Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριανθακι εγω θελω να κοψω το θηλασμο γιατι κουραστηκα, επεστρεψα και στη δουλεια και να μη μπορω να παω πουθενα (πουθενα που να μην εχει παραβαν για να τη θηλασω δηλαδη) κι ο αντρας μου τα χει παιξει που δε παμε πουθενα και ειμαστε ολο σπιτι... τωρα που θα καλοκαιριασει λεει δε θα πηγαινουμε βολτες??? αλλα αυτη εχει προγραμμα 22.30 μπανακι και μετα τρωει αι μετα ξεραινεται ως το πρωι κ δε θελω να της το χαλασω μη παει και εχουμε αλλα... δε παιρνει κανενα μα κανενα μπιμπερο η ατιμουλα μου!!!!!!!!!! μονο τη κρεμα με το ανθος ορυζης τρωει με το κουταλακι εκτος απο θηλασμο..... ισα ισα δηλαδη οσο ειμαι στη δουλεια για να μη λυσσαει της πεινας και πλανταζει στο κλαμα οπως εκανε τις 2 πρωτες βδομαδες που επιασα δουλεια... η παιδιατρος λεει μπορει να μη ιασει ποτε μπιμπερο και της λεω τοτε πως θα κοψουμε το βραδυνο θηλασμο, και καμια απαντηση, θα ναι δυσκολο λεει......................

σε καταλαβαινω και εσενα και τον αντρα σου αλλα εφοσον η μπουμπου μετα απο 2 βδομαδες δεν δεχεται μπιμπερο η γνωμη μου ειναι να μην διακοψεις τον θηλασμο...η κουραση ειναι μεγαλη αλλα αυτη η κατασταση δεν ειναι εφ'ορου ζωης...εγω αυτο σκεφτομαι και κραταω...προτεραιοτητα εχει παντα η υγεια του παιδιου...ειναι πολυ μικρη ρε ιριδα...:(:(:(

στα λεω ετσι ακριβως οπως τα σκεφτομαι...

waWmp3.png

9LyAp3.png

ιριδουλα εξηγησε στον αντρουλη σου οτι πρεπει να κανει λιγακι ακομα υπομονη κ πως ειναι πολυ καλο για το παιδι ο θηλασμος.....δε πηραζει κ να μην βγαινεται τοσο συχνα σιγα εξ αλλου μπορεις να το κανονισεις τωρα που θα τρωει κ φαγακι....μια φιλη μου τη θηλαζε την κορη της μεχρι 1 ετους μια χαρα σε λιγακι θα δινεις μονο πρωι κ βραδυ κ θα κοπει απο μονο του σιγα σιγα λιγακι υπομονη θελει...κανε κουραγιο ειναι για το καλο του μωρου κ το δικο σου επισης αφου εχεις γαλατακι!!!

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΕΣ!!!:-)

εγω τι να πω που μου κοιμαται απο τις 8?

θα τον βαζω στο καροτσι κ βουρ εξω σε μαγαζακια κοντα στο σπιτι να περπαταμε κιολας.

ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΑΡΗ Κ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 88 ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!!!! ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΗ Κ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Κατα βαθος χαιρομαι για σενα...κατα πολυ βαθος ομως :))

αη μαρη!!!!!:P

παντως το εχω ξαναπει οτι η καροτσαδα κανει δουλεια! χθες το απογευμα ανεβηκα κ μερικες ανηφοριες κ σημερα πονανε οι γαμπες μου!

qC91p2.pngaQK1p2.png

σε καταλαβαινω και εσενα και τον αντρα σου αλλα εφοσον η μπουμπου μετα απο 2 βδομαδες δεν δεχεται μπιμπερο η γνωμη μου ειναι να μην διακοψεις τον θηλασμο...η κουραση ειναι μεγαλη αλλα αυτη η κατασταση δεν ειναι εφ'ορου ζωης...εγω αυτο σκεφτομαι και κραταω...προτεραιοτητα εχει παντα η υγεια του παιδιου...ειναι πολυ μικρη ρε ιριδα...:(:(:(

στα λεω ετσι ακριβως οπως τα σκεφτομαι...

Συμφωνω κ επαυξανω κι εμενα που μου κοπηκε στους 2,5 μηνες ειδα κι επαθα για να συνηθησει το παιδι το ξενο....:-(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

τι να του εξηγησω του αμοιρου?????????

ειναι ευκολια απιστευτη ο θηλασμος αλλα για να πας οπουδηποτε και να κανεις οτιδηποτε θελει ολοκληρη διαδικασια και σκεψη που θα θηλασεις το μωρο αρα δε πας πουθενα.... μονο σε πολυ γνωστους....... κι αυτο μας εχει κουρασει αρκετα.....

