Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι..και εγω ετσι σκεφτομαι..απλα ηθελε να δω ποτε την κατεβαζετε την κουνια εσεις....

Θα το πω τωρα αλλα μην με πειτε κουκουβαγια.

Ο πρωτος μολις εκλεισε τους 7 μηνες γαντζωθηκε στο παρκο κ σηκωθηκε.Κ εκει που λεω εχουμε καιρό 8.5 μηνων περπατησε.Δεν κρατιούνται τα σκατουλια....θελουν προσοχη γενικοτερα!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ήρθα καλέ...αμεσως...αλλά θα ξαναφύγω σε λίγο...η θα πάω ποδηλαταδα ή θα πάρω το μπουρεκι και θα κατεβω στο σι παρκ να ψαξω τα ομορφάκια...ειδωμεν....

για να συνδεθει ομως δεν εδωσες εσύ εντολή από το πισι σου???εμεις στο γραφειο ετσι κανουμε...υποτιθεται οτι δεν μπορει να μπει από μονος του....

Δεν θυμαμαι κατι τετοιο...

Θυμαμαι που αντεληφθη πως δεν εχω πλεον τον ελεγχο του ποντικιού κ εξεπλάγην!!

3 Μαϊου 2010...Ο ΝΥσταλέων έφαγε, μάζεψε το πιάτο του εντός της ωρας και όχι ''σε λίγο'' και ναι!!!!!!!το εβαλε και στο πλυντηριο!!!!!!κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ!!!!

Χειροκροτημα στον Νοικοκυρη Νυσταλεων!!!!

Καλημέρα !!!!

Ανοιγω κουρτινες........

Φως....εντονο φως ξεχυνεται πισω απο το λοφο.Δεν εχει χρωμα.....απλα ειναι φως.....

Ο ουρανός άσπρος.....σαν ουρανος σε ονειρο μοιαζει....

Ησυχία.....μονο δυο τρια αυτοκινητα κατεβηκαν ...... ησυχα και αυτα σαν φαντασματα...αθόρυβα....

Κατι δεν παει καλα σήμερα....πουλια,δεντρα αθορυβα και αυτα...

Ηρεμη και η θαλασσα....κουναει ρυθμικα τα πλοια και τα βαρκακια που κλεινει στην αγκαλια της.

Το αυτοκίνητο του πατερα μου δεν ειναι στην γνωστη του θεση.......η δεν βρηκε παρκιν η το κλεψανε....:?

.....

....

..

πραγματι κατι δεν παει καλαα....μηπως πηρες μεγαλυτερη δοση?????:tongue::tongue:

Το μωρακι μου ειναι ψιλοχαλια....τρεχουν τα ματακια του δακρυα και φτερνιζεται συχνα....αλλα ολο κεφι ειναι το πουλακι μου !!!

θα περασει και αυτο....

παω να διαβασω τπτ χθεσινο.....

αχου..περαστικα....

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!

Ελένη περαστικά σας κοπέλα μου. Τι να έχει καλέ το παιδάκι;;; Εμείς στουμπώσαμε πάλι...

καλο ξεστουμπωμα..

Καλημεραααα!!!

Ανοιγω τις κουρτινες, αλλα δε προλαβαινω να δω τιποτα, η μισελεν τσιριζει!!!

ιιιιιιιιιιι............

Kαλημέεεεερα!!!!

Και εμένα τα γλυκά μου αρρωστούλικα είναι. Μπούκωμα στην μυτούλα έχουν μέχρι στιγμής και φοβάμε μην εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο (βήχα, ακροαστικά κλπ κλπ) γιατί ο μικρός έχει τάση προς βροχιλίτιδα από 2 μηνών έχει πάθει ήδη 2 φορές. Τα βάζω φυσιολογικό ορό και εισπνοές πάνω από την "χύτρα" σαν τον Οβελίξ. Σήμερα θα πάρω και utrivin σταγόνες για την μυτούλα.

