Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νομιζω ειναι νωρις Αγγελικη. στο λεω επειδη κι εγω της εκανα 2 κλυσματα!

Να περιμένω και αύριο (4η μέρα); Πώς τα κάνουν τα κλυσματάκια βρε κοποπουλάκι;;; Πονάει; Κλαίει το μπεμπίδιο;;;; Ουφ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενιτσα τελικα ειχες δικιο μου μας τα ελεγες στο αυτοκινητο με τη τζια...τωρα το ειδα κι εγω που το εγραψες...τι να πω...μη στεναχωριεσαι για τον αντρουλη σου ειναι στη μεση κ ειναι δυσκολη η θεση του κι αν ειναι κ τετοιοι ανθρωποι δυσκολα μπορεις να υψωσεις αναστημα...εσυ να εισαι σε τετοιες καταστασεις παντα ΚΥΡΙΑ ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα πιστεψε με θα ειναι υπερ σου ως προς τον ανθρωπο σου κ κανονισε να πατε πανω μπας κ ηρεμισετε...μακρυα κι αγαπημενοι....υπομονη κοριτσακι κ κουραγιο εσυ να σκεφτεσαι μοναχα το μπεμπακι σου...κ το γαμο σου βρε μη στο χαλασουν...αντε απο κει που αντι να σε εχουν στα οπα-οπα που τους εκανες τον παιδαρο μιλανε κι απο πανω....

Συμφωνώ! Κουράγιο κοπελίτσα! Καλά,σε σένα έτυχε αυτή η πεθερά;;; Εμένα μου φαίνεσαι από τα πιο καλά παιδιά, τι να πω....:shock::shock::shock: Ας μου λάχαινε εμένα τέτοια πεθερά που είμαι και κωλοπαίδι και τα λέγαμε...

Να περιμένω και αύριο (4η μέρα); Πώς τα κάνουν τα κλυσματάκια βρε κοποπουλάκι;;; Πονάει; Κλαίει το μπεμπίδιο;;;; Ουφ!

καλα, εγω εβαλα το γιωργο και το εκανε και το μωρο δεν καταλαβε τιποτα.

τη πρωτη φορα ειχαν περασει 5 μερες αν θυμαμαι καλα και την αλλη μια βδομαδα! αλλα νομιζω το χαμομηλι θα κανει δουλεια!!!

εμενα που ειχε να κανει κακα 3 μερες μου ειπαν κ της εκανα χαμομηλι κανικο οχι της μιλουπα κ εβαλα κ στη μυτη του κουταλιου λιγααακι ζαχαρη ασπρη μεσα σε 3 ωρες εκανε 2 φορες κακα...δοκιμασε κι αυτο πριν κανεις κλισματακι..

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

εμενα που ειχε να κανει κακα 3 μερες μου ειπαν κ της εκανα χαμομηλι κανικο οχι της μιλουπα κ εβαλα κ στη μυτη του κουταλιου λιγααακι ζαχαρη ασπρη μεσα σε 3 ωρες εκανε 2 φορες κακα...δοκιμασε κι αυτο πριν κανεις κλισματακι..
καλα, εγω εβαλα το γιωργο και το εκανε και το μωρο δεν καταλαβε τιποτα.

τη πρωτη φορα ειχαν περασει 5 μερες αν θυμαμαι καλα και την αλλη μια βδομαδα! αλλα νομιζω το χαμομηλι θα κανει δουλεια!!!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια! Θα περιμένω και σήμερα τότε... Ίσως το γάλα το ειδικό με το χαμομήλι να ενεργήσουν... Εχθές της τραγουδούσα στο ρυθμό του "Αβα, ναγκίλα άβα..." "Χέσε, Σαββίνα, χέσε, σαββίνα χέσε σαββίνα χέεεεσε" μήπως και το υποβάλω το παιδί αλλά μπα!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια! Θα περιμένω και σήμερα τότε... Ίσως το γάλα το ειδικό με το χαμομήλι να ενεργήσουν... Εχθές της τραγουδούσα στο ρυθμό του "Αβα, ναγκίλα άβα..." "Χέσε, Σαββίνα, χέσε, σαββίνα χέσε σαββίνα χέεεεσε" μήπως και το υποβάλω το παιδί αλλά μπα!

μηπως να αλλαζες τραγουδι;;;;:tongue::tongue::tongue:

καλημεραααα..ΙΡΚΑ Κ ΕΙΡΗΝΗ κ παλι χρονια πολλα..

ΕΛΕΝΗ1ΧΡΟΝΟΝΑΜΗΣΟΥΖΗΤΗΣΕΙΒΡΑΚΙΟΜΑΝΩΛΗΣ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,,

Κιμι καλημέρα! Οφείλω να ομολογήσω πως το άβαταρ που έχεις βάλει στο πριβέ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ!

Να αλλαχθεί πάραυτα!

Διαφημίσεις

aggelikoyla, θυμαμαι η κουμπαρα μου που αντιμετωπισε προβλημα δυσκοιλιότητας στην κωσταντια από πολύ μωρακι, της ειχε πει ο γιατρος υποθετακι....δεν το εχω ψαξει να σου πω την αλήθεια

Λαγκαδοειρηνη, απότιστη Ιρκα και απότιστε Μανώλη, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

byXKp2.png

aggelikoyla, θυμαμαι η κουμπαρα μου που αντιμετωπισε προβλημα δυσκοιλιότητας στην κωσταντια από πολύ μωρακι, της ειχε πει ο γιατρος υποθετακι....δεν το εχω ψαξει να σου πω την αλήθεια

Λαγκαδοειρηνη, απότιστη Ιρκα και απότιστε Μανώλη, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Θενκς μικρή Λουλού (από τη συνάντηση και τα κοτσίδια μου έμεινε αυτό). Σου έστειλα και το λινκ για το Νο2 αντιηλιακό γιατί το Thinkbaby δεν έχει εγκριθεί από ΕΕ και δεν επιτρέπετε ένα ε-σοπ (εεεεε; Πώς με βρίσκεις; Για να μη μου κουραστεί η ομορφάκια) να το στείλει. Το Soleo είναι πολύ καλό επίσης και το μαγαζί τα ταχυδρόμησε αυθημερόν. Πώς πάτε από φαγητό τελικά; Τι έκαμες;;;

ΡΕ κοριτσια μια να με ξεματιασει...εχω πονοκεφαλο...και εμενα με λιμπιζονται βλεπεις αλεκάκι....

τραβα κουμπωσου μαρη...τι ματιασμα??πουντιασες για να μη σε απολυσουν λογω κρισης..το ανοιγμα στο πουκαμισο εχει φτασει στον αφαλο,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...