Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mαιρούλα δεν συμφωνώ!Η κάθε κυβερνηση με τις μλκιες της προκαλεί συλλαλητήρια.Τα ανεγκέφαλα κω...παιδά που φοράνε τις κουκούλες και σκοτώνουν κόσμο ποιός θα τα μαζεψει;;Με το να σκοτώνουν αθώο κόσμο κάνουν την επαναστασή τους;;;

δεν λεω να μην τα μαζεψει κανενας αυτα!!!αλλα πλεων ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος,εξαγριωμενος και θα αντιδραει πολυ ασχημα.

αυτη τη φορα δεν ειναι μια απλη μακακια,αυτη τη φορα προσπαθουν να καταστρεψουν ολο τον κοσμο,προπασπαθουν να μας κανουν φτωχους με το ζορι,προσπαθουν να μας κανου να μην εχουμε να φαμε,να μην εχουμε να πληρωσουμε τις δοσεις και ολα αυτα γιατι????επειδη και αυτο το κομα αλλα και η νδ φαγαν φαγαν φαγαν και τωρα?????τωρα λενε στο κοσμακη πληρωστε πληρωστε πληρωστε,κοβουν επιδοματα,χωρις να βλεπουν τι μισθο περνει ο αλλος,κοβουν συνταξεις,απο που?απο τον παππου και τη γιαγια που την μιση συνταξη και παραπανω την ξοδευουν στα φαρμακα,που αυτοι οι ναθρωποι τα εχουν πληρωσει τα ενσημα τους και αυτα που περνουν τα δικαιουνται!!!!και γιατι ρε φιλε τα κοβεις απο τον καημενο τον κοσμακη,γιατι δεν βρισκεις αυτους που εκλεψαν?παρε τους τα σπιτια,ανοιξε λογ/μους κατασχεσε τα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στο τελος βαλε τους και φυλακη!!!!

εγω βλεπω οτι η καταστροφη μας ερχεται οσο αισιοδοξη και να προσπαθουν να ειναι μερικοι.

πολλες φορες εγιναν επεισοδια και με κουκουλοφορους κλπ.ποτε δεν ειχαμε νεκρους,παντα μεγαλες υλικες ζημιες.φυσικα αυτα τα τσογλανια καποιος πρεπει να τα μαζεψει,κανενας δεν λεει το αντιθετο.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω βρε κοριτσια, τι γινεται????

ανεβαινα τη συγγρου κ εβλεπα τις φωτιες κ τα πυροσβεστικα!

ο παυλος? εφυγε ή ειναι εκει ακομα?

πανε κ 3 αθωοι, πηγανε να δουλεψουν για να μην τους απολυσουν....

κ εγκυος η κοπελα....

qC91p2.pngaQK1p2.png

κριμα.....τι αλλο....πολυ στεναχωρεθηκα....Εγω θα ημουν υπερ της καθε κυβερνησης που λαμβανε αυτα τα μετρα προκειμνενου να προχωρησουμε μπροστα υπο δυο προυποθεσεις....

Πρωτον ας τη χαριζαν όσον αφορα το ποινικο κομματι στους κλεφτες που εφαγαν τα λευτα μας, αλλα ας δεσμευαν την περιουσια τους...να τη γλιτωνε ο κοσμακης. Και δευτερον, να μειωνε πρωτα τους μισθους και τις συνταξεις των πολιτικων και μετα των υπολοιπων

Απο εκει και περα ειμαι κατα των διαδηλωσεων πλεον, γιατι δεν εχουν νοημα...δεν προσφερουν κατι...μονο κακο κανουν.

Να μου πεις και τι θα κανουμε???Τιποτα δε μπορουμε να κανουμε, όσο αιμα και να χυθει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κριμα.....τι αλλο....πολυ στεναχωρεθηκα....Εγω θα ημουν υπερ της καθε κυβερνησης που λαμβανε αυτα τα μετρα προκειμνενου να προχωρησουμε μπροστα υπο δυο προυποθεσεις....

