Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμεις Αλεκάκι ακομη το Αλμιρον πίνουμε.. Και κάνουμε κακάκια μια φορά την ημέρα μονο.. Και επειδη περάσαμε κατι πονάκια μας ειπε η παιδίατρος να πάρουμε το ναν σενσιτιβ αλλά δεν της το άλλαξα..

Για τις πιπίλες εμάς η παιδίατρος μας είπε να χρησιμοποιούμε και καουτσούκ και σιλικόνης για να μαθαίνει το μωρό και τις 2..Όταν θα αρχίσει η οδοντοφυία αν εχει μάθει μόνο με σιλικόνης ειναι επικύνδινο γιατι το παιδί μπορεί να τις κόψει..

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Εμάς όπως σας έχω ξαναπεί η μπέμπα απο 20 ημερών το βραδυ κοιμάται απο έξι έως 8 ώρες.. Το θέμα είναι όμως οτι όλες αυτές τις ώρες το μωρό δε του αλλάζω πάνα για να μην το ξυπνησω.. Είναι κακό αυτό? Πρεπει να την ξυπνάω για να την αλλάζω? Κακά δεν υπάρχει περιπτωση να κάνει γιατι τα κάνει μόνο στο γεύμα.. Πείτε μου ρε κορίτσια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω πιασει ψιλη κουβεντουλα με τον μικρο!!!!του μιλαω κ γε΄λαει μου λεει γαι και ακκκ!!φοβερος???αφηστε εχει λιγο καιρο που δειχνει να ανταποκρινεται στην κουβεντουλα κ τρελενομαι!!!μιμειται κ τα χειλη μου!!!

δεν εχει κανενα προβλημα το μικρο...μια χαρα και με τα δυο!!!!αρα συνεχιζω!!!!χαχα

ουτε εγω μπορω να μικρυνω τις φωτο!!

΄Ασπα μου και εμεις τα ίδια εδώ και δυο μέρες..

Είμαστε 44 ημερών σήμερα και απο χθές γελάμε συνειδητά πλέον και ανταποκρίνεται οταν της μιλάμε.. Όλο αγουυκαι κραυγούλες.. Και έχει μια φωνούλαααα αααααααχ να την φάς ειναιι...:-P :-P

αλεκα αφου λεει κολικ ειναι για κολικους..προτινε του το frisolac comfort k αν σου πει μηπως κανει διαρροιες μπορεις να το κανεις μιξη με το κανονικο frisolac την ξερει σιιγουρα την αναλογια!αν ξεχασα κατι συγχωρηστε με!!

ααα εγω που ειχα πολλους για νονους?να στειλω κανεναν σ εσας??αχ βρε μαιρη αν δεν ειχα τα εξοδα για το γαμο κ τη βαπτιση θα στο βαπτιζα εγω το μικρο...αλλα δε δουλευω κιολας κ μου ειναι λιγο δυσκολο!....:(το εννοω αυτο που λεω!

Καλά καλά κάνε 2 ,3 ,4, 5 παιδιά που θες και τα λέμε στο 5ο.Με το δίκανο θα τους κυνηγάς!!!!

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Εμάς όπως σας έχω ξαναπεί η μπέμπα απο 20 ημερών το βραδυ κοιμάται απο έξι έως 8 ώρες.. Το θέμα είναι όμως οτι όλες αυτές τις ώρες το μωρό δε του αλλάζω πάνα για να μην το ξυπνησω.. Είναι κακό αυτό? Πρεπει να την ξυπνάω για να την αλλάζω? Κακά δεν υπάρχει περιπτωση να κάνει γιατι τα κάνει μόνο στο γεύμα.. Πείτε μου ρε κορίτσια..

Αν όταν ξυπνά κ την αλλάζεις δεν έχει βραχεί κ δεν έχει παραφορτωθεί η πάνα με τσίσα οκ, γιατί να την ξυπνήσεις;;;;;:?:

Δεν χαίρεσαι που μπορείς κ κοιμάσαι σαν άνθρωπος τόσο νωρίς;;;;

Κορίτσια όσες δεν μπορείτε να μικρύνετε τις φωτό κ έχετε Office πείτε μου να σας δώσω οδηγίες που είχα δώσει στην Ομορφάκια!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εγω τωρα τη ταισα και θα τη κρατησω ξυπνια αν τα καταφερω για να τη κανουμε μπανακι να ξαναφαει και να κοιμηθει (θεου θελοντος) τη νυχτα καποιες ωρες! αλλα δεν το βλεπω... το μεσημερι κοιμηθηκε 15.00 με 19.30 και λυπομουν να τη ξυπνησω, ηταν και μεσα στη ζεστουλα και θα το ευχαριστηθηκε...

αχ βρε κοριτσια απο σας παιρνω κουραγιο και λεω αντε ας τη θηλασω μια μερα ακομα αντε μια μερα ακομα! μακαρι στο διμηνο να στρωσουμε λιγακι....

