Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βαριεμαι....

ααα, τωρα που το θυμηθηκα! αλεκα τι σημαινει το ανθρωπακι με το οποιο με παρομοιαζεις? δε πιστευω να αναφερεσαι στον ογκο του!!! θα σε φαω!!!

ασχετο, στις γλωσσοκοπανες οταν βαζεται ονομα κ πασγουορντ σε τι γλωσσα τα βαζετε? ελληνικα ή αγγλικα? με μπερδεψε λιγο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θενκς μικρή Λουλού (από τη συνάντηση και τα κοτσίδια μου έμεινε αυτό). Σου έστειλα και το λινκ για το Νο2 αντιηλιακό γιατί το Thinkbaby δεν έχει εγκριθεί από ΕΕ και δεν επιτρέπετε ένα ε-σοπ (εεεεε; Πώς με βρίσκεις; Για να μη μου κουραστεί η ομορφάκια) να το στείλει. Το Soleo είναι πολύ καλό επίσης και το μαγαζί τα ταχυδρόμησε αυθημερόν. Πώς πάτε από φαγητό τελικά; Τι έκαμες;;;

κομσι κομσα....αλλα εχω σταματησει να αγχωνομαι...χθες πχ εχασε ενα γευμα λογω υπνου...το χαρηκα γιατι αν το ετρωγε δε θα ειχα να της δωσω γαλα σημερα....οικονομια της λέω...κριση..κριση....αντιλιακο δεν εχεω παραγγειλει ακόμα...για πες, τα φιλτρα του σολεο ειναι φυσικά??? α...και δεν ειναι ε-σοπ...ειναι...ι-σοπ

τραβα κουμπωσου μαρη...τι ματιασμα??πουντιασες για να μη σε απολυσουν λογω κρισης..το ανοιγμα στο πουκαμισο εχει φτασει στον αφαλο,

σου εχω πει ποσο μου ελειψες????...ριξε μαρη ενα ξεματιασμα προς γερακα μερια

byXKp2.png

Κορίτσια, τα φώτα σας! Κουραδοσυζήτηση ακολουθεί... Η Σαββίνα έκανε τελευταία φορά κακάκια κανονικά το Σάββατο το πρωί. Κυριακή έκανε 3 κουραδίτσες κατσικίσιες μικρούλες με σφίξιμο. Από τότε τίποτα, πού και πού σφίγγεται αλλά μηδέν εις το πηλίκο. Της δίνω γάλα με χαμομήλι από την Κυριακή το βράδυ και χθες ο γιατρός μου είπε να της αλλάξω το γάλα σε Novalac IT 2 για τη δυσκοιλιότητα. Από το βράδυ αυτό πίνει. Τίποτα ακόμα όμως. Μασαζάκια, γυμναστική, κολοκύθι παίζουν κάθε μέρα. Διάθεση έχει καλή, κανένα πρόβλημα. Η ερώτηση είναι: της Κυριακής τα κουραδάκια πιάνονται για κένωση;;; Μήπως σήμερα το απόγευμα να της κάνω κλυσματάκι;;; Πότε αρχίζω να ανησυχώ;;;;

mpoyxaxa :tongue:....και τι ειναι μαρη οι κουραδες? σαν τα ονειρα της κυριακης, που δεν πιανονται?

Ας μου λάχαινε εμένα τέτοια πεθερά που είμαι και κωλοπαίδι και τα λέγαμε...

μπα...και ελενιτσα 'το'χει' ;)...απλα ειναι μικρη ακομη και δεν το εχει εξασκησει....

μηπως να αλλαζες τραγουδι;;;;:tongue::tongue::tongue:

:tongue::P:p:p:p:p

ΡΕ κοριτσια μια να με ξεματιασει...εχω πονοκεφαλο...και εμενα με λιμπιζονται βλεπεις αλεκάκι....

ναι αλλα η μαγκια ειναι να μη σε πιανει το ματι :rolleyes:

τραβα κουμπωσου μαρη...τι ματιασμα??πουντιασες για να μη σε απολυσουν λογω κρισης..το ανοιγμα στο πουκαμισο εχει φτασει στον αφαλο,

:tongue::P:p:p:p

βαριεμαι....

ααα, τωρα που το θυμηθηκα! αλεκα τι σημαινει το ανθρωπακι με το οποιο με παρομοιαζεις? δε πιστευω να αναφερεσαι στον ογκο του!!! θα σε φαω!!!

