Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καληνυχτα τσουπρες...παω να μπανιαριστω και να ξεραθω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα κοριτσακι!

Ενω εσυ.....

εσυ δεν ειπες οτι ηπιες απογευματινο φρεντο για να ξενυχτησεις στο φορουμ???μηπως τον ηπιες για να ξενυχτησεις τον \παυλο???ε???????

71-73...αναλογα τι εχω φαει τις 2 προηγουμενες μερες,,,

το φορουμ σκεφτομουν. εκει εχω καταντησει... ο παυλ. βλεπει κ χατζηνικολαου κ αθλητικα μαζι...ολα μπαλα στο κεφαλι του!

καληνυχτα τσουπρες...παω να μπανιαριστω και να ξεραθω

καληνυχτα νοικοκυρα... αυριο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε παιδια...βαζω τη χριστ. στο στεφανι στη τουαλετα να τα κανει, κ αυτη ή που θα καθεται σταυροποδι, ή που θα ανεβαζει κ τις φτερνες της κ στρογγυλοκαθεται. ειναι οκ αυτο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Αλέκα ηθελα να πω για τα "πριβε" που λέγαμε μια ιστορια.

Από εκει που αγορασα τον Η/Υ ανανεωσα κ το αντιβαιρους προσφατα.Μιλαω με τον τεχνικο για να το ανανεωσω κ πληκτρολογω λαθος κωδ. Στις 5 φορες μου λεει ασε να δω.Συνδεεται στο πσ το δικό μου κ βλεπει πως εχω βαλει λαθος ενα νουμερο. το παταει αυτος για μενα κ κινουσε το ποντικι αυτός:shock::shock:Μολις τελειωσε η διαδικασια "βγηκε από τον υπολογιστη μου κ ολα ενταξει.

Κ λεω εγω: δεν μπορει να μπει ανα πασα στιγμη κ να δει τα παντα;;;

Θα μου πεις κ τι κρυβεις;;τρομοκρατικλη οργανωση εχεις;;

Αλλά μην εχουμε την ψευδαισθηση πως μιλάμε μονες μας!!

Εδω κ τετ α τετ να τα λες καμμια φορα κ οι τοιχοι βγαζουν αυτιά!!!

αν εκανε αυτο που γνωριζω,με το ματι να ειναι πρασινο και μπλε,πρωτα πρεπει να ανοιξη απο εσενα και μετα με το κωδικο να μπει απο τον δικο του και να βλεπει την οθονη σου.αλλα πρωτα πρεπει να το ανοιξης εσυ.

fCS8p3.png

ρε παιδια...βαζω τη χριστ. στο στεφανι στη τουαλετα να τα κανει, κ αυτη ή που θα καθεται σταυροποδι, ή που θα ανεβαζει κ τις φτερνες της κ στρογγυλοκαθεται. ειναι οκ αυτο?

τι να πω....σταση λωτο στη χεστρα θα σου κανει σε λιγο....

λεω να πηγαινω κ εγω..........κανει πολυ νυστα...

ο καφες ηταν ντεκαφ????

byXKp2.png

hrua prin mish vra kai diabaza..

na mai k egω.....

μπανιάρισα-ταϊσα -κοιμισα...κομπλέ...τωρα βεβαια προσπαθώ να αρμεχτω αλλα δεν υπάρχει σταγόνα...κλαψ...

τελικά τη βρηκα την ομορφοοικογενεια!

ο αναστασης απίστευτος μπέμπης με απίστευτο γούστο...κοιτούσε όλη την ωρα το μπουρεκάκι, την τραβουσε και του τρεχαν και τα σάλια!!!

η χριστιάνα ξερει τα πάντα και εχει και απίστευτη χροιά φωνης η φατσούλα...το μαλλί μια χαρα!

ο νικηφορος πολύ δυνατο αντρακι, όλη την ωρα μου εδειχνε τα μπράτσα του!

ο παυλος πολύ πιο ομηλητικος αποτι μας τον εχει περιγραψει η παλιοκάμπια

τι άλλο....η καμπια χαλασε τη διαιτα σήμερα και μου ειπε να μη σας το πώ...μπουχαχαχαχαχα!!!

μπραβο!!τι καλα να συναντιομαστε ετσι και να τα λεμε κι απο κοντα..

δεν ξερω,,,κι εγω παντως που βαζω το στρατο με κοιταει κ δεν κανει τιποτα...μετα πονανε τα ποδια του!!!

σημερα μας ξεθεωσαν..κατεβηκαμε και αυλη...εσπειρε ο λουκας χορτα για σαλατα....ετρεξε και επαιξε το μεγαλο μου!!!τα μικρα στο καροτσι πηγαινε ελα για να μην γκρινιαζουν,,...το ποδι ποναει κι ας παιρνω χαπια...τωρα τοχω μπαταρισμενο με παγο...κι εγω ομορφακια εσας σκεφτομαι συνεχεια!!!;)

η κιμι δεν μπηκε σημερα?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ηρθα....φυγατε ολες???

ελειπα ειχα κατεβει κεντρο και μετα στην μαμα μου....

εγω σταματησα πλεων μεταρω ποσο γαλα τρωνε,αφου περνουν βαρος ειμαι ενταξει.

ελα εγω εδω ειμαι..μαλλον η ελενη και η τζια ειναι μπαλκονι!!!

ρε συ τη φρουτοκρεμα ο μπεμπης την εφαγε ολη σχεδον ευκολα..η μπεμπα με ζορι...την βανιλια το απογεμα και τα δυο με πολυ ζορι φαγαν τη μιση....τι να κανω??να επιμενω???δεν εχω υπομονηηηη!!!!!

λιτσακη εγω οταν κανω διαδρομο για να μην με ποναει μετα φοραω επιγονατιδα,ετσι νομιζω λεγεται αυτο που ειναι σφιχτο λαστιχο.δεν το αφηνει να ειναι χαλαρο....

ναι το ξερω..αλλα αυτα ισως αποδυναμωνουν τον μυ....

Ειπαμε ρε κοριτσια ειμαι και εγω εδω αλλα μπαινοβγαινω. Σε λιγο θα παω να ταισω. Σημερα ενα γευμα μειον η μικρη. Δεν εφαγε ρυζαλευρο..... Κοιμαται.... Δεν πειραζει ο υπνος θρεφει τα μωρα!!!!!!

μαιρη κατι μου ειπες για drambuie το πρωι,ε???

αστα οι καιροι αλλαξαν...τερμα τα ακριβα ποτα!!!!ξαναπξνω εολικι σημερα!!!!ειναι καλο και σε φτιαχνει κιολας!!!!αιντε να ανεβαινουμε!!

αφιερωμενο μαιρουλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...