Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχες σας για τον Μανώλη !!!!!

Αν χαθώ ξαφνικά το βραδυ ξερετε που θα ειμαι:rolleyes:.......μου ειπε οτι θέλει το δωρο του !!!!!

Τι να κανω η πάρθένος.:tongue:............ θα του το εν''δωσω''.......:P:p

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχες σας για τον Μανώλη !!!!!

Αν χαθώ ξαφνικά το βραδυ ξερετε που θα ειμαι:rolleyes:.......μου ειπε οτι θέλει το δωρο του !!!!!

Τι να κανω η πάρθένος.:tongue:............ θα του το εν''δωσω''.......:P:p

μην εισαι τοσο δυσκολη βρε!!!:tongue::tongue::tongue:

παρε μια γραβατα να του εν-δωσεις!!!!:D:D:D;)

Κορίτσια, τα φώτα σας! Κουραδοσυζήτηση ακολουθεί... Η Σαββίνα έκανε τελευταία φορά κακάκια κανονικά το Σάββατο το πρωί. Κυριακή έκανε 3 κουραδίτσες κατσικίσιες μικρούλες με σφίξιμο. Από τότε τίποτα, πού και πού σφίγγεται αλλά μηδέν εις το πηλίκο. Της δίνω γάλα με χαμομήλι από την Κυριακή το βράδυ και χθες ο γιατρός μου είπε να της αλλάξω το γάλα σε Novalac IT 2 για τη δυσκοιλιότητα. Από το βράδυ αυτό πίνει. Τίποτα ακόμα όμως. Μασαζάκια, γυμναστική, κολοκύθι παίζουν κάθε μέρα. Διάθεση έχει καλή, κανένα πρόβλημα. Η ερώτηση είναι: της Κυριακής τα κουραδάκια πιάνονται για κένωση;;; Μήπως σήμερα το απόγευμα να της κάνω κλυσματάκι;;; Πότε αρχίζω να ανησυχώ;;;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τα φώτα σας! Κουραδοσυζήτηση ακολουθεί... Η Σαββίνα έκανε τελευταία φορά κακάκια κανονικά το Σάββατο το πρωί. Κυριακή έκανε 3 κουραδίτσες κατσικίσιες μικρούλες με σφίξιμο. Από τότε τίποτα, πού και πού σφίγγεται αλλά μηδέν εις το πηλίκο. Της δίνω γάλα με χαμομήλι από την Κυριακή το βράδυ και χθες ο γιατρός μου είπε να της αλλάξω το γάλα σε Novalac IT 2 για τη δυσκοιλιότητα. Από το βράδυ αυτό πίνει. Τίποτα ακόμα όμως. Μασαζάκια, γυμναστική, κολοκύθι παίζουν κάθε μέρα. Διάθεση έχει καλή, κανένα πρόβλημα. Η ερώτηση είναι: της Κυριακής τα κουραδάκια πιάνονται για κένωση;;; Μήπως σήμερα το απόγευμα να της κάνω κλυσματάκι;;; Πότε αρχίζω να ανησυχώ;;;;

Πιάνονται !!!!

ΝOVALAC επεινε και πριν...? αυτο επεινε ο γιαννης και τα εκανε κατσικισια...το AR1.

Τρωει φαγητο..? αν ναι βαλε μεσα 2-3 μπαμιες.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Πιάνονται !!!!

ΝOVALAC επεινε και πριν...? αυτο επεινε ο γιαννης και τα εκανε κατσικισια...το AR1.

Τρωει φαγητο..? αν ναι βαλε μεσα 2-3 μπαμιες.

Ξέχασα να σου πω και Χρόνια Πολλά!!!

