Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν παρατησα το σιδερο γιατι μου την έδωσε με την Τζια......κάλά ρε συ πόσα λίτρα δηλαδι κάψατε ???:?:

Εγω για να γεμίσω 500 λιτρα έδωσα γυρω στα 400 ευρω.

Για κοιταξε το , τι δηλαδι επειδη έχεις μωρο πάνε να σου φορτώσουν το πετρέλαιο όλης της πολυκατοικίας??:evil:

Για πολυ μ@$#%α σε περάσανε .....για πάρε φόρα και βάλε τις φωνές και να δεις που θα σου πούνε πως κάνανε ''λάθος''.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευανθια καλα ειναι τα 120 που κανονικα ειναι 135ml ετοιμο γαλα καθε 3 ωρες.δεν πινει και λιγο,ασε που αμα πεινουσε θα εκλαιγε.

σημερα και εγω μετρησα τον μπεμπη σε υψος 56εκ.μου φανηκε οτι ψηλωσε γι'αυτο και τον μετρησα.4300 σε κιλα.

μαρκελε και εγω ξεκινησα να ψαχνω λεω για 31/5 και θα κανουμε τραπεζι.

fCS8p3.png

ρε συ τζια εχει δικιο η ελενη1,ειμαι θεσ/νικη που εχουμε πιο πολυ κρυο,εχω μεζονετα αυτονομη δηλαδη δεν ακουμπαει σε κανεναν,εβαλα 1 τονο τον οκτωμβριο,εχω το καλοριφερ νυχτα-μερα στους 25 και ακομα δεν εχει τελειωσει το πετρελαιο!!!!!!!!!!!!1

fCS8p3.png

Γεια σου Ιριδα,

Βρε μπας και εχει πονάκια το μωρο?

Και εμένα περιπου 10 μέρες ειναι που κοιμάτε 5ωρες την νυχτα.Κανε λιγο ακόμα υπομονή ,το ξέρω πως ειναι πολυ κουραστικος ο θηλασμος στις αρχές αλλα αφου έχεις γάλα ειναι κρίμα να μην το θηλάσεις γιατι αν αρχίσεις έστο και 1 μπουκάλι ξένο ξεκινάς τον αποθηλασμό....:-(

δεν ειναι πονακια βρε ελενη μου! αφου δε κλαιει! απλα παρεα θελει η ατιμη... πονακια κολικους εχει το απογευμα και σπαραζει στο κλαμα σταματαει και ξανακλαιει κλπ

τι να κανω βρε παιδι μου με το θηλασμο? δε ξερω... κι εγω λυπαμαι.... α!και αρχες απριλη παω δουλεια σημειωτεον...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κι εμεις μεζονετα αυτονομη οπως η μαιρουλα, βαλαμε μισο τονο τον οκτωβρη και καψαμε μαζι με τους διπλανους αυτ το μισο τονο και παραμονη χριστουγεννων ξαναβαλαμε μισο.... κι εχω 24 βαθμους το θερμοστατη ε? με το κοντομανικο ειμαστε...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Μαίρη μου σε αφήνω να διαλέξεις, ούτως ή άλλως και τα 2 όμορφα είναι! Άντε, θα πάρουμε και το εξοχικό της Ελένης, σου αφήνω την προίκα της Κρήτης!! Κι εμείς θα τον πάρουμε Αλεξ/πολη, ή Δράμα ή Θεσ/νικη τον γαμπρό!! Αθήνα δεν κατεβαίνουμε, το ξεκαθαρίσαμε! Α, έχουμε και Θάσο για τα καλοκαίρια!!

Τζία πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι;;;; Μήπως δεν είναι μόνο για το Δεκέμβριο;; Αλλά και πάλι πολλά είναι!!

Κι εμάς στο ΙΚΑ μας είπαν να δώσουμε προληπτικά σιρόπι DEPON μετά από 4 ώρες, δεν δώσαμε, αλλά είχε λίγο γκρίνια, οπότε το δώσαμε λίγο αργότερα, το μισό του βάρους του λέει + 1ml, δηλαδή γύρω στα 3,5 ml δώσαμε.

