Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α Ευανθουλα, για τη μαμα σου παρκο παρε... θα κοιμαται εκει όσο μεγαλο και αν ειναι. Απλα παρε μαζι και στρωματακι (υπαρχουν ειδικα για τα παρκα). Μην παρεις παρκοκρεβατο γιατι σε λιγο που θα μεγαλωσει το μικρουλι θα ειναι επικινδυνο... εγω τον εβαζα τον δικο μου στο παρκο απο 3 μηνων. Εκει κοιμοταν στο σπιτι της μανας μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου, καλα λεει η ελενη 1 για τον θηλασμο. Γιατι εγω που δεν θηλαζω δεν εχω γκρινια? δυσκοιλιοτητα? και εμενα ξυπναει τα βραδυα συχνα. Δε σημαινει ότι με το ξενο τελειωσαν τα προβληματα. Οσες μπορειτε συνεχιστε... όσο μπορειτε...

Για τη θερμοκρασια που αναφερατε, εγω δεν ακολουθω κατα γραμμα ό,τι μου πει ο παιδιατρος. Ποτε χρειαζεται να ειναι στους 20, ποτε στους 22, ποτε στους 24. Θα αισθανθει η καθε μια μας ποσο ζεστο πρεπει να ειναι το σπιτι της...δεν υπαρχει απολυτα σωστο.

Κοτοπουλακι τι να πω... εγω ειμαι πολυ κατα των φαρμακων ειδικα στα παιδια... στον Αγγελο εχω δωσει μονο ντεπον και αυτο όταν ψηνοταν στον πυρετο. Οδικος μου παιδιατρος το τονιζει στις νεες μανουλες 'δεν δινουμε κανενα φαρμακο προληπτικα' για αυτο και το εγραψα. Οπως ειπα όμως δεν υπαρχει απολυτα σωστο....ουτε και απολυτα καλος παιδιατρος. Πιο πολυ πιστευω στο ενστικτο της μανας.

Ευανθια μου γυναικα εχω μια φορα την εβδομαδα μονο. Παλια ειχα δυο αλλα με το που γεννησα την εκοψα την μια φορα, ήταν περιτη. κανει σκουπισμα, σφουγγαρσμα, ξεσκονισμα, μπαλκονια, πατζουρια, σιδερο, κανει ντουλαπια, ντουλαπες, αλλαζει σεντονια... τι αλλο? δε θυμαμαι...κανει ενα γενικο. Εγω μες την εβδομαδα κανω μονο ξεσκονισμα, σιδερωμα τα ρουχα του μπεμπη, και κανα σκουπισμα. Αλλα δεν ειμαι και μανιακη με τα οικιακα...ψιλοτεμπελα θα με ελεγα.... Α επισης να σου πω ότι η καθαριστρια που εχω ειναι κορυφαια... μιλαμε πολυ καλη για αυτο και προλαβαινει να τα κανει όλα αυτα... εχουν περασει βουρλα και βουρλα μεχρι τα τελευταια 3 χρονια που εχω αυτην.

Αλεκακι 20-22 το πολυ στα καινουρια τα σπιτια που δεν μπαζουν απο πουθενα...ξερεις τι εννοω...τωρα αν το σπιτι εχει παλια κουφωματα κ μπαζει ε ναι ανεβαζουμε θερμοκρασια..αλλα οπως κ να χει κανουμε ενα τεστ στο σβερκακι του μωρου κ οχι στα χερακια κ αν ειναι ζεστο η ιδρωμενο χαμηλωνουμε...οσο για τα φαρμακα συμφωνω απολυτα ποτε προλυπτικα...εδω δεν παιρνουμε εμεις προληπτικα θα δωσουμε στο μωρακι χωρις λογο φαρμακα?

PlbZp2.png

Α Ευανθουλα, για τη μαμα σου παρκο παρε... θα κοιμαται εκει όσο μεγαλο και αν ειναι. Απλα παρε μαζι και στρωματακι (υπαρχουν ειδικα για τα παρκα). Μην παρεις παρκοκρεβατο γιατι σε λιγο που θα μεγαλωσει το μικρουλι θα ειναι επικινδυνο... εγω τον εβαζα τον δικο μου στο παρκο απο 3 μηνων. Εκει κοιμοταν στο σπιτι της μανας μου

Εγω εχω παρκοκρέβατο αλλα κατεβαινει οταν θέλεις.

