Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ομορφομανα αν δεν σου απαντησει κανενας αλλος πες με τι χρησιμοποιεις explorer η mozilla να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για σενα..... Δεν προλαβαινω να σχολιασω τπτ αλλο γιατι σημερα ειναι η παραμονη της γιορτης μου και θελω να παω σε ενα εκκλησακι. αααααααααααα αντε να ανοιξει το γλωσσοκοπανικο να ξεσπαθωσουμε λιγο.... Τα λεμε το βραδυ.... εχω και παααααααααααλι γγγκκκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!! Σας επρηαξα ε? Καπου πρεπει να το πω και εγω όμως.....

αμα σου πω οτι δεν ξερω, δεν θα με πιστεψεις. δεν νομιζω γκοτζιλα παντως... αλλα δεν ξερω κ τι.. βασικα ειναι δικτυο, με 40 υπολογ. οποτε ας μην εκτεθω καλυτερα, οχι τπτ αλλο, θα τριβουν τα χερακια τους μερικοι μερικοι!

ομορφακια

bad_boys_20.gif

ποια ξεχασα ε????

ΕΙΣΑΙ ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

γεια σας κορίτσια τι κανετε? Εχω πανικοβλυθει ξύπνησε ο μπεμπης στις 5 του έφτιαξα την βανίλια και δεν έφαγε μια δυο κουταλιές οκ λέω τον αφήνω βγαίνω εξω με τον αδερφό μου για κατι δουλειές ο μπεμπης γκρίνιαζε και έδειχνε ότι ηθελε να κοιμηθεί τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται μια ξύπναγε μια κοιμόταν και τελικά έκανε εμετό τα μαζεύουμε και γυρνάμε σπιτι τον αλλάζω και κάνει πάλι εμετό πυρετό δεν εχει τώρα κοιμάται παλι! Πήρα τον γιατρό μου ειπε όταν πεινάσει το παιδί και φάει και δεν κάνει πάλι εμετό ηταν τυχαίο γεγονός αν όμως κάνει πάλι εμετό θα είναι ίωση και να τον παρω τηλ μου ειπε να μου πει τι θα κανω. πειτε μου αν είναι ίωση τι θα γινει θα παθει τιποτα το παιδι θα κανει πυρετό θα περάσει ε κατι απλό είναι ε?

καλα...σοβαρα μασας τωρα??? ε, οχι ρε ελενιτσα... εδω περασε ολοκληρο πραγμα το παιδι κ θα σε πιασει το στομαχι σου απο ΤΥΧΟΝ ιωση???

ομορφακια μου ηρθαν σημερα τα πρωτα αυριο περιμενω την δευτερη παραγγελια

παω για διαδρομο

ναι..κ εγω παρελαβα σημερα πρωι πρωι κιολας λουλουδακι μου... η κρεμα για τις φτερνες μαγεια.

Ειχα και νεα να σας πω με την πεθερα αλλα ποιος τιν χεζει τώρα……συνοπτικά μου ειπε ότι ο γιος της κακοπερνάει ότι τον ξεσήκωσα και τον εβαλα στα εξοδα ότι τα κανονίσαμε εγω με τους γονεις μου κριφα για τον γαμο και αυτους τους αφήσαμε απ εξω και αφου θελει γαμο εκει πανω να τον κανει μονος του ότι τιν έστειλα στο νοσοκομείο ότι καλα τις τα λεγανε τι κοπελα ειμαι τι άλλο να θυμιθω……ότι δεν τιν ηθελα από την αρχη και εχω ανοιξει πόλεμο με τους γονεις του γιωργου α και μου χτύπησε και το χέρι στο τραπεζι και μου ειπα φωνάζοντας χάρη θα το βγάλετε το παιδι τελος (ο πεθερος μου) α ότι ο Γιώργος κοιμάται και όταν ξυπνήσει θα με παρατήσει και αλλα τετοια.εγω δεν την έβρισα αλλα την έδωσα να καταλαβει ότι τελειώσαμε μην με ρωτήσετε τι εκανε ο αντρας μου πάντως δεν την πέταξε έξω όπως επρεπε να κανει.

ο αντρας δεν μπορει να κανει τπτ. μη τη ψαχνεις, κ μη προσπαθεις να του την κακολογησεις. δεν πιανει.

αλλη ερωτηση. οι γονεις του ειναι χωρισμενοι? εχω καταλαβει λαθος? για το Χαρη εννοω... πες της, Χ(αρη) θα τον βαφτισουμε, ναι μανουλα!!

