό" και μόνο η Δαλιδά το κατάλαβε!!!

Το ξερω βρε Ασπα!! Ειναι γνωστες πανελληνιως!! Εχω δουλεψει στα μερη σας το 2006!

Μεφη, εναταξει το Μητσακι, δεν εχει πισι λεει η Αλεκα!

Το κεχρι ειναι ενα σιτηρο!

Μεφη, οσο για τη Θρακη, μου φαινεται οτι πρεπει ν αρχισουμε να φευγουμε αποδω!

Πάρε και δοκίμασε και εσύ της Χολ.Μπορεί να την φάει.

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.Εβαλα και στο άλμπουμ"Τα μούτρα μου σε κοντινό" και μόνο η Δαλιδά το κατάλαβε!!!

Τις ειδα και εγω ....τις καμαρωσα τις κούκλες σου και εσενα αλλα δεν σχολιασα,ειχα το μωρο αγκαλια !!!!

Το δωματιο μια χαρα ηταν....ετσι πρεπει να ειναι !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...