Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΕ που ειναι ολες????

μαζευω....ασε με.....

καλησπερα....εγω εφτιαχνα απο τις 7 το πρωι μεχρι της 7 το βραδυ οποτε.....

πωπω....εχω δυο ντουλαπες να φτιαξω...του αγγελου ειναι ΟΚ...ο νικος θα τα φτιαξει μονος του

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σας ακουω που φτιαχνεται ντουλαπες και με πιανει καταθλιψη...θα βγουν τα ρουχα και πάλι δε θα μπαινω μεσα...με βλεπω να πηγαινω h&m να παιρνω τιποτα οικονομικο για τα κυβικά μου

byXKp2.png

Κι εμεις θα του παρουμε γυαλιά ηλίου...τρομαρα του..Για αντηλιακά και πασσαλειματα ο δικός μου κάθεται κόκκαλο..Εχω πάρει της Avene και το φοραω κι εγω

αυτο για τα μεγαλα... το σπρει το πορτοκαλι, βαζει κ η μανα...

http://www.esthita.edicypages.com/products/access-fashion

Εδώ έχει το φόρεμα που μου άρεσε.1 είναι το 2ο στις μικρές φωτογραφίες,άλλο στην 4η σειρά το 5ο και το μακρύτο άσπρο με τα βολάν στην μεγάλη φώτο.

ου ξετσιπωσια!!! κ δεν ειναι που ειναι τοσο κοντο, ειναι που θα εισαι σα τη Νορα Βαλσαμη σε ελληνικη ταινια μαρη..............

Το Σάββατο είχε φάει κολοκυθάκι και σήμερα της έδωσε η νταντά επίσης κολοκυθάκι. Της βάζω και χαμομήλι στο γάλα αλλά έφαγε λίγο γενικά. Και το γάλα της λίγο είναι μωρέ... Θα με πεθάνει αυτό το παιδί, από το άγχος θα πάω να μου το θυμάστε...

κ εγω στεναχωριεμαι που κανω προσευχη για να χ@σει, αλλα δεν κανω ετσι μαρη.. τι θα κανουν? θα τα φυλαξουν? θα χεσουν..που θα παει!

το σελινο ειναι τρομερα διουρητικο...μη δινετε...για να κανετε οικονομια στις πανες!!!μπουχαχαχαχαχα...το στουμπωμα επίσης ειναι οικονομικο!!!

α ξεχασα να πώ ειδικά στην Ευανθία...πλιζ κοριτσια μη φυτευετε λαχανικά στο μπαλκόνι σας...το τι βαρυ μεταλο καθεται πάνω δε λέγεται...μονο αν εχετε ταρατσα και πολύ μερακι..πάρτε οικιακο θερμοκηπιάκι γυάλινιο...2Χ2 νομιζω ειναι (περιπου 500 ευρω)και καλλιεργηστε εκει....για λεπτομερειες αν θελετε το ξανασυζηταμε...εγω πάντως δεν ειμαι της κηπουρικης....

λογω επαγγελματος???

αη μαρη και συ...σουρλουλου...πάω κεπ να βγαλω αμκα στο σπλάχνο μου...εσεις βγάλατε????

εννοειται οτι εχουμε βγαλει... αλλιως δεν μας κανουν τπτ στο ΙΚΑ

Αλέκα ηθελα να πω για τα "πριβε" που λέγαμε μια ιστορια.

Από εκει που αγορασα τον Η/Υ ανανεωσα κ το αντιβαιρους προσφατα.Μιλαω με τον τεχνικο για να το ανανεωσω κ πληκτρολογω λαθος κωδ. Στις 5 φορες μου λεει ασε να δω.Συνδεεται στο πσ το δικό μου κ βλεπει πως εχω βαλει λαθος ενα νουμερο. το παταει αυτος για μενα κ κινουσε το ποντικι αυτός:shock::shock:Μολις τελειωσε η διαδικασια "βγηκε από τον υπολογιστη μου κ ολα ενταξει.

Κ λεω εγω: δεν μπορει να μπει ανα πασα στιγμη κ να δει τα παντα;;;

Θα μου πεις κ τι κρυβεις;;τρομοκρατικλη οργανωση εχεις;;

Αλλά μην εχουμε την ψευδαισθηση πως μιλάμε μονες μας!!

Εδω κ τετ α τετ να τα λες καμμια φορα κ οι τοιχοι βγαζουν αυτιά!!!

log me in you know... αλλα εσυ τον αφησες...

γκουχου γκουχου.....κριβε λογια..

Ξαπλωνω.....μολις το λεπτο παπλωματακι ακουμπισει στους ωμους μου και βολεψω το κεφαλι μου στο μαξιλαρι μετα απο 100 μετακινησεις.....αρχιζει να ανασηκωνεται και να κανει πους απς μουγκριζοντας ....κοιμισμενο.

Ξεσκεπαζομαι και προσπαθω να το ηρεμισω αλλαζοντας το πλευρο και χαιδευοντας το στην πλατη.....δεν.....ανοιγει ματια και φωναζει εεεΕΕΕΕΕΕ ....εεεΕΕΕΕΕΕ......φοβαμε οτι θα ξυπνησει τον Γιαννη και τους γειτονες.....τον παιρνω και τον βαζω στο β@ζι.....τρωει και κοιματε ....τον ξαπλωνω......Ξανασκεπαζομαι και ξαναπαλευω με το μαξιλαρι...τελικα κοιμαμε.

