Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο μητσακι εστειλα μηνυμα...δε θελω να ενοχλησω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω να κανω καμμια δουλιτσα...αν γινει τιποτα συνταρακτικο βαλτε φωνη...που ευχομαι οχι βεβαια...

Δαλιδά δεν σε πρόλαβα.Εβαλα το προσκλητήριο της Εφης καθώς και καινούργιες φώτο και στα δύο άλμπουμ.

Δαλιδά δεν σε πρόλαβα.Εβαλα το προσκλητήριο της Εφης καθώς και καινούργιες φώτο και στα δύο άλμπουμ.

Eδω ειμαι...

οταν το παιρνω αποφαση να κανω κατι συνομωτει το συμπαν να μην τα καταφερω:rolleyes::rolleyes:

Σημερα ειναι ο μπεμπης..παω να χαζεψω.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια,

εγώ πάλι στον κόσμο μου είμαι. δεν πήρα είδηση τί γίνεται σήμερα. έιχαμε πάει στην εκκλησία για να κάνονίσουμε τα της βάπτισης.

τί μαθαίνω έιχαμε θύματα;

θα δω ειδήσεις αν προλάβωμετά!

έχουμε καμιά ειρήνη;:confused:

170301c7zifsub1b.gif

γεια σας κορίτσια,

εγώ πάλι στον κόσμο μου είμαι. δεν πήρα είδηση τί γίνεται σήμερα. έιχαμε πάει στην εκκλησία για να κάνονίσουμε τα της βάπτισης.

Την Λαγκαδιωτισσα κ την ιρκα στην οποια ξεχασα να ευχηθω κ εγω χρονια πολλα!!!

Καλησπερα!!!!χρονια ολλα και ευτυχισμενα στην Ειρηνη ,και την Ιρκα!!!!!!Να σας χαιρονατια οι οικογενειες σας!!!

΅Επισης χρονια πολλα να τα εκατοστησει και ο Μανωλης της Ελενιτσας!!!!!!!

iMLpp3.png

γεια σας κορίτσια,

μαρη τρελογκα......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Χαθηκα αλλα δεν σας ελλειψα το ξερω:(:(Καμια δεν αναρωτηθηκε για εμε,οιμε!!!!!

Χθες ειμασταν οικογενειακως αυθημερων στην Αθηνα.....για κατι δουλειες,ταλαιπωρια,κουραση,,,,χαλια.....

Απορω πως αντεχετε να μενετε ακομα σε αυτο το απολυτο μπαχαλο.....

Θα μου απαντησετε εδω ειναι οι δουλειες μας,συμφωνω και στην επαρχια εχει ομως δουλειες και πανω απο ολα στην επαρχια ΖΕΙΣ.

στην Αθηνα εισαι καθε μερα με την ψυχη στο στομα ,μην ξεσπασει καμια ταραχη,μην γινει καμια πορεια.μην τυχον κανενα παλιοπαιδο (για να μην πω καμια αλλη λεξη)που οι χωτισμενοι του γονεις αδιαφορησαν γιαυτο οταν ηταν μικρο και νοιαζονταν μονο για την ζωουλα τους και οχι να το μεγαλωσουν με αγαπη ,πεταξει καμα μολοτωφ ,ετσι επειδη γουσταρει και σκοτωσει αθωεες ψυχες.......

Τι να πω .Ετσι δεν φτιαχνετε η Ελλαδα,Ετσι δεν αλλαζουμε καμια οικονομικη κατασταση,ουτε εκφραζουμε την αγανακτηση μας,για την πεινα που ερχετε.......με αυτον τον τροπο απλα γινομαστε κατωτεροι, κριμα,,.............

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Χθες ειμασταν οικογενειακως αυθημερων στην Αθηνα.....για κατι δουλειες,ταλαιπωρια,κουραση,,,,χαλια.....

Θα μου απαντησετε εδω ειναι οι δουλειες μας,συμφωνω και στην επαρχια εχει ομως δουλειες και πανω απο ολα στην επαρχια ΖΕΙΣ.

στην Αθηνα εισαι καθε μερα με την ψυχη στο στομα ,μην ξεσπασει καμια ταραχη,μην γινει καμια πορεια.μην τυχον κανενα παλιοπαιδο (για να μην πω καμια αλλη λεξη)που οι χωτισμενοι του γονεις αδιαφορησαν γιαυτο οταν ηταν μικρο και νοιαζονταν μονο για την ζωουλα τους και οχι να το μεγαλωσουν με αγαπη ,πεταξει καμα μολοτωφ ,ετσι επειδη γουσταρει και σκοτωσει αθωεες ψυχες.......