.

εξηγησα και στην ειρηνουλα που λιμπιστηκε το αβαταρ σου.....πρωτον επειδη μοιαζει με το δικο σου αβαταρ και δευτερον επειδη εισαι λαρτζ τυπος;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

mpoyxaxa :tongue:....και τι ειναι μαρη οι κουραδες? σαν τα ονειρα της κυριακης, που δεν πιανονται?

ναι αλλα η μαγκια ειναι να μη σε πιανει το ματι :rolleyes:

αλεκα η μαγκιορα...να σου πω...τα ονειρα της κυριακης δεν πιάνονται??τι μαθαινει κανεις στο παρεντς....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

καλημερες μεσημεριανες!

ειχα παει σουπερ μαρκετ και αργησα να μπω!

ηθελα να κατεβω και στην πορεια σημερα που απεργουσε ο αντρας μου και θα μπορουσε να κατσει με το μωρο αλλα ο μικρος δεν ετρωγε στην ωρα του κι ετσι εμεινα. ευτυχως βεβαια γιατι στην πορεια γινεται χαμος.

ερωτηση για μαριανθη-διδακτωρ του θηλασμου-: αν φας δακρυγονα μπορεις να θηλασεις μετα;;;; εδω σε θελω! στα δυσκολα!

χρονια πολλα σε ειρηνη και ιρκα.

εγω δεν εχω καταλαβει τιποτα για το πριβε ουτε και αν μου εχετε στειλει κατι για να μπαινω-αν με θετε δηλαδη! παντως αυτο μην το κοψουμε βρε κορες! βοηθαει πολυ για τα μωρακια μας. και μπορει να βοηθησει κι αλλους οταν εχουν ζητηματα να μπαινουν να διαβαζουν.

το δικο μου ειναι καλυτερο μαρη ;)

εγω καθιστο τον κανω πια....

:tongue::P:p....εμενα ο Μανω μου λεει ότι τα βρακια δεν τα χριεαζεται;)

Καλημερα κουκλες.....εισαστε καλα?? τωρα που θα μπαινω? εδω η στις γλωσσοκοπανες??

θα εισαι χωμενη σε κανα καφασι φραουλες, μπανανες, ουτε ξερω πια με σενα!!!!!!!

καλημερα κι απο μενα..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

τι κανετε εγω δε μπορω να κουνησω.....;););) τι παραποτισαμε το πρωι την γλαστρα....:oops:!!!!

η πιπινα κοιμοταν κ μολις ακουσε το πρωι τον μπαμπα της εκσασε ενα χαμογελο πρωτα μεχρι τα αυτια κ μετα ανοιξε τα ματακια της...τελικα τα κοριτσια στους πατεραδες εχουν αδυναμια απο την κοιλια μου φαινεται...:rolleyes:

αιντε...σαραβαλο.. μου θες κ crash test με το πιπινι....

μην την ακους....πιο πολυ παρθενος ειναι και αυτη !!!!

χαχαχαχα

Ρε αν αλλαζουμε ολη την ωρα φορουμ θα γινουμε ανω κατω.....μην λεμε παμε λιγο στο αλλο και ξαναρχομαστε....

να πηγαινουμε εκει τα βραδακια απο τις 8 πχ !!!!

εμεις εκει θα'μαστε...εσυ...

Ευχαριστώ βρε κορίτσια! Θα περιμένω και σήμερα τότε... Ίσως το γάλα το ειδικό με το χαμομήλι να ενεργήσουν... Εχθές της τραγουδούσα στο ρυθμό του "Αβα, ναγκίλα άβα..." "Χέσε, Σαββίνα, χέσε, σαββίνα χέσε σαββίνα χέεεεσε" μήπως και το υποβάλω το παιδί αλλά μπα!

τα'χεις δοκιμασει ολα, κ μ'αυτο! δεν εχει μεινει κατι αλλο... ε, τοτε προχωρα στο κλυσματακι...

Κιμι καλημέρα! Οφείλω να ομολογήσω πως το άβαταρ που έχεις βάλει στο πριβέ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ!

Να αλλαχθεί πάραυτα!

συμφωνω με φιλη αγγελικη! πολυ σουρλουλου η τινκυ σου! δεν σε αντιπροσωπευει!