Το βαζω λοιπον πανω τορα που ειναι μωρακι και οτανκάτσει στον ποπο του το κατεβαζω κάτω.Το ειχα παρει στον Γιαννακη απο τα jumbo 80 ευρω.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

χμμμμ, αλεκακι καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω με την καθαριστρια...εχω μια που τη φερνω μονο για παντζουρια καθε 1-2 μηνες, δεν ειναι κ τελεια αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. της ειχα πει οτι οταν γεννησω θα την θελω πιο συχνα κ ειπαμε να τα πουμε απο τον καινουριο χρονο.

οσο για το παρκο κ εγω σκεφτομαι οτι αυτο ειναι το καλυτερο για το σπιτι των γονιων μου αλλα θα μου γκρινιαζουν γιατι ειναι μεγαλο. ασε που θελουν να μου το κοιμιζουν στο κρεβατι μου κ να βαζουν μαξιλαρια για να μη πεσει αλλα δεν ειναι λυση αυτη! κ τι δηλ πρεπει να παρω 2 παρκα ? ενα για το σπιτι μου κ ενα για τη μανα μου?

να παω Jumbo? θα βρω εκει?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ άτιμες τι έχετε γράψει πάλι!!!!!! Και πως να απαντήσω η έρμη που με περιμένει σίδερο 2 εβδομάααααααααααααδων!!!!!!!!!!! Κακούργες....

:tongue::tongue:γεια σου ρε Δαλιδουλα κ γω δεν μπορω να τα διαβασω ολα απ τα συμφραζομενα οτι πιασω:tongue:

PlbZp2.png

χμμμμ, αλεκακι καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω με την καθαριστρια...εχω μια που τη φερνω μονο για παντζουρια καθε 1-2 μηνες, δεν ειναι κ τελεια αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. της ειχα πει οτι οταν γεννησω θα την θελω πιο συχνα κ ειπαμε να τα πουμε απο τον καινουριο χρονο.

οσο για το παρκο κ εγω σκεφτομαι οτι αυτο ειναι το καλυτερο για το σπιτι των γονιων μου αλλα θα μου γκρινιαζουν γιατι ειναι μεγαλο. ασε που θελουν να μου το κοιμιζουν στο κρεβατι μου κ να βαζουν μαξιλαρια για να μη πεσει αλλα δεν ειναι λυση αυτη! κ τι δηλ πρεπει να παρω 2 παρκα ? ενα για το σπιτι μου κ ενα για τη μανα μου?

να παω Jumbo? θα βρω εκει?

κ γω παρκοκρεβατα θα χρησιμοποιω στο σπιτι των πεθερικων κ στο σπιτι των γονιων...αλλα θα το παρουν εκεινοι...υπαρχουν παρκοκρεβατα που κλεινουν κ γινονται τσαντα!!!για να μην γκρινιαζουν!!

PlbZp2.png

κ γω παρκοκρεβατα θα χρησιμοποιω στο σπιτι των πεθερικων κ στο σπιτι των γονιων...αλλα θα το παρουν εκεινοι...υπαρχουν παρκοκρεβατα που κλεινουν κ γινονται τσαντα!!!για να μην γκρινιαζουν!!

αυτο θελω!!! που θα το βρω?

τισ φωτο τις βλεπουν μονο οι φιλοι.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Εν το μεταξυ ο Γιαννης δεν ηθελε να φορεσει παμπερς και δεν του έβαλα και φυσικά στις 2 που ξυπνησα και πηγα να τον δω άλλαξα και το σεντόνι......

επιμένει αυτός ? Επιμένω και εγώ(να πλένω κατουρημένα..)!!

Τελικά αν δεν ''κλέισουμε'' και δεν βρίσκετε και πολλές απο'σας νονούς λέω κατα το καλοκαιράκι να κλέισουμε ένα κολυμβητήριο και να τα φουντάρουμε όλα μαζί μέσα να τα αλλήλοβάφτήσουμε.......θα μας δείξει και η τηλέόραση...:wink::lol::lol::lol:

Κατουρήστηκε εμένα καθ΄οδον για την τουαλέτα στις 05.00 που την έχει βγάλει την πάνα από πέρσι! Είναι νωρίς ακόμα γλυκιά μου!!!!!