Και σκεψου ότι ειπα ουτε τα μισα!!!!! Δεν με νοιαζει αυτή τι λεει αυτή είναι νουμερο ο αντρας μου με νοιαζει που δεν βλεπει

μανα του ειναι. κ εσυ μεθαυριο οτι κ να γινει, μανα του θα εισαι για παντα! μη μου πεις τα λαθη που δεν θα κανεις. ποτε δεν ξερεις τι πληγωνει τον αλλο. νομιζω, οτι απο την ωρα που γινομαστε κ εμεις μανες, αλλαζουν ολα. προς το καλυτερο για την οικογενεια μας;). επισης, εμεις κατω απο τ'αυλακι λεμε, "το ψωμι τρωγεται καλυτερα με μελι, παρα με αλατι", για τον Γιωργο πηγαινε αυτο... μη του λες τα ιδια κ τα ιδια... εσυ θα βγεις χαμενη. γνωμη μου...

και τι να κασνει βρε ελενακι?? και τρελη να ειναι, ειναι μανα του...δειξε λιγο κατανοηση και για την δικη του θεση και θα σου βγει σε καλο;)

ετσι ειναι...

κοριτσαρες καληνυχτα...δε μπορω.....ποναω ολοκληρο κορμι.....

αντε ρε κοριτσι ξεκουρασου...αμαν πια... εξω δεν βγαινεις, ολοι καλα ειναι στο σπιτι, που τα κολλας ηθελα να'ξερα.

τι εννοεις?????

καλα μαρη..εισαι τελειωμενη? κατι θα εννοει...εσυ εκει...

καζι πυρετο....εφυγα.καληνυχτα....

ομορφομανα επειδη θα μπεις μετα γεια σου απο εμενα....καληνυχτα κοριτσαρες/..

ελπιζω αυριο να εισαι ΠΟΛΥ καλυτερα!

ελενη26 ποσο χρονων ειναι η πεθερα?

εγω ειμαι γκαντεμω κ σε αυτο ειναι 52!!!!!!!!!!!!ελεοςςςς ποσα χτυπηματα θα αντεξει το αλαβαστρινο κορμι μου απο τη μοιρα?

κ εμενα μικρη ειναι, αλλα ψιλοερειπιο...κ μου τη καρφωνει. δλδ, εισαι που εισαι νεα, εισαι απο τωρα αρρωστη? ποσα χρονια θα μου παρει να σε γηροκομαω?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

nomizo 53-54 oyte kai ksero xorismeni 2 fores kai tsakomeni me olon ton kosmo

Μην χαλιέσε`λέμεεεε......

Το μωρο κοιματε?

καλα κ εγω σιγα μη κατσω να σκασω

...μακρια κ αγαπημενοι,το τεραστιο προβλημα το εχει η αδερφη του καρδιτσα που εκανε το μοιραιο λαθος να ειναι ανυπαντρη 28 χρονων....καθε μερα εδω κ 3-4 χρονια καθε μα καθε πρωι πριν παει δουλεια η καυμενη ακουει κυρηγμα για γαμο..

Αυτα τα ειχε η αδερφη μου με την μανα μου.....εκανε 2 γαμους απανοτα.....τωρα εχουμε την κασετα ''κανε ενα παιδι''....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Πολλα βρε τζια μου όταν ηταν φαντάρος δεν του εστελνε κανεις λεφτα και εγω δουλεβα και του εστελνα και όταν ερχοταν εδώ εγω πλήρωνα και πηγαμε και διακοπες στην παρο 1 εβδομαδα, τον βοηθισα να βγάλει τα διπλώματα και παντα ημουν διπλα του παλι στην πρώτη μηχανή τον βοήθησα μονη μου ετρεχα να διαλέξω έπιπλα για το σπιτι τιποτα δεν εκανα για μενα και μεχρι πριν λιγο καιρο διπλα του ημουν εεε δεν αντεχω και εγω άλλο τα παρατησα όλα. Που ηταν οι γονεις του τοτε που τους χρειαζόταν?? Όταν απολύθηκε από στρατο ο πατερας του πήρε αυτοκίνητο στην γκόμενα και ο γιωργος το πηρε μια φορα μια βολτα και βγηκε η γκομενα (ρωσιδα) και τον ξεφτίλισε στον δρομο και ο πατέρας του απλα κοιταγε η μανα του εξαφανισμένη δεν γνωριζουμε που όταν τον εδιωξαν από την δουλεια άφαντοι παλι και οι 2 όταν τρακαρε το αμαξι η κουβεντα που του ειπε η μανα του εγω δεν έχω αλλα λεφτα να σου δωσω λες και τις ζήτησε

α η δικη μας ειναι καλυτερη...μπουχαχα.....