Frisomel έπινε, γενικά δεν είχε ποτέ ως την εισαγωγή των στερεών πρόβλημα δυσκοιλιότητας, ποτέ δεν είχε κάνει κατσικίσια. Έκανε μια φορά τη μέρα, με το που έβαλα στερεές έκανε 2 μέρες κενό, μετά κανονικά για 3 μέρες και μετά έσκασε αυτό. Το Novalac IT2 μου είπε είναι για τη δυσκοιλιότητα... Να της κάνω κλυσμα ή είναι νωρίς; Ουσιαστικά από τα κατσικίσια της Κυριακής σήμερα διανύει την τρίτη μέρα χωρίς κακάκια... Της έδωσα λίγο ακτινίδιο το πρωί... Μπάμιες δεν έχω και είμαι δουλειά και ο πατέρας είναι Μύκονο κοινώς δεν έχω ποιός να πάει να μου πάρει σήμερα...

Ειχα και νεα να σας πω με την πεθερα αλλα ποιος τιν χεζει τώρα……συνοπτικά μου ειπε ότι ο γιος της κακοπερνάει ότι τον ξεσήκωσα και τον εβαλα στα εξοδα ότι τα κανονίσαμε εγω με τους γονεις μου κριφα για τον γαμο και αυτους τους αφήσαμε απ εξω και αφου θελει γαμο εκει πανω να τον κανει μονος του ότι τιν έστειλα στο νοσοκομείο ότι καλα τις τα λεγανε τι κοπελα ειμαι τι άλλο να θυμιθω……ότι δεν τιν ηθελα από την αρχη και εχω ανοιξει πόλεμο με τους γονεις του γιωργου α και μου χτύπησε και το χέρι στο τραπεζι και μου ειπα φωνάζοντας χάρη θα το βγάλετε το παιδι τελος (ο πεθερος μου) α ότι ο Γιώργος κοιμάται και όταν ξυπνήσει θα με παρατήσει και αλλα τετοια.εγω δεν την έβρισα αλλα την έδωσα να καταλαβει ότι τελειώσαμε μην με ρωτήσετε τι εκανε ο αντρας μου πάντως δεν την πέταξε έξω όπως επρεπε να κανει.

ελενιτσα τελικα ειχες δικιο μου μας τα ελεγες στο αυτοκινητο με τη τζια...τωρα το ειδα κι εγω που το εγραψες...τι να πω...μη στεναχωριεσαι για τον αντρουλη σου ειναι στη μεση κ ειναι δυσκολη η θεση του κι αν ειναι κ τετοιοι ανθρωποι δυσκολα μπορεις να υψωσεις αναστημα...εσυ να εισαι σε τετοιες καταστασεις παντα ΚΥΡΙΑ ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα πιστεψε με θα ειναι υπερ σου ως προς τον ανθρωπο σου κ κανονισε να πατε πανω μπας κ ηρεμισετε...μακρυα κι αγαπημενοι....υπομονη κοριτσακι κ κουραγιο εσυ να σκεφτεσαι μοναχα το μπεμπακι σου...κ το γαμο σου βρε μη στο χαλασουν...αντε απο κει που αντι να σε εχουν στα οπα-οπα που τους εκανες τον παιδαρο μιλανε κι απο πανω....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

φαε λιγο μπουτι να φυγει η κυτταριτιδα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

μπα απο αυτο εγω εχω μπολικο στηθακι τρωω μπας κ γλιτωσω την πλαστικη!!!

πω-πω μιλαμε 3 μερες κανω διαιτα σωστα κ τα χω παιξει πειναω σαν.....φουστης (αυτο το συνειρμο ποτε δεν το καταλαβα..οι φουστηδες πεινανε πιο πολυ απο μας κι αν ναι γιατι???):shock:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μπα απο αυτο εγω εχω μπολικο στηθακι τρωω μπας κ γλιτωσω την πλαστικη!!!

πω-πω μιλαμε 3 μερες κανω διαιτα σωστα κ τα χω παιξει πειναω σαν.....φουστης (αυτο το συνειρμο ποτε δεν το καταλαβα..οι φουστηδες πεινανε πιο πολυ απο μας κι αν ναι γιατι???):shock:

αυτοι πεινανε για συγκεκριμενα φρουτα!!:rolleyes:

ναι, να γλυτωσεις εσυ τη πλαστικη για να τη φαω εγω!! ωραια εισαι!:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...