Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΙΡΙΔΑ εχεις δικιο ρε τι να πω καλο κουραγιο λοιπον με το θηλασμο......ηρωιδες εισαστε παντως οσες τα καταφερνεται....εγω πολυ σταναχωριεμαι που θλασα μονο 2,5 μηνες...3 δλδ με συμπληρωμα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα τα αλλα τα σχολιαζετε αυτο δεν το αγγιξατε καν!

καλα με φανταζεστε να τα βγαζω ολα εξω κ να θηλαζω??????????????????????????????? :shock::shock::shock::shock::shock: ε οχι δεν ειμαι τοσο πορωμενη... ενταξει θελω να θηλασω τη μπουμπου οσο περισσοτερο μπορω αλλα οχι κι ετσι... ειμαστε στο ελλαντα και ναι ειναι ταμπου αυτο (ο θηλασμος σε δημοσιο χωρο εννοω) και ειδικα ο θηλασμος ειναι πολυ μπερδεμενο θεμα για πολλους.......... μη νομιζετε κι εγω ψιλοτυχαια τα καταφερα επειδη ειχα διαβασει 2 πραγματα στο φορουμ.....

παιδια δε λεει με σεντονακι! καταρχας αν μας δειτε εμας με ποσα συμπραγκαλα τρωμε θα βαλετε τα γελια!!!!!!!!!!!!!! γιατι αν ακουσει ενα θορυβο πχ γυρναει το κεφαλι και γινομαστε χαλια.... τωρα τελευταια στρωνουμε λιγο αλλα και παλι επειδη ειμαι δουλεια αρκετες ωρες καταπρηζομαι και... αφηστε το!

μαριανθακι μπηκες και βρηκα ευκαιρια να πω το πονο μου μπας και αλληλοπαρηγορηθουμε! λεγε οοο,τι θες ελευθερα!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ζεις καταλαβαινεις τον αλλο πολυ καλυτερα................

παντως περα αποτι λεω, θελω δε θελω, δεν εχω αλλη επιλογη εκτος απο το θηλασμο εκτος κι αν αδιαφορησω και την αφησω να λυσσαξει στη πεινα ωσπου να αναγκαστει να φαει απο το μπιμπερο, αλλα δε μου παει η καρδια να το κανω........ εξαλλου πραγματικα για μενα ειναι ευκολια ο θηλασμος κι ας ειμαι περιορισμενη..... οσες φορες πηγα να της δωσω εστω νερακι, θες μια ωρα διαδικασιες πλυσιματα αποστειρωσεις κλπ..... α ναι αυτο το ξεχασα, της δινω να πινει νερακι απο το εκπαιδευτικο ποτηρακι με τα δυο χερακια και πινει γουλιτσα γουλιτσα!!!!!!!!!!!! αλλα δεν ειναι για γαλα αυτα, γιατι θα το πιει μεθαυριο αν το πιει....

βρε εσενα ο μπεμπης τι κανει? τρωτε κρεμουλες, φρουτακια??????

Λοιπον :

1)Ουτε εγω με φανταζομουν αλλα τωρα χαλαρα με φανταζομαι...αφου θα εχουμε ομπρελιτσα για να μην καει ο μικρος θα ξαπλωνουμε αντικριστα και με μια πετσετουλα θα τρωμε διακριτικα...αλλωστε εμεις παντα πηγαιναμε απομερα (μην τυχον και πετυχουμε και καμμια θεα :tongue::tongue:) ασε που ο μικρος μεσα σε 5' το εχει αδειασει το στηθος...και το καλοκαιρι που θα διψαει κι ολας σε χρονο dt!!!

2)Και ναι η Αλεκα εχει απολυτο δικιο για το σεντονακι...εγω θα το εφαρμοσω και αλλη μια καλη λυση ειναι το αυτοκινητο...πριν καμμια δεκαρια μερες πηγαινα να παρω κρεας και περασα απο μια μικρη παιδικη χαρα διπλα απο μια εκκλησια..μεσα καθοταν μια μαμα στο παγκακι το μεγαλο της παιδι επαιζε και το μικρο (πρεπει να ηταν κατω απο 3-4 μηνων απο ο,τι προλαβα να δω διακριτικα) θηλαζε...ως εικονα ηταν τοσο συγκλονιστικη και τοσο ομορφη που ανατριχιασα και συγκινηθηκα απιστευτα...;)

