Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΡΙΑΝΘΗ : ΔΕ ΜΑΣ Χ...ΖΕΙΣ????

ακου λαρτζ!!!

να το εκμεταλευτεις που εχεις θαλασσα κοντα...μακαρι να ειμασταν κ εμεις κοντα....

οσο για τις ρακετες...τρελενομαι! ελεγα χθες του γιωργου...θα παιξουμε φετος?

μετα μου ηρθε στο μυαλο η εικονα .... κ ειπα αστο καλυτερα...

λοιπον παρε τα συμπρακαλα κι ελατε μακρη το σκ θα σε τσακισω στις ρακετες θα βαλουμε κ κερκιδα τα μπεμπονια.....χαμος!!:rolleyes:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να του εξηγησω του αμοιρου?????????

ειναι ευκολια απιστευτη ο θηλασμος αλλα για να πας οπουδηποτε και να κανεις οτιδηποτε θελει ολοκληρη διαδικασια και σκεψη που θα θηλασεις το μωρο αρα δε πας πουθενα.... μονο σε πολυ γνωστους....... κι αυτο μας εχει κουρασει αρκετα.....

ξερω οτι θα μεινει πρωι βραδυ μονο ο θηλασμος αλλα μετα εστω αυτα τα δυο γευματα πως θα τα κοψω????? αν μεγαλωσει πολυ και καταλαβαινει δε θα σταματησει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα δε μπορω βρε κοριτσια να ναι 1 ετους κ να θηλαζω ακομα............. δε μπορω!

εσυ ξερεις ιριδακι μου...αλλα το φυσικο ειναι το παιδι να θηλαζει και οχι να τρεφεται απο το μπιμπερο...ο μεσος χρονος αποθηλασμου ειναι τα 4,5 χρονια οσο και αν μας εχουν καταντησει οι εταιριες να μας φαινεται ακομα και αποκρουστικη ως εικονα...ξερω οτι πολλες διαφωνειτε με αυτο απλα εγω το λεω για να αντιπαραθεσω και "την αλλη πλευρα"...στην τελικη η καθε μανουλα αποφασιζει για το καλο του παιδιου της αλλα παραλληλα και του δικου της...

Εγω απλα τα παιρνω με την νοοτροπια των εταιριων στην Ελλαδα που απο την δεκαετια του 60 προσπαθουν να περασουν την ιδεα οτι το μπουκαλι ειναι το φυσικο μεσο διατροφης και οχι ο θηλασμος...κατα τα αλλα οταν η μαμα ειναι συνιδητοποιημενη και ξερει ακριβως τι θελει τοτε πιστευω οτι ολα ειναι οκ οποια αποφαση και να παρει..εγω ας πουμε πριν γεννησω αν ακουγα οτι μια μητερα θηλαζει περα του χρονου θα νομιζα οτι αυτο ειναι ανωμαλια...ψαχνωντας αρχιζα να αλλαζω νοοτροπια...τα γραφω ολα λιγο μπερδεμενα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε παντω ο,τι λεω το λεω απο αγαπη και δεν θελω ποτε μα ποτε να κρινω κανεναν ουτε να αισθανθει καποια μανουλα ασχημα...το εχω ξαναδιευκρινησει και το ξαναλεω γιατι νιωθω την αναγκη να ειναι οσο πιο ξεκαθαρη γινεται επειδη δεν με βλεπετε οταν μιλαω...ουφ...παλι πολλα ειπα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

εγω μαριανθη μου ειμαι 84....στα 78 ημουν καλη αλλα θελω να παω 70....σιγα σιγα και σταθερα;)

και εγω εκει πονταρω...απο το επομενο τριημερο καθε σκ θα πηγαινω νερατζουλα.....θα το καψω εφετος....

κι εγω 70 ελεγα αλα λιμπιζομαι κ τα 68!! εχω πααααρα πολυ δρομο ακομα αλλα στη βαφτιση πρωτα ο θεος που μαλλον θα γινει οκτωμβρη-νοεμβρη ελπιζω να εχω φτασει καπου εκει!! που ειναι η νερατζουλα??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μπραβο ευανθουλα μου...αχ πσοοσ ζηλευω...πότε θα ερθει και η σειρουλα μου?????:rolleyes:

εγω τι κανω νομιζεις???:(

τελικα ευανθια μου εμενα το αλλαξε το ωραριο...κοιμαται 9.30 και ξυπναει 8...παλι καλα....προσπαθουσα και τον εβαζα για υπνο κατα τις 6 για τρια τερτακια οποτε τα καταφεραμε....

