Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάνθη ομοιοπαθούσα καλορίζικο το νέο σπίτι. Εννοείται ότι και εγώ αν δεν είχα την μάμά μου δεν θα γινόταν τίποτα. Σήμερα παραδίδουμε και τα κλειδιά του παλιού σπιτιού, θα μας δώσουν πίσω λέει και την μία εγγύηση (να δούμε). Αύριο λέω να επωφεληθώ από την απεργία και να τελειώνω με το σπίτι, άντε και να βγάλω τα καλοκαιρινά γιατί βλέπω τα ρούχα στην ντουλάπα και βγάζω καντήλες.

Η Ζέτα δεν έχει σχολείο, Τρίτη, Τετάρτη (απεργίες) και Πέμπτη (γενική συνέλευση). Μας στείλαν και χαρτί για την άλλη Παρασκευή που θα πάνε μονοήμερη στον Κάλαμο στην Kinderland και τα πρωτάκια και τα δευτεράκια πρέπει να έχουν συνοδό. Θα πάρω άδεια για να πάω εκδρομή. Αχ θα θυμηθώ τα νειάτα μου !!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα κι απο μενα!!! τι κανετε?? ανοιξε το πριβε διαβασα??? ποτε θα μπουμε κ πως????? για πειτε μου???

ιωαννα εγω πηγαινα με τα ανηψια μου εκδρομες σαν συνοδος γιατι ο αδερφος μοτ κ η νυφη μου ηταν στο μαγαζι κ δεν μπορουσαν...καλα ηταν κ θυμαμαι μια φορα ειχαμε κ τη δασκαλα που ειχα κι εγω στο δημοτικο (τοτε ηταν πιτσιρικα οταν ημουν εγω νινι) κ της ελεγα "θυμασαι τοτε?" κ γελαγε!! ωραια ηταν αντε να πηγαινω ελα με το ππινακι μου!!

Μαριανθη καλοριζικο το σπιτακι κ καλολερωτο...

αλεκα παλι καλα που δεν πηρε κανενα σλιπακι σου...μιας κ εφτιαχνες ντουλαπες εχθες!! :)

τζια αλλη φορα να βαλεις μπριγιαντινη στο παιδι μαρη τρελλη!!!

αααχχχ!! πολυ ωραια μερα σημερα γμτ δε θελω να δουλεψω!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΒΡΗΚΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ!!!!

Soleo Organics με 30 δείκτη προστασίας, βαθμολογία 1 στο Skindeep. Μπορείτε να το πάρετε από εδώ:

http://www.thegreenstop.co.uk/soleo-organics-sunscreen-30spf-new-80g-size-in-stock-21-p.asp

Ευτυχώς πέρασε και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και αυτό το μαγαζί είναι ο μόνος αντιπρόσωπος στην Ευρώπη. Έχει και χαμηλά έξοδα αποστολής. Εγώ πήρα 3.

Διαφημίσεις

λοιπον...

6:30-7:00 άντληση από τον ενα βυζο....100 μλ

8:00 τρωει η τζουμπρου από τον άλλο βυζο

10:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 αντλω στο γραφειο 150 μλ

14:00 τρωει μπουκαλι 100 μλ

16:00 τρωει μαμα

ολη την υπολοιπη μερα τρωει μαμα και αντλω αλλα 50 μλ

δηλ συνολο αντλώ 300 και αυτη τρωει 400 και καμια φορα και παραπάνω...και στην τραπεζα μεινανε μονο 200 μλ...τσιμα τσιμα βγαζω αυτην την εβδομαδα....

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????

αν εχεις κηπο παρε μια αγελαδα να την αρμεγεις!!!!:D

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Η μανα μου λεει οτι τον παραταιζω το βραδυ και ετσι οπως τον βαζω μπρουμητα βαρυστομαχιαζει...:shock::shock::shock::shock:

μπορει μην γελας...να την ακους τη μανουλα:D

Μαριάνθη ομοιοπαθούσα καλορίζικο το νέο σπίτι. Εννοείται ότι και εγώ αν δεν είχα την μάμά μου δεν θα γινόταν τίποτα. Σήμερα παραδίδουμε και τα κλειδιά του παλιού σπιτιού, θα μας δώσουν πίσω λέει και την μία εγγύηση (να δούμε). Αύριο λέω να επωφεληθώ από την απεργία και να τελειώνω με το σπίτι, άντε και να βγάλω τα καλοκαιρινά γιατί βλέπω τα ρούχα στην ντουλάπα και βγάζω καντήλες.

Η Ζέτα δεν έχει σχολείο, Τρίτη, Τετάρτη (απεργίες) και Πέμπτη (γενική συνέλευση). Μας στείλαν και χαρτί για την άλλη Παρασκευή που θα πάνε μονοήμερη στον Κάλαμο στην Kinderland και τα πρωτάκια και τα δευτεράκια πρέπει να έχουν συνοδό. Θα πάρω άδεια για να πάω εκδρομή. Αχ θα θυμηθώ τα νειάτα μου !!!!

