Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι αυτο τι σου λεει????:P:p:p:p

:-P:razz:

αυτα ειναι τ'ασχημα! κ η αδερφη μου ρε παιδια, ουτε δουλεια, ουτε σχεση τπτ... αλλα της λεω να μην απογοητευεται. ολοι βρισκουν το δρομο τους, κανεις δεν χανεται. το πιστευω δλδ...

.

Μολις βγει απο το σπιτι και βρει μια δουλεια όλα θα γινουν.Μεγάλη ειναι?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το αλλαξε ρε κοριτσια το σαιτ.... Την εβγαλε την κυριουλα.... οποτε ομορφομανα δεν θα εκτεθεις.........

Αλεκα γιατι η δικια μου φατσουλα ειναι η πιο μεγαλη? Γιατι καταλαβες καλο μου οτι ειμαι large σε όλα μου ε? Και στα κιλα και στο μυαλο και στην καλοσύνη και ειναι οφθαλμοφανες και στην μετριοφροσύνη............ Ωραία η λιστα παντως ακομα μια φορά εγραψες.....

Ελενη ασε την πεθερα να τραγουδαει.... εσυ κυρια αγνοησε την. Και δεν το πιστευω οτι αγχωθηκες με λιγο εμετο οταν περασε τετοια μπορα το μωρο μετα τη γεννηση του.........

Δεν θυμαμαι κατι αλλο. Παω να κανω ενα μπανιο και επιστρεφω!!!!

αυτα ειναι τ'ασχημα! κ η αδερφη μου ρε παιδια, ουτε δουλεια, ουτε σχεση τπτ... αλλα της λεω να μην απογοητευεται. ολοι βρισκουν το δρομο τους, κανεις δεν χανεται. το πιστευω δλδ...

και εγω το πιστευω.....όλοι βρισκουν τον ανθρωπο τους..η αδερφη σου ειναι και μικρη...η δικη μου ειναι 35 και κατι και τωρα ετοιμαζεται να παντρευτει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον...

ελενη1, σημερα εκανα οτι ειπες.. οτι ζεσταινονται... για τη χριστ. το χρησιμοποιησα βεβαια. της εβαλα καλοκαιρινες πυτζαμες, κ αν ξυπνησει καταιδρωμενη, αυριο της βαζω κ εναν ανεμιστηρα απο πανω της! για να δουμε... αν κ δεν πιστευω να δουμε φως...

επισης...σημερα αποφασισα αυτοβουλως να μην αποστειρωσω του μπεμπονι τα μπουκαλια. τωρα καλως κακως παλι θα δειξει... κουραστηκα μ'αυτο το πραγμα. αντε ενα ενα να τα τελειωνω...να τον μεγαλωσω λιγο..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τί λετε;; Περαστικα στο μπεμπη της ελενης26, ή δεν ειναι αρρωστουλι;;

Εμεις πολλη μιρα σημερα, μαλλον δοντια, δε καθοταν πουθενα!! Ετοιμη ημανε να παρω πακετο....οχι τα χαπακια, τσιγαρα!

Διαφημίσεις

:-P:razz:

Μολις βγει απο το σπιτι και βρει μια δουλεια όλα θα γινουν.Μεγάλη ειναι?

σημερα κλεινει τα 25...

κ εψαχνε για δουλεια, μεχρι κ στο Ζαρα πηγε, κ της ηρθε μαιλ οτι δεν...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον...

ελενη1, σημερα εκανα οτι ειπες.. οτι ζεσταινονται... για τη χριστ. το χρησιμοποιησα βεβαια. της εβαλα καλοκαιρινες πυτζαμες, κ αν ξυπνησει καταιδρωμενη, αυριο της βαζω κ εναν ανεμιστηρα απο πανω της! για να δουμε... αν κ δεν πιστευω να δουμε φως...

επισης...σημερα αποφασισα αυτοβουλως να μην αποστειρωσω του μπεμπονι τα μπουκαλια. τωρα καλως κακως παλι θα δειξει... κουραστηκα μ'αυτο το πραγμα. αντε ενα ενα να τα τελειωνω...να τον μεγαλωσω λιγο..