Η καροτσαδα ειναι ό,τι καλυτερο σας εχω ξαναπει εγω εστι αδυνατισα στο πρωτο...απλα με τα δυο ειναι δυσκολο....

εγω δεν ειμαι υπερμαχος του θηλασμου και το ξερεις...αλλα αν το ρποβλημα ειναι μονο που θα θηλαζεις γιατι δεν θηλαζεις όπου και να εισαι και να ριχνεις απο πανω σεντονακι??

κοντα εισαι κ εσυ!!!

μμμ...καλα εκανες κ αλλαξες ωραριο!

εμενα τωρα κοιμαται κατα τις 11:30 με 1 το μεσημερι στο σταθμο κ μετα κοιμαται κατα τις 4-4:30 το απογευμα ενα μισαωρο.

χθες , δε ξερω γιατι, αλλα ενω νυσταζε δε κοιμοταν κ τελικα κοιμηθηκε μιση ωριτσα στη βολτα με το καροτσι (6 με 6:30) αλλα στις 8 παλι τεζα ηταν. δε καθεται παραπανω ο δικος μου μολις παει 8:15 γκρινιαζει....

παντως εγω οταν θηλαζα κ πηγαινοερχομασταν στο παιδων, δε με ενοιαζε καθολου που θα θηλασω. εβρισκα ενα απομωνομενο μερος κ θηλαζα κ ενιωθα κ υπεροχα.

qC91p2.pngaQK1p2.png

εσυ ξερεις ιριδακι μου...αλλα το φυσικο ειναι το παιδι να θηλαζει και οχι να τρεφεται απο το μπιμπερο...ο μεσος χρονος αποθηλασμου ειναι τα 4,5 χρονια οσο και αν μας εχουν καταντησει οι εταιριες να μας φαινεται ακομα και αποκρουστικη ως εικονα...ξερω οτι πολλες διαφωνειτε με αυτο απλα εγω το λεω για να αντιπαραθεσω και "την αλλη πλευρα"...στην τελικη η καθε μανουλα αποφασιζει για το καλο του παιδιου της αλλα παραλληλα και του δικου της...

Εγω απλα τα παιρνω με την νοοτροπια των εταιριων στην Ελλαδα που απο την δεκαετια του 60 προσπαθουν να περασουν την ιδεα οτι το μπουκαλι ειναι το φυσικο μεσο διατροφης και οχι ο θηλασμος...κατα τα αλλα οταν η μαμα ειναι συνιδητοποιημενη και ξερει ακριβως τι θελει τοτε πιστευω οτι ολα ειναι οκ οποια αποφαση και να παρει..εγω ας πουμε πριν γεννησω αν ακουγα οτι μια μητερα θηλαζει περα του χρονου θα νομιζα οτι αυτο ειναι ανωμαλια...ψαχνωντας αρχιζα να αλλαζω νοοτροπια...τα γραφω ολα λιγο μπερδεμενα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε παντω ο,τι λεω το λεω απο αγαπη και δεν θελω ποτε μα ποτε να κρινω κανεναν ουτε να αισθανθει καποια μανουλα ασχημα...το εχω ξαναδιευκρινησει και το ξαναλεω γιατι νιωθω την αναγκη να ειναι οσο πιο ξεκαθαρη γινεται επειδη δεν με βλεπετε οταν μιλαω...ουφ...παλι πολλα ειπα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαριανθη μου εισαι θεα!! :D

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

τα γραφω ολα λιγο μπερδεμενα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε παντω ο,τι λεω το λεω απο αγαπη και δεν θελω ποτε μα ποτε να κρινω κανεναν ουτε να αισθανθει καποια μανουλα ασχημα...το εχω ξαναδιευκρινησει και το ξαναλεω γιατι νιωθω την αναγκη να ειναι οσο πιο ξεκαθαρη γινεται επειδη δεν με βλεπετε οταν μιλαω...ουφ...παλι πολλα ειπα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτα δεν χρειαζεται να τα σκεφτεσαι....οι περισσοτερες ετσι λειτουργουμε εδω...ουτε κακιες και βλακειες, ουτε δευτερες σκεψεις ;).....τωρα αν καποια το'χει χουι να στηνει ιντριγκες, δεν πειραζει...εχει και αυτο τη γοητεια του....:rolleyes:...αλοιμονο αν παρεξηγιομασταν με τις αντιθετες αποψεις και τους διαφορετικους χαρακτηρες....:confused:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον παρε τα συμπρακαλα κι ελατε μακρη το σκ θα σε τσακισω στις ρακετες θα βαλουμε κ κερκιδα τα μπεμπονια.....χαμος!!:rolleyes:

