Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

[quote=irida85;88034

πηγες στο πινακα ελεγχου? ηταν πανευκολο βρε κοριτσια...

πηγα ρε Ιριδακι αλλα πρεπει να μικρυνω την φωτογραφια κ δεν ξερω πως εκανα ζιπ αλλα σκατα παλι δεν την παιρνει:(

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω πιασει ψιλη κουβεντουλα με τον μικρο!!!!του μιλαω κ γε΄λαει μου λεει γαι και ακκκ!!φοβερος???αφηστε εχει λιγο καιρο που δειχνει να ανταποκρινεται στην κουβεντουλα κ τρελενομαι!!!μιμειται κ τα χειλη μου!!!

δεν εχει κανενα προβλημα το μικρο...μια χαρα και με τα δυο!!!!αρα συνεχιζω!!!!χαχα

ουτε εγω μπορω να μικρυνω τις φωτο!!

Λοιπόν κορίτσια , το σπίτι είναι 120 τετραγωνικά οροφοδιαμέρισμα στον 3ο και η πολυκατοικία έχει 6 διαμερίσματα.

Ο μετρητής έδειξε 95 ώρες αυτονομία-και με 95 ώρες αυτονομία πληρώνουμε 550 ευρώ-οι υπόλοιποι δεν άναψαν σχεδόν καθόλου-ή τα προσθέσαν στα δικά μας τι να πω. Εμείς και ο 6ος ο οποόιος δεν έχει μετακομίσει ακόμα-είχε μαστόρους μόνο πάνω κάψαμε συνολικά 180 ώρες αυτονομία-Και ρωτάω είναι δυνατόν με 180 ώρες να καούν 2 τόνοι πετρέλαιο?????

Είναι ρε κορίτσια καμία μηχανολόγος να μας πει?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

νομιζω τζια μου οτι ειναι πολλα!και εμενα πολλα ηταν αλλα ειναι παλιος ο λεβητας κ παιζει ρολο...ασε που δεξια αριστερα δεν υπαρχουν σπιτια και το βαραει ο αερας!!..ψαξτο....

κοριτσακια... εμεις πινουμε αλμιρον. Του ειπσ του γιστρου για δτυσκοιλιοτητσ κλπ και μου ειπε να παρω σανιλακ κολικ. παιρνει καμια???

Εμεις για τηδυσκοιλιότητα πίνουμε το Almipon Comfort, το οποίο το βάζουμε 1 προς 3. Οχι δηλαδή όλη τη δόση Αλμιρον.

ουφ τωρα την κοιμησα απο της 6...τι γρινια ειναι αυτη βρε παιδι μου .....παλι κολοικους εχει.,.....

Μιτσακι μου γλυκο φιλεναδιτσα μου που χαθηκες?Χρονια πολλα καλη χρονια Υγεια ,Ευτυχια !!!!!!!!!!!

Ιριδα ,σε καταλαβαινω απολυτα...ετσι ημουν και εγω ,εμενα φυσικα συνεχιζονται οι μαραθωνιοι θηλασμοι με μικροτερη διαρκεια φυσικα .....

Αν αντεχεις συνεχισε να θηλαζεις ,κριμα ειναι εκανες τοσο αγωνα για να εδραιωσεις τον θηλασμο σου...Αν παλι νιωθεις εξαντλημενη δωσε ξενο γαλα .....Σκοπος ειναι να εισαι εσυ καλα.Αν νιωθεις εξαντληση και υπερκοπωση,αυτο περνα και στο μωρακι σου....γιατι να ταλαιπωρηστε και οι 2?Το αν θα δωσεις ξενο γαλα δεν θα σε κανει λιγοτερο μανουλα απο αυτες που θηλαζουν........

iMLpp3.png

Λοιπόν κορίτσια , το σπίτι είναι 120 τετραγωνικά οροφοδιαμέρισμα στον 3ο και η πολυκατοικία έχει 6 διαμερίσματα.

Ο μετρητής έδειξε 95 ώρες αυτονομία-και με 95 ώρες αυτονομία πληρώνουμε 550 ευρώ-οι υπόλοιποι δεν άναψαν σχεδόν καθόλου-ή τα προσθέσαν στα δικά μας τι να πω. Εμείς και ο 6ος ο οποόιος δεν έχει μετακομίσει ακόμα-είχε μαστόρους μόνο πάνω κάψαμε συνολικά 180 ώρες αυτονομία-Και ρωτάω είναι δυνατόν με 180 ώρες να καούν 2 τόνοι πετρέλαιο?????