κι εμεις μεζονετα αυτονομη οπως η μαιρουλα, βαλαμε μισο τονο τον οκτωβρη και καψαμε μαζι με τους διπλανους αυτ το μισο τονο και παραμονη χριστουγεννων ξαναβαλαμε μισο.... κι εχω 24 βαθμους το θερμοστατη ε? με το κοντομανικο ειμαστε...

24 ειναι πολοι Ιριδακι....εμας μας ειπε η θερμοκρασια να ειναι το πολυ 22 μες στο σπιτι...τα μωρακια ζεσταινονται πιο πολυ απο μας

PlbZp2.png

Κορίτσια γύρωστους 20-22 βαθμούς δεν πρέπει να χουμε στο σπίτι;

Ίριδα, είναι λίγο μανίκι ο θηλασμός, αλλά τον συνήθησα. Κι εμένα κάθε δίωρο ξυπνούσε το βράδυ αλλά σιγά σιγά στρώνει! Αν έχεις υπομονή, καλώς, αλλιώς δεν θα πεθάνεις κιόλας!

οχι που θα κοιμοταν...απο τις 2:30 ξυπνησε 2:50 και απο τοτε τωρα ξανακοιμηθηκε!!! στο τσακ ειμαι να του δωσω τις σταγονες...

εντωμεταξυ ηρθε ο αντρουλης απο τη δουλεια με ειδε σε τι κατασταση ειμαι...του λεω απο το πρωι δεν εχω φαει τιποτα...καθεται τρωει κανει μπανακι και ετοιμαζεται για υπνο! εκει τα περνω κρανιο! ουτε καν του περασε απο το μυαλο να πει δωστον μου να κατσεις να φας κ εσυ...τελικα ετρωγα κ ο μπεμπης σπαραζε στο ριλαξ! παραπονο το εχω μια φορα να μου πει απο μονος του "ασε θα τον αλλαξω/κοιμισω/ταισω εγω, πηγαινε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι". πρεπει παντα να του λεω εγω!

Καλησπέρα!!!!

Σημερα η μπέμπα μας έφτασε τα 4.050 κιλά και πήγα και της πήρα μεγαλα μπιμπερό γιατί τα μικρά αρχίζουμε και τα ξεπερνάμε. Επίσης της πήρα ένα γυμναστηριο - δραστηριοτήτων της Fisher Price με θεμα τη ζούγκλα (θηριάκι μου) για τα τη βάζω σε λίγο καιρό μήπως και κουράζεται και μετά ξεραίνεται στον ύπνο. Σας το συνιστώ μετά τους 2 μήνες κάνει πολύ καλή δουλειά.

μια χαρα η μπουμπου!!!

χμμ, μηπως να το παρω κ εγω αυτο? ποσο εχει?

πρεπει να του παρω κ παρκο?

στη μαμα μου που θα τον αφηνω οταν παω δουλεια τι να της παρω? παρκο ή ριλαξ για να κοιμαται?

καλησπερα και απο μενα!!!!

Ζυγιστηκαμε και ειμαστε 6050 και 56 εκατοστα υψος...

Οι κολοικοι μας αρχισαν να υποχωρουν ,δοξα τον θεο!!!!

πω πω!!! ζουμπουρλου η μικρη!!!

Λογω μεθης δεν θυμαμαι αν ειχαμε Πασχα Χριστουγεννα η Πρωτοχρονια,γι αυτο δεν ξερω αν σουβλισατε δεντρο η αν στολισατε αρνι...Παντως ευχομαι το φλουρι να βρεθηκε στο δικο σας το αυγο!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

:lol::lol::lol: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΤΣΑΚΙ!!!!

γεια σας και παλι...

