Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κοτοπουλακιιιιι.....

τωρα το συνειδητοποιησα .......στο φορουμ μονο εμεις οι δυο ειμαστε παρθενοι.....ολες οι αλλες ειναι που#@@$ες...:tongue::tongue::tongue:

καλα, τωρα το συνειδητοποιησες;;;:confused::confused::confused:

ολες ειναι σουρλουλουδες, αφου!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα δεν γράφει πουθενά φόρουμ!!:tongue:Μου βγάζει μόνο την σελίδα οτι οι γλωσσοκοπάνες είναι μια παρέα γυναικών κτλ.Πού παταω για να το βρώ αυτό;;;Εκεί είστε όλες και δεν είστε εδώ;;;

Περαστικά Ασπούλα!Η Ζιζέλ εσύ είσαι καλέ;;;

εγω ειμ αι η ζιζελ!!!αλλα θα ξαναγινω ασπα!;)

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τον συμπεθερο να τα εκατοστησει!!!!

και του χρονου με μια μπεμπα!!!!!

καλημερα!!!

καλημερααααααααααα!!

ο αντρας της λωλής.....:tongue:

man-λωλής

:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μην την ακους....πιο πολυ παρθενος ειναι και αυτη !!!!

χαχαχαχα

Ρε αν αλλαζουμε ολη την ωρα φορουμ θα γινουμε ανω κατω.....μην λεμε παμε λιγο στο αλλο και ξαναρχομαστε....

να πηγαινουμε εκει τα βραδακια απο τις 8 πχ !!!!

συμφωνω!!

Ρε κοτοπουλακιιιιι.....

τωρα το συνειδητοποιησα .......στο φορουμ μονο εμεις οι δυο ειμαστε παρθενοι.....ολες οι αλλες ειναι που#@@$ες...:tongue::tongue::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιι και εγω τελικα πο@@@@@ν@@ ειμαι??:tongue::tongue::tongue:εχω αντρα παρθενο εγω γι αυτο!!!!

λοιπον αντε ας ξεκινησουμε να μπαινουμε στο νεο στις 8 κ σιγα σιγα να το κοψουμε απο δω??? ε??? η θα το εχουμε κι αυτο για ωρα αναγκης???
εγω λεω να μην το κοψουμε αυτο!!;)

Διαφημίσεις

ασπα να μην το κοψουμε λες??? δε ξερω οτι θετε!! εγω νο προβλεμ!!

Εδω γραφουμε για τα παιδακια μας και τα διαβαζουν και αλλες μανουλες που μπορει να τις βοηθησουν αυτα που λεμε.........τα ιδιωτικα θα τα λεμε το βραδυ στο αλλο

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εδω γραφουμε για τα παιδακια μας και τα διαβαζουν και αλλες μανουλες που μπορει να τις βοηθησουν αυτα που λεμε.........τα ιδιωτικα θα τα λεμε το βραδυ στο αλλο

σωστα!!!!!!!!!!1

ελενακι κανα πακετακι τιποτα???με ξεχασες!!!!πως ειναι ο μικρουλης??

σωστα!!!!

τωρα που θα τα βγαλω βολτα να τα βαλω αντηλιακο??

fCS8p3.png

αλεκα εχεις παει στο κομμενο στη κερκυρα? ειδα που το εγραφες στη φωτο ε??

εχω παει δυο φορες στην κερκυρα....μια για δουλεια του Νικου και με ειχε παρει μαζι, και μια για διακοπες πριν μεινω εγκυος..ωραια ηταν...

λοιπον...να ρωτησω κατι τη διαιτολογο αλεκα!!!χθες χαλασα τι διαιτα και εφαγα λαπα...και σημερα το ιδιο θα γινει..θα χασω τιποτα???????

