Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ελενη ξερεις τι κανω εγω? για να μη της βαζω και φανελακι και μπλουζακι ή τη πυτζαμα, της βαζω ενα παντελονακι και απο μεσα ενα μακρυμανικο ζιπουνακι και τελος, οποτε και η μεση της ειναι καλυμενη και δε ξεσκεπαζεται και δε σκαει...

τη μερα ειπα μηπως να της βαζω σκετο το ολοσωμο φορμακι αλλα ακομα οχι... αν και προχτες την ειχε η μανα μου με σορτσακι και κοντομανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειχε σκασει λεει το παιδι :shock::shock::shock::shock: :shock:θα με στειλει καμια ωρα η μανα μου... ασε που ολο θελει να της δωσει κατι να φαει γιατι τη λυπαται που μας κοιταζει σα ζητιανακι, προχτες πηγε να της δωσει τηγανητη πατατα και τις προαλλες ψωμι!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενιτσα μπραβοοοο

ιριδα μετα απο αυτο που επαθα με την προηγουμενη γιατρο δεν κανω ποτε ακριβως οτι μου λενε...ακουω γιατρο, μαμαδες με πολυ καλη εμπειρια, οτι εχω διαβασει κ βγαζω πορισμα κ παω...μπισκοτο δε μου εχει πει αλλα αυτα της νουτριτσια δεν εχουν κατι ασχημο μεσα κ δεν βαζω κ πολυ...νομιζω γενικα οτι μας πανικοβαλουν πολυ οι γιατροι...αλοι λενε φρουτοκρεμα ολα μαζι αλλοι ενα ενα τα φρουτα αλοι οχι πορτοκαλι αλοι ναι αλοι οχι μπανανα αλοι ναι ... ε δε θα τρελαθω εγω...ξερεις πως σταματησε τους εμμετους η πιπινα?? αρχισα κ της εβαζα μια κοφτη μεζουρα στο γαλα ανθος ορυζης του γιωτη...δεν μου το ειπε η γιατρος εβαλα λιγακι κ τωρα κ πανω της εχει παρει κ δεν ξερναει...οσο σκεφτομαι οτι για 1 ολοκληρο μηνα εδινα του παιδου επειδη εκανε εμμετο κ μου το συστησε η γιατρος αντιαναγωγικο γαλα το οποιο ειχε αλευρι απο χαρουπι μεσα...το ρυζαλευρο κ το μπισκοτακι μου φαινονται μηδενικα.

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εισαι ετοιμη για mykonos !!!!!!!!!!!!!!!!:D

Η Ζέτα προχθές έβλεπε σε DVD το παρα πέντε και έρχεται και μου λέει : μαμά ξέρεις που αλλού είναι νησί και πάνε με πλοίο και θέλω να με πας ? στην Μύκονο. κατάλαβες το σκατό που μου θέλει και από τώρα Μύκονο ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

φαντασου πελατεια που εχουν!

σου λεει κατσε μην παει και αλλαξει γνωμη κ δεν τα παρει τελικα!!!!!!!!

πες ποσα εδωσες τελικα μαζι με μεταφορικα??? πηρες τιποτα αλλο καλο???

εφυγα κι εγω καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μπααααα! Δεν πρόκαμα να χαζέψω... 3 αντιηλιακά 52 λίρες με μεταφορικά

ρε κοριτσια μεγαλο ζητημα το τι θα βαλει το μωρο τωρα...εγω στον υπνο της φοραω ζιπουνακι ραντακι κ πυτζαμουλες μπλουζακι κ παντελονακι κ καλτσακια κ τωρα σκεφτομαι να της τα βγαζω τα καλτσακια..αλλα εμεις εχουμε κ πολυ υγρασια κ σημερα το πρωι ειχε ξεσκεπαστει κ τα χερακια της ηταν παγωμενα...μετα ολη μερα τι να του βαζω του παιδιου???? εχω μπερδευτει..πρεπει να φοραει ενα λιγοτερο απο εμας η ενα περισσοτερο??? εντομεταξυ η δικη μου ζεσταινεται πολυ κ ιδρωνει κ ευκολα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Η Ζέτα προχθές έβλεπε σε DVD το παρα πέντε και έρχεται και μου λέει : μαμά ξέρεις που αλλού είναι νησί και πάνε με πλοίο και θέλω να με πας ? στην Μύκονο. κατάλαβες το σκατό που μου θέλει και από τώρα Μύκονο ?

ελα που δε θες κι εσυ τωρα:D:D:D

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ειδες τι κανει η αναδουλεια...?

