Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εισαι κ μαρτυριαρα ε???

αντε στελιο το σκ??? θα εισαι????

Μπα δεν παίζει το σκ με τίποτα. Εχω τόσες δουλειές σπίτι που δεν παίζει να πάμε πουθενά.

ιωαννα μου αμα τη βρεις μου τη γραφεις ακριβως?

ειναι αχρηστοι στο λογιστηριο... ολα εγω τους τα λεω....

τελικα ηταν κανενα ποσο??? και για ποσους μηνες μας πιανει?

θα στην γράψω αύριο είτε από το σπίτι αν απεργήσω είτε από την δουλειά. Είναι το 3,35% του ακαθάριστου μισθού σου για κάθε μήνα μέχρι 31/3/10 γιατί από 1η Απριλίου υποχρεούται ο εργοδότης να σου κρατάει λιγότερα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καταλαβα βρε ιωαννα μου εχεις κι εσυ τρεχαματα ακομη..δε πειραζει εχουμε ολο το καλοκαιρακι εμεις εκει μαλλον θα κανουμε μπανιο ελεγα να την πηγαινω κατω απο το ευ ζην που εχει κ τη λιμνουλα αλλα παει ο πρωην αντρας μου εκει κ δε γουσταρω συναντησεις...κατω απο το στελιο εκει μπροστα σε σας καλα δεν ειναι? εκανα πολυ παλια μπανιο εκει...πιο περα στην αεροπορια δεν ειναι κ πολυ καθαρα κ στο λακοστα θα γινεται ο χαμος!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

α μαριανθη ειναι και το αλλο! επειδη δε βγαζω με το θηλαστρο (τι να βγαζω για να το πεταω μετα? αφου δεν το θελει το μπιμπερο η πεισματαρα) μεχρι να σχολασω, ειδικα στο τελος πρηζομαι πολυ και ποναω κι ολας..... λες να παθω τιποτα???????? ειναι αρκετες οι ωρες... τη θηλαζω γυρω στις 7 ως τις 7.30 ή το πολυ 8 και μετα ξανα γυρω στις 3.30

Αν θελεις να διατηρησεις γαλουχια θα πρεπει να βγαζεις γαλα και να το βαζεις στην καταψυξη...διατηρειται 3 μηνες και παραπανω αν εχεις ξεχωριστη καταψυξη απο το ψυγειο...ειναι πολλες οι ωρες προσεξε μην παθεις μαστιτιδα...τωρα δεν το πιανει το μπιμπερο...μετα μπορει να το πιασει...μην πετας γαλα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

λιτσακι θα μπορουμε να χουμε τα τικερακια μας ε????????????? μ'αρεσουν!!!!!!!!!!!!
καλως την ευη....μπηκα κ το ειδα επιτιδες τη βαλατε αυτη για να κανουμε πιο αυστηρη διαιτα εεεε???? καλα κανατε!! κ μου αρεσει κ το γλωσσοκοπανες κ αυτο που γραφει "η γλωσσα δεν εχει ορια" πολυ γελασα!! :)

ναι νομιζω οτι θα μπορουμε να τα βαλουμε....κανω προβες...ζωη κι εμενα μαρεσει...αν κ ποτε δεν θα τα καταφερω με τη βρωμοδιαιτα αλλα τεσπα..η γλωσσα δεν εχει ορια ηταν του κουμπαρου ιδεα..ξερει ποσο μιλαμε..;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ζωή εμείς κάνουμε ή μπροστά στο σπίτι όταν είναι καθημερινή, δεν έχει κύμα και δεν έχει κόσμο πολύ το λακόστα ή πηγαίνουμε εκεί που είναι περίπου το μπασκετάκι δίπλα στις πέτρες αλλά από την πλευρά της δίπλα παραλίας, γιατί είναι σαν λιμανάκι και κόβει όταν έχει κύμα και είναι καλύτερα για τα παιδιά, και είναι όλο άμμος χωρίς πέτρες και ρηχά για να μπαινοβγαίνουν άφοβα τα μικρά.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ιριδα συμφωνω με μαριανθη..κανε κοντρολ ιριδα βγαζε το κ καταψηξη νομιζω κ η τζια το ιδιο εκανε....

μαριανθη καλη ξεκουραση!!

Ιωαννα ξερω ολη την παραλια κατα καιρους εχω κανει παντου μπανιο κ εκει στο μπασκετακι που λες απλα απο εκεινη την πλευρα αποφευγω γιατι ο βιολογικος καθαρισμος της αεροποριας ειναι χαλασμενος απο τοτε που ηταν ο πατερας μου φανταρος κ οταν φυσαει λιγακι το φερνει εκει που κοβει κ λιμνιαζει...εγω λεω να την πηγαινω κατω απο το στελιο εκει σε σας..η κ στο ευ ζην θα δω αν δεν καταιβαινει ο ακατανομαστος ισως πηγαινω κι απο κει γιατι σκ εκει δεν εχει καθολου κοσμο κ αν εχει ειναι οικογενειες με τα παιδακια τους!! θα δουμε...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

θα στην γράψω αύριο είτε από το σπίτι αν απεργήσω είτε από την δουλειά. Είναι το 3,35% του ακαθάριστου μισθού σου για κάθε μήνα μέχρι 31/3/10 γιατί από 1η Απριλίου υποχρεούται ο εργοδότης να σου κρατάει λιγότερα.

μη τρελαινεσαι, οποτε μπορεσεις...