ξερω οτι θα μεινει πρωι βραδυ μονο ο θηλασμος αλλα μετα εστω αυτα τα δυο γευματα πως θα τα κοψω????? αν μεγαλωσει πολυ και καταλαβαινει δε θα σταματησει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα δε μπορω βρε κοριτσια να ναι 1 ετους κ να θηλαζω ακομα............. δε μπορω!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

εμεις καλα...εαν εξαιρεσουμε οτι το παιδι ειναι με μπουκωμα κ υγρα ματακια...

περαστικα ευανθουλα...μεχρι να μπει το καλοκαιρι καραδοκουν οι ιωσουλες....:(

κοριτσια ακουσατε ακουσατε...θυμαστε το παλικαρι που διοξανε απο τη δουλεια γιατι απεργουσε συνεχως κ ειχαμε καθε μερα εκδηλωσεις εξω απο τα γραφεια της εταιρειας??? ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!:shock::shock:

Τελικα κανει δουλεια το ΠΑΜΕ!!! παντως κι αυτοι οι εργοδοτες δλδ καλα κανανε...μια χαρα το ειδα το παλοκαρι κ δε νομιζω να το κανουν κ τη ζωη ποδηλατο για να δουμε!!

τυχερο το παιδι που δεν εχασε την δουλιτσα του......Μα πως απεργουσε για πες?? Δημοσιο εισαστε?? Ως τι απεργουσε αυτος??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αυτο ηθελα να ρωτησω...με την διαιτα πως τα πατε????Αρχισα προχτες και εγω γιατι κατεβασα καλοκαιρινα με μετακομιση και τα τζιν παντελονια δεν μου κουμπωνουν ουτε ξαπλωτη...και ειναι και large παρακαλω... :( Πρεπει να χασω 3 κιλα για να χωρεσω αξιοπρεπως στα ρουχα μου και να μην ξεχειλιζω δεξια και αριστερα και μην σχολιασετε σκατουλες γιατι οπως λεει και η Αλεκα καθε μια ξερει καλυτερα το σωμα της ;)

waWmp3.png

9LyAp3.png

θα τον βαζω στο καροτσι κ βουρ εξω σε μαγαζακια κοντα στο σπιτι να περπαταμε κιολας.

αη μαρη!!!!!:P

παντως το εχω ξαναπει οτι η καροτσαδα κανει δουλεια! χθες το απογευμα ανεβηκα κ μερικες ανηφοριες κ σημερα πονανε οι γαμπες μου!

ναι κι εγω αυτο σκεφτομαι τωρα που εφτιαξε ο καιρος καθε απογευμα θα την βαζω στο καροτσακι κ βουρ για περπατημα δε προλαβαινω να κανω κ τπτ αλλο κ τα μπανια σκεφτομαι να αρχισω απο την αλλη βδομαδα να παω πρωτα στο γιατρο για τα γυναικολογικα μου να δω τι γινεται κ μετα θα κολυμπαω το λιγοτερο 1 ωριτσα τη μερα αααχχχ!! θαλασιτσα μου, μου ελειψες πολυ!! χμχμχμ!! κ τωρα που το σκεφοτμαι ωρα ειναι να παρω τον κολλητο μου να ξεκινησουμε κ καμια ρακετα!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ειναι ευκολια απιστευτη ο θηλασμος αλλα για να πας οπουδηποτε και να κανεις οτιδηποτε θελει ολοκληρη διαδικασια και σκεψη που θα θηλασεις το μωρο αρα δε πας πουθενα.... μονο σε πολυ γνωστους....... κι αυτο μας εχει κουρασει αρκετα.....

ξερω οτι θα μεινει πρωι βραδυ μονο ο θηλασμος αλλα μετα εστω αυτα τα δυο γευματα πως θα τα κοψω????? αν μεγαλωσει πολυ και καταλαβαινει δε θα σταματησει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα δε μπορω βρε κοριτσια να ναι 1 ετους κ να θηλαζω ακομα............. δε μπορω!

ελα ρε δε θα κρατησει τοσο...θα κοπει σιγα - σιγα απο μονο του...κανε λιγακι υπομονη...μετα θα σου λειπει εμενα πολλες φορες ακομη κ τωρα οταν την εχω αγκαλια κ την σταματαω απο το ταισμα για να ρευτει μολις την ξαναβαλω κατω κατευθειαν ψαχνει βυζακι..!! σκεψου τις ξενες που πετανε εξω το μεμε οπου κ να ειναι!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 80!!!