εσυ θα χασεις..εγω δεν θα χασω γμτ...και εγω την εχω ψιλοχαλασει. Πηγα σημερα και εκανα εξετασεις εεεενα σωροοοοοοο να δω πως παω....να δω και τις ορμονες τι ρολο βαρανε....να δω και αν θα γινω ανθρωπος...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερααααααααα

χτες βραδυ μου βγαζε ολο σφαλμα το αλλο... καλα το "καψατε" κ το καινουργιο ακομα δεν το φτιαξανε??????????????? :D:D:D:D

εχω δουλεια σημερα δε μπορω να σας παρακολουθησω.....

τελικα εδω μπαινετε ή στο αλλο? μπαχαλο γιναμε???????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

σωστα!!!!!!!!!!1

ελενακι κανα πακετακι τιποτα???με ξεχασες!!!!πως ειναι ο μικρουλης??

:tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα ειναι ....μονο γκρινια απο τα δοντια ....

σωστα!!!!

Βαλε Μαιρούλα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

σωστα!!!!

NAI NAI !!να βαλεις αντιλιακο στα παιδια!!

εχω παει δυο φορες στην κερκυρα....μια για δουλεια του Νικου και με ειχε παρει μαζι, και μια για διακοπες πριν μεινω εγκυος..ωραια ηταν...

εσυ θα χασεις..εγω δεν θα χασω γμτ...και εγω την εχω ψιλοχαλασει. Πηγα σημερα και εκανα εξετασεις εεεενα σωροοοοοοο να δω πως παω....να δω και τις ορμονες τι ρολο βαρανε....να δω και αν θα γινω ανθρωπος...

τι σκας μωρε συ!!!!θα χασεις!!!αντε!!!σε εκεινο το κεντρο που ειχες παει????τι εγινε τελικα????δε θυμαμαι!!
Κοριτσια καλημερααααααααα

χτες βραδυ μου βγαζε ολο σφαλμα το αλλο... καλα το "καψατε" κ το καινουργιο ακομα δεν το φτιαξανε??????????????? :D:D:D:D

εχω δουλεια σημερα δε μπορω να σας παρακολουθησω.....

τελικα εδω μπαινετε ή στο αλλο? μπαχαλο γιναμε???????

και στα δυο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι αντηλιακο... εδω εχει συννεφια, χαλια ο καιρος....

παμε κι εμεις για κρεββατωμα... ο αντρας μου πυρετο, εγω ψιλογαργαλητο στο λαιμο αλλα η μπεμπα τρεις λαλουν και 2 χορευουν! χτες βραδυ κοιμηθηκε 21.30 ε λεω θα παρει εναν υπνακο κ θα ξυπνησει αλλα μαλλον νομισε οτι ειναι η ωρα για το βραδυνο της υπνο! οποτε ουτε μπανακι την εκανα ουτε τπτ... τη ξυπνησα γυρω στις 01.00 να της αλλαξω παμπερς και να τη ταισω λιγακι και ξανατεζαρε.......... ομως 4.30 ειχαμε εγερτηριοοοοοοοο!!! αναμενομενο! τη ξαναταιζω, τα κανει κ τη πιανει λοξιγγας!!!!!!!!!! 5.30 κοιμηθηκαμε και μετα 7 η ωρα πρωινο ξυπνημα....... αχ τι καλα, φρεσκια φρεσκια ειμαι :D:D:D:D

δε σας ειπα!!!!!! χτες εφαγε μηλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιι 1 δεν το αλεθε το μουλτι κι εβαλα 2 κι εγιναν σουπερ, εφαγε μπολικο αν και ψιλοξυνιζε τα μουτρα της, μολις εβλεπε κουταλι ανοιγε το στομα... της εδωσα μπολικες κουταλιες αλλα μετα φοβηθηκα μη της πεσει βαρυ για 1η φορα και δεν εδωσα αλλο.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ειρήνη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά!!

Ιρκα,και σε σένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Ελένη1 να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

καλημερα κορίτσια μόλις κοιμήθηκε ο Άρης και πάω να μαζέψω λιγο μια χαρα κοιμήθηκε το βραδύ και το πρωί το ήπιε το γαλα δεν εχει πυρετό 36,8 είχε το πρωί καλα είναι οπότε τυχαίος ο εμετός ε?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...