Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα εισαι ειρηνη!!!μακαρι να ηταν ετσι και τα δικα μου...τωρα κλαιει στην αγκαλια του μπαμπα της......

την πηρα εγω τωρα....

α να τι ηθελα να πω,σημειωνω τα ατομα για βαφτιση και μου γαινουν εξτρα.....τι να κανω να παραγγειλω λιγες ακομα μπομπο και γλυκα και ας μεινουν???

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι χοντρη ρε πλλλλλλλλλλλλακα μας κανεις? ? ? Τ Ο Φ Α Λ Ο Σ εισαι και δεν σου το λενε απο τακτ.... Αη μαρη θα σε σεβαστω λογω της επικειμενης επεμβασης.... Κακομοιρα μου μετα οταν ολα τελειωσουν με το καλο θα σε φτυνω καθε μερα να βαλεις μυαλο....

αστην τι να κανουμε της λεμε ναι γιατι ουτως ή αλλως δεν μας πιστευει....:tongue:

fCS8p3.png

ναι Μαιρη,καλυτερα να σου μεινουν παρα να μη σου φτασουν..Ειρηνη εισαι πολυ καλη..

ετσι λεω....

δε μου λες ειρηνη εσενα ειναι 11 ο μεγαλος ετσι?τι μπομπο θα επερνε αυτη που εχω για παιδια(μπουκαλακι μπομπ που κανουν φουσκες)ή τον μεγαλων(μελωδος ξυλινος)?

fCS8p3.png

Εδω ειμαι μαρη λαγκαδιωτισσα!! Τί ποτισματα με λες;;;

Εμας, αν δε τη παρεις αγκαλια δεν ησυχαζει!!! Κανα 2 φορες ειχε κομηθει βραδυ μονη της και μετα το κοψε!!!

Οσο για τα ποτα, κρασακι κοριτσια!! Φθηνο και καλο!!!

μαιρη, παρε παραπανω, και αυτοι που δε θα ρθουν, πρεπει να τους στειλεις τις μπομπο! Μη σε πω θα δωσεις και σε μερικους που δε θα χεις προσκαλεσει!!!

Διαφημίσεις

Εμας, αν δε τη παρεις αγκαλια δεν ησυχαζει!!! Κανα 2 φορες ειχε κομηθει βραδυ μονη της και μετα το κοψε!!!

μαιρη, παρε παραπανω, και αυτοι που δε θα ρθουν, πρεπει να τους στειλεις τις μπομπο! Μη σε πω θα δωσεις και σε μερικους που δε θα χεις προσκαλεσει!!!

ναι ρε συ ειχα υπολογισει 20+παραπανω,υπολογιζα οτι δεν θα ερθουν τα σογια απο φλωρινα και βεροια αλλα τελικα ολοι ειπαν ναι:confused:

θα παρω αυριο

fCS8p3.png

μαιρη..ο Χρηστος τωρα που ειναι 2.5 χρονων τρελενεται για σαπουνοφουσκες..στα 11 σιγα μην ασχολειται..σιγουρα το μελωδο θα διαλεγε..βεβαααιιιιιαααα σκεψου οτι θα δωσει κ ο Αρης σε συναδερφους κ εσυ μπομπονιερες, σε ατομα που δε θα εχουν ερθει βαφτησια.εχει απολυτο δικιο η κοτα.

Εεεεεεε, διπλα ειναι η Βεροια!! Σιγουρα θα πεταχτουν!! Εχεις συγγενεις και εκει;;

ναι απο την μερια της πεθερας μου,ειναι η μια αδερφη της εκει με 2 παιδια παντρεμενα που εχουν απο 2 παιδια ο καθενας!!!

φλωρινα ειναι αλλες 2 αδερφες και ενας αδερφος,πτολεμαιδα ενας ακομα,και αθηνα μια αδερφη αλλα επειδη το σαββατο θα εχουν ενα γαμο εξω απο τη βεροια θα ερθουν και οι αθηναιοι...

fCS8p3.png

μαιρη..ο Χρηστος τωρα που ειναι 2.5 χρονων τρελενεται για σαπουνοφουσκες..στα 11 σιγα μην ασχολειται..σιγουρα το μελωδο θα διαλεγε..βεβαααιιιιιαααα σκεψου οτι θα δωσει κ ο Αρης σε συναδερφους κ εσυ μπομπονιερες, σε ατομα που δε θα εχουν ερθει βαφτησια.εχει απολυτο δικιο η κοτα.

