Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καταλαβα ιριδουλα τωρα μαλιστα ενταξη καλο μου αφου το εχει βολεψει ετσι συνεχισε το απλα σου ξαναλεω προσεχε το στηθος σου να μην σε ποναει γιατι η μαστιτιδα ειναι λιγο ζορικη στη τελικη καλητερα να κανεις αυτο που λες που το βγαζεις στο νεροχυτη..κ μη ξαναπεις ευχαριστω..εδω με τοσα που εχουμε πει πια εννοειται οτι ενδιαφερεται η μια για την αλλη!!

ασχετο εχω κ τον πα@@@ρα στη δουλεια που μου κολλαει...δειτε διαλογο

Ζωη: σε ειδα στον υπνο μου κ τρωγαμε μακαροναδα (ε ρε τι κανει η πεινα τι ηθελα κι εγω να του το πω)

Βλακας: Εγω μπορει να ετρωγα μακαροναδα εσυ ομως οχι (χαμογελαει πονηρα)

Ζωη: τι εννοεις? (νευριασμενα)

Βλακας: Ξέρεις εσυ...???? τι ειμασταν στο ονειρο σου οι 2 μας κ ετρωγες "μονο" μακαροναδα???????????????? (ερωτηματικο με υπονοουμενο).

Ζωη: Εγω μονο μακαροναδα θελω κ μπορω να φαω κ στον υπνο μου κ στον ξυπνιο μου με σενα τπτ αλλο εσυ ομως......αν δεν κοψεις τις μαλ....ες θα φαε κ κατι αλλο!!

Βλακας: ΑΑΑΑ...ναι??? τιιιιι???

Ζωη: Ξυλο αγορι μου ξυλο κ πολυ μαλιστα!!

Βλακας: ΜΜΜΜ σιγα θα βαλεις τον μικρο να με δειρει???

Ζωη: Ρε ποιος σου ειπε για τον μικρο...εγω θα σε τσακισω αν μου ξαναπεις βλακιες..αντε τραβα τωρα στο γραφειο σου γιατι εισαι κ σε περιεργη ηλικια (ειναι 33 στα 34 ο ηλιθιος) μην τσιτωθεις κ παθεις κ κανα εγκεφαλικο!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕ...???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καταλαβα ιριδουλα τωρα μαλιστα ενταξη καλο μου αφου το εχει βολεψει ετσι συνεχισε το απλα σου ξαναλεω προσεχε το στηθος σου να μην σε ποναει γιατι η μαστιτιδα ειναι λιγο ζορικη στη τελικη καλητερα να κανεις αυτο που λες που το βγαζεις στο νεροχυτη..κ μη ξαναπεις ευχαριστω..εδω με τοσα που εχουμε πει πια εννοειται οτι ενδιαφερεται η μια για την αλλη!!

Ζωη: σε ειδα στον υπνο μου κ τρωγαμε μακαροναδα (ε ρε τι κανει η πεινα τι ηθελα κι εγω να του το πω)

Βλακας: Ξέρεις εσυ...???? τι ειμασταν στο ονειρο σου οι 2 μας κ ετρωγες "μονο" μακαροναδα???????????????? (ερωτηματικο με υπονοουμενο).

Ζωη: Εγω μονο μακαροναδα θελω κ μπορω να φαω κ στον υπνο μου κ στον ξυπνιο μου με σενα τπτ αλλο εσυ ομως......αν δεν κοψεις τις μαλ....ες θα φαε κ κατι αλλο!!

Ζωη: Ρε ποιος σου ειπε για τον μικρο...εγω θα σε τσακισω αν μου ξαναπεις βλακιες..αντε τραβα τωρα στο γραφειο σου γιατι εισαι κ σε περιεργη ηλικια (ειναι 33 στα 34 ο ηλιθιος) μην τσιτωθεις κ παθεις κ κανα εγκεφαλικο!!!

Άη μαρή, αφού του είπες κι εσύ ότι τον είδες στον ύπνο σου! Τι θα σου λεγε και γω τα ίδια θα σου λεγα!!!

Να θυμάσαι οι άντρες είναι Λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει, άμα του λες και τέτοια λίγο θέλει;;;;

καλημερα!

μπηκα στα κλεφτα τωρα που κοιμαται!

καλε τι απελπισια αυτες οι κρεμες! ουφ! του φτιαξα το πρωι μισο μηλαρακι τι παιχνιδια, τι χαρες, τι τραγουδια τιποτα!

τι θεατρο, τι κανακεμα, ωρε μπαααα

τον βγαζω και στο μπαλκονι μπας και...και παταει με το ποδαρακι ο καλος σου μες στο πιατακι και γινεται μακελειο!