η μπουμπου κοιμηθηκε σχεδον 5 ωρες βρε Ιριδα!!!!Τα ιδια μου εκανε και εμενα !!!!απλα εχει μπερδεψει την νυχτα με την μερα!!!!!!

Επισης εκανες πολυ καλα που δεν την ξυπνησες....Τα μωρακια δεν τα ξυπναμε ποτε για να φανε!!!!

Εγω το ειπα ξανα ,επιδη εχει κολοικους και κατα της μιαμιση με δυο παταει κατι τσιριδες που ακουγετε εως την Κερκυρα....μιλαω σοβαρα,κανω το εξης,,,την βαζω διπλα μου στο κρεββατι και ενω θηλαζει παραλληλα νανουριζετε και αποκοιμιετε....ετσι φτασαμε να κοιμομαστε απο τις 2 μεχρι της 9 περιπου!!!!Δεν λεω να κανεις και εσυ το ιδιο απλα σου λεω τι με βοηθησε εμενα .(ετσι κοιμαμε και λιγακι)Αλλιως υπομονη και πανω απο ολα μην αγχωνεσε,προκαλλεις εκνευρισμο στο μωρακι σου και μειωνεις το γαλατακι σου ετσι!!!!!

Είμαστε 44 ημερών σήμερα και απο χθές γελάμε συνειδητά πλέον και ανταποκρίνεται οταν της μιλάμε.. Όλο αγουυκαι κραυγούλες.. Και έχει μια φωνούλαααα αααααααχ να την φάς ειναιι...:-P :-P

Αχ ειναι σκετη γλυκα!!!!Εμεις κανουμε αγκουυυυυ, αουυυυ και οταν την περνει ο υπνος κανει μααααα ,ουυυυυυυ ψιθυριστα!!!!Αχ λιωνω οταν την ακουω!!!

iMLpp3.png

και εμείς Ασπα μου και αγχώνομαι θα κλαίει και μου ερχετε κρίμα!! Για να δουμε πως θα μας βρει ο παιδίατρος αύριο!!

αστα ελενακι..εγω ναδεις αγχος!!και κλαμα που θα ριξω κ εγω παρεα αν κλαιει..:(:(

Διαφημίσεις

Καλά καλά κάνε 2 ,3 ,4, 5 παιδιά που θες και τα λέμε στο 5ο.Με το δίκανο θα τους κυνηγάς!!!!

Αν όταν ξυπνά κ την αλλάζεις δεν έχει βραχεί κ δεν έχει παραφορτωθεί η πάνα με τσίσα οκ, γιατί να την ξυπνήσεις;;;;;:?:

Δεν χαίρεσαι που μπορείς κ κοιμάσαι σαν άνθρωπος τόσο νωρίς;;;;

Κορίτσια όσες δεν μπορείτε να μικρύνετε τις φωτό κ έχετε Office πείτε μου να σας δώσω οδηγίες που είχα δώσει στην Ομορφάκια!!!

λεςγια τους νονους να την πατησω???:rolleyes:?ολοι περιμενουν πως και πως να κανω παιδια να βαπτισουν:lol:..τι να πω..εγω δεν ξερω αν εχω office..μαλλον δεν εχω!...τι να πω...δεν ξερω..

γωγουλα δεν ειναι φοβερο?????εγω εχω χ@σ@ει απο τη χαρα μου!!!!!!!δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα αποτο να ανταποκρινεται συνειδητα...θα δεις οσο παει θα καταλαβαινει περισσοτερο..και εμενα ετσι εκανε και τωρα κανει κ αλλα τρελα!!!!!μεχρι κ ποτε παμε για μπανακι καταλαβαινει!!!κουκουβααααααααα!!!!!

λεςγια τους νονους να την πατησω???:rolleyes:?ολοι περιμενουν πως και πως να κανω παιδια να βαπτισουν:lol:..τι να πω..εγω δεν ξερω αν εχω office..μαλλον δεν εχω!...τι να πω...δεν ξερω..

Α ωραία, μου δανείζεις έναν για Σεπτέμβρη;;;;;;:lol::lol::lol:

Πήγαινε στα προγράμματα από την έναρξη στο πσ σου και δες αν υπάρχει πουθενά Microsoft Office.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

λοιπον αλεκακι..ολα τα γαλατα την ιδια αναλιογια εχουν..1 προς 30..απλα αν τυχον δινοντας του μονο το frisolac comfort σου κανει διαρροια και συνεχισει για μετα απο μια εβδομαδα τοτε μπορεις να του δωσεις μαζι και το frisolac 1..και θα βαζεις ας πουμε αν πινει 150 γρ 3 μεζουρες frisolac comfort και 2 frisolac 1...αλλιως αν δεν κανει διαρροιες μονο το Comfort!!σε κατατοπισα????αντε την ειδα κ εγω παιδιατρος τωρα!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Α ωραία, μου δανείζεις έναν για Σεπτέμβρη;;;;;;:lol::lol::lol:

Πήγαινε στα προγράμματα από την έναρξη στο πσ σου και δες αν υπάρχει πουθενά Microsoft Office.

