Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε παιδια...βαζω τη χριστ. στο στεφανι στη τουαλετα να τα κανει, κ αυτη ή που θα καθεται σταυροποδι, ή που θα ανεβαζει κ τις φτερνες της κ στρογγυλοκαθεται. ειναι οκ αυτο?

εμεις μονο την χρηση του καπελου ξερουμε....:rolleyes:

αν εκανε αυτο που γνωριζω,με το ματι να ειναι πρασινο και μπλε,πρωτα πρεπει να ανοιξη απο εσενα και μετα με το κωδικο να μπει απο τον δικο του και να βλεπει την οθονη σου.αλλα πρωτα πρεπει να το ανοιξης εσυ.

αν ξερει την ip του υπολογιστη τα κανει ολα !!!!!

Άντε μπράβο σας!

τι που ξυπνησαμε πριν κοιμηθούμε...??:tongue:

χθες αν και ειχατε αναδουλειες καλα το μαζεψατε το μαγαζακι μας !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και από εμένα αγαπητές γλωσσοκοπάνες!!!!

Πως είναι τα μωράκια μας? Καλύτερα Ελένη έτσι?

Εμείς έχουμε και βήχα λίγο και κάνουμε ξανά εισπνοές αερολίν, φυσιολογικό ορό και εισπνοές με ευκάλυπτο. Έκανε και κάτι δέκατα χθες 37,7.

lRZRp3.png

Kαλημέρα και από εμένα αγαπητές γλωσσοκοπάνες!!!!

Πως είναι τα μωράκια μας? Καλύτερα Ελένη έτσι?

Εμείς έχουμε και βήχα λίγο και κάνουμε ξανά εισπνοές αερολίν, φυσιολογικό ορό και εισπνοές με ευκάλυπτο. Έκανε και κάτι δέκατα χθες 37,7.

ναι καλητερα ειναι.......περαστικα και σε εσας !!!!

Αυριο απεργείς?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ναι καλητερα ειναι.......περαστικα και σε εσας !!!!

Αυριο απεργείς?

Όχι βέβαια.... με τι λεφτά να απεργήσω..... δεν φτάνει μας τα έκοψε όλα:confused::confused::confused: θα πάω να του χαρίσω αύριο και ένα μεροκάματο:-(:-(:-(???? Κανείς μας δεν κάνει εδώ!!!!

lRZRp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!

Μπηκα κ εγω πρωι πρωι να τελειωσω με σας που εχω μπλεξει να κανω καμμια δουλεια μετα!!!

Λενιώ κ Γεωργια περαστικά στα μαναρακια!!!!

http://www.glossokopanes.gr/index.php?option=com_user&view=login

.....Καλοριζικη η σελιδα μας....

Την άλλη ετσι κ την πετυχω.......

Μας εβαλε την τσουραπω φατσα μοστρα με τα κοκκινα δερματινα;;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock:

Ελεος.......

Ροζ σελιδα μου θυμιζει....οργανωστε παραγωγη για dvd σε λιγο,χιχιχιχι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κ πάλι καλημέρα!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

καλα εισαι ειρηνη!!!μακαρι να ηταν ετσι και τα δικα μου...τωρα κλαιει στην αγκαλια του μπαμπα της......

την πηρα εγω τωρα....

α να τι ηθελα να πω,σημειωνω τα ατομα για βαφτιση και μου γαινουν εξτρα.....τι να κανω να παραγγειλω λιγες ακομα μπομπο και γλυκα και ας μεινουν???

ναι...καλυτερα να περισσεψουν, να στειλεις κ στις αθηναιες φιλες σου, παρα....

Απο το πρωι μεχρι το βραδυ ενα πακετο 30αρι και καναδυο απο το επομενο. Πολλα κανω....

Τα παμπερς τα μεγαλα στην Αγγλια μου ειπαν οτι κανουν 10 ευρω. Γιατι ρε Ιριδακι οταν ελεγα εγω για το γαλα της μικρης δεν το ειχες δει? 15,80 στο Ελλαντα 4,25 στο γερμανια. Πηρα φυσικα απο γερμανια. Σιγα μην πληρωνω τους μακακες τους δικους μας....

πολλα κανεις κοριτσαρα!!!

Και ξερεις τι μισθους εχουν εκει? Αστρονομικους. Ειχα καποτε σε μια αλλη υπηρεσια που ημουν προισταμενη Κυπρια. Ερχοταν στις 9 εφευγε στις 12. Ηταν παντα πολυ κουρασμενη. Το 2005 η το 2006 επαιρνε καθαρο μισθο 2,500. Και ξερεις τι ελεγε? Οι δικοι μου μου λενε να φυγω σιγα τα λεφτα..... Καταλαβες? Σιγα τα λεφτα......... Τι λες καλη μου που εγω επαιρνα 900 ευρω και ελεγα δοξα τω Θεο? Μηπως να την κανουμε για εκει? Σας ειπα οτι θελω να φυγωωωωω.......

εχουν τη λιρα αυτοι... κ δευτερον δεν ειναι τοσο χαζοι οσο εμεις.

θελει λεει να δινει ευχαριστηση στις παρτενερ του....δεν μπορω γελαω μονη μου:tongue::tongue::tongue:

η τζουλια λεει δεν ηταν καλη...

την ακουσε κιολας η τζουλια! καλα να παθει!!

http://www.glossokopanes.gr/index.php?option=com_user&view=login

.....Καλοριζικη η σελιδα μας....

την εκοψες τη κορδελα ελενιτσα?????? γουρικη να εισαι κ εκει!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!

Μπηκα κ εγω πρωι πρωι να τελειωσω με σας που εχω μπλεξει να κανω καμμια δουλεια μετα!!!

Λενιώ κ Γεωργια περαστικά στα μαναρακια!!!!

Την άλλη ετσι κ την πετυχω.......

Μας εβαλε την τσουραπω φατσα μοστρα με τα κοκκινα δερματινα;;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock:

Ελεος.......

Ροζ σελιδα μου θυμιζει....οργανωστε παραγωγη για dvd σε λιγο,χιχιχιχι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κ πάλι καλημέρα!!

πεστα τρελλοπατρινια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!! Καλα γλωσσοκοπανες? Μας πως το σκεφτηκαν αυτο το ονομα??? :P:p

Διαμαρτυρομαι για την ανορεκτικη με τα κοκκινα δερματινα!!!!!!!!!! Ε οχι καθε που μπαινουμε να πουμε το πονο μας να βλεπουμε αυτην να μας κοβεται η μιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελεοοοοοοοοοοοοος

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...