Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ καλο μου εισαι αυτο το μουτρακι με την κιθαρουλα....κακως όμως...επρεπε να βαλω τον Στιβι Γουοντερ τοσο καλα που βλεπεις μπουχαχαχα. Το λαρτζ ανθρωπακι ειναι η ευανθουλα μας, που μας γεμισε πανες και που μοιαζει και με τιο αβαταρ της ;)

Γιατι εσυ ξερεις πωρτη ότι αλλαξε το σαιτ το ευακι???;);););)

και εγω την εχω κοχει την αποστειρωση

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα ακομα δεν καταλαβες Αλεξ οτι βλεπω οτι με συμφερει? Χωρις πλακα τωρα ειμαι ξανθια δεν εξηγειται διαφορετικα εγω νομιζα πως απο επανω ειναι η φατσα και απο κατω το ονομα......... Οιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι πολυ τουντς (που λεγαμε καποτε εμεις εδω πανω στα βορεια) τελικα

Και γιατι να μην ξερω πρωτη οτι αλλαξε το σαιτ? Αφου το λιτσακι ειναι βορεια και εγω το ιδιο.... Οχι ρε απλα ετυχε.... Εχω και εγω κωδικους ερχομαι να δω τι λετε....

Ρε Λιτσακι οι κωδικοι ηταν δικη σου ιδεα? Εγω παντως με το δικο μου γελασα πολυ....

ποια καμπια ειναι η ΖΙΖΕΛ??????????????

Εγω γιατι????:tongue::P:p:p αστειο ηταν;)

νομιζω... οτι θελει ψαξιμο...

παει το βραδακι μου........

και εγω θα το ψαξω μετα....

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα ακομα δεν καταλαβες Αλεξ οτι βλεπω οτι με συμφερει? Χωρις πλακα τωρα ειμαι ξανθια δεν εξηγειται διαφορετικα εγω νομιζα πως απο επανω ειναι η φατσα και απο κατω το ονομα......... Οιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι πολυ τουντς (που λεγαμε καποτε εμεις εδω πανω στα βορεια) τελικα

Και γιατι να μην ξερω πρωτη οτι αλλαξε το σαιτ? Αφου το λιτσακι ειναι βορεια και εγω το ιδιο.... Οχι ρε απλα ετυχε.... Εχω και εγω κωδικους ερχομαι να δω τι λετε....

Ρε Λιτσακι οι κωδικοι ηταν δικη σου ιδεα? Εγω παντως με το δικο μου γελασα πολυ....

εσυ εισαι η ζιζελ μαρη?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι η Ειρηνη........ οπως με γνωρισατε...... Δεν αλλαζω το ονομα μου.... ΕΙΡΗΝΗ με ειδες φανταζομαι.....

σε ειδα καλο μου...τη ζιζελ δεν την ειδα..απο ομορφακια το ακουσα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγω γιατι????:tongue::P:p:p αστειο ηταν;)

και εγω θα το ψαξω μετα....

εσυ εισαι η ζιζελ μαρη?

ξερεις ποια πρεπει να ειναι???????/

το παλιονουμερο η elenie

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

O admin του πριβε μου εστειλε μυνημα για το μαιλ εσας ? Σας εστειλε? Δεν παει το βραδυ μολις ειπαμε κατι η Λιτσα του λεει "Κουμπαρε εχουν μειλ συνεχεια φτιαξτο αμεσως ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

Διαφημίσεις

ΑΣΠΑ μηπως το εριξες στα καθαρτικα μαρη για να εισαι μοντελο στο γαμο???ψωφιμι..λιστα γαμου που θα κανετε ?

να πω ιδεα? www.pharmacy,gr

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πω πω αν καταφερω και παω γιαννενα παει αυτό ηταν νομιζω θα με διαμελίσει που τελικα πηρα το παιδι της μακρια λες και εδώ τον βλεπει!!!!!! Θα με φαει ζωντανη και που να μαθει ότι μαλλον θα δωσουμε δευτερο ονομα το ονομα του πατερα μου για να γιορταζει νομιζω είναι λιγες οι μερες μου

καηκες κοπελια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπον...

ελενη1, σημερα εκανα οτι ειπες.. οτι ζεσταινονται... για τη χριστ. το χρησιμοποιησα βεβαια. της εβαλα καλοκαιρινες πυτζαμες, κ αν ξυπνησει καταιδρωμενη, αυριο της βαζω κ εναν ανεμιστηρα απο πανω της! για να δουμε... αν κ δεν πιστευω να δουμε φως...

επισης...σημερα αποφασισα αυτοβουλως να μην αποστειρωσω του μπεμπονι τα μπουκαλια. τωρα καλως κακως παλι θα δειξει... κουραστηκα μ'αυτο το πραγμα. αντε ενα ενα να τα τελειωνω...να τον μεγαλωσω λιγο..

κατσε και εχω μαθει η δικια μου οτι δεν κοβει αποστειρωση:tongue::tongue:θε γελασω πολυ!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...