3)Εχω φτασει καμμια δεκαρια φορες να θελω να αποθηλασω μεσα στην τσαντιλα μεχρι που πηρα ξενα γαλατα βραστηρες καμμια δεκαπενταρια μπιμπερο κτλ κτλ...και το εχω ανακοινωσει εδω και μου γραφει η Ελενη1 "μην εγκαταλειπεις ειμαστε ολες μαζι σου" και το διαβαζω και με πιανουν λυγμοι απο το κλαμα...και ομως αυτη η προταση μου εδωσε τετοιο θαρρος και την ευχαριστω παρα πολυ που ενω δεν το ξερει με βοηθησε απιστευτα στο να συνηδιτοποιησω οτι δεν ημουν καθολου ετοιμη για αποθηλασμο και μεταξυ μας δεν ξερω αν ποτε θα ειμαι...:shock::shock:

4)Ο μικρος τρωει 5 κουταλιτσες φρουτοκρεμα το πρωι και το απογευμα βγαζω γαλα και του φτιαχνω κρεμα με κεχρι απο την holle...περα οτι μυριζει πολυ ομορφα τρωει ολο το μπωλ...το βουδακι....:):)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εγώ όμως που θα ξέρω την αλήθεια και θα είμαι δίπλα θα βγαίνω με την ντουντούκα και θα το φωνάζω "ακούσατε ακούσατε ......"

εισαι κ μαρτυριαρα ε???

αντε στελιο το σκ??? θα εισαι????

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑΝΘΗ!!!!!

καλα, δε μιλαμε και για το σεξ στη τριτη ηλικια (θα μιλησουμε αλλη φορα για αυτο), εννοειται οτι μπορουμε να μιλαμε οσο θελουμε για το θηλασμο και γενικα για ολες μας τις ανησυχιες!!! Δε νομιζω να πρηζει καμια καμια αλλη!!!

Δεν την δίνουν από το ΙΚΑ. Την γράφει μόνος του ο εργοδότης. Δεν έχω και την δικιά μου μαζί για να στην στείλω. Πάντως έγραφε ότι η εργαζόμενη τάδε σύμφωνα με τα στοιχεία μας μετά την γέννηση του παιδιού της επέστρεψε στην εργασία της την τάδε του μηνός. τρεις σειρές ήταν όλες και όλες. Απλώς να κοιτάξεις η ημερομηνία που θα γράψουν να είναι αυτή που λέει το βιβλιάριο σου ότι έληγε η άδεια λοχείας και όχι αυτή που πραγματικά επέστρεψες.

ιωαννα μου αμα τη βρεις μου τη γραφεις ακριβως?

ειναι αχρηστοι στο λογιστηριο... ολα εγω τους τα λεω....

τελικα ηταν κανενα ποσο??? και για ποσους μηνες μας πιανει?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

μαριανθη & ιριδα: πολλες φορες αναπολω το θηλασμο σκεφτομαι ποσο γλυκο ηταν που εδινα στη πιπινα μεμε κ με κοιταζε μεσα στα ματια τοσο γλυκα.....γμτ εγω δε τα καταφερα δεν ειχα καθολου κ δεν ξερω τι εφτεγε δε προλαβαινα κ να φαω ετρεχα σαν τη τρελη θυμαμαι πηγαινε 5 το απογευμα κ ειχα προλαβει να φαω μονο ενα τοστ!! :( για αυτο εχασα κ 13 κιλα τσακ μπαμ!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μαριανθακι τα λες πολυυυυυυυυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

να σου πω κι εγω αν θηλαζω ως τωρα σε σας εδω το οφειλω... μπορει να θελω να αποθηλασω αλλα παντα σκεφτομαι αντε μια μερα ακομα αντε λιγη υπομονη ακομα, αφου και οι αλλες κοπελες με δουλειες κλπ και τα καταφερνουν θα τα καταφερω κι εγω..... κριμα ειναι για τη μπεμπουλα...........

αλλα σεντονακι με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D απλως θα πηγαινω μονο οπου μπορω.... και οταν ξεκινησουμε τα μπανακια βλεπουμε..... τα παιρνω ενα ενα για να μην αγχωνομαι!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ιριδα ασχετο αμα μπεις σε μενα κ δεις τη φωτο που ειμαι στη μηχανη που εχω κ στο avatar ειναι στο σπιτι στην κερκυρα

ελα ρε και ηθελα να σε ρωτησω που ειναι η φωτο!

