Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μικτος δε θυμαμαι ποσο ειναι... καθαρος 800 και τωρα λεει 815,29 παρακαλω!!!!!!!! τρομερη αυξηση.... αλλα δεν ειναι το οικογενειακο ουτε τπτ... απλα βασικος +απολ λυκειου (σιγα μημου βαλουν το πτυχιο μου) +γαμου

ξενες γλωσσες??? εμενα μου εχουν βαλει τα παντα...λυκειο, σχολη, ecdl στο σχεδιαστικο προγραμμα που ειχα παρει κ 2 γλωσσες!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως κ εγω το βρισκω τελειως φυσιολογικο και πολυ γλυκο να βλεπω μια μαμα να θηλαζει, διακριτικα βεβαια κ οχι να τα πεταξει ολα εξω.

κ εγω ετσι εκανα οταν πηγαιναμε στο παιδων, ρωταγα που μπορω να παω να παω να θηλασω λιγο πιο ησυχα κ ολοι προθυμα με εβαζαν καπου χωρις κοσμο. ενιωθα τεραστια ευτυχια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

η αληθεια ειναι οτι το θηλαστρο ειναι μανικι εγω στην αρχη που δεν επιανε το μεμε ειχα δινοπαθησει...μετα ολα καλα αλλα ειπαμε...σταματησε προωρα το γαλα σε μενα αφου αδιαθετησα στις 60μερες μετα τον τοκετο περιπου!!

α αδιαθετησες νωρις βρε! κι εμενα μου χε πει ο γιατρος μου αμα αδιαθετησεις μη περιμενεις να συνεχισεις το θηλασμο, κοβεται το γαλα... αλλα εγω 1 μερα για καποιες ωρες ειχα λιγο αιμα και μετα τιποτα ξανα..... εχω ν'αδιαθετησω δηλαδη απο το φλεβαρη του 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Μικτος δε θυμαμαι ποσο ειναι... καθαρος 800 και τωρα λεει 815,29 παρακαλω!!!!!!!! τρομερη αυξηση.... αλλα δεν ειναι το οικογενειακο ουτε τπτ... απλα βασικος +απολ λυκειου (σιγα μημου βαλουν το πτυχιο μου) +γαμου

Μετράει με βάση τον μεικτό. Του γάμου πάντως είναι υποχρεωτικό, του παιδιού όχι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ξενες γλωσσες??? εμενα μου εχουν βαλει τα παντα...λυκειο, σχολη, ecdl στο σχεδιαστικο προγραμμα που ειχα παρει κ 2 γλωσσες!!

τπτ λεμε... ρωτησα στο λογιστηριο.... αφου σου λεω καθαρα 800

αλλα δουλευω απο την αρχη 9-3 δευτ-παρασκ... για να μην ειμαι και αδικη ε?????? και κλεινω 3 χρονια τον ιουλιο οποτε λεει θ ανεβω ασφαλιστικη κλαση και καποια στιγμη, νομιζω οκτωβρη τα περνανε αυτα κ τα παιρνεις αναδρομικα κι μετα ανεβαινει κι ο μισθος....

ιωαννα καλα τα λεω???????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

εγω δεν ειχα καθολου ροζ πριν μου ηρθε καφε για κανα 2 μερες κ μετα κανινικα αλλα ειχε ειδη μειωθει η παραγωγη αφου ξεκινησα να της δινω ξενο για συμπληρωμα κ στο τελος εκανα το αντιθετο εδινα μεμε για συμπληρωμα του ξενου το κακο ειναι οτι ακομη κ τωρα σταζει γαλατακι κ οταν εχω περιοδο ποναω κ καταλαβαινω οτι εχω λιγακι κ το βγαζω με το χερι πλεον γιατι με το θηλαστρο ποναω κ δε βγαινει τπτ!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ιριδα εγω δουλευω 10-4 5νθημερο και ειμαι 8 χρονια στην εταιρεια...στα 3 χρονια εγω επαιρνα γυρω στα 900ε κ περνω παααρα πολυ καλα χρηματα απλα δε μενει μια γιατι ειπα κ την προηγουμενη φορα ο πρωην αντρας μου με φεσωσε κανονικα κ με το νομο!! ακομη πληρωνω δανεια που ειμαι εγκυητρια κ δεν τα πληρωνει αυτος!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μπερδεμα ζωη........ αστα........ ρωτησες το γιατρο σου γιαυτο ομως? νομιζω κανουν καποιο ελεγχο οταν κοβεις τελειως το θηλασμο.... ε????