Nai kale ... εμεις ενα μηνα την εχουμε κοψει(θηλαστρα αποστειρωνα)....βασανο ηταν και αυτο.

Το αλλαξε ρε κοριτσια το σαιτ.... Την εβγαλε την κυριουλα.... οποτε ομορφομανα δεν θα εκτεθεις.........

Αλεκα γιατι η δικια μου φατσουλα ειναι η πιο μεγαλη? Γιατι καταλαβες καλο μου οτι ειμαι large σε όλα μου ε? Και στα κιλα και στο μυαλο και στην καλοσύνη και ειναι οφθαλμοφανες και στην μετριοφροσύνη............ Ωραία η λιστα παντως ακομα μια φορά εγραψες.....

Ελενη ασε την πεθερα να τραγουδαει.... εσυ κυρια αγνοησε την. Και δεν το πιστευω οτι αγχωθηκες με λιγο εμετο οταν περασε τετοια μπορα το μωρο μετα τη γεννηση του.........

Δεν θυμαμαι κατι αλλο. Παω να κανω ενα μπανιο και επιστρεφω!!!!

εσυ καλο μου εισαι αυτο το μουτρακι με την κιθαρουλα....κακως όμως...επρεπε να βαλω τον Στιβι Γουοντερ τοσο καλα που βλεπεις μπουχαχαχα. Το λαρτζ ανθρωπακι ειναι η ευανθουλα μας, που μας γεμισε πανες και που μοιαζει και με τιο αβαταρ της ;)

Γιατι εσυ ξερεις πωρτη ότι αλλαξε το σαιτ το ευακι???;);););)

λοιπον...

και εγω την εχω κοχει την αποστειρωση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

σημερα κλεινει τα 25...

Ελα ρε...αυτη ειναι βρεφος.....απο τωρα την εχει παρει απο κατω?

Πες της να το παρει αλλιως !!!

ελενη26 ποσο χρονων ειναι η πεθερα?

εγω ειμαι γκαντεμω κ σε αυτο ειναι 52!!!!!!!!!!!!ελεοςςςς ποσα χτυπηματα θα αντεξει το αλαβαστρινο κορμι μου απο τη μοιρα?

Kαι εμενα 49 ειναι.. Και δε τα χει κλεισει ακόμη.. :shock:

Πολλα βρε τζια μου όταν ηταν φαντάρος δεν του εστελνε κανεις λεφτα και εγω δουλεβα και του εστελνα και όταν ερχοταν εδώ εγω πλήρωνα και πηγαμε και διακοπες στην παρο 1 εβδομαδα, τον βοηθισα να βγάλει τα διπλώματα και παντα ημουν διπλα του παλι στην πρώτη μηχανή τον βοήθησα μονη μου ετρεχα να διαλέξω έπιπλα για το σπιτι τιποτα δεν εκανα για μενα και μεχρι πριν λιγο καιρο διπλα του ημουν εεε δεν αντεχω και εγω άλλο τα παρατησα όλα. Που ηταν οι γονεις του τοτε που τους χρειαζόταν?? Όταν απολύθηκε από στρατο ο πατερας του πήρε αυτοκίνητο στην γκόμενα και ο γιωργος το πηρε μια φορα μια βολτα και βγηκε η γκομενα (ρωσιδα) και τον ξεφτίλισε στον δρομο και ο πατέρας του απλα κοιταγε η μανα του εξαφανισμένη δεν γνωριζουμε που όταν τον εδιωξαν από την δουλεια άφαντοι παλι και οι 2 όταν τρακαρε το αμαξι η κουβεντα που του ειπε η μανα του εγω δεν έχω αλλα λεφτα να σου δωσω λες και τις ζήτησε

Αγάπη μου αυτα τα εκανες για εκεινον, επειδή τον αγαπάς.. Διεγραψε τα τώρα..!!! Εξάλλου δεν σου παραπονέθηκε εκεινος, η μανα του σου φέρθηκε άσχημα.. ΧΑΛΑΡΩΣΕ...!!!! Κοίτα να ειναι ο Αρουλης σου καλά και να χαρεις τον γάμο σου..!!!

nomizo 53-54 oyte kai ksero xorismeni 2 fores kai tsakomeni me olon ton kosmo

Για αυτο μην ασχολείσαι..