απολογισμος: εγω: μπλουζα, παντελονι, παντοφλες χαλια,

Αναστασης: χαλια καταχαλια πατοκορφα

μπαλκονι: ....αστε τα

κουζινα:με ενα σωρο τσυμπραγκαλα για πλυσιμο....

φαι: το πολυ δυο κουταλιες!

το απογευμα με το ρυζαλευρο θα χουμε μια απ τα ιδια-αντε να φαει 5-6- και μενα τα νευρα μου κι οι αντοχες μου ΚΡΟΣΣΙΑ!!!

με ο που τον αλλαζω τον βρωμιαρη, παταει κι ενα χ..σιμο-το της ημερας- και φτου κι απ την αρχη!!!!

μετα μπηκε βυζι και ξεραθηκε για υπνο! εμ βεβαια, αποκανε το παιδι μου....

Αχ! Βαχ!

τωρα κοιμαται, εμ βεβαια

ζωιτσα μας δουλευεις???δεν εισαι και χθεσινη παναθεμα σε...τι τοθελες κι εσυ να του το πεις...τετοια θελουν να πιανονται να νομιζουν οτι τους λιγουρευομαστε κιολας...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλημερα!

μπηκα στα κλεφτα τωρα που κοιμαται!

καλε τι απελπισια αυτες οι κρεμες! ουφ! του φτιαξα το πρωι μισο μηλαρακι τι παιχνιδια, τι χαρες, τι τραγουδια τιποτα!

τι θεατρο, τι κανακεμα, ωρε μπαααα

τον βγαζω και στο μπαλκονι μπας και...και παταει με το ποδαρακι ο καλος σου μες στο πιατακι και γινεται μακελειο!

απολογισμος: εγω: μπλουζα, παντελονι, παντοφλες χαλια,

Αναστασης: χαλια καταχαλια πατοκορφα

μπαλκονι: ....αστε τα

κουζινα:με ενα σωρο τσυμπραγκαλα για πλυσιμο....

φαι: το πολυ δυο κουταλιες!

το απογευμα με το ρυζαλευρο θα χουμε μια απ τα ιδια-αντε να φαει 5-6- και μενα τα νευρα μου κι οι αντοχες μου ΚΡΟΣΣΙΑ!!!

με ο που τον αλλαζω τον βρωμιαρη, παταει κι ενα χ..σιμο-το της ημερας- και φτου κι απ την αρχη!!!!

μετα μπηκε βυζι και ξεραθηκε για υπνο! εμ βεβαια, αποκανε το παιδι μου....

Αχ! Βαχ!

τωρα κοιμαται, εμ βεβαια

μανουλιτα κι εγω τα ιδια τραβαω..ειναι κ 2...δενεχω την υπομονη που ειχα στον πρωτο...τα παραταω και τους δινω γαλα αν δω τα σκουρα....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ελα μου ντε..τι το ηθελα κι εγω..εντομεταξυ το ειπα τελειως αυθορμητα χωρις να το σκεφτω ο βλακας...κ καλα επειδη ξερω οτι φτιαχνει ωραια μακαροναδα ναι γιατι οταν ημουν εγκυος μου μαγειρευε κιολας....τι να πω...τον λυπηθηκα τον καημενο μετα που του την ειπα αλλα κι αυτος εχει λυσσαξει μια με τα εσωρουχα μια με το ενα μια με το αλλο την αλλη φορα μου εκανε σκηνη οτι κ καλα φοραω προκλητικη μπλουζα...αααα αυτη που φοραγα στη συναντηση...επειδη κρεμοταν κατι αλυσιδακια στη μερια που ειναι το στηθος...κ καλα δε ντρεπομαι που εγινα μανα κ μυαλο δε βαζω...!!!????

τι να του πεις!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μη τρελαινεσαι, οποτε μπορεσεις...

αλλα για πες, υποχρεουται να μου κραταει λιγοτερα???????? ωχ δε θα το ξερουν ουτε αυτο οι αχρηστοι............. λες γιαυτο να ειπαν οτι τωρα πρεπει να παιρνω 15 ευρω περισσοτερα το μηνα???? αν μπορεις εξηγησε το μου λιγο αυτο.... πως θα ξερω ποσα λιγοτερα πρεπει να μου κρατανε????????

...

Κανονικά πρέπει να αλλάξουν το ΑΠΔ τους. Το 50% αφορά τις εισφορές για τις συντάξεις που είναι το 6,65% (νομίζω) γι' αυτό και θα πρέπει να του κρατάνει το 3,35%. Δεν ξέρω πόσος φαίνετια ότι είναι ο μεικτός μισθός σου αλλά λίγα μου φαίνονται τα 15 ευρώ. Εμένα η διαφορά αυτόν τον μήνα με 1279 μεικτά ήταν περίπου 42 ευρώ αν και δεν έχω δει ακόμα το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Α!χα! βυζοσυζητηση!

