Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια εγω δε νομιζω ότι τα μωρα 'κρυωνουν' ...ιωσουλες κολλανε...ετσι λενε οι γιατροι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α κ ιωαννα αυτο που ρωτησες πριν αν μπορουσα να κινηθω νομικα θα μπορουσα αλλα θα εδινα πιο πολλα χρηματα απο αυτα που ηταν να πληρωσω κ συν οτι μπορει κ να μην γινοταν τπτ στο τελος....ειναι εστι το συμβολαιο οταν υπογραφεις για εγκυητης που μονο αμα τεζαρεις τη γλιτωνεις...σιγα μη χασουν τα χρηματα τους οι τραπεζες.....

Γιατι ολοι να πληρωνουμε κερατιατικα μου λες??????

σιγα μην δεν πληρωσεις......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

δλδ αμα της φοραω απο μεσα ραντακι κ απο πανω κοντομανικο μεσα η εξω απο το σπιτι ειναι καλα κ το βραδυ μακρυμανικο πυτζαμακι???? κ τα καλτσακια να της τα βγαλω για τον βραδυνο υπνο η οχι ακομη?

εγω αυτα τα βρισκω μια χαρα....απλα το βραδακι αν τη πας καπου βαλε και ενα ζακετακι....καλτασακια αστα ακομη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δλδ αμα της φοραω απο μεσα ραντακι κ απο πανω κοντομανικο μεσα η εξω απο το σπιτι ειναι καλα κ το βραδυ μακρυμανικο πυτζαμακι???? κ τα καλτσακια να της τα βγαλω για τον βραδυνο υπνο η οχι ακομη?

Ναι καλε μια χαρα.....καλτσακια μην βγαζεις ακομα

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

ελπιζω να ειστε ολες καλα, δυστυχως δεν εχω προλαβει να σας διαβασω εδω και μερες.

εμεις πηγαμε στον γιατρο την παρασκευη και ο μικρουλης εχει φτασει τα 8300γρ. και 70,5εκ. μου ειπε στις 9 που θα κλεισουμε τον 6ο να αλλαξω το γαλα στο Νο2 και να αρχισω την χορτοσουπα το μεσημερι και μετα απο 2 εβδομαδες να του βαλω και λιγο κρεας στην σουπα.

να ρωτησω εσεις συνεχιζετε και τους δινετε γαλα μαζι με την φρουτοκρεμα το μεσημερι και την κρεμα το απογευμα? μεχρι τωρα του δινω λιγη κρεμα και μετα συμπληρωμα με το γαλα, θα πρεπει να του το κοψω σιγα σιγα:confused:.

τα εχω μπερδεψει και μαλλον φταιει η διαιτα που κανω (δεν εχει ο εγκεφαλος για να λειτουργησει)!!!.

θα προσπαθησω να σας διαβασω το βραδυ. φιλια.

μεφη μουουουουουουουου καυ....στηνε κι ας αργησες!!!

μα κ τι ζωον 200κιλα ητανε!! ολο κεμπαπ ετρωγε ο φουστης κ αυτα πληρωνω τωρα!! μαζι με αυτον ειχα γινει κ γω σα ζωον...μετα αδυνατισα εγινα στυλακι βρηκα τον εαυτο μου κ το χτυπησα το τεκνο...τωρα ξανα μανα παλι πρεπει να γινω στυλακι αλλα δε το βλεπω απο το παρε χασε εχω γινει πλυσε!! χρειαζομαι φουστανο!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

κοριτσακια εγω δε νομιζω ότι τα μωρα 'κρυωνουν' ...ιωσουλες κολλανε...ετσι λενε οι γιατροι....

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα αλλά ΑΝ λέω ΑΝ το πουντιάσω το παιδί;;;; Και εξηγούμαι, φοβάμαι τον ιδρώτα και μετά το κρύο. Δεν ξέρω αν έχει επιστημονική βάση αυτό, απλά αυτό το "πλευρίτωμα" που έλεγαν οι παλιοί εγώ πολύ το φοβάμαι...

Γεια σας κοριτσια!

ελπιζω να ειστε ολες καλα, δυστυχως δεν εχω προλαβει να σας διαβασω εδω και μερες.

εμεις πηγαμε στον γιατρο την παρασκευη και ο μικρουλης εχει φτασει τα 8300γρ. και 70,5εκ. μου ειπε στις 9 που θα κλεισουμε τον 6ο να αλλαξω το γαλα στο Νο2 και να αρχισω την χορτοσουπα το μεσημερι και μετα απο 2 εβδομαδες να του βαλω και λιγο κρεας στην σουπα.

να ρωτησω εσεις συνεχιζετε και τους δινετε γαλα μαζι με την φρουτοκρεμα το μεσημερι και την κρεμα το απογευμα? μεχρι τωρα του δινω λιγη κρεμα και μετα συμπληρωμα με το γαλα, θα πρεπει να του το κοψω σιγα σιγα:confused:.

τα εχω μπερδεψει και μαλλον φταιει η διαιτα που κανω (δεν εχει ο εγκεφαλος για να λειτουργησει)!!!.

θα προσπαθησω να σας διαβασω το βραδυ. φιλια.

