Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααχ! ατιμη κοινωνια.

πως σε νιωθω...

κι εμεις κερατιατικα πληρωνουμε που τελειωμο δεν εχουν απο τον πεθερο μου, που θεος σχωρεστον μας αφησε ωραιοτατα χρεη...

αστα! πανι με πανι ειμαστε.....

ναι το καταλαβαινω αλλα αυτο ηταν αναγκαιο κακο το δικο σας το δικο μου??? αναγκαια μακακια ηταν..ειμαι κι εγω..αφου τον ηξερα τι υπεγραφα για εγκυητης??:shock::confused:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπισκοτακι...δεν ειν κακη ιδεα.... γιατι οντως ρε συ το μηλο που δοκιμασα μια αηδια ειναι που να το φαει ο ερμος....

τα μπισκοτα γραφουν απο τον 6ο μηνα κ της εβαλαν μισο ε δε νομιζω να την πειραξει...το μηλο της αρεσε σκετο οταν το εδωσα γιατι της τα εδοσα ενα ενα πρωτα μηλο μετα αχλαδι το οποιο την αηδιασε κ ηθελε να κανει εμμετο κ μετα μονο μπανανα την οποια ουτε να την ακουμπησει κ σημερα ολα μαζι κ με μπισκοτο εφαγε 5 κουταλιες καλα ηταν...πιστευω σιγα-σιγα θα το φαει ολο...φαριν λακτε νομιζω απο τον 7ο αλλα μερικοι το δινουν κ τωρα...δε ξερω να σου πω!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Αχ και εγώ αν είμαι αύριο στο σπίτι θα της δώσω πρώτη φορά φρουτόκρεμα, δηλαδή μήλο. Για να δούμε. Πάντςω η δικιά μου δείχνει να το έχεει βαρεθεί το γάλα. Όλο και τρώει λιγότερο και όλο και γλύφεται περισσότερο όταν μας βλέπει να τρώμε. Μου φαίνεται αυτή θα τρώει και τα κουτάλια.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη:ψαχνω να βρω αυτο με το κεχρι που ελεγες αλλα δεν το βρισκω

κοριτσια, αυτ; σας τα ειπε ο παιδιατρος; τα δινετε αντι για το ρυζαλευρο βανιλια που του δινω εγω; αντι για φαριν λακτε; τελος παντων αντι γιατι;

α!και το κεχρι τι ειναι; και που το βρισκεις;;;

μου ειπε η παιδιατρος και ρυζαλευρο βανιλια αν θελω για πιο μετα, αφου της αρεσει ομως το ανθος ορυζης (που ειναι αγευστο το δοκιμασα) καλυτερα αυτο... αποτι καταλαβα θελει να μην εχουν ζαχαρη και να τρωει τις τροφες σκετες, δηλαδη να μη πρεπει να τη ξεγελασω με αρωματα και γευσεις για να φαει, να μαθαινει αυτουσια τα τροφιμα... γιατι μετα δε ξεκολλανε και θελουν τετοια....

ιριδα τον οκτωμβρη τελειωνω με αυτα πρωτα ο θεος...κ τωρα την αλλη εβδομαδα θα παω στο γιατρο...

μανουλιτα εμενα μου ειπε κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο οποια μαρκα θελω αρκει να μην εχει ζαχαρη για το απογευμα κ φρουτοκρεμα με μηλο αχλαδι μπανανα το πρωι αλλα εγω της βαζω κ μισο μπισκοτακι νουτριτσια μεσα στη φρουτοκρεμα μπας κ τη φαει κ σημερα εφαγε παραπανω της αρεσε..απο οτι μου ειπαν οι παπουδες που την εχουν τωρα!!

κι μενα μου ειπε οτι θελω εκτος απο νουνου που εχει ζαχαρη!

βρε συ ρωτησες παιδιατρο για μπισκοτο? εμενα μου ειπε οχι ακομα, δεν κανει να μαθαινει τετοια απο τωρα.... μολις ακουσε μπισκοτο ειπε οοοοοοοοοοχι!!!!!!!! χαχαχαχα τη κοιταζαμε...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Αχ και εγώ αν είμαι αύριο στο σπίτι θα της δώσω πρώτη φορά φρουτόκρεμα, δηλαδή μήλο. Για να δούμε. Πάντςω η δικιά μου δείχνει να το έχεει βαρεθεί το γάλα. Όλο και τρώει λιγότερο και όλο και γλύφεται περισσότερο όταν μας βλέπει να τρώμε. Μου φαίνεται αυτή θα τρώει και τα κουτάλια.

ρε κι εμενα ετσι! μολις βαλουμε οτιδηποτε φαγωσιμο στο στομα ξερογλυφεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα μας φαει ολους μου φαινεται!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Eφτασα σπιτακι μου !!!!

Το μωρακι μου ειναι πολυ πολυ καλητερα !!!!! μου το ειχαν και πειναγε .....μολις με ειδε με κοιταξε με το βλεμα ''μαμα ειμαι ξελιγωμενο τις πείνας''...............

σημερα του εβγαλα και το φανελακι....πολυ ζεστη

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλέ, αυτοί με τα αντιηλιακά μου τα στείλανε κιόλας :shock::shock::shock:

εισαι ετοιμη για mykonos !!!!!!!!!!!!!!!!:D

Eφτασα σπιτακι μου !!!!

Το μωρακι μου ειναι πολυ πολυ καλητερα !!!!! μου το ειχαν και πειναγε .....μολις με ειδε με κοιταξε με το βλεμα ''μαμα ειμαι ξελιγωμενο τις πείνας''...............

σημερα του εβγαλα και το φανελακι....πολυ ζεστη

ρε κοριτσια πως τολματε? εγω τρεμω μηπως κρυωσουν...

τι να πω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

φαντασου πελατεια που εχουν!

σου λεει κατσε μην παει και αλλαξει γνωμη κ δεν τα παρει τελικα!!!!!!!!

πες ποσα εδωσες τελικα μαζι με μεταφορικα??? πηρες τιποτα αλλο καλο???

εφυγα κι εγω καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιιιιιιι

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ειδες τι κανει η αναδουλεια...?

ρε κοριτσια πως τολματε? εγω τρεμω μηπως κρυωσουν...

τι να πω...

Αν δεν ηταν αδιαθετο θα του εβαζα κοντομανικο......θα σκαει το καημενο...εννοειτε πως για τον βραδυνο υπνο θα του το φορεσω !!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...