Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε θελω να σας κουραζω..τις 2 πρωτες μερες που θα ειναι κ τα χειροτερα καλυτερα μονη μου..μετα οποια θελει μακαρι να ερθει.αλλα δε θελω να κουραζεστε...

ελενη26..τιποτα απλα η περδικα θα παει για μοντελο κ θα της φτιαξουμε λιγο την κεφαλα της τη στραβια.ΚΟΡΙΤΣΙΑ κα παλι χιλια ευχαριστω..

Καλα κοιμάμαι όρθια τοσο καιρο δεν ειχα καταλάβει τιποτα………όλα καλά να πανε πολύ στεναχωρεθηκα τωρα δεν θελω να ακούω τέτοια που θα είστε και ποτε θα γίνει αν μπορέσω θελω να ερθω

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δε θελω να σας κουραζω..τις 2 πρωτες μερες που θα ειναι κ τα χειροτερα καλυτερα μονη μου..μετα οποια θελει μακαρι να ερθει.αλλα δε θελω να κουραζεστε...

ελενη26..τιποτα απλα η περδικα θα παει για μοντελο κ θα της φτιαξουμε λιγο την κεφαλα της τη στραβια.ΚΟΡΙΤΣΙΑ κα παλι χιλια ευχαριστω..

Τι να κουραστουμε ? πλακα μας κανεις?

Απο τωρα κανονιζω ποιος θα μου κρατησει τα παιδια......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ναι το καταλαβαινω...και εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν θα ηθελα κοσμο τις πρωτες ημερες....τι να μας κουρασεις μαρη?? βλημα....χαβαλε θα ερθουμε να κανουμε δεν θα ερθουμε να κναουμε φασινα....εχω να πω του καρδιτσιωτη ουυυυουυυυυυυυυ:rolleyes:.....(μη ψαρωνεις).

τι κατανόηση βρε Αλέκα μου να μου χτυπάει το χερι και να μου λεει πως θα βγάλω το παιδι πηρα τον γιο της και τον εκανα άνθρωπο με σπιτι και οικογένεια που τον ειχαν πατημένο χάλασα τον εαυτο μου να βοηθήσω αυτόν και να ακούω τέτοιες προσβολές και αυτός να κάθετε???

εχω ακουσει πολλα ασχημα λογια....και τα πιο πολλα απο δικους μου ανθρωπους...το απεδωσα στη βλακεια τους και συνεχισα. Ο χρονος εδειξε πως εκανα σωστα....

ΑΣΠΑ εσκαβες?ή ετρωγες λουκανικοπιτες ολο το βραδυ?

ειναι αρρωστο παλι το σαρβαλακι:tongue:

ρε συ ντοκ, οταν ειχα ρωτησει τον φουστη μου ειχε πει οτι θα το κανουμε μετα τον 8ο.....τι να πω

.

δεν ξερω βρε κοριτσαρε....αυτο ειχα διαβασει....και ετσι λενε και οι οδηγιες στα βιβλιαρια

ελενη26,καλα σου λενε..εχεις χιλια δικια.αλλα οι αντρες ετσι ειναι,οτι θες να βρισεις να τα λες σε μας.τωρα με την πριβε σελιδα σεξ-σοπ θα βρουμε την υγεια μας ολες....

:tongue::P:p:p:p:p

τι εννοεις?????

Η μεφη ρωταει?:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καζι πυρετο....εφυγα.καληνυχτα....

ομορφομανα επειδη θα μπεις μετα γεια σου απο εμενα....καληνυχτα κοριτσαρες/..

Καληνυχτα ....μην την βγαλεις στην τουαλετα ...:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εγω παλι κοριτσια μιας και δεν αντεχω να μην τα λεω....θα εσκαζα,οπωτε οταν ζουσε η πεθερα και ειχαμε καποιο θεμα το ελεγα με τροπο,οχι την ωρα που ημουν νευριασμενη,σε αλλη φαση,οταν ειμασταν εξω και συζητουσαμε κλπ και πανω απ'ολα με τροπο και παντα τελειωνα την φραση μου με καλο και γλυκο τροπο λεγωντας,δεν εχω δικιο βρε αρη μου?

