Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με αυτο τον κ@λο εγω παραλια δεν βγαινω...:(:( ποσο μαλλον να παιξω και ρακετες και να πηγαινει η πατσα πανω κατω...τι λεω πρωι πρωι!!!

δλδ εγω κ η αλεκα μαρη τι να κανουμε να παμε με κελεμπια στην παραλια οπως οι αιγυπτιοι?????? τι να σου πω τωρα!!!! τον κ@@!!ο σκεφτεσαι το μεμε που θα ειναι γεματο μιλκο (απο τον ηλιο θα εγινε σοκολατουχο) κ θα πηγαινει πανω κατω ομως δε σε πειραζει ε???? παμελα ε παμελα!! βαλε μαρη ενα παρεο να μην φαινεται ο πισινος σου αντε κι εσυ αντε!!!

ΑΛΕΚΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!:shock:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε ας παω εγω 70 και μετα βλεπουμε.....Εγω σεπτεμβρη που θα κανω βαφτιση θελω να ειμαι 75....ας ειμαι 70 το επομενο καλοκαιρι.....Σημερα αλλαξα παλι χαπακι γμτ....αυτο σημαινει ότι μεχρι να το ΄διαβασει' ο οργανισμος, ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ,.....

..:shock:

τι .... δλδ θα τρως μονο κολοκύθια...?:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καταλαβες αν ειναι πανω στο συνολικο εισοδημα ή πανω σε αυτο που πληρωνουμε?

Δεν έγραφε τίποτα περισσότερο. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τους φωστήρες να αποφασίσουν.

ενημερωθηκα απο πεθερο οτι η πιπινα εφαγε 5 ολοκληρες κουταλιτσες φρουτοκρεμα!!!! καλε ρωτησα κ πριν απαντηση δε πηρα... τι θα γινει με το πριβε ποτε θα μπουμε??? κ πως??

Είπε η Ελένη ότι όταν θα είναι έτοιμο θα λάβουμε τους κωδικούς μας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Εγω τι να πω που εκτος απο τις πατσες κ τη χαλαρωση ειμαι κ τιγκα στην κοιταριτιδα???? πως θα βγω??? μου λετε??? ετσι μου ρχετε να παω να αγορασω μια στολη καταδυσης κ να κανω μπανια φετος κι αμα με ρωταει ο κοσμος θα λεω οτι εχω ευαισθητο δερμα κ καιγομαι ευκολα ή πως μετα το μπανιο θα παω για ψαροντουφεκο...!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

δλδ εγω κ η αλεκα μαρη τι να κανουμε να παμε με κελεμπια στην παραλια οπως οι αιγυπτιοι?????? τι να σου πω τωρα!!!! τον κ@@!!ο σκεφτεσαι το μεμε που θα ειναι γεματο μιλκο (απο τον ηλιο θα εγινε σοκολατουχο) κ θα πηγαινει πανω κατω ομως δε σε πειραζει ε???? παμελα ε παμελα!! βαλε μαρη ενα παρεο να μην φαινεται ο πισινος σου αντε κι εσυ αντε!!!

ΑΛΕΚΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!:shock:

δεν την παρεξηγω, .....ειναι μικρο κοριτσι, ειναι και το πρωτο της παιδακι, λογικο ειναι να θελει να ειναι ομορφη....Και εγω όταν ημουν 27 που παντρευτηκα μουτζωνα όποιον μου ελεγε ότι καποτε θα παχυνω.....Απο εκει και περα όμως Μαριανθη μου μην εισαι υπερβολικη..εχεις κανει παιδακι...και τελεια να μην εισαι, θα εισαι του χρονου ;)

τι .... δλδ θα τρως μονο κολοκύθια...?:tongue::tongue:

σκτ με κολοκυθια :(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγω τι να πω που εκτος απο τις πατσες κ τη χαλαρωση ειμαι κ τιγκα στην κοιταριτιδα???? πως θα βγω??? μου λετε??? ετσι μου ρχετε να παω να αγορασω μια στολη καταδυσης κ να κανω μπανια φετος κι αμα με ρωταει ο κοσμος θα λεω οτι εχω ευαισθητο δερμα κ καιγομαι ευκολα ή πως μετα το μπανιο θα παω για ψαροντουφεκο...!!!

Εγώ όμως που θα ξέρω την αλήθεια και θα είμαι δίπλα θα βγαίνω με την ντουντούκα και θα το φωνάζω "ακούσατε ακούσατε ......"

3qg3p2.png qfe4p2.png

λοιπον παρε τα συμπρακαλα κι ελατε μακρη το σκ θα σε τσακισω στις ρακετες θα βαλουμε κ κερκιδα τα μπεμπονια.....χαμος!!:rolleyes:

χαχαχα...δε το χω σε πολυ!

καμια μερα θα μας δεις εκει φαντη μπαστουνι!

για το πριβε θα μας ενημερωσει η λιτσα

qC91p2.pngaQK1p2.png

σας αφηνω τσουπρες..θα μπω μετα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

χαχαχα...δε το χω σε πολυ!

καμια μερα θα μας δεις εκει φαντη μπαστουνι!

