Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέραααα!!!!!

Χρονια πολλα στην Ειρηνη και στην Ιρκα μας !!!!!

Χρονια πολλα και στον Μανωλη μου που σημερα εχει τα γεννεθλια του!!!!

(ακους αλεκα?)

ευχαριστω, να ΄σαι καλα.

Χρονια πολλα και ευτυχισμενα στον Μανωλη :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι αντηλιακο... εδω εχει συννεφια, χαλια ο καιρος....

παμε κι εμεις για κρεββατωμα... ο αντρας μου πυρετο, εγω ψιλογαργαλητο στο λαιμο αλλα η μπεμπα τρεις λαλουν και 2 χορευουν! χτες βραδυ κοιμηθηκε 21.30 ε λεω θα παρει εναν υπνακο κ θα ξυπνησει αλλα μαλλον νομισε οτι ειναι η ωρα για το βραδυνο της υπνο! οποτε ουτε μπανακι την εκανα ουτε τπτ... τη ξυπνησα γυρω στις 01.00 να της αλλαξω παμπερς και να τη ταισω λιγακι και ξανατεζαρε.......... ομως 4.30 ειχαμε εγερτηριοοοοοοοο!!! αναμενομενο! τη ξαναταιζω, τα κανει κ τη πιανει λοξιγγας!!!!!!!!!! 5.30 κοιμηθηκαμε και μετα 7 η ωρα πρωινο ξυπνημα....... αχ τι καλα, φρεσκια φρεσκια ειμαι :D:D:D:D

δε σας ειπα!!!!!! χτες εφαγε μηλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιι 1 δεν το αλεθε το μουλτι κι εβαλα 2 κι εγιναν σουπερ, εφαγε μπολικο αν και ψιλοξυνιζε τα μουτρα της, μολις εβλεπε κουταλι ανοιγε το στομα... της εδωσα μπολικες κουταλιες αλλα μετα φοβηθηκα μη της πεσει βαρυ για 1η φορα και δεν εδωσα αλλο.......

περαστικα σας!

επαθα σοκ....αμα γραψεις στο google καποια λεξη πχ εγραψα glossokopanes για να μπω να φτιαξω προφιλ κ εβγαλε ΟΛΕΣ μας τις συζητησεις περι αυτου απο το φορουμ χυμα....πω-πω!!!:shock::shock:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

σας ευχαριστω ολες σας. να ειστε παντα καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.

Χρονια πολλα και στην συνονοματη Ειρηνη.

εγω παντως την διαιτα την συνεχιζω. ενω κερασα στο γραφειο γλυκα, εγω δεν εφαγα, και το μεσημερι θα κερασω κοτοπουλο ψητο :).

κατα τα αλλα να πω στην Τζια οτι εχει πεσει αναβροχια, οποτε αποκλειτε να πλημμυρισω :tongue:.

πηγα εχθες στον γυναικολογο και τοσο πολυ φαινεται χαρηκα, που σημερα αδιαθετησα (στις 20 μερες):confused:

εκεινα τα ληγμενα ποτε θα ερθουν και σε εμενα???

Αλεκα μου αρεσε η φατσουλα που εβαλες για εμενα :) αλλα επρεπε να βαλεις τον κουασιμοδο. προσπαθω να βρω τωρα μια για να βαλω στο προφιλ μου.

Διαφημίσεις

NAI NAI !!να βαλεις αντιλιακο στα παιδια!!

τι σκας μωρε συ!!!!θα χασεις!!!αντε!!!σε εκεινο το κεντρο που ειχες παει????τι εγινε τελικα????δε θυμαμαι!!

ηταν μακρυα, βαριομουν και δεν ξαναπηγα...μπουχαχαχα

σας ευχαριστω ολες σας. να ειστε παντα καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.

Χρονια πολλα και στην συνονοματη Ειρηνη.

εγω παντως την διαιτα την συνεχιζω. ενω κερασα στο γραφειο γλυκα, εγω δεν εφαγα, και το μεσημερι θα κερασω κοτοπουλο ψητο :).

κατα τα αλλα να πω στην Τζια οτι εχει πεσει αναβροχια, οποτε αποκλειτε να πλημμυρισω :tongue:.

πηγα εχθες στον γυναικολογο και τοσο πολυ φαινεται χαρηκα, που σημερα αδιαθετησα (στις 20 μερες):confused:

εκεινα τα ληγμενα ποτε θα ερθουν και σε εμενα???

Αλεκα μου αρεσε η φατσουλα που εβαλες για εμενα :) αλλα επρεπε να βαλεις τον κουασιμοδο. προσπαθω να βρω τωρα μια για να βαλω στο προφιλ μου.

το φατσουλι ειναι σεμνο και ντροπαλο όπως εσυ ;)...τουλαχιστον όσο σε ξερουμε γιατι μπορει να εξελιχθεις σε μεγαλο θρασυμι!:D:D...