μη στεναχωριεσαι οσο προλαβες κι αυτο καλο ηταν για τη μπεμπα σου!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

...πλεον ....καλησπερα σας...σημερα δεν ημουν πρωινη...με πρηξανε τα παιδια μου!!!δεν τρωγανε φρουτοκρεμα η μικρη πιτσιλουε ολο τον τοπο με το γνωστο τροπο..ο μικρος αναγουλιαζε...αφηστε ενα δραμα..η υπομονη μου δεν αρκει...θα τα αφησω παλι για απο βδομαδα...

http://www.glossokopanes.gr/index.php?option=com_user&view=login

.....Καλοριζικη η σελιδα μας....

βλεπω ατιμουτσικο δεν κρατιεσαι....την εψαχνες πολλες μερες και δε σου την εβγαζε ε????σε λιγες ωρες...θα λαβετε κωδικους...;)

Την άλλη ετσι κ την πετυχω.......

Μας εβαλε την τσουραπω φατσα μοστρα με τα κοκκινα δερματινα;;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock:

Ελεος.......

Ροζ σελιδα μου θυμιζει....οργανωστε παραγωγη για dvd σε λιγο,χιχιχιχι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μια χαρα γυναικεια σελιδα ειναι???τι σε χαλαει μαρη???η κυριουλα???μια χαρα κοπελα τη βρισκω@!!!!:tongue::tongue:

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!! Καλα γλωσσοκοπανες? Μας πως το σκεφτηκαν αυτο το ονομα??? :P:p

Διαμαρτυρομαι για την ανορεκτικη με τα κοκκινα δερματινα!!!!!!!!!! Ε οχι καθε που μπαινουμε να πουμε το πονο μας να βλεπουμε αυτην να μας κοβεται η μιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελεοοοοοοοοοοοοος

εγω ελεγα κουκουρουκου..η τζι προτεινε αυτο..μας αρεσε και κατοχυρωθηκε!!!αφου τετοιες ειμαστε..;)οσο για την ανορεκτικη ναι συνεχεια αυτην θα βλεπεις!!!
επ...μη πειραξετε το Λιτσακι! με το μαλακο.......

ο κομπαρος θα εχει κανει τη δουλεια...αυτες ειναι αντρικες ιδεες!

οχι καλε...εγω το διαλεξα αναμεσα σε αλλα...τα αλλα ηταν ξενερωτα...αυτο μου φανηκε πιο παιχνιδιαρικο..;)

καλημεεεεεερααααααααα....τι κανετε ομορφουλες?? Ομορφακια ασε το κοριτσι να κατσει όπως θελει στην τουαλετα παιδι μου.....με γεια η σελιδουλα μας...σαν ρωσσιδες χορευτριες...
ετσι ετσι..
Καλημερα !!!!!!

Ειπα να επιστρεψω στα πατρια εδαφη... ;)

Σημερα τελειωσα το κλεισιμο του μηνα και ξελασκαρησα...την μετακομιση την εκανα αλλα ολα τα απογευματα τρεχω για να παρω πραγματα για το σπιτι..λεφτα λεφτα

:( καθε σπιτι που αλλαζω το φτιαχνω απο την αρχη...anyway καλα να ειμαστε να πλερωνουμε!!!! :)

Νεα δεν εχω πολλα περα οτι βρηκα τον δικο μου ανωμαλο!!!!Ειναι ενας τυπος απο το απεναντι γραφειο που στηνει αυτι καθε φορα που μιλαω στο τηλ και με εχει φορτωσει απιστευτα!!!!Μονο μην παρει χαμπαρι το parents γιατι θα αποκτησουμε και δευτερο ανωμαλο...

Για τα νεα σας δεν ρωταω θα διαβασω...

μολις ανοιξει η σελιδα μας εκει θα τα λεμε...δυσκολα να μας βρει εκει ο ανωμαλος...καλοριζικο και το σπιτακι και καλη ξεκουραση απο δω κ περα..
καλημερααααααα!!!!

Με μαυρους κυκλους!!!!!!

Με γεια το νεο μας πριβε!! (αραγε θα γραφουμε τπτ εκει μεσα;; αφου τα χουμε πει ολα εδω!!)