Ελενιτσα μου θα σου δωσω μια συμβουλη σαν πιο μεγαλη και πιο χοντρη :tongue:...σε όλα εχεις δικιο, αλλα αυτα δεν ειναι πραγματα που πρεπει να λεμε στον αντρα μας γιατι στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι να αισθανθει μλκς...και δεν εχεις να κερδισεις κατι.....πιστεψε με, όλες οι γυναικες κανουμε πραγματα για αυτα τα 'ζα' που παντρευτηκαμε, γιατι αν περιμεναμε απο δαυτους..βρασ'τα...τα ιδια θα κανουν και οι νυφες μας στους γιους μας ;)...αυτες θα τους 'ξυπνανε'.. Για αυτο σου λεω, απομακρυνσου απο πεθερα και τιποτα αλλο...κοιτα τον αντρα σου και το παιδι σου, προσπαθησε να πατε στα Γιαννενα και τα υπολοιπα θα ειναι 'λιγα'....

καλα κ εγω σιγα μη κατσω να σκασω...μακρια κ αγαπημενοι,το τεραστιο προβλημα το εχει η αδερφη του καρδιτσα που εκανε το μοιραιο λαθος να ειναι ανυπαντρη 28 χρονων....καθε μερα εδω κ 3-4 χρονια καθε μα καθε πρωι πριν παει δουλεια η καυμενη ακουει κυρηγμα για γαμο..

αχ.....ευσι εκαναν σε ξαδερφη μου, πηρε εναν ηλιθιο και για να μη χωρισει και στεναχωρηθει ο μπαμπας της, εγινε καλογρια:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ.....ευσι εκαναν σε ξαδερφη μου, πηρε εναν ηλιθιο και για να μη χωρισει και στεναχωρηθει ο μπαμπας της, εγινε καλογρια:-(

ε, οχι ρε συ!!!!!!!!!!!!! τι χαντακωμα ειναι αυτο δλδ?????????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Μην χαλιέσε`λέμεεεε......

Το μωρο κοιματε?

Αυτα τα ειχε η αδερφη μου με την μανα μου.....εκανε 2 γαμους απανοτα.....τωρα εχουμε την κασετα ''κανε ενα παιδι''....

ναι κοιμάται λεω να παω να του φτιάξω το γαλα δεν πρόκειται να ξυπνήσει μονο του στον υπνο θα του το δώσω εύχομαι να μην κάνει κανέναν εμετό

97ehp2.pngUBTSp3.png

ναι κοιμάται λεω να παω να του φτιάξω το γαλα δεν πρόκειται να ξυπνήσει μονο του στον υπνο θα του το δώσω εύχομαι να μην κάνει κανέναν εμετό

Αντε στο μωρακι σου.Ελπιζω αυριο να ειναι καλα !!!!

α η δικη μας ειναι καλυτερη...μπουχαχα.....

Ελενιτσα μου θα σου δωσω μια συμβουλη σαν πιο μεγαλη και πιο χοντρη :tongue:...σε όλα εχεις δικιο, αλλα αυτα δεν ειναι πραγματα που πρεπει να λεμε στον αντρα μας γιατι στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι να αισθανθει μλκς...και δεν εχεις να κερδισεις κατι.....πιστεψε με, όλες οι γυναικες κανουμε πραγματα για αυτα τα 'ζα' που παντρευτηκαμε, γιατι αν περιμεναμε απο δαυτους..βρασ'τα...τα ιδια θα κανουν και οι νυφες μας στους γιους μας ;)...αυτες θα τους 'ξυπνανε'.. Για αυτο σου λεω, απομακρυνσου απο πεθερα και τιποτα αλλο...κοιτα τον αντρα σου και το παιδι σου, προσπαθησε να πατε στα Γιαννενα και τα υπολοιπα θα ειναι 'λιγα'....

Πω πω αν καταφερω και παω γιαννενα παει αυτό ηταν νομιζω θα με διαμελίσει που τελικα πηρα το παιδι της μακρια λες και εδώ τον βλεπει!!!!!! Θα με φαει ζωντανη και που να μαθει ότι μαλλον θα δωσουμε δευτερο ονομα το ονομα του πατερα μου για να γιορταζει νομιζω είναι λιγες οι μερες μου

97ehp2.pngUBTSp3.png

1)αμα σου πω οτι δεν ξερω, δεν θα με πιστεψεις. δεν νομιζω γκοτζιλα παντως... αλλα δεν ξερω κ τι.. βασικα ειναι δικτυο, με 40 υπολογ. οποτε ας μην εκτεθω καλυτερα, οχι τπτ αλλο, θα τριβουν τα χερακια τους μερικοι μερικοι!

2)καλα...σοβαρα μασας τωρα??? ε, οχι ρε ελενιτσα... εδω περασε ολοκληρο πραγμα το παιδι κ θα σε πιασει το στομαχι σου απο ΤΥΧΟΝ ιωση???