και παντα ελεγε ναι;);););)

μωρε γυναικες ειμαστε την πουτ.....την εχουμε μεσα μας,ολες ξερουμε τα κουμπια των αντρων μας και ξερουμε πως να τους κουμανταρουμε και να κανουμε τοδικο μας ή να τους πουμε κατι που θελουμε;)

επιστρεφω..

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ΑΣΠΑ μηπως το εριξες στα καθαρτικα μαρη για να εισαι μοντελο στο γαμο???ψωφιμι..λιστα γαμου που θα κανετε ?

να πω ιδεα? www.pharmacy,gr

:tongue::P:p:p:p

ελενη26 ποσο χρονων ειναι η πεθερα?

εγω ειμαι γκαντεμω κ σε αυτο ειναι 52!!!!!!!!!!!!ελεοςςςς ποσα χτυπηματα θα αντεξει το αλαβαστρινο κορμι μου απο τη μοιρα?

και η αδερφη μου μια ζωη ελεγε ότι ο καλυτερος γαμπρος ειναι ο ορφανος, και βρηκε τον πιτσιρικο και η πεθερα ειναι 46:shock:.....μπουχαχα...αλλα η αδερφη δεν σκαει...το θρασσος ειναι οικογενειακο μας...αλοιμονο απο την δολια πεθερα:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πολλα βρε τζια μου όταν ηταν φαντάρος δεν του εστελνε κανεις λεφτα και εγω δουλεβα και του εστελνα και όταν ερχοταν εδώ εγω πλήρωνα και πηγαμε και διακοπες στην παρο 1 εβδομαδα, τον βοηθισα να βγάλει τα διπλώματα και παντα ημουν διπλα του παλι στην πρώτη μηχανή τον βοήθησα μονη μου ετρεχα να διαλέξω έπιπλα για το σπιτι τιποτα δεν εκανα για μενα και μεχρι πριν λιγο καιρο διπλα του ημουν εεε δεν αντεχω και εγω άλλο τα παρατησα όλα. Που ηταν οι γονεις του τοτε που τους χρειαζόταν?? Όταν απολύθηκε από στρατο ο πατερας του πήρε αυτοκίνητο στην γκόμενα και ο γιωργος το πηρε μια φορα μια βολτα και βγηκε η γκομενα (ρωσιδα) και τον ξεφτίλισε στον δρομο και ο πατέρας του απλα κοιταγε η μανα του εξαφανισμένη δεν γνωριζουμε που όταν τον εδιωξαν από την δουλεια άφαντοι παλι και οι 2 όταν τρακαρε το αμαξι η κουβεντα που του ειπε η μανα του εγω δεν έχω αλλα λεφτα να σου δωσω λες και τις ζήτησε

97ehp2.pngUBTSp3.png

ελενη26 ποσο χρονων ειναι η πεθερα?

εγω ειμαι γκαντεμω κ σε αυτο ειναι 52!!!!!!!!!!!!ελεοςςςς ποσα χτυπηματα θα αντεξει το αλαβαστρινο κορμι μου απο τη μοιρα?

nomizo 53-54 oyte kai ksero xorismeni 2 fores kai tsakomeni me olon ton kosmo

97ehp2.pngUBTSp3.png

καλα κ εγω σιγα μη κατσω να σκασω...μακρια κ αγαπημενοι,το τεραστιο προβλημα το εχει η αδερφη του καρδιτσα που εκανε το μοιραιο λαθος να ειναι ανυπαντρη 28 χρονων....καθε μερα εδω κ 3-4 χρονια καθε μα καθε πρωι πριν παει δουλεια η καυμενη ακουει κυρηγμα για γαμο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...