Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαίρη στο newsit γράφει αυτό:

"...Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι αναμένεται να επιβληθεί και έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη εισφορά είναι στο 10% και αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, με δηλωθέντα εισοδήματα για το 2009 πάνω από 18.000-20.000 ευρώ, με βάση τις δηλώσεις τους για το 2009."

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον...

6:30-7:00 άντληση από τον ενα βυζο....100 μλ

8:00 τρωει η τζουμπρου από τον άλλο βυζο

10:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 αντλω στο γραφειο 150 μλ

14:00 τρωει μπουκαλι 100 μλ

16:00 τρωει μαμα

ολη την υπολοιπη μερα τρωει μαμα και αντλω αλλα 50 μλ

δηλ συνολο αντλώ 300 και αυτη τρωει 400 και καμια φορα και παραπάνω...και στην τραπεζα μεινανε μονο 200 μλ...τσιμα τσιμα βγαζω αυτην την εβδομαδα....

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????

Να σου στειλω τα δικα μου.....δεν τα τρωει πια και ειναι τιγκα η καταψυξη...

συμπεθερα ακουσε ο αρης στο ραδιοφωνο οτι εχθες λεει αποφασισαν εκτακτη εισφορα οι ελευθεροι επαγγ.10%:confused::confused::confused::confused::confused:

για μαθε τιποτα

Μην μου βαζεις φωτιες τωρα ....εχω δουλεια γμτ.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

που ειναι η ομορφομανα?????? εκεινη δε πηγε ικα για την επιστροφη 50% των συνταξιοδοτικων εισφορων??????????? θελω λεπτομεριες.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

επεστρεψα!!!!!!!

μαριανθακιιιιιιιιι μας ελειψες!!!!!! καλοριζικο το σπιτακι σας!

και σε σας ιωαννα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα δει οτι ειχες θεμα με τον θηλασμο που δεν επιανε η μπουμπου μπουκαλι..τι εγινε τελικα?

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Μαίρη στο newsit γράφει αυτό:

"...Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι αναμένεται να επιβληθεί και έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη εισφορά είναι στο 10% και αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, με δηλωθέντα εισοδήματα για το 2009 πάνω από 18.000-20.000 ευρώ, με βάση τις δηλώσεις τους για το 2009."

καταλαβες αν ειναι πανω στο συνολικο εισοδημα ή πανω σε αυτο που πληρωνουμε?

fCS8p3.png

το σκεφτηκε λεει...αλλα τεντα ειχε σπιτι του....:tongue:

τρια?? μονο?? παρε καμια τριανταρια βρε....

:D:D:D μαρη πεθανα....!!!

ναι ξερεις παντα ο γραπτος λογος μπερδευει γενικα ειμαι πολυ χαρουμενος ανθρωπος ρε κ παντα στη παρεα εκανα τους αλλους να γελανε...κ γι αυτο με αναζητουσαν απλα εδω θεωρησα να λεω μονο τα χειροτερα αυτα δλδ που με προβληματιζουν γι αυτο με παρεξηγησες στην αρχη!! τωρα ομως............αλιμονο σας ετσι κ παρω φορα..κ με τοσα κιλα κιολλας..ξερεις πως θα κατρακυλαω?????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μαριανθακι εγω θελω να κοψω το θηλασμο γιατι κουραστηκα, επεστρεψα και στη δουλεια και να μη μπορω να παω πουθενα (πουθενα που να μην εχει παραβαν για να τη θηλασω δηλαδη) κι ο αντρας μου τα χει παιξει που δε παμε πουθενα και ειμαστε ολο σπιτι... τωρα που θα καλοκαιριασει λεει δε θα πηγαινουμε βολτες??? αλλα αυτη εχει προγραμμα 22.30 μπανακι και μετα τρωει αι μετα ξεραινεται ως το πρωι κ δε θελω να της το χαλασω μη παει και εχουμε αλλα... δε παιρνει κανενα μα κανενα μπιμπερο η ατιμουλα μου!!!!!!!!!! μονο τη κρεμα με το ανθος ορυζης τρωει με το κουταλακι εκτος απο θηλασμο..... ισα ισα δηλαδη οσο ειμαι στη δουλεια για να μη λυσσαει της πεινας και πλανταζει στο κλαμα οπως εκανε τις 2 πρωτες βδομαδες που επιασα δουλεια... η παιδιατρος λεει μπορει να μη ιασει ποτε μπιμπερο και της λεω τοτε πως θα κοψουμε το βραδυνο θηλασμο, και καμια απαντηση, θα ναι δυσκολο λεει......................

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα στις γλυκες γλωσσοκοπανες!

α ξεχασα να πώ ειδικά στην Ευανθία...πλιζ κοριτσια μη φυτευετε λαχανικά στο μπαλκόνι σας...το τι βαρυ μεταλο καθεται πάνω δε λέγεται...μονο αν εχετε ταρατσα και πολύ μερακι..πάρτε οικιακο θερμοκηπιάκι γυάλινιο...2Χ2 νομιζω ειναι (περιπου 500 ευρω)και καλλιεργηστε εκει....για λεπτομερειες αν θελετε το ξανασυζηταμε...εγω πάντως δεν ειμαι της κηπουρικης....