σας αφηνω να μαζεψω κ να φυγω οκ????

φιλουθκιααααααααααααα

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ιριδα εγω δουλευω 10-4 5νθημερο και ειμαι 8 χρονια στην εταιρεια...κ περνω παααρα πολυ καλα χρηματα απλα δε μενει μια γιατι ειπα κ την προηγουμενη φορα ο πρωην αντρας μου με φεσωσε κανονικα κ με το νομο!! ακομη πληρωνω δανεια που ειμαι εγκυητρια κ δεν τα πληρωνει αυτος!!

εχεις πολλη προυπηρεσια, αυτο μετραει....

το ειχα διαβασει κοριτσαρα μου! ελπιζω να ξεμπερδεψεις!!!!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

.

καταλαβες τι τρωει? φτιαχνουμε 150 μλ γαλα σκονη με νερο και μετα προσθετουμε 3 κσ ανθος ορυζης και γινεται κρεμα....

Μαριανθη:ψαχνω να βρω αυτο με το κεχρι που ελεγες αλλα δεν το βρισκω

κοριτσια, αυτ; σας τα ειπε ο παιδιατρος; τα δινετε αντι για το ρυζαλευρο βανιλια που του δινω εγω; αντι για φαριν λακτε; τελος παντων αντι γιατι;

α!και το κεχρι τι ειναι; και που το βρισκεις;;;

Διαφημίσεις

ιριδα εγω δουλευω 10-4 5νθημερο και ειμαι 8 χρονια στην εταιρεια...στα 3 χρονια εγω επαιρνα γυρω στα 900ε κ περνω παααρα πολυ καλα χρηματα απλα δε μενει μια γιατι ειπα κ την προηγουμενη φορα ο πρωην αντρας μου με φεσωσε κανονικα κ με το νομο!! ακομη πληρωνω δανεια που ειμαι εγκυητρια κ δεν τα πληρωνει αυτος!!

καλά αυτό που το είπες και εχθές με εξοργίζει αφάνταστα. Με ποια λογική ο κύριος δεν τα πληρώνει ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

ιριδα τον οκτωμβρη τελειωνω με αυτα πρωτα ο θεος...κ τωρα την αλλη εβδομαδα θα παω στο γιατρο...

μανουλιτα εμενα μου ειπε κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο οποια μαρκα θελω αρκει να μην εχει ζαχαρη για το απογευμα κ φρουτοκρεμα με μηλο αχλαδι μπανανα το πρωι αλλα εγω της βαζω κ μισο μπισκοτακι νουτριτσια μεσα στη φρουτοκρεμα μπας κ τη φαει κ σημερα εφαγε παραπανω της αρεσε..απο οτι μου ειπαν οι παπουδες που την εχουν τωρα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ακομη πληρωνω δανεια που ειμαι εγκυητρια κ δεν τα πληρωνει αυτος!!

αααχ! ατιμη κοινωνια.

πως σε νιωθω...

κι εμεις κερατιατικα πληρωνουμε που τελειωμο δεν εχουν....

αστα! πανι με πανι ειμαστε.....

καλά αυτό που το είπες και εχθές με εξοργίζει αφάνταστα. Με ποια λογική ο κύριος δεν τα πληρώνει ?

αφου ειμαι εγκυητρια εμενα θα κυνηγησουν βρε μακακας ειναι να τα πληρωσει...δεν μπορουν να τον βρουν πουθενα εχει αλλαξει τηλ....η ειρωνια ειναι οτι μου ειπαν κοινοι γνωστοι οτι νοικιασε σπιτι 2 στενα πανω απο την εκκλησια....(2 τετραγωνα πανω απο το σπιτι μου για τις υπολοιπες που δεν ξερουν) μονο μην τον πετυχω σου λεω εχει να γινει το ελα να δεις...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μανουλιτα εμενα μου ειπε κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο οποια μαρκα θελω αρκει να μην εχει ζαχαρη για το απογευμα κ φρουτοκρεμα με μηλο αχλαδι μπανανα το πρωι αλλα εγω της βαζω κ μισο μπισκοτακι νουτριτσια μεσα στη φρουτοκρεμα μπας κ τη φαει κ σημερα εφαγε παραπανω της αρεσε..απο οτι μου ειπαν οι παπουδες που την εχουν τωρα!!

μπισκοτακι...δεν ειν κακη ιδεα.... γιατι οντως ρε συ το μηλο που δοκιμασα μια αηδια ειναι που να το φαει ο ερμος....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...