Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

θελω να πω κατι!!!!!! μπικοουζ θα σκασω...

νομιζω οτι θα εχω προβλημα... αν μπουν στη δουλεια στο ιντερνετ, κ δουν το ιστορικο μου, που δεν μπορω να διαγραψω μεμονομενες σελιδες, γιατι ειναι κ αρχαιο, κ δεν αποκλειω οτι καποιος καλοπροαιρετος θα μπει, κ δει τη σελιδουλα με το ρωσσακι, θα γινει το σουσουρο του αιωνα!

επισης... στο σπιτι, αν παει ο παυλος να μπει κ δει αυτο το πραγμα, να μη σας πω τι θα μου ζηταει μετα!!

θα με λυπηθει καποιος? μπορει να γινει κατι με το θεματακι μου??

ευχαριστω το λιτσακι για τη προσπαθεια, κ την αναγνωριζω...

Ομορφομανα αν δεν σου απαντησει κανενας αλλος πες με τι χρησιμοποιεις explorer η mozilla να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για σενα..... Δεν προλαβαινω να σχολιασω τπτ αλλο γιατι σημερα ειναι η παραμονη της γιορτης μου και θελω να παω σε ενα εκκλησακι. αααααααααααα αντε να ανοιξει το γλωσσοκοπανικο να ξεσπαθωσουμε λιγο.... Τα λεμε το βραδυ.... εχω και παααααααααααλι γγγκκκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!! Σας επρηαξα ε? Καπου πρεπει να το πω και εγω όμως.....

Καλέ, αυτοί με τα αντιηλιακά μου τα στείλανε κιόλας :shock::shock::shock:

Καλοφορετα!!!!

ρε κοριτσια πως τολματε? εγω τρεμω μηπως κρυωσουν...

τι να πω...

Εισαι κρυουλιάρα χρυσο μου thats why!!

Μάλλον...:rolleyes: Αφού τους τα έσπασα με μέιλ και δώστε μου τη λίστα των συστατικών και πείτε μου αν εγκρίθηκε από την ΕΕ και πείτε μου το ένα και πείτε μου το άλλο, σου λέει στείλτα να πάει στο δ%44*&^λο η βλαμμένη...

Μ' αρέσεις...

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα αλλά ΑΝ λέω ΑΝ το πουντιάσω το παιδί;;;; Και εξηγούμαι, φοβάμαι τον ιδρώτα και μετά το κρύο. Δεν ξέρω αν έχει επιστημονική βάση αυτό, απλά αυτό το "πλευρίτωμα" που έλεγαν οι παλιοί εγώ πολύ το φοβάμαι...

Τα εχω βάλει με σενα σημερα!!!

Οφουυυυ το κουραζεις!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΕΛΗ ΜΑΝΑ!!!!!!

θελω να πω κατι!!!!!! μπικοουζ θα σκασω...

νομιζω οτι θα εχω προβλημα... αν μπουν στη δουλεια στο ιντερνετ, κ δουν το ιστορικο μου, που δεν μπορω να διαγραψω μεμονομενες σελιδες, γιατι ειναι κ αρχαιο, κ δεν αποκλειω οτι καποιος καλοπροαιρετος θα μπει, κ δει τη σελιδουλα με το ρωσσακι, θα γινει το σουσουρο του αιωνα!

επισης... στο σπιτι, αν παει ο παυλος να μπει κ δει αυτο το πραγμα, να μη σας πω τι θα μου ζηταει μετα!!

θα με λυπηθει καποιος? μπορει να γινει κατι με το θεματακι μου??

ευχαριστω το λιτσακι για τη προσπαθεια, κ την αναγνωριζω...

Θα κάνουμε διαγωνισμο γραφιστών οπως το παρεντς προ καιρό να διαλεξουμε το καλύτερο background μαρή!!!!

Κ αμα συννενοηθούμε σφυρα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

φτου σας παλιοβρωμες....