Αν δεν ηταν αδιαθετο θα του εβαζα κοντομανικο......θα σκαει το καημενο...εννοειτε πως για τον βραδυνο υπνο θα του το φορεσω !!

ανυπομονω να παω σπιτι να δω πως ειναι η θερμοκρασια εκει... εδω δεν εχω μετρο συγκρισης. σκαμε χειμωνα καλοκαιρι.

εχουμε κριση πες της! κ οτι καταλαβει...που θα καταλαβει δλδ...

θελω να μου πεις αν στη βεβαιωση εργοδοτη, εγραψες κ τις μικτες αποδοχες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλή αρχή κάνατε... Σε λίγο, να δεις, θα σου ζητάει και λεφτά για σφηνάκια στο Σούπερ Πάρανταϊς

να'μαι παλι...πολυ ζεστη σημερα.....

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑΝΘΗ!!!!!

καλα, δε μιλαμε και για το σεξ στη τριτη ηλικια (θα μιλησουμε αλλη φορα για αυτο), !

για αυτο μαρη δεν σας λεω τις δικες μου σεξοκαταστασεις ;).....περιμενω την 'αλλη' φορα που θα μιλησουμε για αυτα τα θεματα:P
Άη μαρή, αφού του είπες κι εσύ ότι τον είδες στον ύπνο σου! Τι θα σου λεγε και γω τα ίδια θα σου λεγα!!!

Να θυμάσαι οι άντρες είναι Λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει, άμα του λες και τέτοια λίγο θέλει;;;;[/QUOTE]

πόσο συμφωνω.....

ζωιτσα μας δουλευεις???δεν εισαι και χθεσινη παναθεμα σε...τι τοθελες κι εσυ να του το πεις...τετοια θελουν να πιανονται να νομιζουν οτι τους λιγουρευομαστε κιολας...

ετσι ετσι....

Καλέ, αυτοί με τα αντιηλιακά μου τα στείλανε κιόλας :shock::shock::shock:

σε ειδαν τρελλαμενη και δεν ηθελαν να σε στεναχωρησουν:tongue:

Eφτασα σπιτακι μου !!!!

Το μωρακι μου ειναι πολυ πολυ καλητερα !!!!! μου το ειχαν και πειναγε .....μολις με ειδε με κοιταξε με το βλεμα ''μαμα ειμαι ξελιγωμενο τις πείνας''...............

σημερα του εβγαλα και το φανελακι....πολυ ζεστη

αντε μπραβο...εγω του φοραω τωρα αμανικο και φορμακι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε κοριτσια πως τολματε? εγω τρεμω μηπως κρυωσουν...

τι να πω...

Κι εγώ... Δεν το 'χω με την εκτίμηση της θερμοκρασίας... όλο το Νοέμβρη, Δεκέμβρη και Γενάρη που ήταν και νεογέννητο το είχα μόνο με το ολόσωμο φορμάκι, αλλά είχα καλοριφέρ όοοολη μέρα και όοοολη νύχτα. Δεν έπεφτε από τους 22. Μετά άρχισα να της βάζω και εσωρουχάκι, γιατί πού και πού ξεσκεπαζόταν τη νύχτα. Τώρα που γυρνοβολάει στον ύπνο και στον ξύπνιο εσωρουχάκι και ολόσωμο της φοράω, μόνο όταν βγαίνουμε έξω της βάζω ρούχα. Και στο έξω, όλο με το άγχος μη μου κρυώσει είμαι...

Διαφημίσεις

α κ ιωαννα αυτο που ρωτησες πριν αν μπορουσα να κινηθω νομικα θα μπορουσα αλλα θα εδινα πιο πολλα χρηματα απο αυτα που ηταν να πληρωσω κ συν οτι μπορει κ να μην γινοταν τπτ στο τελος....ειναι εστι το συμβολαιο οταν υπογραφεις για εγκυητης που μονο αμα τεζαρεις τη γλιτωνεις...σιγα μη χασουν τα χρηματα τους οι τραπεζες.....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

σε ειδαν τρελλαμενη και δεν ηθελαν να σε στεναχωρησουν:tongue:

.

Μάλλον...:rolleyes: Αφού τους τα έσπασα με μέιλ και δώστε μου τη λίστα των συστατικών και πείτε μου αν εγκρίθηκε από την ΕΕ και πείτε μου το ένα και πείτε μου το άλλο, σου λέει στείλτα να πάει στο δ%44*&^λο η βλαμμένη...