3)αλλη ερωτηση. οι γονεις του ειναι χωρισμενοι? εχω καταλαβει λαθος? για το Χαρη εννοω... πες της, Χ(αρη) θα τον βαφτισουμε, ναι μανουλα!!

4)μανα του ειναι. κ εσυ μεθαυριο οτι κ να γινει, μανα του θα εισαι για παντα! μη μου πεις τα λαθη που δεν θα κανεις. ποτε δεν ξερεις τι πληγωνει τον αλλο. νομιζω, οτι απο την ωρα που γινομαστε κ εμεις μανες, αλλαζουν ολα. προς το καλυτερο για την οικογενεια μας;). επισης, εμεις κατω απο τ'αυλακι λεμε, "το ψωμι τρωγεται καλυτερα με μελι, παρα με αλατι", για τον Γιωργο πηγαινε αυτο... μη του λες τα ιδια κ τα ιδια... εσυ θα βγεις χαμενη. γνωμη μου...

5)αντε ρε κοριτσι ξεκουρασου...αμαν πια... εξω δεν βγαινεις, ολοι καλα ειναι στο σπιτι, που τα κολλας ηθελα να'ξερα.

6)κ εμενα μικρη ειναι, αλλα ψιλοερειπιο...κ μου τη καρφωνει. δλδ, εισαι που εισαι νεα, εισαι απο τωρα αρρωστη? ποσα χρονια θα μου παρει να σε γηροκομαω?

λοιπον, 1) νομιζω να πουμε το προβλημα στον κουμπαρο της ευης οου ξερεια πο αυτα, να μας βρει λυση....2)ετσι ειναι...στηναρχη οι πρωτομανουκλες δεν εχουν συναισθηση..μετα καψουρευονται τα μωρα τους ;) 3) (Χ)αρη:!::!::!::!::!::!::D 4)αχ εμεις οι γριες..τι ωραια που τα λεμε:tongue::tongue::tongue: 5)αυτη κανει διπλη ζωη...να μου το θυμηθεις:cool: 6)μεχρι να γερασει η πεθερα θα εχεις γερασει και εσυ μαρη.....εγω ευτυχως εχω κουνιαδα

για αυτο και αυτη αλλαξε ονομα:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Πω πω αν καταφερω και παω γιαννενα παει αυτό ηταν νομιζω θα με διαμελίσει που τελικα πηρα το παιδι της μακρια λες και εδώ τον βλεπει!!!!!! Θα με φαει ζωντανη και που να μαθει ότι μαλλον θα δωσουμε δευτερο ονομα το ονομα του πατερα μου για να γιορταζει νομιζω είναι λιγες οι μερες μου

στη λιμνη των ιωαννινων θα σε φουνταρει καυμενη :P:p...αντε στο απιδακι σου και όλα θα πανε καλα..να μας τον φιλησεις τον παιδαρο

221882cb0gkyh7q4.gif

στη λιμνη των ιωαννινων θα σε φουνταρει καυμενη :P:p...αντε στο απιδακι σου και όλα θα πανε καλα..να μας τον φιλησεις τον παιδαρο

σε πρόλαβα....μπουχαχαχα

σε πρόλαβα....μπουχαχαχα

:P:p:p:tongue:...εγω δεν κανω εντιτ μαρη....αφου σας εχω πει οτι ειμαι βλαχαρα:D

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον, 1) νομιζω να πουμε το προβλημα στον κουμπαρο της ευης οου ξερεια πο αυτα, να μας βρει λυση....2)ετσι ειναι...στηναρχη οι πρωτομανουκλες δεν εχουν συναισθηση..μετα καψουρευονται τα μωρα τους ;) 3) (Χ)αρη:!::!::!::!::!::!::D 4)αχ εμεις οι γριες..τι ωραια που τα λεμε:tongue::tongue::tongue: 5)αυτη κανει διπλη ζωη...να μου το θυμηθεις:cool: 6)μεχρι να γερασει η πεθερα θα εχεις γερασει και εσυ μαρη.....εγω ευτυχως εχω κουνιαδα

για αυτο και αυτη αλλαξε ονομα:rolleyes:

γιατι αυτο τι σου λεει????:P:p:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Γαμος να'ναι και οτι να'ναι....:?

αυτα ειναι τ'ασχημα! κ η αδερφη μου ρε παιδια, ουτε δουλεια, ουτε σχεση τπτ... αλλα της λεω να μην απογοητευεται. ολοι βρισκουν το δρομο τους, κανεις δεν χανεται. το πιστευω δλδ...

τελειως ομως...η κυρα φροσυνη σε νεα εκδοση θα γινει.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...