Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κανονικά το γαλα το πινει στις 11 αλλα δεν εφαγε και την βανίλια και έχει να φάει από την φρουτοκρεμα το μεσημέρι να του το δώσω γύρο στις 10 το γαλα? Κοιμάται τωρα.

όταν ξυπνησει δωστου

τελειωσα κ εγω..ελενη26 περαστικα σας,δε θα ειναι τιποτα...

καλως το...κανενα νεο εχουμε?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι...για να παρει και υγρα,αν ξυπνησει πιο νωρις και θελει δοστου.

Εχεις ανθος ορυζης να βαλεις μια κουταλιτσα μεσα?

ναι έτσι και αλλιώς του βαζω μια κουταλιά μέσα στο γαλα. ουφφφφφφ……..εσκασα το στομάχι μου……..

97ehp2.pngUBTSp3.png

οχι τι νεο??περιμενουμε τηλεφωνο Παρασκευη ή Δευτερα...να ρωτησω μια βλακεια..καθε μερα χειρουργουν αραγε??

οσο για τη σελιδα..το ειχα αφησει ανοιχτο κ το ειδε ο Θανος...τι γλωσσοκοπανες μου λεει?σουργελα θα επρεπε να λεγεστε..κ για τη φωτο μου ειπε.μπραβο να τη βλεπουμε κ να μη τρωμε..αν κ θα προτιμουσε την EVA MENDES...

Διαφημίσεις

Α Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ......

ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑ Κ ΠΑΙΔΩΝ......ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ..αν τους ελεγα οτιδηποτε θα εβγαζαν συμπερασμα οτι το παιδι μου εχει κατι αλλο.οποτε δεν ξερουν τιποτα,,,,

Ειχα και νεα να σας πω με την πεθερα αλλα ποιος τιν χεζει τώρα……συνοπτικά μου ειπε ότι ο γιος της κακοπερνάει ότι τον ξεσήκωσα και τον εβαλα στα εξοδα ότι τα κανονίσαμε εγω με τους γονεις μου κριφα για τον γαμο και αυτους τους αφήσαμε απ εξω και αφου θελει γαμο εκει πανω να τον κανει μονος του ότι τιν έστειλα στο νοσοκομείο ότι καλα τις τα λεγανε τι κοπελα ειμαι τι άλλο να θυμιθω……ότι δεν τιν ηθελα από την αρχη και εχω ανοιξει πόλεμο με τους γονεις του γιωργου α και μου χτύπησε και το χέρι στο τραπεζι και μου ειπα φωνάζοντας χάρη θα το βγάλετε το παιδι τελος (ο πεθερος μου) α ότι ο Γιώργος κοιμάται και όταν ξυπνήσει θα με παρατήσει και αλλα τετοια.εγω δεν την έβρισα αλλα την έδωσα να καταλαβει ότι τελειώσαμε μην με ρωτήσετε τι εκανε ο αντρας μου πάντως δεν την πέταξε έξω όπως επρεπε να κανει.

97ehp2.pngUBTSp3.png

ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑ Κ ΠΑΙΔΩΝ......ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ..αν τους ελεγα οτιδηποτε θα εβγαζαν συμπερασμα οτι το παιδι μου εχει κατι αλλο.οποτε δεν ξερουν τιποτα,,,,

Τι εγινε κιμι επαθε κατι το παιδι????????????

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

δε γραφουμε κιμι!.....κοριτσακια πολυ ατονια,,...εφαγα το λαπα μου και νυσταααζω..ελενη26 μην αγχωνεσαι...αρρωσταινουν τα παιδακια.....αλλα δε χρειαζεται ανησυχεια...

καλε κωδικο δεν εχουμε ακομα για τις γλωσσοκοπαννες??

Ειχα και νεα να σας πω με την πεθερα αλλα ποιος τιν χεζει τώρα……συνοπτικά μου ειπε ότι ο γιος της κακοπερνάει ότι τον ξεσήκωσα και τον εβαλα στα εξοδα ότι τα κανονίσαμε εγω με τους γονεις μου κριφα για τον γαμο και αυτους τους αφήσαμε απ εξω και αφου θελει γαμο εκει πανω να τον κανει μονος του ότι τιν έστειλα στο νοσοκομείο ότι καλα τις τα λεγανε τι κοπελα ειμαι τι άλλο να θυμιθω……ότι δεν τιν ηθελα από την αρχη και εχω ανοιξει πόλεμο με τους γονεις του γιωργου α και μου χτύπησε και το χέρι στο τραπεζι και μου ειπα φωνάζοντας χάρη θα το βγάλετε το παιδι τελος (ο πεθερος μου) α ότι ο Γιώργος κοιμάται και όταν ξυπνήσει θα με παρατήσει και αλλα τετοια.εγω δεν την έβρισα αλλα την έδωσα να καταλαβει ότι τελειώσαμε μην με ρωτήσετε τι εκανε ο αντρας μου πάντως δεν την πέταξε έξω όπως επρεπε να κανει.

ποτε να ερθω να τη δειρουμε?????????????/τα πηρα τωρα ασχημα!!:mad::-x:-x

οχι τι νεο??περιμενουμε τηλεφωνο Παρασκευη ή Δευτερα...να ρωτησω μια βλακεια..καθε μερα χειρουργουν αραγε??

οσο για τη σελιδα..το ειχα αφησει ανοιχτο κ το ειδε ο Θανος...τι γλωσσοκοπανες μου λεει?σουργελα θα επρεπε να λεγεστε..κ για τη φωτο μου ειπε.μπραβο να τη βλεπουμε κ να μη τρωμε..αν κ θα προτιμουσε την EVA MENDES...

εγω κοριτσακι δεν ξερω ποτε χειρουργουν....και ο Νικος ειδε το σαιτ και με κοροιδευε...μου λεει τωρα εισαι ετοιμη για ροζ ραντεβου...ο βλκς...εννοειται ομως ότι δεν υπαρχει θεμα απο εμενα....όπως θελετε το φτιαχνουμε

ναι βρε...λογικο...μη σκας, όλα καλα θα πανε....θελεις παρεα εκει? η προτιμασς να εισαι μονο με αντρουλη??

:shock:....ημαρτον....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ποτε να ερθω να τη δειρουμε?????????????/τα πηρα τωρα ασχημα!!:mad::-x:-x

Και σκεψου ότι ειπα ουτε τα μισα!!!!! Δεν με νοιαζει αυτή τι λεει αυτή είναι νουμερο ο αντρας μου με νοιαζει που δεν βλεπει

97ehp2.pngUBTSp3.png

εγω μολις κοιμισα και τα δυο...νανουριζα τον εναν, ξεραθηκε και ο αλλος....ωραιο κολπο...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...