καλοριζικο το σπιτακι σας...ωραια ακουγεται η εκδρομη...Καλα εγω σκεφτομαι ότι θα πρεπει να αφηνω τα παιδακια μου να πηγαινουν εκδρομη με το σχολειο και με πιανει κρυος ιδρωτας....κλαψ....

αλεκα παλι καλα που δεν πηρε κανενα σλιπακι σου...μιας κ εφτιαχνες ντουλαπες εχθες!! :)!!!!

το σκεφτηκε λεει...αλλα τεντα ειχε σπιτι του....:tongue:

ΒΡΗΚΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ!!!!

Soleo Organics με 30 δείκτη προστασίας, βαθμολογία 1 στο Skindeep. Μπορείτε να το πάρετε από εδώ:

http://www.thegreenstop.co.uk/soleo-organics-sunscreen-30spf-new-80g-size-in-stock-21-p.asp

Ευτυχώς πέρασε και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και αυτό το μαγαζί είναι ο μόνος αντιπρόσωπος στην Ευρώπη. Έχει και χαμηλά έξοδα αποστολής. Εγώ πήρα 3.

τρια?? μονο?? παρε καμια τριανταρια βρε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αν εχεις κηπο παρε μια αγελαδα να την αρμεγεις!!!!:D

ζουζου...ξερεις ( φανταζεσαι) ότι ειμαι ειλικρινης ανθρωπος....σε ειχα παρει απο φοβο μαρη στην αρχη...λεω πόσο τρελος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος :tongue:...αλλα παιρνω πισω τις λιγες κακες σκεψεις μου και σου στελνω τα φιλια μου:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

συμπεθερα ακουσε ο αρης στο ραδιοφωνο οτι εχθες λεει αποφασισαν εκτακτη εισφορα οι ελευθεροι επαγγ.10%:confused::confused::confused::confused::confused:

για μαθε τιποτα

εγω Μαιρη μου φορολογουμαι αυτοτελως. Τον προηγουμενο χρονο εδωσα εκτακτη εισφορα 10.000. Τωρα μου ειπε η λογιστρια ότι θα δωσω 1% των συνολικων κερδων.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τρια?? μονο?? παρε καμια τριανταρια βρε....
:tongue::tongue::tongue: Ενα για μένα,ένα για τη Σαββίνα και ένα για το μπεμπέ της φίλης μου που είναι αλλεργικούλης...

Μαριάνθη καλορίζικο!!!

Ιωάννα καλορίζικο!!!

Πώ πωωω όσο θυμάμαι που μετακόμιζα 7 μηνών έγκυος με πιάνει κρύος ιδρώτας. Φαντάζομαι με μπεμπε και θηλασμό θα ήταν ακόμα πιο ζόρι. Αλλά τώρα... Ποιός τη χάρη σας!

:tongue::tongue::tongue: Ενα για μένα,ένα για τη Σαββίνα και ένα για το μπεμπέ της φίλης μου που είναι αλλεργικούλης...

Μαριάνθη καλορίζικο!!!

Ιωάννα καλορίζικο!!!

Πώ πωωω όσο θυμάμαι που μετακόμιζα 7 μηνών έγκυος με πιάνει κρύος ιδρώτας. Φαντάζομαι με μπεμπε και θηλασμό θα ήταν ακόμα πιο ζόρι. Αλλά τώρα... Ποιός τη χάρη σας![/QUOTΕ/]

πιστεψε με ειναι η απολυτη ξεκουραση...εσυ θηλαζεις γιατι το μωρο πρεπει να φαει και ολοι οι υπολοιποι κανουν την δουλεια...χαχαχαχα

waWmp3.png

9LyAp3.png

πιστεψε με ειναι η απολυτη ξεκουραση...εσυ θηλαζεις γιατι το μωρο πρεπει να φαει και ολοι οι υπολοιποι κανουν την δουλεια...χαχαχαχα

Σωστή σε βρίσκω Πατσούρου! Εμ! Δε θα έβρισκες ΑΚΟΜΑ ένα θετικό του θηλασμού;;;;:P

εγω Μαιρη μου φορολογουμαι αυτοτελως. Τον προηγουμενο χρονο εδωσα εκτακτη εισφορα 10.000. Τωρα μου ειπε η λογιστρια ότι θα δωσω 1% των συνολικων κερδων.....

:confused::confused::confused::confused::confused:

Καλημερα καιλαντερ μου!!

10.000 ευρω???ωχ παναγια μου... :ΡΡΡ

μαιρουλα το ακουσα και εγω που το λεγανε εδω στο γραφειο το πρωι...

:mad::-x:-x

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...