Τι να πω .Ετσι δεν φτιαχνετε η Ελλαδα,Ετσι δεν αλλαζουμε καμια οικονομικη κατασταση,ουτε εκφραζουμε την αγανακτηση μας,για την πεινα που ερχετε.......με αυτον τον τροπο απλα γινομαστε κατωτεροι, κριμα,,.............

μικρη μου φιλιτσα...πρωτον σε σκεφτομαστε παντα...αλλα ξερουμε ότι δε μπαινεις συνεχεια και περιμενουμε την αφιξη σου, δευτερον εγω δε μενω κεντρο....εχω τα προνομια της αθηνας αλλα όχι τα ασχημα της, τριτον δεν πιστευω ότι για αυτα τα ρεμαλια φταινε οι χωρσιμενοι γονεις τους...παιδια εχουμε όλοι και προσπαθουμε για το καλυτερο....και τεταρτον εχεις δικιο που εχεις αγανακτισει....όλοι ειμαστε και αγανακτισμενοι και στεναχωρημενοι...πεμπτον..ηρθες αθηνα και δε μας ειπες τιποτα...και ρωτας αν σου λειψαμε?? εχεις θρασσος καλο μου :tongue:....ντροπη!:P

221882cb0gkyh7q4.gif

μικρη μου φιλιτσα...πρωτον σε σκεφτομαστε παντα...αλλα ξερουμε ότι δε μπαινεις συνεχεια και περιμενουμε την αφιξη σου, δευτερον εγω δε μενω κεντρο....εχω τα προνομια της αθηνας αλλα όχι τα ασχημα της, τριτον δεν πιστευω ότι για αυτα τα ρεμαλια φταινε οι χωρσιμενοι γονεις τους...παιδια εχουμε όλοι και προσπαθουμε για το καλυτερο....και τεταρτον εχεις δικιο που εχεις αγανακτισει....όλοι ειμαστε και αγανακτισμενοι και στεναχωρημενοι...πεμπτον..ηρθες αθηνα και δε μας ειπες τιποτα...και ρωτας αν σου λειψαμε?? εχεις θρασσος καλο μου :tongue:....ντροπη!:P

πολυαγαπημενη μου καμπια!!!!!

Ηρθα για μολις 6 ωρες συν συζηξ κι τεκνου.Ο κω(*(ς μου ειχε παρει φωτια να προλαβω....εσυ τι λες να μην ηθελα να συναντηθουμε?Ασε που δεν γινοταν ......τι θα εκανα μαρη?θα ερχομουν στο λιμανι να σε βρω ???

Ειπα για χωρισμενους γονεις γιατι το Star ανεφερε οτι καποιοι απο τους κουκουλοφορους ηταν παιδι χωρισμενων γονιων.........

iMLpp3.png

Κ γω προ οικογενειας ήθελα να μεινω Αθηνα σαν τρελή.

Μετα τα παιδια... σκεφτομαι ποσο δυσκολο θα ειναι να τα μεγαλωνεις σε μια τοσο μεγαλη πολη.

Αλλα την σκεψη αυτη την κανεις αν ζεις επαρχια κ πας στην πρωτευουσα για δουλειες...

αυτοι(οι Αθηναιοι) έχουν παθει ανοσια,χιχιχι...

Κ γω προ οικογενειας ήθελα να μεινω Αθηνα σαν τρελή.

Μετα τα παιδια... σκεφτομαι ποσο δυσκολο θα ειναι να τα μεγαλωνεις σε μια τοσο μεγαλη πολη.

Αλλα την σκεψη αυτη την κανεις αν ζεις επαρχια κ πας στην πρωτευουσα για δουλειες...

αυτοι(οι Αθηναιοι) έχουν παθει ανοσια,χιχιχι...

Εγω εμεινα στην Αθηνα 3 χρονια λογω δουλειας....Πιστευω οτι αν εχεις οικογενεια και εχεις μεγαλωσει στην επαρχια που ξερεις ποσο ηρεμα ειναι,δεν ειναι ευκολο να μενεις στην Αθηνα.Δεν λεεω και η επαρχια εχει τα δικα της μειονεκτηματα,αλλα τουλαχιστον ειμαστε απαλλαγμενοι απο τετοιου ειδου βαρβαροτητες.....και βλεπουμε πιο καθαρα τα πραγματα λογω φρεσκου αερα.........

χιχιχ

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...