αχ ευανθια μου και εμενα μου ψιλοαρεσει αλλα εχω αγχος... καταλαβαινεις! Θα το εχεις και εσυ μεθαυριο. Τωρα για τη γυναικα... τω πρωι που εφυγα απο το σπιτι ειχα τη νταντα, καθαριστρια και τη μανα μου... Μενεγακη αισθανθηκα!!!! Αλλα απο την άλλη χιλιες φορες να μπορουσα να τα κανω όοολα και να μην χριεαζομουν κανεναν... ασ'τα! Για το γαλα εμενα ο παιδιατρος μου ειπε δεν εχει σημασια ποσο πινει αρκει να παιρνει ικανοποιητικο βαρος. Για την ιστορια, ο δικος μου πινει περιπου 800 μλ και ειναι 5600.

δεν κανει... αλλα τοσο μικρα δε βλεπουν ετσι και αλλιως. Απεφευγε να τον αφηνεις να κοιταει.

ρε αλεκα, για πες εσυ που εισαι πιο εμπειρη...

καθε ποτε φερνεις καθαριστρια κ τι σου κανει?

να δω δηλ τι θα ζητησω κ εγω...

νομιζω οτι πλυντηρια κ σιδερο κ μαγειρεμα θα μπορω να το κανω...τα υπολοιπα δεν θα προλαβαινω κ σκεφτομαι να φερνω καθε σαββατο να μου τα κανει (σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα, μπαλκονια, μπανιο κ καθε μηνα παντζουρια κ ντουλαπια). ειναι πολλα?

οσο για την τηλεοραση γιατι δε κανει? παθαινουν τα ματακια τους?

Τι πληρώσατε για θέρμανση για το μήνα Δεκέμβριο.

Εγώ έχω το θερμοστάτη μόνιμα στους 21 βαθμούς και πλήρωσα μόνο για πετρέλαιο...........

550 ευρώ!!!!!Καταστραφήκαμε....

πολλα ειναι βρε τζια!

εμενα δεν εχει ερθει ακομα...εχουμε αεριο κ ερχεται καθε 2 μηνες. αλλα δεν το ανοιγουμε συνεχεια, το βραδυ μονο οταν ειναι να κανουμε μπανιο τον μικρο και αν...

ευανθια καλα ειναι τα 120 που κανονικα ειναι 135ml ετοιμο γαλα καθε 3 ωρες.δεν πινει και λιγο,ασε που αμα πεινουσε θα εκλαιγε.

σημερα και εγω μετρησα τον μπεμπη σε υψος 56εκ.μου φανηκε οτι ψηλωσε γι'αυτο και τον μετρησα.4300 σε κιλα.

μαρκελε και εγω ξεκινησα να ψαχνω λεω για 31/5 και θα κανουμε τραπεζι.

κ εγω νομιζω οτι ειναι καλα, αφου μου βγαζει κ γουλιες πολλες φορες! ειδικα σημερα τα εκανε ολα χαλια!

μια χαρα ο μπεμπουλης!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Μαίρη μου σε αφήνω να διαλέξεις, ούτως ή άλλως και τα 2 όμορφα είναι! Άντε, θα πάρουμε και το εξοχικό της Ελένης, σου αφήνω την προίκα της Κρήτης!! Κι εμείς θα τον πάρουμε Αλεξ/πολη, ή Δράμα ή Θεσ/νικη τον γαμπρό!! Αθήνα δεν κατεβαίνουμε, το ξεκαθαρίσαμε! Α, έχουμε και Θάσο για τα καλοκαίρια!!

Τζία πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι;;;; Μήπως δεν είναι μόνο για το Δεκέμβριο;; Αλλά και πάλι πολλά είναι!!

Κι εμάς στο ΙΚΑ μας είπαν να δώσουμε προληπτικά σιρόπι DEPON μετά από 4 ώρες, δεν δώσαμε, αλλά είχε λίγο γκρίνια, οπότε το δώσαμε λίγο αργότερα, το μισό του βάρους του λέει + 1ml, δηλαδή γύρω στα 3,5 ml δώσαμε.