ΡΕ κοριτσια μια να με ξεματιασει...εχω πονοκεφαλο...και εμενα με λιμπιζονται βλεπεις αλεκάκι....

προσπαθω μαρη...αλλα δεν μπορω...εισαι ΠΟΛΥ ματιασμενη κ μπερδευομαι... κουμπωσου κ συ...ζαλισα...

αλεκα η μαγκιορα...να σου πω...τα ονειρα της κυριακης δεν πιάνονται??τι μαθαινει κανεις στο παρεντς....

ναι...επισης αν εχει φεγγαρι τη προηγ., καθως κ στις φουσκοδεντριες... αλλο...:rolleyes:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

για τα ονειρα ετσι εχω ακουσει...για το μαγκιορα, ενα θα σου πω...εχει και το 'ματι' γουστο:tongue::tongue::tongue:

εγω δεν ξερω να ξεματιαζω..πες το πατερ ημων 3 φορες κ κανε το σταυρο σου..εγω αυτο κανω,οταν μου ματιαζουν τα παιδακια μου..

ναι...ετσι λενε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

θα εισαι χωμενη σε κανα καφασι φραουλες, μπανανες, ουτε ξερω πια με σενα!!!!!!!

:confused:..ο εγκεφαλος μου απεργει.....εχει παρει 'γραμμη' απο Π.Α.Μ.Ε

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

λες αλήθεια?????

κουμπωσου εσυ για καλο και για κακο:D

221882cb0gkyh7q4.gif

εξηγησα και στην ειρηνουλα που λιμπιστηκε το αβαταρ σου.....πρωτον επειδη μοιαζει με το δικο σου αβαταρ και δευτερον επειδη εισαι λαρτζ τυπος;)

στα ποσα κιλα πεφτω στο medium????:tongue:

qC91p2.pngaQK1p2.png

:confused:..ο εγκεφαλος μου απεργει.....εχει παρει 'γραμμη' απο Π.Α.Μ.Ε

δεν απεργει... τι εστειλα.. κ σε ποιον... στην ελενιτσα1 πηγαινε... sorry guys...

λες αλήθεια?????

αληθεια... χατζημπερδευομαι συνεχεια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ειχα και νεα να σας πω με την πεθερα αλλα ποιος τιν χεζει τώρα……συνοπτικά μου ειπε ότι ο γιος της κακοπερνάει ότι τον ξεσήκωσα και τον εβαλα στα εξοδα ότι τα κανονίσαμε εγω με τους γονεις μου κριφα για τον γαμο και αυτους τους αφήσαμε απ εξω και αφου θελει γαμο εκει πανω να τον κανει μονος του ότι τιν έστειλα στο νοσοκομείο ότι καλα τις τα λεγανε τι κοπελα ειμαι τι άλλο να θυμιθω……ότι δεν τιν ηθελα από την αρχη και εχω ανοιξει πόλεμο με τους γονεις του γιωργου α και μου χτύπησε και το χέρι στο τραπεζι και μου ειπα φωνάζοντας χάρη θα το βγάλετε το παιδι τελος (ο πεθερος μου) α ότι ο Γιώργος κοιμάται και όταν ξυπνήσει θα με παρατήσει και αλλα τετοια.εγω δεν την έβρισα αλλα την έδωσα να καταλαβει ότι τελειώσαμε μην με ρωτήσετε τι εκανε ο αντρας μου πάντως δεν την πέταξε έξω όπως επρεπε να κανει.

καλα δεν παμε καλα!!! την κλιμακτηριο της εμεις θα στην πληρωσουμε χριστιανη μου!!! αφου κρατηθηκες μπραβο σου! κανε μια κουβεντα με τον αντρα σου, ενταξει μανα του ειναι αλλα ολα εχουν ορια. καταρχην το γιο της προσβαλλει και μετα εσενα, ας της πει δυο κουβεντες. κουραγιο κοριτσι και οσο μπορεις μακρια κι αγαπημενοι-τροπος του λεγειν το αγαπημενοι.

στα ποσα κιλα πεφτω στο medium????:tongue:

δεν πεφτεις...λαρτζ θα εισαι παντα μαρη

δεν απεργει... τι εστειλα.. κ σε ποιον... στην ελενιτσα1 πηγαινε... sorry guys...!

...γιατι εγω , ενημερωτικα, σε καφασι δε χωραω....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...