Είναι ρε κορίτσια καμία μηχανολόγος να μας πει?

550 ευρω?ειναι υπερβολικα πολλα!!!!!:confused::confused:

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα η μπουμπου!!!

χμμ, μηπως να το παρω κ εγω αυτο? ποσο εχει?

πρεπει να του παρω κ παρκο?

στη μαμα μου που θα τον αφηνω οταν παω δουλεια τι να της παρω? παρκο ή ριλαξ για να κοιμαται?

πω πω!!! ζουμπουρλου η μικρη!!!

40 ευρώ αλλά ε'ιχε κι άλλα με 30

ρε αλεκα, για πες εσυ που εισαι πιο εμπειρη...

καθε ποτε φερνεις καθαριστρια κ τι σου κανει?

να δω δηλ τι θα ζητησω κ εγω...

νομιζω οτι πλυντηρια κ σιδερο κ μαγειρεμα θα μπορω να το κανω...τα υπολοιπα δεν θα προλαβαινω κ σκεφτομαι να φερνω καθε σαββατο να μου τα κανει (σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα, μπαλκονια, μπανιο κ καθε μηνα παντζουρια κ ντουλαπια). ειναι πολλα?

οσο για την τηλεοραση γιατι δε κανει? παθαινουν τα ματακια τους?

πολλα ειναι βρε τζια!

εμενα δεν εχει ερθει ακομα...εχουμε αεριο κ ερχεται καθε 2 μηνες. αλλα δεν το ανοιγουμε συνεχεια, το βραδυ μονο οταν ειναι να κανουμε μπανιο τον μικρο και αν...

κ εγω νομιζω οτι ειναι καλα, αφου μου βγαζει κ γουλιες πολλες φορες! ειδικα σημερα τα εκανε ολα χαλια!

μια χαρα ο μπεμπουλης!!!

το φρισολακ κανει και για κολικους???? και τι εννοειται ενα προς τρια??? Το αλμιρον ειναι μια μεζουρα καθε 30.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πηγα ρε Ιριδακι αλλα πρεπει να μικρυνω την φωτογραφια κ δεν ξερω πως εκανα ζιπ αλλα σκατα παλι δεν την παιρνει:(

βρε κοριτσια δε χρειαζεται να μικρυνεται τις φωτο, αφου το λεει κι ολας οτι τις μικραινει μονο του... εγω ειχα φωτο του κινητου περασμενες στον υπολογιστη και απλα πατησα το κουμπι που λεει αναζητηση και τις εβαλε κατευθειαν!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ουφ τωρα την κοιμησα απο της 6...τι γρινια ειναι αυτη βρε παιδι μου .....παλι κολοικους εχει.,.....

Μιτσακι μου γλυκο φιλεναδιτσα μου που χαθηκες?Χρονια πολλα καλη χρονια Υγεια ,Ευτυχια !!!!!!!!!!!

Ιριδα ,σε καταλαβαινω απολυτα...ετσι ημουν και εγω ,εμενα φυσικα συνεχιζονται οι μαραθωνιοι θηλασμοι με μικροτερη διαρκεια φυσικα .....

Αν αντεχεις συνεχισε να θηλαζεις ,κριμα ειναι εκανες τοσο αγωνα για να εδραιωσεις τον θηλασμο σου...Αν παλι νιωθεις εξαντλημενη δωσε ξενο γαλα .....Σκοπος ειναι να εισαι εσυ καλα.Αν νιωθεις εξαντληση και υπερκοπωση,αυτο περνα και στο μωρακι σου....γιατι να ταλαιπωρηστε και οι 2?Το αν θα δωσεις ξενο γαλα δεν θα σε κανει λιγοτερο μανουλα απο αυτες που θηλαζουν........

εγω τωρα τη ταισα και θα τη κρατησω ξυπνια αν τα καταφερω για να τη κανουμε μπανακι να ξαναφαει και να κοιμηθει (θεου θελοντος) τη νυχτα καποιες ωρες! αλλα δεν το βλεπω... το μεσημερι κοιμηθηκε 15.00 με 19.30 και λυπομουν να τη ξυπνησω, ηταν και μεσα στη ζεστουλα και θα το ευχαριστηθηκε...

αχ βρε κοριτσια απο σας παιρνω κουραγιο και λεω αντε ας τη θηλασω μια μερα ακομα αντε μια μερα ακομα! μακαρι στο διμηνο να στρωσουμε λιγακι....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...