μαριανθακι εγω θελω να κοψω το θηλασμο γιατι κουραστηκα, επεστρεψα και στη δουλεια και να μη μπορω να παω πουθενα (πουθενα που να μην εχει παραβαν για να τη θηλασω δηλαδη) κι ο αντρας μου τα χει παιξει που δε παμε πουθενα και ειμαστε ολο σπιτι... τωρα που θα καλοκαιριασει λεει δε θα πηγαινουμε βολτες??? αλλα αυτη εχει προγραμμα 22.30 μπανακι και μετα τρωει αι μετα ξεραινεται ως το πρωι κ δε θελω να της το χαλασω μη παει και εχουμε αλλα... δε παιρνει κανενα μα κανενα μπιμπερο η ατιμουλα μου!!!!!!!!!! μονο τη κρεμα με το ανθος ορυζης τρωει με το κουταλακι εκτος απο θηλασμο..... ισα ισα δηλαδη οσο ειμαι στη δουλεια για να μη λυσσαει της πεινας και πλανταζει στο κλαμα οπως εκανε τις 2 πρωτες βδομαδες που επιασα δουλεια... η παιδιατρος λεει μπορει να μη ιασει ποτε μπιμπερο και της λεω τοτε πως θα κοψουμε το βραδυνο θηλασμο, και καμια απαντηση, θα ναι δυσκολο λεει......................

εγω ιριδακι μου το πετάω οπου βρω...άλλωστε ειμαι γνωστη ξετσιπωτη...τωρα τελευταια ριχνω και ενα παρεο από πάνω γιατι με εχει κραξει πολύ η κιμι...οχι για κανενα άλλο λόγο...σημερα για να καταλάβεις εχω παρκαρει σε ενα στενό στο κεφαλάρι και βγαζω το θηλαστρο να αρμεχτω....εχω λιωσει στη ζεστη καθοτι εχει χαλασει το αρκουδισιο και εχω ανοιχτο το παραθυρο.......ε περασαν και 5 άτομα...τι εγινε....το βυζι δε φαινοταν...καποια στιγμη ξεπαρκαρει ενα αυτοκινητο κάτω από ενα δεντρο, βαζω μπρος και πάω να πιασω τη θεση...αρμεγμα εν κινηση.(σφηνωνει το μπιμπερο στην κοιλαρα και δε θελει χερια!!!!)..τι να κάνω η μανα????

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 80!!!

79,7!!!!!!!

μπραβο!!!!!

α αδιαθετησες νωρις βρε! κι εμενα μου χε πει ο γιατρος μου αμα αδιαθετησεις μη περιμενεις να συνεχισεις το θηλασμο, κοβεται το γαλα... αλλα εγω 1 μερα για καποιες ωρες ειχα λιγο αιμα και μετα τιποτα ξανα..... εχω ν'αδιαθετησω δηλαδη απο το φλεβαρη του 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα η κολητη μου εχει περιοδο απο τοτε που η κωσταντια ηταν 3 μηνων....τωρα ειναι 11 σχεδον και τη θηλαζει ακόμα..μπιμπερο δεν εχει πιασει και αυτο ποτε

Καλέ, αυτοί με τα αντιηλιακά μου τα στείλανε κιόλας :shock::shock::shock:

ρε συ ποτε τα παρηγγειλες και ποτε ήρθαν κιολας...να σου πω ομως...εχω ακουσει οτι φυσικά φιλτρα μονο μεχρι 25 δεικτη προστασίας...δεν ισχυει???

Γεια σας κοριτσια!

ελπιζω να ειστε ολες καλα, δυστυχως δεν εχω προλαβει να σας διαβασω εδω και μερες.

εμεις πηγαμε στον γιατρο την παρασκευη και ο μικρουλης εχει φτασει τα 8300γρ. και 70,5εκ. μου ειπε στις 9 που θα κλεισουμε τον 6ο να αλλαξω το γαλα στο Νο2 και να αρχισω την χορτοσουπα το μεσημερι και μετα απο 2 εβδομαδες να του βαλω και λιγο κρεας στην σουπα.

να ρωτησω εσεις συνεχιζετε και τους δινετε γαλα μαζι με την φρουτοκρεμα το μεσημερι και την κρεμα το απογευμα? μεχρι τωρα του δινω λιγη κρεμα και μετα συμπληρωμα με το γαλα, θα πρεπει να του το κοψω σιγα σιγα:confused:.

τα εχω μπερδεψει και μαλλον φταιει η διαιτα που κανω (δεν εχει ο εγκεφαλος για να λειτουργησει)!!!.

θα προσπαθησω να σας διαβασω το βραδυ. φιλια.

και εγω που νομισα οτι πλημμυρισες και για αυτο χαθηκες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

byXKp2.png

φτου σας παλιοβρωμες....

Φτού μας,σκόρδα να μην μας ματιάξεις;;;;(είμαστε και πανέμορφες,όσο να πείς!!)