χαχαχαχαχαχαχαχαα:lol::lol::lol::lol:

κατι ξεραν οι παλιοι και εκανα τα συνοικεσια κανονιζαν να εχουν πανε καπου ολο τον χρονο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δεν ειναι πονακια βρε ελενη μου! αφου δε κλαιει! απλα παρεα θελει η ατιμη... πονακια κολικους εχει το απογευμα και σπαραζει στο κλαμα σταματαει και ξανακλαιει κλπ

τι να κανω βρε παιδι μου με το θηλασμο? δε ξερω... κι εγω λυπαμαι.... α!και αρχες απριλη παω δουλεια σημειωτεον...

Το ξέρω οτι περνάς μεγάλο ζόρι,απλά δοσ'της μια ευκαιρία ακόμα πχ μεχρι το τελος του μήνος.....Μην νομίζεις πως και εμεις οι υπόλοιπες θηλάζουμε ευχαριστα ,αυτα λέγαμε χθές εδω,οτι καθε φορα παλευουμε στην κυριολεξια με τα μωρα!

Φυσικα αν θελεις να αποθηλασεις δεν θα παθει και τιποτα το μωρο ,τοσες και τοσες δεν εχουν δωσει σταγονα μητρικο και εχουν μια χαρα υγειεστατα παιδακια.Εγω προσωπικα προσπαθω να θηλασω και εχω πολλες τυψεις που δεν θηλασα τον Γιαννακη πανω απο 40 μερες..:-(

Πάντος σου λέω πως και τα 2 παιδια μου ακριβως μολις κλείσανε το 2μηνο κοιμήθηκαν το βραδυ 5ωρα και πάνω!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κοριτσακια μου, καλα λεει η ελενη 1 για τον θηλασμο. Γιατι εγω που δεν θηλαζω δεν εχω γκρινια? δυσκοιλιοτητα? και εμενα ξυπναει τα βραδυα συχνα. Δε σημαινει ότι με το ξενο τελειωσαν τα προβληματα. Οσες μπορειτε συνεχιστε... όσο μπορειτε...

Για τη θερμοκρασια που αναφερατε, εγω δεν ακολουθω κατα γραμμα ό,τι μου πει ο παιδιατρος. Ποτε χρειαζεται να ειναι στους 20, ποτε στους 22, ποτε στους 24. Θα αισθανθει η καθε μια μας ποσο ζεστο πρεπει να ειναι το σπιτι της...δεν υπαρχει απολυτα σωστο.

Κοτοπουλακι τι να πω... εγω ειμαι πολυ κατα των φαρμακων ειδικα στα παιδια... στον Αγγελο εχω δωσει μονο ντεπον και αυτο όταν ψηνοταν στον πυρετο. Οδικος μου παιδιατρος το τονιζει στις νεες μανουλες 'δεν δινουμε κανενα φαρμακο προληπτικα' για αυτο και το εγραψα. Οπως ειπα όμως δεν υπαρχει απολυτα σωστο....ουτε και απολυτα καλος παιδιατρος. Πιο πολυ πιστευω στο ενστικτο της μανας.

Ευανθια μου γυναικα εχω μια φορα την εβδομαδα μονο. Παλια ειχα δυο αλλα με το που γεννησα την εκοψα την μια φορα, ήταν περιτη. κανει σκουπισμα, σφουγγαρσμα, ξεσκονισμα, μπαλκονια, πατζουρια, σιδερο, κανει ντουλαπια, ντουλαπες, αλλαζει σεντονια... τι αλλο? δε θυμαμαι...κανει ενα γενικο. Εγω μες την εβδομαδα κανω μονο ξεσκονισμα, σιδερωμα τα ρουχα του μπεμπη, και κανα σκουπισμα. Αλλα δεν ειμαι και μανιακη με τα οικιακα...ψιλοτεμπελα θα με ελεγα.... Α επισης να σου πω ότι η καθαριστρια που εχω ειναι κορυφαια... μιλαμε πολυ καλη για αυτο και προλαβαινει να τα κανει όλα αυτα... εχουν περασει βουρλα και βουρλα μεχρι τα τελευταια 3 χρονια που εχω αυτην.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...