79,7!!!!!!!

μπραβο ευανθουλα μου...αχ πσοοσ ζηλευω...πότε θα ερθει και η σειρουλα μου?????:rolleyes:

..αλεκααααααα ακους!!!???? ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!

εγω τι κανω νομιζεις???:(

τελικα ευανθια μου εμενα το αλλαξε το ωραριο...κοιμαται 9.30 και ξυπναει 8...παλι καλα....προσπαθουσα και τον εβαζα για υπνο κατα τις 6 για τρια τερτακια οποτε τα καταφεραμε....

Η καροτσαδα ειναι ό,τι καλυτερο σας εχω ξαναπει εγω εστι αδυνατισα στο πρωτο...απλα με τα δυο ειναι δυσκολο....

εγω δεν ειμαι υπερμαχος του θηλασμου και το ξερεις...αλλα αν το ρποβλημα ειναι μονο που θα θηλαζεις γιατι δεν θηλαζεις όπου και να εισαι και να ριχνεις απο πανω σεντονακι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

περαστικα ευανθουλα...μεχρι να μπει το καλοκαιρι καραδοκουν οι ιωσουλες....:(

τυχερο το παιδι που δεν εχασε την δουλιτσα του......Μα πως απεργουσε για πες?? Δημοσιο εισαστε?? Ως τι απεργουσε αυτος??

οχι δεν ειμαστε δημοσιο...απλα πηγαινε στα αφεντικα κ οταν ηταν να γινει απεργια με πορεια κλπ ελεγε οτι εγω δε θα ερθω πχ. αυριο γιατι απεργω εεε μια δυο τα πηρανε κι αυτοι κ του δοσανε ποδι....κοιτα δεν ειχαν κ αδικο αλλα κι αυτος αφου ειναι τα πιστευω του αυτα επρεπε να παλεψει...τελος καλο ολα καλα γιατι ειναι κ γεωτεχνικος κ δυσκολα βρισκεις δουλεια σε αυτο το τομεα ενω ο πολιτικος μηχανικος δε χανεται!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Αυτο ηθελα να ρωτησω...με την διαιτα πως τα πατε????Αρχισα προχτες και εγω γιατι κατεβασα καλοκαιρινα με μετακομιση και τα τζιν παντελονια δεν μου κουμπωνουν ουτε ξαπλωτη...και ειναι και large παρακαλω... :( Πρεπει να χασω 3 κιλα για να χωρεσω αξιοπρεπως στα ρουχα μου και να μην ξεχειλιζω δεξια και αριστερα και μην σχολιασετε σκατουλες γιατι οπως λεει και η Αλεκα καθε μια ξερει καλυτερα το σωμα της ;)

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΡΕ....ΠΑΨΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΑΙΤΑ ΑΓΙΕ ΟΝΟΥΦΡΙΕ!!!!!:shock::eek::D

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΜΑΡΙΑΝΘΗ : ΔΕ ΜΑΣ Χ...ΖΕΙΣ????

ακου λαρτζ!!!

ναι κι εγω αυτο σκεφτομαι τωρα που εφτιαξε ο καιρος καθε απογευμα θα την βαζω στο καροτσακι κ βουρ για περπατημα δε προλαβαινω να κανω κ τπτ αλλο κ τα μπανια σκεφτομαι να αρχισω απο την αλλη βδομαδα να παω πρωτα στο γιατρο για τα γυναικολογικα μου να δω τι γινεται κ μετα θα κολυμπαω το λιγοτερο 1 ωριτσα τη μερα αααχχχ!! θαλασιτσα μου, μου ελειψες πολυ!! χμχμχμ!! κ τωρα που το σκεφοτμαι ωρα ειναι να παρω τον κολλητο μου να ξεκινησουμε κ καμια ρακετα!!!!

να το εκμεταλευτεις που εχεις θαλασσα κοντα...μακαρι να ειμασταν κ εμεις κοντα....

οσο για τις ρακετες...τρελενομαι! ελεγα χθες του γιωργου...θα παιξουμε φετος?

μετα μου ηρθε στο μυαλο η εικονα .... κ ειπα αστο καλυτερα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω μαριανθη μου ειμαι 84....στα 78 ημουν καλη αλλα θελω να παω 70....σιγα σιγα και σταθερα;)

και εγω εκει πονταρω...απο το επομενο τριημερο καθε σκ θα πηγαινω νερατζουλα.....θα το καψω εφετος....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...