εγω κοριτσια την Παρασκευη ηθελα να παω σε μια πορεια δασκαλων στην Ηλιουπολη και προσπαθησα να βγαλω για 2η φορα με θηλαστρο. καμια επιτυχια, με το χερι καλυτερα εβγαζα. και με ποναγε παρα πολυ ρε παιδια το ρημαδι και τιποτα δεν εκανε. το παρατησα λοιπον και τον πηρα μαζι μου-εκανε και την πρωτη του πορεια το παιδι! δεν μπορω τελικα με το θηλαστρο, αναγκαστικα η δε θα λειπω για πολυ η θα τον εχω μαζι μου! ειλικρινα δεν ξερω αν ειχα γυρισει στη δουλεια πως και αν θα τα καταφερνα... υποκλινομαι σε σας που γυρισατε δουλεια και συνεχιζετε!

η αληθεια ειναι οτι το θηλαστρο ειναι μανικι εγω στην αρχη που δεν επιανε το μεμε ειχα δινοπαθησει...μετα ολα καλα αλλα ειπαμε...σταματησε προωρα το γαλα σε μενα αφου αδιαθετησα στις 60μερες μετα τον τοκετο περιπου!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

καλα με φανταζεστε να τα βγαζω ολα εξω κ να θηλαζω??????????????????????????????? :shock::shock::shock::shock::shock:

εγω παντως αυτο ακριβως κανω! το θεωρω απολυτα φυσιολογικο!

το παιδι μου κλαιει και του δινω να φαει. ως τωρα δεν εχω δει και κανεναν να το παρει περιεργα η να ξαφνιαστει. μονο με κατι σογια του αντρα μου παω πιο κει για να μη με πιανουν στο στομα τους.

εχω θηλασει σε εκκλησια μεσα σε γαμο-στον γυναικωνιτη, σε επισκεψη, σε καφε, σε ουζερι, μεσα στο αυτοκινητο, σε παγκακια, στην παραλια που πηγαμε προχτες για καφε και γενικως οπου ειμαι και τον βλεπω να πειναει και να ζοριζεται θηλαζει. και δε νομιζω οτι χρειαζεται σεντονακι, απο μακρια πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα νομιζουν πως τον κοιμιζω αγκαλια.

εγω παντως αυτο ακριβως κανω! το θεωρω απολυτα φυσιολογικο!

το παιδι μου κλαιει και του δινω να φαει. ως τωρα δεν εχω δει και κανεναν να το παρει περιεργα η να ξαφνιαστει. μονο με κατι σογια του αντρα μου παω πιο κει για να μη με πιανουν στο στομα τους.

εχω θηλασει σε εκκλησια μεσα σε γαμο-στον γυναικωνιτη, σε επισκεψη, σε καφε, σε ουζερι, μεσα στο αυτοκινητο, σε παγκακια, στην παραλια που πηγαμε προχτες για καφε και γενικως οπου ειμαι και τον βλεπω να πειναει και να ζοριζεται θηλαζει. και δε νομιζω οτι χρειαζεται σεντονακι, απο μακρια πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα νομιζουν πως τον κοιμιζω αγκαλια.

δε παιζεσαι μιλαμε!!!:D:D:D

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Κανονικά πρέπει να αλλάξουν το ΑΠΔ τους. Το 50% αφορά τις εισφορές για τις συντάξεις που είναι το 6,65% (νομίζω) γι' αυτό και θα πρέπει να του κρατάνει το 3,35%. Δεν ξέρω πόσος φαίνετια ότι είναι ο μεικτός μισθός σου αλλά λίγα μου φαίνονται τα 15 ευρώ. Εμένα η διαφορά αυτόν τον μήνα με 1279 μεικτά ήταν περίπου 42 ευρώ αν και δεν έχω δει ακόμα το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας.

Μικτος δε θυμαμαι ποσο ειναι... καθαρος 800 και τωρα λεει 815,29 παρακαλω!!!!!!!! τρομερη αυξηση.... αλλα δεν ειναι το οικογενειακο ουτε τπτ... απλα βασικος +απολ λυκειου (σιγα μημου βαλουν το πτυχιο μου) +γαμου

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εγω εκανα το εξης με την κρεμα βανιλια...ειχα παρει της νουτριτσια κ δεν της αρεσε κ της πηρα της μιλουπα που στη γευση ειναι σαν το γαλα που πινει της μιλουπα παλι..εφαγε 5 κουταλιες κ μετα τσεκαρε το γαλα που ειχα στο τραπεζι κ γκρινιαζε να της δοσω της δινω λιγο αντι για νερακι κ μετα ξανα κρεμα κ την εφαγε ολη αλλα μη φανταστειτε συνολο κρεμας 60γρ κ μετα της εδοσα κ το υπολοιπο γαλα...για να δω σημερα τι θα κανει το σκατουλι...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...