γι'αυτρο ρωτησα σε ποιες να υπολογισω αυτα τα παιδια.αρα στους μεγαλους.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

αστην τι να κανουμε της λεμε ναι γιατι ουτως ή αλλως δεν μας πιστευει....:tongue:

+100000

ναι Μαιρη,καλυτερα να σου μεινουν παρα να μη σου φτασουν..Ειρηνη εισαι πολυ καλη..

Νομιζεις :tongue::tongue::tongue::tongue:

ετσι λεω....

δε μου λες ειρηνη εσενα ειναι 11 ο μεγαλος ετσι?τι μπομπο θα επερνε αυτη που εχω για παιδια(μπουκαλακι μπομπ που κανουν φουσκες)ή τον μεγαλων(μελωδος ξυλινος)?

Τον Ιουνιο θα ειναι 12. Δεν νομιζω να επαιρνε φουσκες......... βεβαια εξαρταται απο το παιδι. Ουτε και οι μελωδοι θα του αρεζαν γιατι ειναι αγορακι. Τα αγορακια θελουν πρακτικα πραγματα... και αυτη η ηλικια ειναι η πιο δυσκολη.... Κανενα λειζερ κανενα πατινι θα ηταν η τελεια μπουμπουνιερα. Τα κοριτσακια ειναι αλλιως η κορη μου που ειναι 9 ας πουμε θα ηθελε πιο πολυ τον μελωδο απο τις φουσκες και εννοειται πως θα παρεις παραπανω.... εκτος του οτι πρεπει να στειλεις καλυτερα να περισεψουν παρα να γινεις ρεζιλι ετσι δεν ειναι?

Κρασακι ? Δεν ειναι κακη ιδεα αλλα εγω θελω σκληρα ποτα.... και ασε τα σαπια ποτιστικες και μας βαζεις μπροστα το παιδι.... Δεν θα μεγαλωσει μαρη......... Ολα θα της τα ξερασω....

+100000

Νομιζεις :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τον Ιουνιο θα ειναι 12. Δεν νομιζω να επαιρνε φουσκες......... βεβαια εξαρταται απο το παιδι. Ουτε και οι μελωδοι θα του αρεζαν γιατι ειναι αγορακι. Τα αγορακια θελουν πρακτικα πραγματα... και αυτη η ηλικια ειναι η πιο δυσκολη.... Κανενα λειζερ κανενα πατινι θα ηταν η τελεια μπουμπουνιερα. Τα κοριτσακια ειναι αλλιως η κορη μου που ειναι 9 ας πουμε θα ηθελε πιο πολυ τον μελωδο απο τις φουσκες και εννοειται πως θα παρεις παραπανω.... εκτος του οτι πρεπει να στειλεις καλυτερα να περισεψουν παρα να γινεις ρεζιλι ετσι δεν ειναι?

Κρασακι ? Δεν ειναι κακη ιδεα αλλα εγω θελω σκληρα ποτα.... και ασε τα σαπια ποτιστικες και μας βαζεις μπροστα το παιδι.... Δεν θα μεγαλωσει μαρη......... Ολα θα της τα ξερασω....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω για την βοηθεια κοριτσια!!

fCS8p3.png

Καλε, τη μια η μπιουτιφουλ μαδερ μεσα στο κοτετσι, την αλλη η μισελεν μιρ μιρ μεσα στη γκρινια, ποτε να προλαβω η δολια;;; ΝΥΣΤΑΖΩ λεμε, και με ξυπναει τελειωτικα απο τις 7 το πρωι!!! Μετα, ξοδευω ολη τη φαια ουσια (οση απεμεινε) στις περιγραφες της αυγης, με ξεζουμιζουν ολοι!!!

Μη κοιτας τη συμπεθερα που τα κανει ολα αυτα ΚΑΙ ποτιζεται, αυτη παιρνει τα χαπια χοντρικη!!!

Καλε, τη μια η μπιουτιφουλ μαδερ μεσα στο κοτετσι, την αλλη η μισελεν μιρ μιρ μεσα στη γκρινια, ποτε να προλαβω η δολια;;; ΝΥΣΤΑΖΩ λεμε, και με ξυπναει τελειωτικα απο τις 7 το πρωι!!! Μετα, ξοδευω ολη τη φαια ουσια (οση απεμεινε) στις περιγραφες της αυγης, με ξεζουμιζουν ολοι!!!

Μη κοιτας τη συμπεθερα που τα κανει ολα αυτα ΚΑΙ ποτιζεται, αυτη παιρνει τα χαπια χοντρικη!!!

ααααααααααααααα καλλλλλλλλλλλλααααααα δικαιολογιες...... :tongue::tongue::tongue: Οσο για τη συμπεθερα σου ζητα της το ονομα του προμηθευτη τον χρειαζομαι και εγω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...