Εμενα παλι το ματι μου επεσε σ αυτο:

κοτοπουλο εννοειται οτι εκει θα τα λεμε..
κοριτσια ακουσατε ακουσατε...θυμαστε το παλικαρι που διοξανε απο τη δουλεια γιατι απεργουσε συνεχως κ ειχαμε καθε μερα εκδηλωσεις εξω απο τα γραφεια της εταιρειας??? ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!:shock::shock:

Τελικα κανει δουλεια το ΠΑΜΕ!!! παντως κι αυτοι οι εργοδοτες δλδ καλα κανανε...μια χαρα το ειδα το παλοκαρι κ δε νομιζω να το κανουν κ τη ζωη ποδηλατο για να δουμε!!

μπραβο..τυχερος...γιατι με τετοιες αναδουλειες αντε να βρισκε δουλεια..
δλδ εγω κ η αλεκα μαρη τι να κανουμε να παμε με κελεμπια στην παραλια οπως οι αιγυπτιοι?????? τι να σου πω τωρα!!!! τον κ@@!!ο σκεφτεσαι το μεμε που θα ειναι γεματο μιλκο (απο τον ηλιο θα εγινε σοκολατουχο) κ θα πηγαινει πανω κατω ομως δε σε πειραζει ε???? παμελα ε παμελα!! βαλε μαρη ενα παρεο να μην φαινεται ο πισινος σου αντε κι εσυ αντε!!!

ΑΛΕΚΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!:shock:

μαζι σας κι εγω....μη με δειτε γυμνη θα τρομαξετε...:-(

λοιπον οπως προειπα θα σας σταλουν κωδικοι...σιγα σιγα θα το μαθετε..εγω μπηκα ηδη!!!!να ζηλευετε!!!βεβαια μονη μου ειμαι αλλα κανω ερευνα...ειναι ωραιο βρε..κι αυτη δεν ειναι προστυχη..ντυθηκε ετσι γιατι βγηκε φωτο του αγιου βαλεντινου...καπως ετσι μαλλον ηταν και η ομορφακια οταν επιανε τα μωρα...;)

παω για πλυσιμο κουζινας κι ερχομαι..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ελα ρε και ηθελα να σε ρωτησω που ειναι η φωτο!

μη στεναχωριεσαι οσο προλαβες κι αυτο καλο ηταν για τη μπεμπα σου!

ναι το ξερω καλα ηταν οσο μπορεσα αλλα ηθελα να θηλαζω ακομη...δε πειραζει τι να κανουμε...;)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μαριανθη & ιριδα: πολλες φορες αναπολω το θηλασμο σκεφτομαι ποσο γλυκο ηταν που εδινα στη πιπινα μεμε κ με κοιταζε μεσα στα ματια τοσο γλυκα.....γμτ εγω δε τα καταφερα δεν ειχα καθολου κ δεν ξερω τι εφτεγε δε προλαβαινα κ να φαω ετρεχα σαν τη τρελη θυμαμαι πηγαινε 5 το απογευμα κ ειχα προλαβει να φαω μονο ενα τοστ!! :( για αυτο εχασα κ 13 κιλα τσακ μπαμ!

εμ αμα δεν τρως και δεν ξεκουραζεσαι που να θηλασεις?

εγω ξερεις τι τρωω καθε μερα???????? :-P:-P:-P:):):):):)

τωρα ξερεις τι μου κανει? ειναι μερικες μερες που με χαιδευει συνεχεια οσο τρωει και με κοιταζει! εμενα δεν τα κανε αυτα πριν!!!!!!!!!!!!!!!!!!! α! και με γαργαλαει κι ολας!!!!!! πολυ πλακα!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α μαριανθη ειναι και το αλλο! επειδη δε βγαζω με το θηλαστρο (τι να βγαζω για να το πεταω μετα? αφου δεν το θελει το μπιμπερο η πεισματαρα) μεχρι να σχολασω, ειδικα στο τελος πρηζομαι πολυ και ποναω κι ολας..... λες να παθω τιποτα???????? ειναι αρκετες οι ωρες... τη θηλαζω γυρω στις 7 ως τις 7.30 ή το πολυ 8 και μετα ξανα γυρω στις 3.30

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλως την ευη....μπηκα κ το ειδα επιτιδες τη βαλατε αυτη για να κανουμε πιο αυστηρη διαιτα εεεε???? καλα κανατε!! κ μου αρεσει κ το γλωσσοκοπανες κ αυτο που γραφει "η γλωσσα δεν εχει ορια" πολυ γελασα!! :)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...