Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε, παω κι εγω κούτσα κούτσα....σε καμια ωρα θα με ξυπνησει....

Εκανα ενα ψιλοκαθαρισματακι, αφηστε την συμπεθερα να φωναζει το πρωι, θα δει τη θεα απ το παραθυρο και θα συνελθει!!!

Να τη πουμε να κανει μια φορτωτικη για Βορειο Ελλαδα;;;

Ενα κοντεϊνερ μονο μωρε!!!

να σε πω το σκεφτομουν!!!μηπως να ζητησουμε το φραντσαιζ για εδω??:tongue::tongue::tongue:

παω μπαλκονι..τελευταιο για σημερα...το εχω ξεφτυλισει..κανω 2 μεχρι τις 22.00 κ μετα αλλα 10!!!!!!!!!δεν παιζομαι...

κατσε και θα το ελαττωσεις σιγα σιγα....

fCS8p3.png

Να τη πουμε να κανει μια φορτωτικη για Βορειο Ελλαδα;;;

Ενα κοντεϊνερ μονο μωρε!!!

Ας αρχισουμε με ενα και βλεποντας και κανοντας :tongue::tongue::tongue:

παω μπαλκονι..τελευταιο για σημερα...το εχω ξεφτυλισει..κανω 2 μεχρι τις 22.00 κ μετα αλλα 10!!!!!!!!!δεν παιζομαι...

Να μην σου πω εγω ποσα κανω.... Δεν με παιρνει

Αντε, παω κι εγω κούτσα κούτσα....σε καμια ωρα θα με ξυπνησει....

Εκανα ενα ψιλοκαθαρισματακι, αφηστε την συμπεθερα να φωναζει το πρωι, θα δει τη θεα απ το παραθυρο και θα συνελθει!!!

Αντε στο καλο και καλο βραδυ. Ας μην σε ξυπνησει σημερα ετσι για αλλαγή........

να σε πω το σκεφτομουν!!!μηπως να ζητησουμε το φραντσαιζ για εδω??:tongue::tongue::tongue:

κατσε και θα το ελαττωσεις σιγα σιγα....

Φραντζαιζ "Τα ληγμενα της Ελενης" καλο μου ακουγεται..... Δεν θα το ελλατωσουμε βρε και αυτο θα το κοψουμε..... Σημερα μου λεει ο προισταμενος "Αααααααααα εγω παντως της ειπα της γυναικας μου.... Δεν θα λες σε κανεναν ποτε το κανουμε γιατι και αυτο θα φορολογηθει στο τελος....."

Διαφημίσεις

αντε ακομα εδω ειστε????????? ειπα να πω μια κληνυχτα πριν πεσω κι εγω για νανακια! η μπεμπα κοιμαται απο τις 23.30 κι εμεις χαζολογαμε....

εγω ψαχνω για σαιτ στην αγγλια! θα το βρω που θα παει.... μονο να δειτε τι τιμες πουλανε τα παμπερς εκει... καλα εγω ρουχα θελω αλλα πεφτει και στα αλλα το ματι κ τρελαινομαι....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ας αρχισουμε με ενα και βλεποντας και κανοντας :tongue::tongue::tongue:

Να μην σου πω εγω ποσα κανω.... Δεν με παιρνει

Αντε στο καλο και καλο βραδυ. Ας μην σε ξυπνησει σημερα ετσι για αλλαγή........

Φραντζαιζ "Τα ληγμενα της Ελενης" καλο μου ακουγεται..... Δεν θα το ελλατωσουμε βρε και αυτο θα το κοψουμε..... Σημερα μου λεει ο προισταμενος "Αααααααααα εγω παντως της ειπα της γυναικας μου.... Δεν θα λες σε κανεναν ποτε το κανουμε γιατι και αυτο θα φορολογηθει στο τελος....."

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

αντε ακομα εδω ειστε????????? ειπα να πω μια κληνυχτα πριν πεσω κι εγω για νανακια! η μπεμπα κοιμαται απο τις 23.30 κι εμεις χαζολογαμε....

εγω ψαχνω για σαιτ στην αγγλια! θα το βρω που θα παει.... μονο να δειτε τι τιμες πουλανε τα παμπερς εκει... καλα εγω ρουχα θελω αλλα πεφτει και στα αλλα το ματι κ τρελαινομαι....

αστα ρε ιριδ και εγω τα εχω δει.......

σας ειχα πει το καροτσι μου το πηρα απο αγγλια 230 περιπου με τα μεταφορικα και εδω το πουλανε 300...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

σιγα μη το κοψω..τωρα μαλιστα θα το αυξησω..ποσα κανεις ειρηνη?

Απο το πρωι μεχρι το βραδυ ενα πακετο 30αρι και καναδυο απο το επομενο. Πολλα κανω....

Τα παμπερς τα μεγαλα στην Αγγλια μου ειπαν οτι κανουν 10 ευρω. Γιατι ρε Ιριδακι οταν ελεγα εγω για το γαλα της μικρης δεν το ειχες δει? 15,80 στο Ελλαντα 4,25 στο γερμανια. Πηρα φυσικα απο γερμανια. Σιγα μην πληρωνω τους μακακες τους δικους μας....

τα ειδα ρε ΙΡΙΔΑ....αλλα ξεχνας κατι..αυτοι οι φουκαραδες δεν εχουν λεφτα..ενω εμεις εχουμε.μπουχαχαχαχα..αντε βρες τιποτα.

καπου ακουσα σημερα οτι αρχισαν και την κανουν για κυπρο....εχει λεει δουλειες..

fCS8p3.png

α ναι ξεχασα! η μπεμπουλα πια γυρναει και ανασκελα και μπρουμυτα και απο ξαπλα σηκωνεται οοοο,τι θες κανει! εχει πολλη πλακα!!!!!!!!

πωωωωπ κλεινουν τα ματια μου.........

σας καληνυχτω!!!!!! αντε εμεις δουλευουμε αυριοοοοοοοοοο

κλειδωστε!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Απο το πρωι μεχρι το βραδυ ενα πακετο 30αρι και καναδυο απο το επομενο. Πολλα κανω....

Τα παμπερς τα μεγαλα στην Αγγλια μου ειπαν οτι κανουν 10 ευρω. Γιατι ρε Ιριδακι οταν ελεγα εγω για το γαλα της μικρης δεν το ειχες δει? 15,80 στο Ελλαντα 4,25 στο γερμανια. Πηρα φυσικα απο γερμανια. Σιγα μην πληρωνω τους μακακες τους δικους μας....

πολλα κανεις!!!!!!

ναι ρε και εγω εψαχνα το δικο μας αλλα δεν το ειχα βρει....μονο με αλλο ονομα σε χωρες ανατολικου μπλοκ...

fCS8p3.png

τα ξερετε ολες βλεπω... α ρε χαλιαααααα τι να πεις....

ειρηνακι δεν το ειχα δει οτι πηρες απο γερμανια γαλατα... για δωσε λινκ να δω αυριο... εχει οοολα τα γαλατα??? θα το κοιταξω....

φιλιααααααααα

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...