ειναι που κανουμε τις κρεμες; πειτε και μενα την ακαματρα...

http://www.glossokopanes.gr/index.php?option=com_user&view=login

.....Καλοριζικη η σελιδα μας....

Πολύ τσίτσιδη είναι αυτή!!Δεν ταιριάζει με το προφίλ της ελληνιδας μάνας που αντιπροσωπεύουμε εμείς!!!:tongue::tongue::tongue:Ασε που μόλις την δεί η Ομορφομάνα θα αρνηθεί να συμμετέχει στο πριβέ!!!

Την άλλη ετσι κ την πετυχω.......

Μας εβαλε την τσουραπω φατσα μοστρα με τα κοκκινα δερματινα;;;;;;;;;Ροζ σελιδα μου θυμιζει....οργανωστε παραγωγη για dvd σε λιγο,χιχιχιχι

Ομοιδεάτισσα!!Εκτός και αν ο ξάδερφος της Λιτσας μας φαντάζεται έτσι!Ε.τότε να το δεχτώ!!!

ζουζου...ξερεις ( φανταζεσαι) ότι ειμαι ειλικρινης ανθρωπος....σε ειχα παρει απο φοβο μαρη στην αρχη...λεω πόσο τρελος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος :tongue:...αλλα παιρνω πισω τις λιγες κακες σκεψεις μου και σου στελνω τα φιλια μου:D

Για 12364356161677887η φορά θα συμφωνήσω με Αλέκα!!!Και γώ την είχα πάθει ένα φόβο(με την καλή ένοια) με την πάρτη σου,αλλά τελευταία βλέπω πως το προσπαθείς και χαίρομαι για σένα και αυτό ήθελα βασικά από σένα!Να δείς την ζωή με άλλο μάτι,ότι και να σου συμβαίνει!!

Μαίρη στο newsit γράφει αυτό:

"...Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι αναμένεται να επιβληθεί και έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη εισφορά είναι στο 10% και αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, με δηλωθέντα εισοδήματα για το 2009 πάνω από 18.000-20.000 ευρώ, με βάση τις δηλώσεις τους για το 2009."

Ε,δεν ντρέπονται καθόλου όμως!!!

:D:D:D μαρη πεθανα....!!!

ναι ξερεις παντα ο γραπτος λογος μπερδευει γενικα ειμαι πολυ χαρουμενος ανθρωπος ρε κ παντα στη παρεα εκανα τους αλλους να γελανε...κ γι αυτο με αναζητουσαν απλα εδω θεωρησα να λεω μονο τα χειροτερα αυτα δλδ που με προβληματιζουν γι αυτο με παρεξηγησες στην αρχη!! τωρα ομως............αλιμονο σας ετσι κ παρω φορα..κ με τοσα κιλα κιολλας..ξερεις πως θα κατρακυλαω?????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

;););)

Αχ και εγώ αν είμαι αύριο στο σπίτι θα της δώσω πρώτη φορά φρουτόκρεμα, δηλαδή μήλο. Για να δούμε. Πάντςω η δικιά μου δείχνει να το έχεει βαρεθεί το γάλα. Όλο και τρώει λιγότερο και όλο και γλύφεται περισσότερο όταν μας βλέπει να τρώμε. Μου φαίνεται αυτή θα τρώει και τα κουτάλια.

Μακάρι,Ιωάννα μου!Σου το εύχομαι!!

ιριδα εγω δουλευω 10-4 5νθημερο και ειμαι 8 χρονια στην εταιρεια...στα 3 χρονια εγω επαιρνα γυρω στα 900ε κ περνω παααρα πολυ καλα χρηματα απλα δε μενει μια γιατι ειπα κ την προηγουμενη φορα ο πρωην αντρας μου με φεσωσε κανονικα κ με το νομο!! ακομη πληρωνω δανεια που ειμαι εγκυητρια κ δεν τα πληρωνει αυτος!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:Α να χαθεί το ζώον που το πληρώνεις κιόλας!

:D:D:D:D:D:D

Καλησπέρα μανούλες!!

Το μονο συγουρο ειναι πως δεν κανει να ζεσταινονται τα μωρακια......το βραδακι που πεφτει υγρασια τα ντυνουμε καλητερα!!

δλδ αμα της φοραω απο μεσα ραντακι κ απο πανω κοντομανικο μεσα η εξω απο το σπιτι ειναι καλα κ το βραδυ μακρυμανικο πυτζαμακι???? κ τα καλτσακια να της τα βγαλω για τον βραδυνο υπνο η οχι ακομη?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...