Και εγω μωρε συνεχιζω την διαιτα απλα την αλλαζω....Παρασκευη και σαββατο εφαγα...η ορκα...και ετσι Κυριακη και δευτερα εκανα αποτοξινωση...δε ζυζιζομαι όμως μεχρι να μοτ ερθει και να μου τελειωσει η περιοδος.

Δε βλεπω όμως φως....μειωσα και το χαπακι του θυρεοειδη μια που εχω χασει κιλα και αυτο με παει πολυ πισω.... τεσπα..σαν τη χελωνιτσα...αργη αλλα επιμονη;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα οοοοοοοοοοοολη μερα!!!!!!!!!!

δε μου λες γιαουρτακι ποτε θα ξεκινησεται?σας ειπε?

Μπα ακομα!!! Τα μεγάλα μου τα ειχα αρχισει στον ογδοο.

Kαλημέραααα!!!!!

Χρονια πολλα στην Ειρηνη και στην Ιρκα μας !!!!!

Χρονια πολλα και στον Μανωλη μου που σημερα εχει τα γεννεθλια του!!!!

(ακους αλεκα?)

Ευχαριστουμε Ελενη να τον χαιρεσαι τον Μανω σου....... Και να εχει υπομονη αυτος ο ερμος γιατ με τα ληγμενα που παιρνεις την χρειαζεται!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χρόνια πολλά σε Ειρήνη και Ίρκα. Πολύχρονες !!!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Χρόνια πολλά για την αδερφή της Ομορφάκια και τον Μανώλη της Ελένης.

Εγώ σήμερα είμαι τελικά σπίτι λόγω απεργίας και θα σας βλέπω. Βάλτε ξανά το λινκ του πριβέ γιατί δεν θυμάμαι σε ποιά σελίδα το είχε βάλει η Ελένη. Πάω να τσεκάρω το mail.

Ευχαριστώ Ιωάννα.......... Και εσυ να χαιρεσαι τις τσουπρες και τον αντρουλη σου!!!

να τη πας οπωσδηποτε, παντως κ οταν ψηλωνουν αποτομα τα παιδια πονανε παρα πολυ, στα γονατα, τη μεση... εχει αδιαθετησει η κορακλα σου??

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!

Καλημερα ομορφομανα........ Αυτο μας ελειπε να αδιαθετησει απο τα εννια της!!!! Οιμε τι θα κανω? Αυτο δεν το ειχα σκεφτει......... Να χαιρεσαι την αδερφουλα σου.... Και ευχαριστω για τις ευχες και εσυ να χαιρεσαι τα ομορφακια σου και τον ομορφαντρα σου!!!!!!!!!!!

καλημερααααααααααααααα!!!!να τα χαιρομαστε τα κοριτσια!!!!κ να χαιρεσαι κ τον μανω σου!!!!!!κανα γλυκακι θα φαμε???

Καλημερα.... Και γλυκο και πιτες οτι θετε!!! Κοποιαστε να σας κερασουμε!!!!

Aμάν,το ξέχασα!!

Ειρήνηπαλιογριαπουμοιάζειςμε20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά!!Να είσαι γερή να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου και να τα βλέπεις κάθε μέρα να μεγαλώνουν με αυτυχία και αγάπη.

Ευχαριστω για τις ευχες Μεφηωραιαμανουλα2υπεροχωνκοριτσιωνπουσεπιανειπουκαιπουηκαλοσυνησου. Και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να καμαρωσεις τις κουκλες σου οπως επιθυμεις!!!!

ειρηνουλα μου πανεμορφη, πολυχρονη να εισαι...παντα ευτυχισμενη με τα παιδακια σου.

Ευχαριστω Αλεκακι μου και εσυ οτι επιθυμεις. Υγεια και χαρα στην οικογενεια σου!!!!

εγω λεω να πηγαινουμε στο αλλο όταν θελουμε να πουμε κατι που δεν πρεπει να μαθευτει.....

Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω χθες!!!!!!!

Ρε κοτοπουλακιιιιι.....

τωρα το συνειδητοποιησα .......στο φορουμ μονο εμεις οι δυο ειμαστε παρθενοι.....ολες οι αλλες ειναι που#@@$ες...:tongue::tongue::tongue:

Παρθενος!!!!!!!! Με φραουλες και κονιακ? Σαντιγυ? ειμαι σιγουρη........ :tongue::tongue::tongue:

Εδω γραφουμε για τα παιδακια μας και τα διαβαζουν και αλλες μανουλες που μπορει να τις βοηθησουν αυτα που λεμε.........τα ιδιωτικα θα τα λεμε το βραδυ στο αλλο

Και οπως προειπα και εγω αυτο προτεινω.........

Ειρήνη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά!!

