Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζωη

nudie.gif

αλεκα

hippo.gif

μαριανθη

15_9_171.gif

ομορφακια

bad_boys_20.gif

Τζια

www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

γωγουλα

connie_1.gif

μαρκελλακι

kaffeetrinker_2.gif

μεφη

hippie4.gif

ελενη1

bighug.gif

μαρλεν και κορες της

cancan.gif

ασπα

2uge4p4.gif

μαιρη

4xvim2p.gif

ελενη 26

bollywood1.gif

αγγελικη

fly2.gif

δαλιδα

126fs2277341.gif

ιριδα

thankyou.gif

μητσακι

5yjbztv.gif

κοτοπουλακι

turkydance1.gif

κιμι

oregonian_winesmiley.gif

θεανω

cow.gif

ελενιε

157fs837411.gif

ιρκα

4gq6d6h.gif

ευανθια

shm_mhm.gif

ειρηνη

connie_24.gif

ευη

5.gif

γουοντερ

pinkglassesf.gif

τζορτζι

treeswing.gif

μανουλιτα

springsmile.gif

ιωαννα

4u2ap3b.gif

αννουλα και οικογενεια

choir.gif

και την αννουλα εβαλα, με ολη την οικογενεια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

διαβασα τα παντα ολα..για να μπω σε ενα προγραμμα..επιτελους σημερα δε θα εχουμε κοσμο..οποτε κατα τις 21.43 θα ειμαι μεσα το αργοτερο...εγω κ η πεδικουλα μου η διασημη....

re kimi εσυ που διαβασες κανε ενα ρεζουμε!σε παρακαλω.....:P

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια τι κανετε? Εχω πανικοβλυθει ξύπνησε ο μπεμπης στις 5 του έφτιαξα την βανίλια και δεν έφαγε μια δυο κουταλιές οκ λέω τον αφήνω βγαίνω εξω με τον αδερφό μου για κατι δουλειές ο μπεμπης γκρίνιαζε και έδειχνε ότι ηθελε να κοιμηθεί τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται μια ξύπναγε μια κοιμόταν και τελικά έκανε εμετό τα μαζεύουμε και γυρνάμε σπιτι τον αλλάζω και κάνει πάλι εμετό πυρετό δεν εχει τώρα κοιμάται παλι! Πήρα τον γιατρό μου ειπε όταν πεινάσει το παιδί και φάει και δεν κάνει πάλι εμετό ηταν τυχαίο γεγονός αν όμως κάνει πάλι εμετό θα είναι ίωση και να τον παρω τηλ μου ειπε να μου πει τι θα κανω. πειτε μου αν είναι ίωση τι θα γινει θα παθει τιποτα το παιδι θα κανει πυρετό θα περάσει ε κατι απλό είναι ε?

97ehp2.pngUBTSp3.png

ξεχασες την Αννούλα !!!

την σιδερωσα την γκουμουτσα.............

Ασπα.....τυχερη.....θα χασεις κανα κιλο τωρα.......

περαστικα !!!!

eyxaristoo!ναι σιγα μη χασω...πειναωωωωωωωωω και εκανα εμετο οτι εφαγα το μεσημερι..αμεσως!τωρα αγκαρεψα τον πατερα μου να κανει λαπα.....καλε που ειναι οι κωδικοι για τη σελιδα μας????τι σεξυ σελιδα ειναι αυτη????????????????????/:tongue::tongue:
γεια σας κορίτσια τι κανετε? Εχω πανικοβλυθει ξύπνησε ο μπεμπης στις 5 του έφτιαξα την βανίλια και δεν έφαγε μια δυο κουταλιές οκ λέω τον αφήνω βγαίνω εξω με τον αδερφό μου για κατι δουλειές ο μπεμπης γκρίνιαζε και έδειχνε ότι ηθελε να κοιμηθεί τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται μια ξύπναγε μια κοιμόταν και τελικά έκανε εμετό τα μαζεύουμε και γυρνάμε σπιτι τον αλλάζω και κάνει πάλι εμετό πυρετό δεν εχει τώρα κοιμάται παλι! Πήρα τον γιατρό μου ειπε όταν πεινάσει το παιδί και φάει και δεν κάνει πάλι εμετό ηταν τυχαίο γεγονός αν όμως κάνει πάλι εμετό θα είναι ίωση και να τον παρω τηλ μου ειπε να μου πει τι θα κανω. πειτε μου αν είναι ίωση τι θα γινει θα παθει τιποτα το παιδι θα κανει πυρετό θα περάσει ε κατι απλό είναι ε?

κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα...εχω εγω..και ναι οπ μπεμπης ειναι αγκαλια γιατι κλαει...μην πανικοβαλεσε,,, δε θα παθειμ τιποτα..δωστου και νερακι...εμενα που ειχε 2 μερες διαρροια επινε πολυ νερο....βρε λετε αυτο το σκατουλακι να με κολλησε???:rolleyes:

ηρεμησε ελενιτσα...τιποτα δε θα παθει το απιδι σου ακομη και να περασει μια βαρεια ιωση...ηρεμησε....μπορει να μην εχει τιποτα, μπορει απλα να ειναι κρυωματακι, μπορει και γαστρενεριτιδα...Ό,τι νεοτερο θα παρεις τη γιατρο και θα σε καθοδηδηγηδει....ακομη και πυρετο να κανει δεν ειναι τιποτα....αν κανει πανω απο εξι εφτα φορες διαροια και εμετους, τοτε να παρεις τη γιατρο να σουπει τι να κανεις για να μην αφυδατωθει. Εχει κανει εμβολιο ροτοιου?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ηρεμησε ελενιτσα...τιποτα δε θα παθει το απιδι σου ακομη και να περασει μια βαρεια ιωση...ηρεμησε....μπορει να μην εχει τιποτα, μπορει απλα να ειναι κρυωματακι, μπορει και γαστρενεριτιδα...Ό,τι νεοτερο θα παρεις τη γιατρο και θα σε καθοδηδηγηδει....ακομη και πυρετο να κανει δεν ειναι τιποτα....αν κανει πανω απο εξι εφτα φορες διαροια και εμετους, τοτε να παρεις τη γιατρο να σουπει τι να κανεις για να μην αφυδατωθει. Εχει κανει εμβολιο ροτοιου?

την πέμπτη θα παμε εχει 2 εμβολια τις μηνιγγίτιδας και την 3 δόση του τριπλού δεν ξερω τι εμβολιο είναι αυτό που λες Αλέκα

97ehp2.pngUBTSp3.png

ax ρε αλεκα...ναι...εμενα εχει κανει γι αυτο την περασε τοσο χαλαρα ε???και ουτε που καταλαβα τιποτα.....ουτε πυρετο ουτε τιποτα!!ορεξατος!!!!!μονο διαρροια....

Ηρεμία Ελενάκι.....το μωρο αντιλαμβανεται το αγχος σου και αυτο του κανει κακο!!!!

Παρακολουθησε αν κανει πυρετο,μπορει να ηταν απλα οπως ειπε ο γιατρος τυχαιο το γεγονος.....πολλες φορες τα παιδια κανουν εμετο χωρις λογο.

Αλλα και να εχει καμμια ιωσουλα δεν τρεχει και τιποτα θα περασει,απλα θα ταλαιπωρηθεις και εσυ και αυτο.

Προτεινω και αυριο να του δωσεις μονο γαλα για να μην το πιεσεις με τις κρεμες.

Περαστικα !!!! δεν θα ειναι τιποτα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

την πέμπτη θα παμε εχει 2 εμβολια τις μηνιγγίτιδας και την 3 δόση του τριπλού δεν ξερω τι εμβολιο είναι αυτό που λες Αλέκα

περαστικα σας και με το καλο τα εμβολια..κ εμεις πεμπτη πρωι θα παμε;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...