καλως την...παιδαρος ο κουκλος σου....εγω μαζι με κρεμα δεν δινω γαλα....τωρα ( μια εβδοαμδα μετα) τρωει 250 μλ περιπου συνολικα....εχει παρει και λιγο και δεν ειναι πια τιραμολας :rolleyes:

μα κ τι ζωον 200κιλα ητανε!! ολο κεμπαπ ετρωγε ο φουστης κ αυτα πληρωνω τωρα!! μαζι με αυτον ειχα γινει κ γω σα ζωον...μετα αδυνατισα εγινα στυλακι βρηκα τον εαυτο μου κ το χτυπησα το τεκνο..!!

ασ'τον αυτον...περασμενα ξεχασμενα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Γιατί δυστυχώς ΠΑΝΤΑ το να είσαι καλός και φιλότιμος πληρώνεται ακριβά!!!

εγω ειμαι ολα αυτα????? ωωω με κακομαθαινεις!!

κοριτσια ευχαριστω για της στυλιστικες συμβουλες για πιπινα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα αλλά ΑΝ λέω ΑΝ το πουντιάσω το παιδί;;;; Και εξηγούμαι, φοβάμαι τον ιδρώτα και μετά το κρύο. Δεν ξέρω αν έχει επιστημονική βάση αυτό, απλά αυτό το "πλευρίτωμα" που έλεγαν οι παλιοί εγώ πολύ το φοβάμαι...

όταν ο οργανισμος κρυωνει, δλδ πεφτει η θερμοκρασια του, ειναι πιο ευαλωτος στους ιους...εκει ειναι το όλο θεμα.

Το 'πλευριτωμα' που ελεγαν οι παλιοι, ειναι κατι σαν πνευμονια που σε καμια απο εμας δεν προκειται να συμβει στο παιδι της.;)

221882cb0gkyh7q4.gif

θελω να πω κατι!!!!!! μπικοουζ θα σκασω...

νομιζω οτι θα εχω προβλημα... αν μπουν στη δουλεια στο ιντερνετ, κ δουν το ιστορικο μου, που δεν μπορω να διαγραψω μεμονομενες σελιδες, γιατι ειναι κ αρχαιο, κ δεν αποκλειω οτι καποιος καλοπροαιρετος θα μπει, κ δει τη σελιδουλα με το ρωσσακι, θα γινει το σουσουρο του αιωνα!

επισης... στο σπιτι, αν παει ο παυλος να μπει κ δει αυτο το πραγμα, να μη σας πω τι θα μου ζηταει μετα!!

θα με λυπηθει καποιος? μπορει να γινει κατι με το θεματακι μου??

ευχαριστω το λιτσακι για τη προσπαθεια, κ την αναγνωριζω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεφη μουουουουουουουου καυ....στηνε κι ας αργησες!!!

μα κ τι ζωον 200κιλα ητανε!! ολο κεμπαπ ετρωγε ο φουστης κ αυτα πληρωνω τωρα!! μαζι με αυτον ειχα γινει κ γω σα ζωον...μετα αδυνατισα εγινα στυλακι βρηκα τον εαυτο μου κ το χτυπησα το τεκνο...τωρα ξανα μανα παλι πρεπει να γινω στυλακι αλλα δε το βλεπω απο το παρε χασε εχω γινει πλυσε!! χρειαζομαι φουστανο!!

Δεν πειράζει ρε Ζωή!Χαράμι να του γίνουν του μοσχαριού!Σκτα άντρες!Τσίπα σεν έχει καθόλου;;;Μια χαρά θα γίνεις στυλάκι,έτσι και το βάλεις σκοπό!!Μου ήθελες και το πιπίνι στα γεράματα,τί να σου κάνω;;Φάε τώρα ένα μαρούλι την ημέρα(και πολύ σου είναι)και να λές και ευχαριστώ!!:D:D:D

Τον ιδρώτα και γώ τον φοβάμαι!!!

Ασχετο!!!!

Σήμερα στεναχωρέθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου τηλ. και μου είπε τα εξής:Παντρεμένη 10 χρόνια με 2 παιδιά,ευτυχισμένο μεχρι τώρα ζευγάρι με τα νορμάλ τα καβγαδάκια όπως όλα τα αντρόγυνα,παντού μαζί,πολύ καλή σεξουαλική ζωή και αυτός σπί-δουλειά.Και γυρίζει πριν 3 ημέρες και της λέει "Θέλω διαζύγιο,έχω ερωτευτεί!!!":tongue::tongue::tongue::tongue:Και σημειω΄τέον αυτή πολυ ωραία και καλή κοπέλα!!Εχει πάθει σοκ η κοπέλα!

όταν ο οργανισμος κρυωνει, δλδ πεφτει η θερμοκρασια του, ειναι πιο ευαλωτος στους ιους...εκει ειναι το όλο θεμα.

Το 'πλευριτωμα' που ελεγαν οι παλιοι, ειναι κατι σαν πνευμονια που σε καμια απο εμας δεν προκειται να συμβει στο παιδι της.;)

Ντάνκε! (κάνω προπόνηση μήπως και φύγω για γερμανία)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...