με αυτο τον κ@λο εγω παραλια δεν βγαινω...:(:( ποσο μαλλον να παιξω και ρακετες και να πηγαινει η πατσα πανω κατω...τι λεω πρωι πρωι!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

μαριανθη μου εισαι θεα!! :D

:oops:

αυτα δεν χρειαζεται να τα σκεφτεσαι....οι περισσοτερες ετσι λειτουργουμε εδω...ουτε κακιες και βλακειες, ουτε δευτερες σκεψεις ;).....τωρα αν καποια το'χει χουι να στηνει ιντριγκες, δεν πειραζει...εχει και αυτο τη γοητεια του....:rolleyes:...αλοιμονο αν παρεξηγιομασταν με τις αντιθετες αποψεις και τους διαφορετικους χαρακτηρες....:confused:

σας ευχαριστω που μπορω να σας πριζω ελευθερα με τον θηλασμο...:tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

με αυτο τον κ@λο εγω παραλια δεν βγαινω...:(:( ποσο μαλλον να παιξω και ρακετες και να πηγαινει η πατσα πανω κατω...τι λεω πρωι πρωι!!!

και επειδη πολλες καλοπροαιρετα θα ποσταρετε επιφυλασομαι στην πρωτη "παραλιακη" μας συναντηση...να σας δω τοτε τι διαολο θα βρειτε να πειτε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Ιριδάκι πήγα και εγώ στο ΙΚΑ για το 50%. Ρώτα ότι θες.

Ζουζου ελπίζω να μην του κάνουν την ζωή ποδήλατο από εδώ και πέρα. Εμείς απεργούμε αύριο αλλά το σωματείο δεν βγάζεια ανακοίνωση γιατί την Παρασκευή και το Σάββατο έχουμε εκλογές και δεν νομιμοποιείται να βγάλει. Καλυπτόμαστε από το ανώτατο συνδικαλιστικό μας όργανο λέει για την απεργία. Δεν ξέρω ρε παιδιά το σκέφτομαι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 80!!!

79,7!!!!!!!

κλαπ, κλαππ, κλαπ, κλαπ !!!!!!

σας ευχαριστω που μπορω να σας πριζω ελευθερα με τον θηλασμο...:tongue::tongue::tongue:

Λεγε οτι θες λεγε.......:-P

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ενημερωθηκα απο πεθερο οτι η πιπινα εφαγε 5 ολοκληρες κουταλιτσες φρουτοκρεμα!!!! καλε ρωτησα κ πριν απαντηση δε πηρα... τι θα γινει με το πριβε ποτε θα μπουμε??? κ πως??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ενημερωθηκα απο πεθερο οτι η πιπινα εφαγε 5 ολοκληρες κουταλιτσες φρουτοκρεμα!!!! καλε ρωτησα κ πριν απαντηση δε πηρα... τι θα γινει με το πριβε ποτε θα μπουμε??? κ πως??

Οταν το ετοιμασει ο ανθρωπος θα μας στειλει email τον κωδικο μας και τοτε θα μπουμε.......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κι εγω 70 ελεγα αλα λιμπιζομαι κ τα 68!! εχω πααααρα πολυ δρομο ακομα αλλα στη βαφτιση πρωτα ο θεος που μαλλον θα γινει οκτωμβρη-νοεμβρη ελπιζω να εχω φτασει καπου εκει!! που ειναι η νερατζουλα??

Βρε ας παω εγω 70 και μετα βλεπουμε.....Εγω σεπτεμβρη που θα κανω βαφτιση θελω να ειμαι 75....ας ειμαι 70 το επομενο καλοκαιρι.....Σημερα αλλαξα παλι χαπακι γμτ....αυτο σημαινει ότι μεχρι να το ΄διαβασει' ο οργανισμος, ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ,.....Η Νερατζουλα ειναι κοντα στο Βραχατι , αναμεσα Κορινθο και Κιατο....

τι ρακετες καλε?? Φορ γκαντ σεικ......:cool:

δωσε θαρρος τστσ....:cool:

και επειδη πολλες καλοπροαιρετα θα ποσταρετε επιφυλασομαι στην πρωτη "παραλιακη" μας συναντηση...να σας δω τοτε τι διαολο θα βρειτε να πειτε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ιιιιι??? παραλιακη συνατηση??? θα κλαψουν μανουλες.....:shock:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...