οοοχι γλυκια μου!!!δεν κοιμομουν...σε πληροφορω οτι εβαζα πληντυρια και απλωνα και φυσικα εριξα κ ενα σιδερο απο τα νευρα μου μιας και το παιδι ειχε το ματι γαριδα εως τις 2:30....:rolleyes:

Α, εσύ είσαι πιο τρελή από μένα λέμε!!! Το κακό είναι που δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκείνες τις ώρες γιατί τον έχω αγκαλιά ρε μαμώτη!

Ο μάρσιπος λές να βοηθήσει;;;;;:lol:

βρε κοριτσια ποσες θηλαζουμε αποκλειστικα? εχω φτασει στα ορια μου... αυπνια (χτες κοιμηθηκε 06.30 το πρωι- ελεοςςςςς) τρωει καθε 3-4 το πολυ ωρες αποταν ξεκινησε τη προηγουμενη φορα, πονανε οι θηλες και δε συμαζευτεαι

Εσεις??? λεω οταν θα κλεισουμε 2 μηνων που θα παμε για εμβολιο να πω στη παιδιατρο να της δινω ενα μπουκαλι ξενο το βραδυ... λυπαμαι που χω γαλα ακομα να της δωσω ξενο, αλλα απο την αλλη εχω πεθανει.........

Α, ρε Ιριδάκι μία από τα ίδια, σήμερα έχω έρθει στα όρια μου!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

οχι που θα κοιμοταν...απο τις 2:30 ξυπνησε 2:50 και απο τοτε τωρα ξανακοιμηθηκε!!! στο τσακ ειμαι να του δωσω τις σταγονες...

εντωμεταξυ ηρθε ο αντρουλης απο τη δουλεια με ειδε σε τι κατασταση ειμαι...του λεω απο το πρωι δεν εχω φαει τιποτα...καθεται τρωει κανει μπανακι και ετοιμαζεται για υπνο! εκει τα περνω κρανιο! ουτε καν του περασε απο το μυαλο να πει δωστον μου να κατσεις να φας κ εσυ...τελικα ετρωγα κ ο μπεμπης σπαραζε στο ριλαξ! παραπονο το εχω μια φορα να μου πει απο μονος του "ασε θα τον αλλαξω/κοιμισω/ταισω εγω, πηγαινε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι". πρεπει παντα να του λεω εγω!

μην περιμένεις να το πει μονος του, να του το ζητάς αλλιώς εσύ θα σκας!!Μια φορα που το το ειχα πει μου ειχε πει κ ειχε κ δικιο πως δεν ξερει καθε φορα την διαθεση μου για να πραττει απο μονος του! δλδ έχει τύχει να του μιλήσω αποτομα γιατι μπλέκτηκε στα ποδια μου κ την επομενη φορα που ηθελα να μπλεκτει δεν το εκανε μηπως τσαντιζομουν!!!!! κοινώς κακή συνενόηση, γιαυτο καλυτερα ζήτα οτι χρειαζεσαι κ όλοι οκ!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

μην περιμένεις να το πει μονος του, να του το ζητάς αλλιώς εσύ θα σκας!!Μια φορα που το το ειχα πει μου ειχε πει κ ειχε κ δικιο πως δεν ξερει καθε φορα την διαθεση μου για να πραττει απο μονος του! δλδ έχει τύχει να του μιλήσω αποτομα γιατι μπλέκτηκε στα ποδια μου κ την επομενη φορα που ηθελα να μπλεκτει δεν το εκανε μηπως τσαντιζομουν!!!!! κοινώς κακή συνενόηση, γιαυτο καλυτερα ζήτα οτι χρειαζεσαι κ όλοι οκ!

χμμμ, δεν εχεις κ αδικο...

εντωμεταξυ καθε φορα που τα παιρνω κρανιο, φευγει σα μαλωμενο παιδακι και παει στο δωματιο του...:tongue:

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...