αμε αμε δανειζωωωωω!!!!!!ρε κοριτσια εγω θελω να βαπτισω κανα 2 αλλα μου πεσατε σε ασχημη περιοδο:(:(..εχω πολλα εξοδα λογω γαμου και δεν δουλευω κιολας...:rolleyes:

θα δω σε λιγο για Office γιατι τωρα παω να βαλω νερο για μακαρονια ...ερχομαι!!!

Ψάξε , ψάξε τα 550 ευρώ γίναν 225 όταν τους ζήτησα τιμολογια.

Ο τύπος από τον 6ο πάει σε δικηγόρο.

Εγώ δε θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου και τους πάω λάου λάου....

Αλλά έμαθα ότι στο τεχνικό επιμελητήριο κάνεις μια αίτηση με 30 ευρώ και έρχονται και τσεκάρουν πόσο πραγματικά καίει ο λέβητας σου. Αυτό θα το κάνω. Ρε που νομίζουν ότι τρώμε και κουτόχορτο. ΟΥΣΤ!!!!!!

byXKp2.png

Εμεις για τηδυσκοιλιότητα πίνουμε το Almipon Comfort, το οποίο το βάζουμε 1 προς 3. Οχι δηλαδή όλη τη δόση Αλμιρον.
Και εμεις Αλεκάκι ακομη το Αλμιρον πίνουμε.. Και κάνουμε κακάκια μια φορά την ημέρα μονο.. Και επειδη περάσαμε κατι πονάκια μας ειπε η παιδίατρος να πάρουμε το ναν σενσιτιβ αλλά δεν της το άλλαξα..

Για τις πιπίλες εμάς η παιδίατρος μας είπε να χρησιμοποιούμε και καουτσούκ και σιλικόνης για να μαθαίνει το μωρό και τις 2..Όταν θα αρχίσει η οδοντοφυία αν εχει μάθει μόνο με σιλικόνης ειναι επικύνδινο γιατι το παιδί μπορεί να τις κόψει..

όχι γωγουλα, μην την ξυπνας, δεν πειραζει. Το γαλα δεν της το αλλαξες τελικα ε?? Πως πανε τα πονακια??

:):):):)

λοιπον αλεκακι..ολα τα γαλατα την ιδια αναλιογια εχουν..1 προς 30..απλα αν τυχον δινοντας του μονο το frisolac comfort σου κανει διαρροια και συνεχισει για μετα απο μια εβδομαδα τοτε μπορεις να του δωσεις μαζι και το frisolac 1..και θα βαζεις ας πουμε αν πινει 150 γρ 3 μεζουρες frisolac comfort και 2 frisolac 1...αλλιως αν δεν κανει διαρροιες μονο το Comfort!!σε κατατοπισα????αντε την ειδα κ εγω παιδιατρος τωρα!!!:tongue::tongue:
ναι καταλαβα ευχαριστω
Ψάξε , ψάξε τα 550 ευρώ γίναν 225 όταν τους ζήτησα τιμολογια.

Ο τύπος από τον 6ο πάει σε δικηγόρο.

Εγώ δε θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου και τους πάω λάου λάου....

Αλλά έμαθα ότι στο τεχνικό επιμελητήριο κάνεις μια αίτηση με 30 ευρώ και έρχονται και τσεκάρουν πόσο πραγματικά καίει ο λέβητας σου. Αυτό θα το κάνω. Ρε που νομίζουν ότι τρώμε και κουτόχορτο. ΟΥΣΤ!!!!!!

:!: τα γαιδουρια!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπόν κορίτσια , το σπίτι είναι 120 τετραγωνικά οροφοδιαμέρισμα στον 3ο και η πολυκατοικία έχει 6 διαμερίσματα.

Ο μετρητής έδειξε 95 ώρες αυτονομία-και με 95 ώρες αυτονομία πληρώνουμε 550 ευρώ-οι υπόλοιποι δεν άναψαν σχεδόν καθόλου-ή τα προσθέσαν στα δικά μας τι να πω. Εμείς και ο 6ος ο οποόιος δεν έχει μετακομίσει ακόμα-είχε μαστόρους μόνο πάνω κάψαμε συνολικά 180 ώρες αυτονομία-Και ρωτάω είναι δυνατόν με 180 ώρες να καούν 2 τόνοι πετρέλαιο?????

Είναι ρε κορίτσια καμία μηχανολόγος να μας πει?

Εμείς τζιά μου σε 95 τετραγωνικά 3ος όροφος κάψαμε 69 ώρες και ήρθε μόνο για την θέρμανση 114 ευρώ. Τα 550 είναι πολλά. Καλά ο 6ος που είχε μαστόρους και δεν έχει μετακομίσει ακόμα πως έκαψε οσα και συ με μωρό ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...