καλημερα κορίτσια μόλις κοιμήθηκε ο Άρης και πάω να μαζέψω λιγο μια χαρα κοιμήθηκε το βραδύ και το πρωί το ήπιε το γαλα δεν εχει πυρετό 36,8 είχε το πρωί καλα είναι οπότε τυχαίος ο εμετός ε?

Ευχαριστω Ελενακι μου. Με το καλο να τελειωσει ο γαμος και η βαφτιση και μετα θα σου δωσουμε χιλιες λυσεις στο θεμα σου!!!!!!!!!!

Και οσο για τον Αρουλη μηπως το εσκασες βρε το παιδι απο το πολυ φαγητο?

Εδω ειμαι θα μπαινοβγαινω.....

το φατσουλι ειναι σεμνο και ντροπαλο όπως εσυ ;)...τουλαχιστον όσο σε ξερουμε γιατι μπορει να εξελιχθεις σε μεγαλο θρασυμι!:D:D...

Και εγω μωρε συνεχιζω την διαιτα απλα την αλλαζω....Παρασκευη και σαββατο εφαγα...η ορκα...και ετσι Κυριακη και δευτερα εκανα αποτοξινωση...δε ζυζιζομαι όμως μεχρι να μοτ ερθει και να μου τελειωσει η περιοδος.

Δε βλεπω όμως φως....μειωσα και το χαπακι του θυρεοειδη μια που εχω χασει κιλα και αυτο με παει πολυ πισω.... τεσπα..σαν τη χελωνιτσα...αργη αλλα επιμονη;)

ημουν καποτε ετσι αλλα τελικα δεν βγαζω ακρη και στο τελος το βλεπω να τους περνει και να τους σηκωνει μερικους μερικους. τα πολυ παλια χρονια κοκκινηζα σαν το παντσαρι αν μου μιλουσε καποιος (μαλ@@ιες)

δεν πειραζει που και που να ξεφευγεις απο το προγραμμα της διαιτας αρκει μετα να συνεχιζεις (τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει παλιοτερα μια διατροφολογος που πηγαινα). σιγα σιγα και σταθερα ειναι μαλλον καλυτερα και για τον οργανισμο.

Διαφημίσεις

ειρηνακι!!!!

μμμμμμμ....πολυ νοστιμο το γλυκακι...θελω τη συνταγη!!!!!

και η πιτα τεεεελεια!!!κανει και ο μπαμπας μου τετοιες!!!

Πλακα πλακα εκανα προχθες γλυκο με την κορη μου...... Ειπα να κανω ενα γλυκο με μερεντα που ειδα στο παρεντς. Πηγα να παρω τα υλικα............. τι πρωτοτυπο πηρα τα μισα.... Η κορη μου μου λεει αντε δεν θα κανουμε το γλυκο? Τι να κανω η καψερη αυτοσχεδιασα.... Και εκανα ενα γλυκο μα ενα γλυκο....... Αφου να φανταστειτε μεσα σε μια μερα το φαγαμε.... Και για σημερα εχω παραγελια το γλυκο αυτο!!!! Οσο για την πιτα........... οι πιτες μου ειναι καταπληκτικες....

Πλακα πλακα εκανα προχθες γλυκο με την κορη μου...... Ειπα να κανω ενα γλυκο με μερεντα που ειδα στο παρεντς. Πηγα να παρω τα υλικα............. τι πρωτοτυπο πηρα τα μισα.... Η κορη μου μου λεει αντε δεν θα κανουμε το γλυκο? Τι να κανω η καψερη αυτοσχεδιασα.... Και εκανα ενα γλυκο μα ενα γλυκο....... Αφου να φανταστειτε μεσα σε μια μερα το φαγαμε.... Και για σημερα εχω παραγελια το γλυκο αυτο!!!! Οσο για την πιτα........... οι πιτες μου ειναι καταπληκτικες....

λοιπον θελω τη συνταγη με το γλυκο με τη μερεντα!!και το πιστευω οτι οι πιτες σου ειναι καταπληκτικες!!κανετε φοβερες πιτες εκει!!ο μπαμπας μπυ ειναι φλωρινιωτης και κανειο φοβερες πιτες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!!!!

κοριτσουδες τωρα τελειωσα το διαβασμα εδω...εκομα δεν εχω παει στο αλλο...

περαστικα στην ασπουλα μας κ στον αρουλη σου ελενιτσα να μας πεις πως παει (κ μη σκας για τη πεθερα...)

εγω εχω λιγη δουλιτσα σημερα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ρε κοτοπουλακιιιιι.....

τωρα το συνειδητοποιησα .......στο φορουμ μονο εμεις οι δυο ειμαστε παρθενοι.....ολες οι αλλες ειναι που#@@$ες...:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p

Κι εγώ λέω μετά τις 8 το βράδυ γιατί είμαι και χαζή εγώ, θα σας περιμένω να μπείτε σαν την ηλίθια αν δεν θέσουμε κανένα κανόνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...