Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και σκεψου ότι ειπα ουτε τα μισα!!!!! Δεν με νοιαζει αυτή τι λεει αυτή είναι νουμερο ο αντρας μου με νοιαζει που δεν βλεπει

και τι να κασνει βρε ελενακι?? και τρελη να ειναι, ειναι μανα του...δειξε λιγο κατανοηση και για την δικη του θεση και θα σου βγει σε καλο;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και σκεψου ότι ειπα ουτε τα μισα!!!!! Δεν με νοιαζει αυτή τι λεει αυτή είναι νουμερο ο αντρας μου με νοιαζει που δεν βλεπει

κρατησου για το πριβε.....μα καλα τι νουμερο η πεθερα??????????//ταρακουνα τον αντρα σου γιατι ετσι ειναι μαμακιδες~!!!:confused::confused:

Ειχα και νεα να σας πω με την πεθερα αλλα ποιος τιν χεζει τώρα……συνοπτικά μου ειπε ότι ο γιος της κακοπερνάει ότι τον ξεσήκωσα και τον εβαλα στα εξοδα ότι τα κανονίσαμε εγω με τους γονεις μου κριφα για τον γαμο και αυτους τους αφήσαμε απ εξω και αφου θελει γαμο εκει πανω να τον κανει μονος του ότι τιν έστειλα στο νοσοκομείο ότι καλα τις τα λεγανε τι κοπελα ειμαι τι άλλο να θυμιθω……ότι δεν τιν ηθελα από την αρχη και εχω ανοιξει πόλεμο με τους γονεις του γιωργου α και μου χτύπησε και το χέρι στο τραπεζι και μου ειπα φωνάζοντας χάρη θα το βγάλετε το παιδι τελος (ο πεθερος μου) α ότι ο Γιώργος κοιμάται και όταν ξυπνήσει θα με παρατήσει και αλλα τετοια.εγω δεν την έβρισα αλλα την έδωσα να καταλαβει ότι τελειώσαμε μην με ρωτήσετε τι εκανε ο αντρας μου πάντως δεν την πέταξε έξω όπως επρεπε να κανει.

πω πω ρε ελενιτσα.......γραψτην κοπελα μου,ειναι κριμα τωρα να μην χαρεις το γαμο σου γι'αυτην....και μετα φυσικα ουτε επαφες ουτε τιποτα!!!

ωστε ετσι ε με τον τσαμπουκα,χαρης το παιδι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δε θελω να σας κουραζω..τις 2 πρωτες μερες που θα ειναι κ τα χειροτερα καλυτερα μονη μου..μετα οποια θελει μακαρι να ερθει.αλλα δε θελω να κουραζεστε...

ελενη26..τιποτα απλα η περδικα θα παει για μοντελο κ θα της φτιαξουμε λιγο την κεφαλα της τη στραβια.ΚΟΡΙΤΣΙΑ κα παλι χιλια ευχαριστω..

Ειχα και νεα να σας πω με την πεθερα αλλα ποιος τιν χεζει τώρα……συνοπτικά μου ειπε ότι ο γιος της κακοπερνάει ότι τον ξεσήκωσα και τον εβαλα στα εξοδα ότι τα κανονίσαμε εγω με τους γονεις μου κριφα για τον γαμο και αυτους τους αφήσαμε απ εξω και αφου θελει γαμο εκει πανω να τον κανει μονος του ότι τιν έστειλα στο νοσοκομείο ότι καλα τις τα λεγανε τι κοπελα ειμαι τι άλλο να θυμιθω……ότι δεν τιν ηθελα από την αρχη και εχω ανοιξει πόλεμο με τους γονεις του γιωργου α και μου χτύπησε και το χέρι στο τραπεζι και μου ειπα φωνάζοντας χάρη θα το βγάλετε το παιδι τελος (ο πεθερος μου) α ότι ο Γιώργος κοιμάται και όταν ξυπνήσει θα με παρατήσει και αλλα τετοια.εγω δεν την έβρισα αλλα την έδωσα να καταλαβει ότι τελειώσαμε μην με ρωτήσετε τι εκανε ο αντρας μου πάντως δεν την πέταξε έξω όπως επρεπε να κανει.

Κρατα χαρακτήρα και αυτη χ@στην.....κυρια να εισαι και μην την βριζεις στον αντρα σου.....οτι και να λεει μην ξεχνας οτι ειναι μανα του και την βλεπει αλλιος.........αυτη θελει να σας βαλει να τσακωθητε μην της κανεις την χαρη.......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

και τι να κασνει βρε ελενακι?? και τρελη να ειναι, ειναι μανα του...δειξε λιγο κατανοηση και για την δικη του θεση και θα σου βγει σε καλο;)

τι κατανόηση βρε Αλέκα μου να μου χτυπάει το χερι και να μου λεει πως θα βγάλω το παιδι πηρα τον γιο της και τον εκανα άνθρωπο με σπιτι και οικογένεια που τον ειχαν πατημένο χάλασα τον εαυτο μου να βοηθήσω αυτόν και να ακούω τέτοιες προσβολές και αυτός να κάθετε???

97ehp2.pngUBTSp3.png

Τελικά Μαίρη το πήραν πίσω αυτό για τους ελ. επαγγελματίες.

ουφ...τα ριχνουν οι μλκες για να κοψουν αντιδρασεις....

ελενιτσα περαστικά στον αρούλη σου...οο για την πεθερα, χεστην...για τον αντρουλη σου το μονο που θα πω ειναι οτι βρες μια χαραμαδα να τον δικαιολογησεις γιατι οσο κακια και να ειναι ειναι η μανα του και αυτος ειναι στη μεση....

μαιρουλα ξεχνα το τωρα γιατι αυτο το εμβολιο πρεπει να γινεται σε δυο η τρεις δοσεις μεχρι τους εξι μηνες

ρε συ ντοκ, οταν ειχα ρωτησει τον φουστη μου ειχε πει οτι θα το κανουμε μετα τον 8ο.....τι να πω

παω μπαλκονακι για το λαστ ουαν από τα τεσσερα που εχει το εμοτικον και επιστρεφω....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

δε θελω να σας κουραζω..τις 2 πρωτες μερες που θα ειναι κ τα χειροτερα καλυτερα μονη μου..μετα οποια θελει μακαρι να ερθει.αλλα δε θελω να κουραζεστε...

ελενη26..τιποτα απλα η περδικα θα παει για μοντελο κ θα της φτιαξουμε λιγο την κεφαλα της τη στραβια.ΚΟΡΙΤΣΙΑ κα παλι χιλια ευχαριστω..

τι ευχαριστεις μαρη???????????ολα τα παιδακια εδωμεσα ειναι λες και τα εχουμε ολες μαζι!!:tongue::tongue:εχουμε την αγωνια σου και εμεις..εσυ εισαι μανα βεβαια αλλα και εμεις ποναμε το περδικακι....αν ανεβω αθηνα σαββατο κυριακο θα βρεθουμε!!

τι κατανόηση βρε Αλέκα μου να μου χτυπάει το χερι και να μου λεει πως θα βγάλω το παιδι πηρα τον γιο της και τον εκανα άνθρωπο με σπιτι και οικογένεια που τον ειχαν πατημένο χάλασα τον εαυτο μου να βοηθήσω αυτόν και να ακούω τέτοιες προσβολές και αυτός να κάθετε???

τι εννοεις?????

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...