Φτού μας,που είμαστε ξετσίπωτες;;;

Φτού μας,ντροπή μας;;;;;

Φτού μας,να καθαρίσουμε;;;;;

Να είσαι πιο λεπτομερείς άλλη φορά!!!:D:D:D

εγω ιριδακι μου το πετάω οπου βρω...άλλωστε ειμαι γνωστη ξετσιπωτη...τωρα τελευταια ριχνω και ενα παρεο από πάνω γιατι με εχει κραξει πολύ η κιμι...οχι για κανενα άλλο λόγο...σημερα για να καταλάβεις εχω παρκαρει σε ενα στενό στο κεφαλάρι και βγαζω το θηλαστρο να αρμεχτω....εχω λιωσει στη ζεστη καθοτι εχει χαλασει το αρκουδισιο και εχω ανοιχτο το παραθυρο.......ε περασαν και 5 άτομα...τι εγινε....το βυζι δε φαινοταν...καποια στιγμη ξεπαρκαρει ενα αυτοκινητο κάτω από ενα δεντρο, βαζω μπρος και πάω να πιασω τη θεση...αρμεγμα εν κινηση.(σφηνωνει το μπιμπερο στην κοιλαρα και δε θελει χερια!!!!)..τι να κάνω η μανα????

:tongue::tongue::D:D:D:D:D:D

Καλέ βοηθήστε το κορίτσι!!!! Εγώ προτείνω να βάλουμε front page και καλά κανένα Excel τίποτα τέτοιο...

ΝΑι ναι τιποτα σπαζοκεφαλιες κ τετοια...να ανοιξει ο εγκεφαλος!!!

οταν εχεις το 'κορμι', εχεις και τα παρελκομενα τι νακανω....:tongue::tongue:. Όταν ημουν εγκυος στον πρωτο, πηρα τηλεφωνο ενα γραφειο και μιλαγα και ειχα βαλει ανοιχτη ακροαση γιατι εγραφα στο πισι...εν τωμεταξυ στο γραφειο ειχα πληρωματα για πληρωμες....και με το που λεω στον αλλο, στο τηλεφωνο ειμαι η ταδε, μου λεει 'που εισαι κοπελαρα μου να ερθεις να γεμισεις με νειατα και ομορφια το γραφειο μας':rolleyes:.....οι ανθρωποι που ηταν στο δικο μου γραφειο κοιταζαν ετσι :shock:...σου λεει ανωμαλος ειναι αυτος...(δεν με ηξεραν μερικοι απο πριν)...'αμα ερθω κυριε ταδε μου, του λεω, θα το 'γεμισω' σκετο το γραφειο σου....χωρις νειατα και ομορφια...τεσπα.....

.

Αη μαρή τρελή κ εσύ...σε πηραν τα γεραματα...

φτου σας παλιοβρωμες....

Εισαι απίστευτη!!!Σε φανταζομαι νευροσπασμα κ τσαμπουκα κ ξεραινομαι στο γελιο!!!

φτου σας παλιοβρωμες....

Φτού μας,ντροπή μας;;;;;

Φτου με τοσα που γραφετε..

θελει κ ρωτημα;;;

Παω για μπανιο, οδοντιατρο, παιδιατρο κ.α.

Φιλιάααααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

φτου σας παλιοβρωμες....

Φτού μας,ντροπή μας;;;;;

Φτου με τοσα που γραφετε..

θελει κ ρωτημα;;;

Παω για μπανιο, οδοντιατρο, παιδιατρο κ.α.

Φιλιάααααα!!!!!!!!

e ma ....αρχιζω και ανησυχω...εδω αυτη χακερευει το μυαλό μου....δε θα χακερευουν τις πομπες μας στο σαϊτ????

byXKp2.png

τι εγινε τσουπρες ειμαι σπιτι ελπιζω να το δει το μυνημα η ιωαννα γιατι μου ειπε ο παπας οτι λιγες ημ/ες εχει ακομη για βαπτιση κ για μενα που θελω οκτωμβρη θα λειπει νοεμβρη θα γυρισει οποτε μαλλον νοεμβρη θα την κανουμε τη βαπτιση γιατι δε θελω αλλο παπα κ σεπτεμβρη δε νομιζω να μπορει ο πιπινος!! ειπε επισης οτι δεν υπαρχει κανενας περιορισμος στο στολισμο της εκκλησιας αλλα ουτε κ στο ρουχισμο του μωρου...αυτα πρεπει να σας αφησω παω να κανω δουλιτσες αν προλαβω θα μπω μετα φιλακια!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...