Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως τη μαριανθη!!! Γιατι σε λενε ολες οτι εισαι της εκκλησιας;;

Περαστικα στα αρρωστα μωρα!

Αλεκα, οντως σα να χω φαει μπουνιες στα 2 ματια ειμαι!

Τί αλλο;;; Δε θυμαμαι! Ακομα καφε πινω!! Χαλλλλλλαρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ανεκδοτο της ημερας:

μου ειπανε να πάω ροδο σε μια δουλεια...λεω οκ θα πάω αυθημερον...α μου λενε δε γινεται...πάρε και το παιδι μαζι αν ειναι...μπουχαχαχαχαχαχα

ωραιο ακουγεται....

χαχαχα που ειμαστε μαρη στην Παλαια Διαθηκη???Να αρχισει να ριχνει το μανα εξ ουρανου?!?!?!?:-P:-P:-P

εγω ειπα να σε βοηθησω βρε...να σε ξεκουρασω...να δωσω και εγω μια συμβουλη βρε αδερφε....και ξεροντας το ποιόν σου, εδωσα την αναλογη!!:D:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ηρθα στην δουλεια......

και συνεχιζω μονη μου παλιοβρωμες :tongue:...αλλα δεν πτοουμαι..;) .ηρθε εχθες ο καπετανιος στο σπιτι μου ν απαρει κατι χαρτια και εφυγε...κατα ττις 11 εψαχνα να βρω κινητο για να φορτισω, αφαντο..το ειχε παρει αμζι ο στοκος...μου το'φερε το πρωι...ημαρτον... (καλα ειναι και η Μαριανθη μπουχαχα)

Σε λιμπίστηκε και αυτος......:tongue:

Καλημερα !!!!!!

Ειπα να επιστρεψω στα πατρια εδαφη... ;)

Σημερα τελειωσα το κλεισιμο του μηνα και ξελασκαρησα...την μετακομιση την εκανα αλλα ολα τα απογευματα τρεχω για να παρω πραγματα για το σπιτι..λεφτα λεφτα

:( καθε σπιτι που αλλαζω το φτιαχνω απο την αρχη...anyway καλα να ειμαστε να πλερωνουμε!!!! :)

Νεα δεν εχω πολλα περα οτι βρηκα τον δικο μου ανωμαλο!!!!Ειναι ενας τυπος απο το απεναντι γραφειο που στηνει αυτι καθε φορα που μιλαω στο τηλ και με εχει φορτωσει απιστευτα!!!!Μονο μην παρει χαμπαρι το parents γιατι θα αποκτησουμε και δευτερο ανωμαλο...

Για τα νεα σας δεν ρωταω θα διαβασω...

Γεια σου Μαριανθη,μας ελειψες !!!!

κοτοπουλακι,

και εγω τον αγλεορα εβλεπα πρωι-πρωι......

καλημερα σε ολες!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

και εγω αναρωτιεμαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τπτ μωρε απλα εβγαλα το λυκειο σε θρησκευτικο σχολειο και γενικα πηγαινα κατηχιτικο και τετοια και οι ρουφιανες το κολλησανε...δεν θελουν πολυ αυτες παιδι μου για να σε κανουν βουκινο...:tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

μετα το φεεεεεετα της μαριανθης πηγαμε στο χαλλλλλλαρα του κοτοπουλακιου.....σκιζομαστε βλεπω...:tongue:

κατι αλλο...ο μικρος καθε βραδυ ροχαλιζει και κανει σαν το βαπορι απ'την Περσια που κολλησε στην Κορινθια...να ανησυχησω???

ξαφνικα το ξεκινησε?? αν ναι, περιμενε δυο τρεις μερες μπορει να εχει μπουκωματακι. Αν το ειχε ανεκαθεν θα ειναι το 'φυσικο' του....όταν πας παιδιατρο να του το πεις. Ανησυχητικο δεν ειναι παντως

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Σε λιμπίστηκε και αυτος......:tongue:

!!!!

τι να κανω καλο μου...όλοι θελουν να εχουν κατι απο εμενα....:rolleyes:....Ο Μανωλης τις προαλλες μου ζητησε λιγη κοιλια μπουχαχαχα

και εγω αναρωτιεμαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τπτ μωρε απλα εβγαλα το λυκειο σε θρησκευτικο σχολειο και γενικα πηγαινα κατηχιτικο και τετοια και οι ρουφιανες το κολλησανε...δεν θελουν πολυ αυτες παιδι μου για να σε κανουν βουκινο...:tongue::tongue::tongue:

απλα?? μα απλα??? :tongue::P

221882cb0gkyh7q4.gif

σκατουλα...γι αυτο με εψαχνες...το ψυλλιαστηκα... :(

γραψε τις αντλησεις και τα γευματα για να εχω μια εικονα...