Πρωτον ας τη χαριζαν όσον αφορα το ποινικο κομματι στους κλεφτες που εφαγαν τα λευτα μας, αλλα ας δεσμευαν την περιουσια τους...να τη γλιτωνε ο κοσμακης. Και δευτερον, να μειωνε πρωτα τους μισθους και τις συνταξεις των πολιτικων και μετα των υπολοιπων

Απο εκει και περα ειμαι κατα των διαδηλωσεων πλεον, γιατι δεν εχουν νοημα...δεν προσφερουν κατι...μονο κακο κανουν.

Να μου πεις και τι θα κανουμε???Τιποτα δε μπορουμε να κανουμε, όσο αιμα και να χυθει...

αυτο ρε αλεκα να την γλυτωνε ο κοσμακης!!!!!

fCS8p3.png

κριμα....

χρειαζονται πιστευω οι εξεγερσεις για να φανει η αγανακτηση, αλλα, προς θεου, οχι με τετοιες συνεπειες!!

καλα, για τα μετρα που πηρανε και τα υπολοιπα που ΘΑ παρουν, δε σχολιαζω...

αστα βρε ευανθια μου?το μιτσκακη το πηρε καμια τηλ?ανησυχω για τον αντρας της,εκαψαν και μια εφορια στο κεντρο μαζι με το υπουργειο οικονομικων.....

δεν εχω το τηλ της...

οποια το εχει ασ παρει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

δεν λεω να μην τα μαζεψει κανενας αυτα!!!αλλα πλεων ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος,εξαγριωμενος και θα αντιδραει πολυ ασχημα.

αυτη τη φορα δεν ειναι μια απλη μακακια,αυτη τη φορα προσπαθουν να καταστρεψουν ολο τον κοσμο,προπασπαθουν να μας κανουν φτωχους με το ζορι,προσπαθουν να μας κανου να μην εχουμε να φαμε,να μην εχουμε να πληρωσουμε τις δοσεις και ολα αυτα γιατι????επειδη και αυτο το κομα αλλα και η νδ φαγαν φαγαν φαγαν και τωρα?????τωρα λενε στο κοσμακη πληρωστε πληρωστε πληρωστε,κοβουν επιδοματα,χωρις να βλεπουν τι μισθο περνει ο αλλος,κοβουν συνταξεις,απο που?απο τον παππου και τη γιαγια που την μιση συνταξη και παραπανω την ξοδευουν στα φαρμακα,που αυτοι οι ναθρωποι τα εχουν πληρωσει τα ενσημα τους και αυτα που περνουν τα δικαιουνται!!!!και γιατι ρε φιλε τα κοβεις απο τον καημενο τον κοσμακη,γιατι δεν βρισκεις αυτους που εκλεψαν?παρε τους τα σπιτια,ανοιξε λογ/μους κατασχεσε τα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στο τελος βαλε τους και φυλακη!!!!

εγω βλεπω οτι η καταστροφη μας ερχεται οσο αισιοδοξη και να προσπαθουν να ειναι μερικοι.

πολλες φορες εγιναν επεισοδια και με κουκουλοφορους κλπ.ποτε δεν ειχαμε νεκρους,παντα μεγαλες υλικες ζημιες.φυσικα αυτα τα τσογλανια καποιος πρεπει να τα μαζεψει,κανενας δεν λεει το αντιθετο.

Σε όλα αυτά συμφωνώ τόσο πολύ όμως,μα τόσο πολύ!!Και επαυξάνω και έχω να συμπληρώσω αν θέλεις απλά εγώ κατάλαβα οτι άλλα είναι τα βαθύτερα αίτια.Η οικονομική μας εξόντωση σαν λαός για να μας πάρουν την χώρα σε εδαφικό επίπεδο.Και ξέρεις πρώτη ποιά θα πάει,ε;;Η Θράκη.