Διαφημίσεις

Τί λετε;; Περαστικα στο μπεμπη της ελενης26, ή δεν ειναι αρρωστουλι;;

Εμεις πολλη μιρα σημερα, μαλλον δοντια, δε καθοταν πουθενα!! Ετοιμη ημανε να παρω πακετο....οχι τα χαπακια, τσιγαρα!

παρε και τσιγαρακια και χαπακια:D...το ειδες το εμοτικον κοτοπουλακι??? στο δικο σου επεσα μεσα 100%

σημερα κλεινει τα 25...

πολυχρονη....Ταυρος ε?? να ειναι καλα. Ειναι μικρουλα, εχει μπροστα της ουυυυυ......και γκομενους και δουλειες....απλα εκεινη τωρα τα βλεπει όλα δυσκολα...ετσι καναμε όλες

221882cb0gkyh7q4.gif

Σημερα πηγα στο γυναικολογο που εκανα την αποξεση, γιατι ηθελε να με δει ενα μηνα μετα την επεμβαση και βλεπει το ωοθηλακιο εκει, δε θυμαμαι και λεει εχεις ωορηξια, ωραια λεω οτι πρεπει για ποτισμα σημερα!!!

Μετα βλεπει τη μητρα, λεει εχεις πολυ ομορφο ενδομητριο (ΝΤΟΪΓΚ)!!

Ναι, λεω, εχω εσωτερικη ομορφια εγω, μα πααααααρα πολυ εσωτερικη!!! Χιχιχχιχι!!!

Εκανα και τεστ ΠΑΠ.

Kαι εμενα 49 ειναι.. Και δε τα χει κλεισει ακόμη.. :shock:

Αγάπη μου αυτα τα εκανες για εκεινον, επειδή τον αγαπάς.. Διεγραψε τα τώρα..!!! Εξάλλου δεν σου παραπονέθηκε εκεινος, η μανα του σου φέρθηκε άσχημα.. ΧΑΛΑΡΩΣΕ...!!!! Κοίτα να ειναι ο Αρουλης σου καλά και να χαρεις τον γάμο σου..!!!

Για αυτο μην ασχολείσαι..

οριστε... τα χειροτερα ακουω κ δεν με παιρνει απο κατω...

καλα να ειναι γωγουλα βεβαια, γιατι μια χαρα γυναικα ειναι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ελαβα μαιλ με τους κωδικους !!!!!

θελω να εγκαινιασεις ΕΣΥ το νεο καφε!!! οπως κ αυτο!

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!!!!!!!

παρε και τσιγαρακια και χαπακια:D...το ειδες το εμοτικον κοτοπουλακι??? στο δικο σου επεσα μεσα 100%

πολυχρονη....Ταυρος ε?? να ειναι καλα. Ειναι μικρουλα, εχει μπροστα της ουυυυυ......και γκομενους και δουλειες....απλα εκεινη τωρα τα βλεπει όλα δυσκολα...ετσι καναμε όλες

ετσι... ειχαμε κ την μουρλα της εφηβειας, κ ειχα πεσει στα ταρταρα...

Σημερα πηγα στο γυναικολογο που εκανα την αποξεση, γιατι ηθελε να με δει ενα μηνα μετα την επεμβαση και βλεπει το ωοθηλακιο εκει, δε θυμαμαι και λεει εχεις ωορηξια, ωραια λεω οτι πρεπει για ποτισμα σημερα!!!

Μετα βλεπει τη μητρα, λεει εχεις πολυ ομορφο ενδομητριο (ΝΤΟΪΓΚ)!!

Ναι, λεω, εχω εσωτερικη ομορφια εγω, μα πααααααρα πολυ εσωτερικη!!! Χιχιχχιχι!!!

Εκανα και τεστ ΠΑΠ.

τ'ακουσαμε κ αυτο ρε κοτοπουλο....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...