αλλα για πες, υποχρεουται να μου κραταει λιγοτερα???????? ωχ δε θα το ξερουν ουτε αυτο οι αχρηστοι............. λες γιαυτο να ειπαν οτι τωρα πρεπει να παιρνω 15 ευρω περισσοτερα το μηνα???? αν μπορεις εξηγησε το μου λιγο αυτο.... πως θα ξερω ποσα λιγοτερα πρεπει να μου κρατανε????????

Αν θελεις να διατηρησεις γαλουχια θα πρεπει να βγαζεις γαλα και να το βαζεις στην καταψυξη...διατηρειται 3 μηνες και παραπανω αν εχεις ξεχωριστη καταψυξη απο το ψυγειο...ειναι πολλες οι ωρες προσεξε μην παθεις μαστιτιδα...τωρα δεν το πιανει το μπιμπερο...μετα μπορει να το πιασει...μην πετας γαλα...

βρε δε μου σταματει με τιποτα λεμε το γαλα!!!!!!!!! μακαρι να μη διατηρουνταν η γαλουχια!!!!!!!!!!!!!!!! δε θελω να χω αποθεματα, δε με νοιαζει, οταν σταματησω να θηλαζω τελος... ετσι κι αλλιως και τη κρεμα της με ξενο γαλα της τη κανουμε...... υποαλλεργικο....

12/4 επιασα πρωτη μερα δουλεια και δε μειωνεται η παραγωγη.... ενταξει ισως μειωθηκε στο ελαχιστο, αλλα ξερεις τι, πολλες φορες μου την εφερναν να τη θηλαζω στο γραφειο και ειναι και τα σαβ/κα στο ενδιαμεσο που θηλαζει οποτε ναναι....

τη μαστιτιδα φοβαμαι! ειδικα τωρα που ποναω εχω κατουρ#$% απο το φοβο μου...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

...

τη μαστιτιδα φοβαμαι! ειδικα τωρα που ποναω εχω κατουρ#$% απο το φοβο μου...

βρε για αυτο σου λεμε κι εμεις να το βγαζεις κ να το αποθηκευεις κ της το δινεις αργοτερα που θα παιρνει μπιμπερο κ να σου πω απο το πρωι μεχρι το μεσημερι τι τρωει??? αφου δεν παιρνει μπιμπερο??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ιριδα συμφωνω με μαριανθη..κανε κοντρολ ιριδα βγαζε το κ καταψηξη νομιζω κ η τζια το ιδιο εκανε....

βρε η τζια το κανε γιατι το μωρο της το πινε....

εμενα δεν το πινει και σιγα μη βγαζω συνεχεια με το θηλαστρο για ΑΝ καποτε το πιει... με δυσκολευει το θηλαστρο αρκετα, ταλαιπωρει το στηθος κι εχω καλο της medela.... αυτο δεν το κανω με το τιποτα, δεν το συζητω... απλα αμα δω οτι θα σκασω βγαζω ελαχιστο στο νεροχυτη.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

βρε η τζια το κανε γιατι το μωρο της το πινε....

εμενα δεν το πινει και σιγα μη βγαζω συνεχεια με το θηλαστρο για ΑΝ καποτε το πιει... με δυσκολευει το θηλαστρο αρκετα, ταλαιπωρει το στηθος κι εχω καλο της medela.... αυτο δεν το κανω με το τιποτα, δεν το συζητω... απλα αμα δω οτι θα σκασω βγαζω ελαχιστο στο νεροχυτη.....

ενταξη εσυ ξερεις καλητερα βρε απλα προσεχε γιατι αμα πονας πολυ δεν ειναι καλο!! :)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

βρε ιριδουλα, οριστε! γιατι να κανεις τη κρεμα με ξενο γαλα κ να μη τη κανεις με το δικο σου?

βγαζε με το θηλαστρο οταν πρηζεσαι κ χρησιμοποιησε το ετσι!

ναι το ειχα σκεφτει αλλα πρεπει να το βγαζω το γαλα σημερα, να το βαζω ψυγειο, να το πηγαινω απο το γραφειο σπιτι, την αλλη μερα απο το σπιτι στη μανα μου και μετα οταν ειναι η ωρα της να το τρωει, 24 ωρες δηλαδη μετα και με αρμεγμα και με ψυγειακια κλπ ειδικα τωρα με τις ζεστες.... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ! αφου το τρωει με το γαλα σκονη σε κρεμουλα και της αρεσει, γιατι να μπω σε αυτη τη διαδικασια.......

βρε για αυτο σου λεμε κι εμεις να το βγαζεις κ να το αποθηκευεις κ της το δινεις αργοτερα που θα παιρνει μπιμπερο κ να σου πω απο το πρωι μεχρι το μεσημερι τι τρωει??? αφου δεν παιρνει μπιμπερο??

καταλαβες τι τρωει? φτιαχνουμε 150 μλ γαλα σκονη με νερο και μετα προσθετουμε 3 κσ ανθος ορυζης και γινεται κρεμα....

ΥΓ κοριτσιααααααααα ευχαριστω παρα παρα πολυ για το ενδιαφερον σας!!!!!!!!! μεσα απο τη καρδια μου ευχομαι σε ολες τα καλυτερα μονο κ μονο για αυτη τη συμπαρασταση!!!!!!!! χαιρομαι παρα πολυ που σας γνωρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

οπως τα λες ειναι μεγαλη διαδικασια, απλα το ειπα επειδη ειναι κριμα να πηγαινει χαμενο το γαλα.

παντως μη παιζεις με αυτα, οταν νιωθεις πρησμενη βγαζε λιγο μη παθεις κ καμια ζημια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...