λοιπον...

6:30-7:00 άντληση από τον ενα βυζο....100 μλ

8:00 τρωει η τζουμπρου από τον άλλο βυζο

10:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 αντλω στο γραφειο 150 μλ

14:00 τρωει μπουκαλι 100 μλ

16:00 τρωει μαμα

ολη την υπολοιπη μερα τρωει μαμα και αντλω αλλα 50 μλ

δηλ συνολο αντλώ 300 και αυτη τρωει 400 και καμια φορα και παραπάνω...και στην τραπεζα μεινανε μονο 200 μλ...τσιμα τσιμα βγαζω αυτην την εβδομαδα....

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????

byXKp2.png

ξαφνικα το ξεκινησε?? αν ναι, περιμενε δυο τρεις μερες μπορει να εχει μπουκωματακι. Αν το ειχε ανεκαθεν θα ειναι το 'φυσικο' του....όταν πας παιδιατρο να του το πεις. Ανησυχητικο δεν ειναι παντως

Το εχει ξεκινησει καμμια δεκαπενταρια μερες και δεν ειναι μπουκωμα...μα καλα ειναι δυνατον να τον ακουω απο το διπλανο δωματιο???:shock::shock::shock:

Η μανα μου λεει οτι τον παραταιζω το βραδυ και ετσι οπως τον βαζω μπρουμητα βαρυστομαχιαζει...:shock::shock::shock::shock:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Το εχει ξεκινησει καμμια δεκαπενταρια μερες και δεν ειναι μπουκωμα...μα καλα ειναι δυνατον να τον ακουω απο το διπλανο δωματιο???:shock::shock::shock:

Η μανα μου λεει οτι τον παραταιζω το βραδυ και ετσι οπως τον βαζω μπρουμητα βαρυστομαχιαζει...:shock::shock::shock::shock:

ειναι μπρουμητα και ροχαλιζει?:confused::confused::confused:

fCS8p3.png

λοιπον...

6:30-7:00 άντληση από τον ενα βυζο....100 μλ

8:00 τρωει η τζουμπρου από τον άλλο βυζο

10:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 τρωει μπουκαλι 150 μλ

12:00 αντλω στο γραφειο 150 μλ

14:00 τρωει μπουκαλι 100 μλ

16:00 τρωει μαμα

ολη την υπολοιπη μερα τρωει μαμα και αντλω αλλα 50 μλ

δηλ συνολο αντλώ 300 και αυτη τρωει 400 και καμια φορα και παραπάνω...και στην τραπεζα μεινανε μονο 200 μλ...τσιμα τσιμα βγαζω αυτην την εβδομαδα....

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????

Το βραδυ ξυπναει να φαει???Κανεις αντληση πριν κοιμηθεις να αδειασεις???

Αφηνεις μεγαλα διαστηματα...απο τις 8 στις 12???Και απο τις 12 στις 4??? Εγω κανω 2 αντλησεις στην δουλεια...ακου το δικο μου προγραμμα...

Καταρχας ξυπναει τουλαχιστον 2 φορες το βραδυ να φαει μια κατα τις 1:30 και μια στις 4...καταληγουμε εννοειται να κοιμομαστε μαζι στο κρεβατι του.. πριν φυγω στις 6 και μιση τον ξαναταιζω απο το ενα..9 κανω την πρωτη ΔΙΠΛΗ αντληση βγαζω απο 140-180μλ και στις 12 την δευτερη βγαζω αλλα 100-140...στις 2 και μιση γυρναω και ταιζω απο το ενα κατα τις 5 απο το αλλο μετα 6:30 κανω αντληση και του φτιαχνω την κρεμα του και μετα τρωει στις 9 και πεφτει για υπνο...στις 11 ξανα αδειαζω και βγαζω απο 70-110..γενικα για να διατηρησω παραγωγη αρμεγομαι και θηλαζω τουλαχιστον 10 φορες...σημερα ας πουμε ξυπνησε 3 φορες...προτιμω να ταιζω και νυχτα παρα να κανει μεγαλα διαστηματα να φαει και να εχω αυξομοιωσεις στην παραγωγη...το εχω παρει αποφαση οτι μετα τον χρονο θα στρωσουν τα γευματα του αφου θα εχουν μπει για τα πολυ καλα οι στερεες...οσο λειπω η μαμα μου στις 9 του δινει 180 στις 11 τρωει φρουτοκρεμα (οχι πολυ 5 κουταλιες) και στις 12 πινει απο 150-180μλ...το απογευμα κρεμα 60μλ γαλα με κεχρι...αυτα.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...