Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ανυπομονω να παω σπιτι να δω πως ειναι η θερμοκρασια εκει... εδω δεν εχω μετρο συγκρισης. σκαμε χειμωνα καλοκαιρι.

εχουμε κριση πες της! κ οτι καταλαβει...που θα καταλαβει δλδ...

θελω να μου πεις αν στη βεβαιωση εργοδοτη, εγραψες κ τις μικτες αποδοχες...

καλά δεν σας είπα χθεσινή ατάκα της Ζέτας. Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε και λίγες ειδήσεις στην TV γιατί πριν δεν βλέπαμε και ακούγοντας η κόρη μου όλο τον τζερτζελέ με ρωτάει: "καλά μαμά ο Παπανδρέου τα θέλει όλα αυτά τα λεφτά ?"

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά δεν σας είπα χθεσινή ατάκα της Ζέτας. Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε και λίγες ειδήσεις στην TV γιατί πριν δεν βλέπαμε και ακούγοντας η κόρη μου όλο τον τζερτζελέ με ρωτάει: "καλά μαμά ο Παπανδρέου τα θέλει όλα αυτά τα λεφτά ?"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Θέλω να μάθω τι της απάντησες...;)

θελω να πω κατι!!!!!! μπικοουζ θα σκασω...

νομιζω οτι θα εχω προβλημα... αν μπουν στη δουλεια στο ιντερνετ, κ δουν το ιστορικο μου, που δεν μπορω να διαγραψω μεμονομενες σελιδες, γιατι ειναι κ αρχαιο, κ δεν αποκλειω οτι καποιος καλοπροαιρετος θα μπει, κ δει τη σελιδουλα με το ρωσσακι, θα γινει το σουσουρο του αιωνα!

επισης... στο σπιτι, αν παει ο παυλος να μπει κ δει αυτο το πραγμα, να μη σας πω τι θα μου ζηταει μετα!!

θα με λυπηθει καποιος? μπορει να γινει κατι με το θεματακι μου??

ευχαριστω το λιτσακι για τη προσπαθεια, κ την αναγνωριζω...

καλα κανεις και το λες...το θεμα ειναι να ειμαστε όλοι καλα, και να μην κανουμε τη ζωη μας δυσκολη ;). Φανταζομαι θα μπορουσαμε να λυσουμε αυτο το θεματακι.

Ασχετο!!!!

Σήμερα στεναχωρέθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου τηλ. και μου είπε τα εξής:Παντρεμένη 10 χρόνια με 2 παιδιά,ευτυχισμένο μεχρι τώρα ζευγάρι με τα νορμάλ τα καβγαδάκια όπως όλα τα αντρόγυνα,παντού μαζί,πολύ καλή σεξουαλική ζωή και αυτός σπί-δουλειά.Και γυρίζει πριν 3 ημέρες και της λέει "Θέλω διαζύγιο,έχω ερωτευτεί!!!":tongue::tongue::tongue::tongue:Και σημειω΄τέον αυτή πολυ ωραία και καλή κοπέλα!!Εχει πάθει σοκ η κοπέλα!

......τριτο προσωπο?....εγω ημουν...:tongue::tongue:. Συμβαινουν αυτα Μεφη μου...και στις καλυτερες οικογενειες. προφανως η φιλη σου νομιζε ότι ηταν όλα καλα....δεν ρωτησε και τον αλλον ενδιαφερομενο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ασχετο!!!!

Σήμερα στεναχωρέθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου τηλ. και μου είπε τα εξής:Παντρεμένη 10 χρόνια με 2 παιδιά,ευτυχισμένο μεχρι τώρα ζευγάρι με τα νορμάλ τα καβγαδάκια όπως όλα τα αντρόγυνα,παντού μαζί,πολύ καλή σεξουαλική ζωή και αυτός σπί-δουλειά.Και γυρίζει πριν 3 ημέρες και της λέει "Θέλω διαζύγιο,έχω ερωτευτεί!!!":tongue::tongue::tongue::tongue:Και σημειω΄τέον αυτή πολυ ωραία και καλή κοπέλα!!Εχει πάθει σοκ η κοπέλα!

Ε, ας ερωτευτεί κι αυτή. Εγώ νομίζω πως ερωτευόμαστε ΜΟΝΟ αν και όποιον θέλουμε

πρεπει να παω ικα να γραψω εμβολια να παω σπιτι να ταισω κ να παιξω μπεμπε..να μπανιαρω μπεμπε να ξαναταισω να μαγειρεψω να καλοπιστω κ να παω στο λαυριο στον πιπινο που εχει βαρδια στο καραβι να του κανω λιγακι παρεα κ να του παω να φαει κανενα φαι της προκοπης ο τσαμενος!!! θα ψωφισω παλιιιιι!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλα κανεις και το λες...το θεμα ειναι να ειμαστε όλοι καλα, και να μην κανουμε τη ζωη μας δυσκολη ;). Φανταζομαι θα μπορουσαμε να λυσουμε αυτο το θεματακι.