δεν το ξανακανω... μια φορα το καναμε για πλακα κ τελος.

3 Μαϊου 2010...Ο ΝΥσταλέων έφαγε, μάζεψε το πιάτο του εντός της ωρας και όχι ''σε λίγο'' και ναι!!!!!!!το εβαλε και στο πλυντηριο!!!!!!κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ!!!!

μπραβο το παιδι!

εγω του λεω 2 μερες να μαζεψει τις φωτοβολιδες του που τις εχει αφησει στο σαλονι απο προχθες που επαιζε ο ολυμπιακος κ ακομα εκει ειναι... :eek:

σας ακουω που φτιαχνεται ντουλαπες και με πιανει καταθλιψη...θα βγουν τα ρουχα και πάλι δε θα μπαινω μεσα...με βλεπω να πηγαινω h&m να παιρνω τιποτα οικονομικο για τα κυβικά μου

μια απο τα ιδια....

καταγγελω τη ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΤΖΙΑΣ οτι ξεμυαλισε το αγορι μου, με τα βιολετι της ματια, κ τα μακρια της δαχτυλακια, γιατι ολο το βραδυ ακουγε μουσικη, τραβαγε μονος του το κορδονακι κ παλι απο την αρχη... εμεις κοιμηθηκαμε, δεν ειχαμε προβλημα, ο μπεμπονης ομως μαραζωσε ο δολιος... ακαρδη γυναικα Γεωργια!!!!

αχου το παιδακι ... απο νωρις στα βασανα!:-P

Καλημερα !!!!!!

καλως το κοριτσακι μας!

αντε καλοριζικο το νεο σπιτακι!

κ στην ιωαννα μας βεβαια!

εμεις καλα...εαν εξαιρεσουμε οτι το παιδι ειναι με μπουκωμα κ υγρα ματακια...

qC91p2.pngaQK1p2.png

κοριτσια ακουσατε ακουσατε...θυμαστε το παλικαρι που διοξανε απο τη δουλεια γιατι απεργουσε συνεχως κ ειχαμε καθε μερα εκδηλωσεις εξω απο τα γραφεια της εταιρειας??? ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!:shock::shock:

Τελικα κανει δουλεια το ΠΑΜΕ!!! παντως κι αυτοι οι εργοδοτες δλδ καλα κανανε...μια χαρα το ειδα το παλοκαρι κ δε νομιζω να το κανουν κ τη ζωη ποδηλατο για να δουμε!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μαριανθακι εγω θελω να κοψω το θηλασμο γιατι κουραστηκα, επεστρεψα και στη δουλεια και να μη μπορω να παω πουθενα (πουθενα που να μην εχει παραβαν για να τη θηλασω δηλαδη) κι ο αντρας μου τα χει παιξει που δε παμε πουθενα και ειμαστε ολο σπιτι... τωρα που θα καλοκαιριασει λεει δε θα πηγαινουμε βολτες??? αλλα αυτη εχει προγραμμα 22.30 μπανακι και μετα τρωει αι μετα ξεραινεται ως το πρωι κ δε θελω να της το χαλασω μη παει και εχουμε αλλα... δε παιρνει κανενα μα κανενα μπιμπερο η ατιμουλα μου!!!!!!!!!! μονο τη κρεμα με το ανθος ορυζης τρωει με το κουταλακι εκτος απο θηλασμο..... ισα ισα δηλαδη οσο ειμαι στη δουλεια για να μη λυσσαει της πεινας και πλανταζει στο κλαμα οπως εκανε τις 2 πρωτες βδομαδες που επιασα δουλεια... η παιδιατρος λεει μπορει να μη ιασει ποτε μπιμπερο και της λεω τοτε πως θα κοψουμε το βραδυνο θηλασμο, και καμια απαντηση, θα ναι δυσκολο λεει......................

ιριδουλα εξηγησε στον αντρουλη σου οτι πρεπει να κανει λιγακι ακομα υπομονη κ πως ειναι πολυ καλο για το παιδι ο θηλασμος.....δε πηραζει κ να μην βγαινεται τοσο συχνα σιγα εξ αλλου μπορεις να το κανονισεις τωρα που θα τρωει κ φαγακι....μια φιλη μου τη θηλαζε την κορη της μεχρι 1 ετους μια χαρα σε λιγακι θα δινεις μονο πρωι κ βραδυ κ θα κοπει απο μονο του σιγα σιγα λιγακι υπομονη θελει...κανε κουραγιο ειναι για το καλο του μωρου κ το δικο σου επισης αφου εχεις γαλατακι!!!

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΕΣ!!!:-)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 80!!!

79,7!!!!!!!

ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΑΡΗ Κ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 88 ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!!!! ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΗ Κ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Κατα βαθος χαιρομαι για σενα...κατα πολυ βαθος ομως :)) κ ξεχασα κ να ζυγιστω σημερα που εχω αρχισει αυτη τη διαιτα που μου εστειλε η αλεκα κ εχω ψωφησει στην πεινα..αλεκααααααα ακους!!!???? ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...