για το πριβε θα μας ενημερωσει η λιτσα

μακαρι να το κανεις με μεγαλη μου χαρα!! ναι το ειδα για το πριβε...αντε να δουμε τη ζημια θα κανουμε κι εκει!!:)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ελα ρε δε θα κρατησει τοσο...θα κοπει σιγα - σιγα απο μονο του...κανε λιγακι υπομονη...μετα θα σου λειπει εμενα πολλες φορες ακομη κ τωρα οταν την εχω αγκαλια κ την σταματαω απο το ταισμα για να ρευτει μολις την ξαναβαλω κατω κατευθειαν ψαχνει βυζακι..!! σκεψου τις ξενες που πετανε εξω το μεμε οπου κ να ειναι!!

ολα τα αλλα τα σχολιαζετε αυτο δεν το αγγιξατε καν!

καλα με φανταζεστε να τα βγαζω ολα εξω κ να θηλαζω??????????????????????????????? :shock::shock::shock::shock::shock: ε οχι δεν ειμαι τοσο πορωμενη... ενταξει θελω να θηλασω τη μπουμπου οσο περισσοτερο μπορω αλλα οχι κι ετσι... ειμαστε στο ελλαντα και ναι ειναι ταμπου αυτο (ο θηλασμος σε δημοσιο χωρο εννοω) και ειδικα ο θηλασμος ειναι πολυ μπερδεμενο θεμα για πολλους.......... μη νομιζετε κι εγω ψιλοτυχαια τα καταφερα επειδη ειχα διαβασει 2 πραγματα στο φορουμ.....

εγω δεν ειμαι υπερμαχος του θηλασμου και το ξερεις...αλλα αν το ρποβλημα ειναι μονο που θα θηλαζεις γιατι δεν θηλαζεις όπου και να εισαι και να ριχνεις απο πανω σεντονακι??

παιδια δε λεει με σεντονακι! καταρχας αν μας δειτε εμας με ποσα συμπραγκαλα τρωμε θα βαλετε τα γελια!!!!!!!!!!!!!! γιατι αν ακουσει ενα θορυβο πχ γυρναει το κεφαλι και γινομαστε χαλια.... τωρα τελευταια στρωνουμε λιγο αλλα και παλι επειδη ειμαι δουλεια αρκετες ωρες καταπρηζομαι και... αφηστε το!

μαριανθακι μπηκες και βρηκα ευκαιρια να πω το πονο μου μπας και αλληλοπαρηγορηθουμε! λεγε οοο,τι θες ελευθερα!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ζεις καταλαβαινεις τον αλλο πολυ καλυτερα................

παντως περα αποτι λεω, θελω δε θελω, δεν εχω αλλη επιλογη εκτος απο το θηλασμο εκτος κι αν αδιαφορησω και την αφησω να λυσσαξει στη πεινα ωσπου να αναγκαστει να φαει απο το μπιμπερο, αλλα δε μου παει η καρδια να το κανω........ εξαλλου πραγματικα για μενα ειναι ευκολια ο θηλασμος κι ας ειμαι περιορισμενη..... οσες φορες πηγα να της δωσω εστω νερακι, θες μια ωρα διαδικασιες πλυσιματα αποστειρωσεις κλπ..... α ναι αυτο το ξεχασα, της δινω να πινει νερακι απο το εκπαιδευτικο ποτηρακι με τα δυο χερακια και πινει γουλιτσα γουλιτσα!!!!!!!!!!!! αλλα δεν ειναι για γαλα αυτα, γιατι θα το πιει μεθαυριο αν το πιει....

βρε εσενα ο μπεμπης τι κανει? τρωτε κρεμουλες, φρουτακια??????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ιριδάκι πήγα και εγώ στο ΙΚΑ για το 50%. Ρώτα ότι θες.

εχω σημειωσει τα χαρτια που ειπε η ελενη αλλα μου ζητανε απο το λογιστηριο το χαρτι που πρεπει να συμπληρωσουν, γιατι δε ξερουν λεει τι παιζει με αυτο το θεμα.... αυτη τη βεβαιωση εργοδοτη τη δινουν απο το ικα? λεει κατι συγκεκριμενο??? κ πως τη ζηταω?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εχω σημειωσει τα χαρτια που ειπε η ελενη αλλα μου ζητανε απο το λογιστηριο το χαρτι που πρεπει να συμπληρωσουν, γιατι δε ξερουν λεει τι παιζει με αυτο το θεμα.... αυτη τη βεβαιωση εργοδοτη τη δινουν απο το ικα? λεει κατι συγκεκριμενο??? κ πως τη ζηταω?

Δεν την δίνουν από το ΙΚΑ. Την γράφει μόνος του ο εργοδότης. Δεν έχω και την δικιά μου μαζί για να στην στείλω. Πάντως έγραφε ότι η εργαζόμενη τάδε σύμφωνα με τα στοιχεία μας μετά την γέννηση του παιδιού της επέστρεψε στην εργασία της την τάδε του μηνός. τρεις σειρές ήταν όλες και όλες. Απλώς να κοιτάξεις η ημερομηνία που θα γράψουν να είναι αυτή που λέει το βιβλιάριο σου ότι έληγε η άδεια λοχείας και όχι αυτή που πραγματικά επέστρεψες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...