......τριτο προσωπο?....εγω ημουν...:tongue::tongue:. Συμβαινουν αυτα Μεφη μου...και στις καλυτερες οικογενειες. προφανως η φιλη σου νομιζε ότι ηταν όλα καλα....δεν ρωτησε και τον αλλον ενδιαφερομενο...

:D:D:D:D:D:DΕ,και αυτός σε λυμπίστηκε;;;;Τί θα γίνει με την πάρτη σου βρε σουρλουλού;;;;

Μπα!Δε είναι τέτοια κοπέλα να κάνει αντίποινα και να κοιτάξει τον ευατό της!Πάνω από τα παιδιά της δεν βάζει κανένα!Στεναχωριέται για τα παιδιά κυρίως!

ρε μεφη συμφωνω με προλαλισασες μαλλον η κοπελα εβλεπε αυτα που ηθελε να δει...δε μπορει κατι θα γινοταν κ δε θα το ειχε παρει χαμπαρι κ για να φτασει σε σημειο ο αλλος να θελει να ερωτευτει.....τι να πω αυτα μεσα στη ζωη ειναι αλοι χωριζουν μετα απο 30 κ 40 χρονια γαμου κ ειναι κ πουρα....οσο για τα παιδια να φροντισει να ειναι ο πατερας διπλα τους κ να περναει χρονο με αυτα!! εκτος αν αυτος ειναι τελειως κουκουρουκου!! για τι ηλικιες μιλαμε??? κ το τριτο προσωπο τι ηλικια εχει?? ξερεις?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

θελω να πω κατι!!!!!! μπικοουζ θα σκασω...

νομιζω οτι θα εχω προβλημα... αν μπουν στη δουλεια στο ιντερνετ, κ δουν το ιστορικο μου, που δεν μπορω να διαγραψω μεμονομενες σελιδες, γιατι ειναι κ αρχαιο, κ δεν αποκλειω οτι καποιος καλοπροαιρετος θα μπει, κ δει τη σελιδουλα με το ρωσσακι, θα γινει το σουσουρο του αιωνα!

επισης... στο σπιτι, αν παει ο παυλος να μπει κ δει αυτο το πραγμα, να μη σας πω τι θα μου ζηταει μετα!!

θα με λυπηθει καποιος? μπορει να γινει κατι με το θεματακι μου??

ευχαριστω το λιτσακι για τη προσπαθεια, κ την αναγνωριζω...

Καλέ βοηθήστε το κορίτσι!!!! Εγώ προτείνω να βάλουμε front page και καλά κανένα Excel τίποτα τέτοιο...

Μπα!Δε είναι τέτοια κοπέλα να κάνει αντίποινα και να κοιτάξει τον ευατό της!Πάνω από τα παιδιά της δεν βάζει κανένα!Στεναχωριέται για τα παιδιά κυρίως!

Ναι, βρε, δε λέω κρίμα είναι... Αλλά καλύτερα χώρια και ειλικρίνεια παρά κάτι άλλα που βλέπω. Πιστεύω πως τα παιδιά νιώθουν όταν κάτι δεν πάει καλά και σιχαίνονται τις ψεύτικες καταστάσεις. Νομίζω πάλι, δεν είμαι και μέσα στο μυαλό τους!

ρε μεφη συμφωνω με προλαλισασες μαλλον η κοπελα εβλεπε αυτα που ηθελε να δει...δε μπορει κατι θα γινοταν κ δε θα το ειχε παρει χαμπαρι κ για να φτασει σε σημειο ο αλλος να θελει να ερωτευτει.....τι να πω αυτα μεσα στη ζωη ειναι αλοι χωριζουν μετα απο 30 κ 40 χρονια γαμου κ ειναι κ πουρα....

Ξέρω και γώ;;;Τί να πείς σε τέτοιες καταστάσεις;;Τίποτα!

Πάω για τσιγαράκι (ΠΑΦ ΠΟΥΦ, ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ;;;) και στις 4 έχω μύτινγκ (όπως το λέω εγώ). Αν δεν τα πούμε αργότερα θα τα πούμε ακόμα πιο αργά (από το σπίτι). ΣΜΑΚ σε όλες σας

γιαυτο το ειπα...βασικα ειπα τη θεση μου, ολα οκ οτι κ να γινει...

εισαι κ τοξοτης εσυ...τι μιλας?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...