Σε 1 ωριτσα παλι τα ιδια....αυτη την φορα στο ταυτοχρονο φωναζει και ο γιαννης....με πιανει πανικος ....αφηνω το μωρο στην κουνια και παω στον Γιαννη....μου λεει κατι ασυναρτησιες και ξαναπεφτει τέζα....τρεχω και ξαναπαιρνω το μωρο και το βαζω στο β@ζι.....εν το μεταξυ ο Μανω μου λεει να το παω μεσα στο παρκο για να μην το ακουει....του λεω να πας εσυ εγω δεν φευγω απο το κρεβατι μου.....ξανακοιματε....ξαναξαπλωνω....πανω που βολευομαι θυμαμε οτι δεν κατουρησα....παω....στο γυρισμο ριχνω μια ματια στο γιαννη....ξαναξαπλωνω....

.....

εχει πολυ ακομα

.....

τα ιδια... 40 φορες... μια μερα οταν θα ειμαι λιγο πιο γρια θα συνειδητοποιησω τι κανω, κ με τι ρυθμους, κ τοτε θα καταρρευσω αυτοματως!!!

δεν το βγαζω το μισαωρο.....και θα εχω να διαβαζω πρωι πρωι και βαριεμαι.

εμ...αυτα σκεφτομαι...

Ναι ρε παιδια αυτο το χαδι ειναι ολα τα λεφτα.... απλωνει και τα δυο της τα χερακια και μου πιανει το προσωπο και μου μιλαει..... Τελειο συναισθημα απιστευτο....

α, νομιζα οτι μονο το δικο μου το κανει... κ ελεγα α, τον ατιμο, θα μου το βγαλει το ρουζ πρωινιατικο!

nai nai ..to emaθα το μαθημα μου...ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ελα να φαμε κις λορεν, μαρτυριαρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σας ακουω που φτιαχνεται ντουλαπες και με πιανει καταθλιψη...θα βγουν τα ρουχα και πάλι δε θα μπαινω μεσα...με βλεπω να πηγαινω h&m να παιρνω τιποτα οικονομικο για τα κυβικά μου

εγω ευτυχως εχω πολλα φορεματακια μαξι που κερυβεται η κοιλια...παλι καλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ που ειναι ολες????

3 εχουμε κερα μου!!! που τα ποτισα αγχος για να τελειωνουν να μπω η ψυχασθενης???

ποια κυβικα μαρη, που εχεις γινει σα θαυμαστικο???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κι εγω απο καλοκαιρινα εχω απο περισυ που ειχα την κοιλιτσα μου οποτε μου μπαινουν...οχι βεβαια τα σεξυ φουστακια μου κλπ....!! αλλα κατι θα κανουμε!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

λογω επαγγελματος???

ελα να φαμε κις λορεν, μαρτυριαρα!

ακριβως λογω επαγγέλματος..δεν ασχολουμε....το κις λορεν το ζαπακιαζα ευχαριστως..αλλα θυμισε μου τι ειναι? ταρτα με φραουλα τυπου?

παω μια μπαλκοναδα...

θα'ρθει καμμια σουπια?

πολυ καθησες...η γειτονισσα σου που ειναι?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ακριβως λογω επαγγέλματος..δεν ασχολουμε....το κις λορεν το ζαπακιαζα ευχαριστως..αλλα θυμισε μου τι ειναι? ταρτα με φραουλα τυπου?

πολυ καθησες...η γειτονισσα σου που ειναι?

ειναι αλμυρο η κις λορεν. δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως εισαι καλη..μαγειρικη οχι, κηπουρικη ουτε...

η γειτονισσα τωρα...ψαχνει να βρει κανα μπουκαλι να παρει στο μπαλκονι...

λοιπον σας αφηνω ειμαι κομματια παω να ξεραθω!!!

κ εγω σε λιγο...με κουρασε η τζια σημερα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καληνυχτα ζουζου..τζια ποσα κιλα εισαι τωρα??? εγω σταματησα να μετραω κιλα που μου εχουν μεινει απο εγκυμοσυνη γιατι ξεκινησα μετα τις κορτιζονες και ειχα παχυνει....πρεπει να χασω 14 κιλα λοιπον...

221882cb0gkyh7q4.gif

η γειτονισσα τωρα...ψαχνει να βρει κανα μπουκαλι να παρει στο μπαλκονι...

.

θα μπει με τις μεγαλες ωρες...

221882cb0gkyh7q4.gif

καληνυχτα κοριτσακι!

ειναι αλμυρο η κις λορεν. δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως εισαι καλη..μαγειρικη οχι, κηπουρικη ουτε...

Ενω εσυ.....

κ εγω σε λιγο...με κουρασε η τζια σημερα.

εσυ δεν ειπες οτι ηπιες απογευματινο φρεντο για να ξενυχτησεις στο φορουμ???μηπως τον ηπιες για να ξενυχτησεις τον \παυλο???ε???????

καληνυχτα ζουζου..τζια ποσα κιλα εισαι τωρα??? εγω σταματησα να μετραω κιλα που μου εχουν μεινει απο εγκυμοσυνη γιατι ξεκινησα μετα τις κορτιζονες και ειχα παχυνει....πρεπει να χασω 14 κιλα λοιπον...

71-73...αναλογα τι εχω φαει τις 2 προηγουμενες μερες,,,

byXKp2.png

71-73...αναλογα τι εχω φαει τις 2 προηγουμενες μερες,,,

για αυτο εγω ζυγιζομαι μονο όταν δεν εχω φαει ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...