πω πω βρε κοριτσια, τι γινεται????

ανεβαινα τη συγγρου κ εβλεπα τις φωτιες κ τα πυροσβεστικα!

ο παυλος? εφυγε ή ειναι εκει ακομα?

πανε κ 3 αθωοι, πηγανε να δουλεψουν για να μην τους απολυσουν....

κ εγκυος η κοπελα....

Αντε ρε σύ;;Εγκυος;;Εγώ πάντως κορίτσια,μπορεί να ακουστεί βλακεία,έτσι και πείραζαν έστω και κάποιον δικό μου,δεν ξέρω τί είμναι ικανή να κάνω!Οχι να σκοτώσσουν κιόλας!

αστα βρε ευανθια μου?το μιτσκακη το πηρε καμια τηλ?ανησυχω για τον αντρας της,εκαψαν και μια εφορια στο κεντρο μαζι με το υπουργειο οικονομικων.....

Και γώ μόλις το άκουσα την Δημητρούλα σκέφτηκα.

κριμα....

χρειαζονται πιστευω οι εξεγερσεις για να φανει η αγανακτηση, αλλα, προς θεου, οχι με τετοιες συνεπειες!!

καλα, για τα μετρα που πηρανε και τα υπολοιπα που ΘΑ παρουν, δε σχολιαζω...

οι εξεγερσεις ηταν το καλυτερο οπλο των ανθρωπων.....αλλα σημερα στον οικονομικο πολεμο, το οπλο μας ειναι αλλο....το μονο οπλο πλεον που εχουμε ειναι να μαθουμε εμεις και τα παιδια μας να μην ειναι καταναλωτες, να εχουν γνωσεις, κριση...Ακουσα κατι πολυ καλο απο Λ. Κανελλη αν και δε συμφωνω με το κομμα που αντιπροσωπευει...'Εφτιαξαν για εμας 700 αυτοκινητα για να λιγουρευομαστε και δε μπορουσαμε ν απαρουμε κανενα, και εφτιαξαν τα δανεια. Μετα εφτιαξαν 700 πουτ#@ες και για να τα βγαλουμε περα μας χαρισαν και τα βιαγκρα'.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Θα το καταφερουν τελικα να μας κανουν να φαμε τις σαρκες μας για τα βρωμοκαγιεν τους...

Να διαδηλώνουμε σαββατο κυριακες οπως κανουν στο εξωτερικο..

Οχι να χανεις το μεροκαματο σου ή αν πας να σε σκοτωνουν.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Πεταγομαι και εγω......

ομως και ο Ελληνας οτι ψωνιζει δεν το παιρνει απο την Ελλαδα...ετσι να πηγαινουν τα χρηματα μας εξω να κανουν αυτοι αναπτυξη και εμεις να χρεοκοπουμε και να κλεινουν τα μαγαζια το ενα πισω απο το αλλο.....δεν λεω αν ειναι ακριβα εδω μην τα παρεις καθολου ....να βαλουν και αυτοι μυαλο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Να διαδηλώνουμε σαββατο κυριακες οπως κανουν στο εξωτερικο..

Οχι να χανεις το μεροκαματο σου ή αν πας να σε σκοτωνουν.

ή αυτο ναι...ή τελος παντως κατι που να ξαναδωσει αξια σε αυτο οπλο μας....

Πεταγομαι και εγω......

ομως και ο Ελληνας οτι ψωνιζει δεν το παιρνει απο την Ελλαδα...ετσι να πηγαινουν τα χρηματα μας εξω να κανουν αυτοι αναπτυξη και εμεις να χρεοκοπουμε και να κλεινουν τα μαγαζια το ενα πισω απο το αλλο.....δεν λεω αν ειναι ακριβα εδω μην τα παρεις καθολου ....να βαλουν και αυτοι μυαλο.

και αυτο ναι......

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...