Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειπαμε ρε κοριτσια ειμαι και εγω εδω αλλα μπαινοβγαινω. Σε λιγο θα παω να ταισω. Σημερα ενα γευμα μειον η μικρη. Δεν εφαγε ρυζαλευρο..... Κοιμαται.... Δεν πειραζει ο υπνος θρεφει τα μωρα!!!!!!

εννοειται βρε ειρηνη...αρκει να μη γινεται συνηθεια...

το προηγουμενο αφιερωμενο και σε σενα και στην τζια...που εισαι πατριωτισσα???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρη κατι μου ειπες για drambuie το πρωι,ε???

αστα οι καιροι αλλαξαν...τερμα τα ακριβα ποτα!!!!ξαναπξνω εολικι σημερα!!!!ειναι καλο και σε φτιαχνει κιολας!!!!αιντε να ανεβαινουμε!!

αφιερωμενο μαιρουλα!!!

Τα τσιγαρα μου που απο 3,10 πηγαν 4,00 τι κανω εγω οεεεεοοοοοοοοο. Θα μου πειτε κοψτο.... ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

μαιρη κατι μου ειπες για drambuie το πρωι,ε???

αστα οι καιροι αλλαξαν...τερμα τα ακριβα ποτα!!!!ξαναπξνω εολικι σημερα!!!!ειναι καλο και σε φτιαχνει κιολας!!!!αιντε να ανεβαινουμε!!

αφιερωμενο μαιρουλα!!!

πικρα...................για ενα ουισκι 17 ευρω θα δινουμε??????τι να πω....μια ευχαριστηση ειχαμε και εμεις:tongue::tongue::tongue:

οσο για σενα ειρηνη...κοψτω!!!!!!!

καλε τι θα γινει καθε βραδυ η ιδια παρεα ειμαστε χαχαχαχα λειπει το κοτοπουλο και η κιμι

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

το προηγουμενο αφιερωμενο και σε σενα και στην τζια...που εισαι πατριωτισσα???

τοσο καλa???thanx anyway!!!

ταιζα το μπουρεκι..τωρα πάω να ξυπνησω νυσταλέων να πάμε μεσα γιατι αυριο πάλι στη σκλαβια...τι καλα να μπορουσα να καθησω με τη μικρη μου....

καληνυχτα βόρειες!

byXKp2.png

λιτσακη μονο υπομονη αλλιως δεν προκειται να συνηθισουν...

γι'αυτο ρωτουσα για τις αλλες γευσεις:tongue::tongue:

μαλλον αυτο πρεπει να κανω...
http://www.youtube.com/watch?v=D_2aUhkgJnE ετσι μου ηρθε το θυμηθηκα απ[ο τα νιατα μου....
ναι μονο ταδικα σου???εμεις που ειμασταν??
πικρα...................για ενα ουισκι 17 ευρω θα δινουμε??????τι να πω....μια ευχαριστηση ειχαμε και εμεις:tongue::tongue::tongue:

οσο για σενα ειρηνη...κοψτω!!!!!!!

καλε τι θα γινει καθε βραδυ η ιδια παρεα ειμαστε χαχαχαχα λειπει το κοτοπουλο και η κιμι

:tongue::tongue:δεν θα πινουμε@!!!
τοσο καλa???thanx anyway!!!

ταιζα το μπουρεκι..τωρα πάω να ξυπνησω νυσταλέων να πάμε μεσα γιατι αυριο πάλι στη σκλαβια...τι καλα να μπορουσα να καθησω με τη μικρη μου....

καληνυχτα βόρειες!

τζια δε σε αρεσε??τι θελεις να στο βαλω??;)ονειρα γλυκα..;)

και γω θα παω...δε με κρατουν τα ποδια μου...συγχωρεστε με...δε μπορω να συμαζεψω τιποτα....καλα??

αντε καληνυχτα κι απο μενα!!

ηρθα κ εγωωωωωω.....ειχαμε κοσμο μανα .αδερφη,μουσχαρο..τωρα εφυγαν...διαβαζα κ μια ωρα..

τωρα??φευγω εγω!!κανε τις παρεα για λιγο...δεν εγινε κανενα σκηνικο ετσι??

αντε καληνυχτα!!

Διαφημίσεις

Να σας πω ενα κουλο? Μια φορα την εβδομαδα το κανει αυτο κοιμαται απο τις 4 εως την αλλη μερα το πρωι.... Και εγω δεν την ξυπναω την αφηνω.... Τωρα σε λιγο θα νιαουρισει θα φαει 240 γαλα και θα συνεχισει τον υπνο της. Γενικα ειναι ενα μωρο που δεν με κουρασε μεχρι τωρα... Ειναι μωρο του υπνου.... Και τα αλλα 2 μου ετσι ηταν. Ειδικα ο μεγαλος. Μεχρι και 8-9 μηνων δεν ειχα καταλαβει οτι ειχα μωρα μεσα στο σπιτι. Ισως φταιει και η φιλοσοφια μου ομως "αστο και λιγο να κλαψει" Μονα τους κοιμουνται δεν κουνησα ποτε μωρο παρα μονο σε αρρωστια. Και σημερα το σκατο ειχε ανεβει τερμα τερμα στο κρεββατι και ειχε παρει αγκαλια ολα τα κουκλακια της. Τα ειδες Λιτσακι.... Ολα επανω της και ειχε σχεδον σχεδον λεω γυρισει μπρουμητα.... Αντε να δω ποτε θα γυρισει κανονικα... Και να τελειωσω λεγοντας οτι και παλι 300 πατατακαροτο και αν ειχε και αλλη θα την ετρωγε. Για αυριο της εβαλα και φασολακι.... Για να δουμε και οσο για το σκ@το.... Κανονικοτατη. Δεν εσφιξε θα μπορουσα να πω το αντιθετο.....

Καλο βραδυ Τζια.... Οσο για το κοτοπουλο ποιος ξερει τι κανει μεσα στο κοτετσι της? Ε? Μαλλον ποτιζετε και θα μπει σε λιγο και θα πει "Εδω ειμαι και εγω χιχιχιχιχιχιχι"

ολα καλα....σας σκεφτομουνα..εγω ουτε το ποτο κοβω ουτε το τσιγαρο..ε μα ελεος ...τα τσιγαρα μου θα πανε στα 4 μαλλον κ η περδικα δεν ξερω.φαγητο το εκοψα(χοντρη)σεξ το εκοψα (χοντρη)τι αλλο μου μενει????

και γω θα παω...δε με κρατουν τα ποδια μου...συγχωρεστε με...δε μπορω να συμαζεψω τιποτα....καλα??

αντε καληνυχτα κι απο μενα!!

Μην ανησυχεις θα μαζεψουμε εμεις.... Καλο βραδυ..... Καλη ξεκουραση....

Επανερχομαι νιαουριζει παω να ταισω....

ολα καλα....σας σκεφτομουνα..εγω ουτε το ποτο κοβω ουτε το τσιγαρο..ε μα ελεος ...τα τσιγαρα μου θα πανε στα 4 μαλλον κ η περδικα δεν ξερω.φαγητο το εκοψα(χοντρη)σεξ το εκοψα (χοντρη)τι αλλο μου μενει????

Τι χοντρη ρε πλλλλλλλλλλλλακα μας κανεις? ? ? Τ Ο Φ Α Λ Ο Σ εισαι και δεν σου το λενε απο τακτ.... Αη μαρη θα σε σεβαστω λογω της επικειμενης επεμβασης.... Κακομοιρα μου μετα οταν ολα τελειωσουν με το καλο θα σε φτυνω καθε μερα να βαλεις μυαλο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...