Θα περάσει και αυτό που λέει και η Ελένη.... Περαστικά σας Ελένη μου

περαστικα και σε εσας!!!!!!;)

Μπαινω στο σαλονι (αφου παραπαταω στις παντοφλες που παρατησε ο Γιωργος μεσ τη μεση), οι αχτιδες του ηλιου πασχιζουν να διαπερασουν τις γρυλλιες των παντζουριων και οσες τα καταφερνουν, χυνονται πανω στο τραπεζακι του σαλονιου, τονιζοντας για αλλη μια φορα τη σκονη που αιωρειται στο σπιτι και στρογγυλοκαθησε πανω στα επιπλα (παλι ξεσκονισμα πρεπει να κανω γμτ, να μη ξεχασω την επομενη φορα να αγορασω ασπρα επιπλα)!!

Αφηνω τα παντζουρια μισανοιχτα για να μην αποκαλυφθει ολο το μεγαλειο της σκονης που χοροπηδαει σ ολοκληρο το σπιτι! Στη μεση του σαλονιου, μεσα στο ημιφως, στεκεται σα φαντασμα η σιδερωτρα με 2 στοιβες ρουχα πανω (και σιδερο πρεπει να κανω ρε γμτ;;;), δε προχωραω παραπερα, γυριζω πισω στο λαπιτοπι να συνεχισω το καφε μου, ουτως η αλλως η θεα ειναι παντα ιδια απο το παραθυρο: οι πολυκατοικιες λουσμενες στο φως, και παραπερα η θαλασσα, που ειναι ωραια γιατι κινειται παντα!! (κλεμμενο απ τους Πυξ-Λαξ!)!

α καλα!!!!πας και εσυ!!

Και πού να παρω και το πρωινο το χαπι μου!!!

Κι εμας η δικια μας ειχε κατι μυξουλες, δε καθοταν με τιποτα στο ρουφηχτηρι χθες, αλλα πυρετο δεν εχει!

Μονο πισω απ τ αυτακια της εκει που ενωνεται το πτερυγιο με το κεφαλι, βγαζει κατι πληγιτσες, αν και τη σκουπιζω πολυ καλα εκει πισω. της βαζω λαδακι, γιατι χθες που τητο πιανα για να δω τι εχει, εδειχνε να ενοχλειται! Να βαλω καμια αλλη κρεμουλα; Συμπεθερα τι λες; Ααα, και βγαλε τις φραουλιτσες απ το κομοδινο, θα χαλασουν, το βραδυ παλι!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχει και συνεχεια αμα θες: Κοιταξα λιγο πισω απ την κουρτινα, μπροστα μου απλωνεται η τεραστια βεραντα, κι αυτη μεσ τη βρωμια (παλι δεν αγορασε καινουργιο λασιχο ο Γιωργος για να τη πλυνω!!), να παω στα πισω παραθυρα σκεφτομαι μηδιώντας (νομιζοντας οτι εκει θα τα δω ολα καλως καμωμενα!),τραβαω τη κουρτινα του υπνοδωματιου και ...ωωω...τί εκπληξη, κι αλλη μπουγαδα απλωμενη στο σκοινι, ανεμιζει απ το ψιλο αερακι, που εφερε σκονη και στα πισω μπαλκονια!!

Σε ποιο δωματιο να παω να κλειστω, να μη βλεπω τιποτα;;; Δε θελω αλλες περιγραφες, πού πηγε το χαρουμενο πρωινο μου ξυπνημα, απο τα κλαμματα της μικρης;; (που τωρα κοιμαται μια χαρα, κι εγω ψαχνω οδοντογλιφιδες να βαλω στα ματια να μη κλεισουν;;;)....δε παω στη κουζινα, γιατι θα δω οτι κι εκει εχω πολλα να κανω....

αν δεν ταιριαζαται δε θα συμπεθεριαζατε!!!!!!:tongue::tongue:

καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!! Αχ πρέπει να παω να διαβάσω και δεν είμαι και στα καλύτερά μου.

ελαααα!!!!ολα καλα ειπαμε!!!!

σταζουμε πορτοκαλι μεσα στην φαριν λακτε?? δεν το εχω ξανακουσει... ευελπιστω οτι θα το διαβασεις εκει στη δουλεια που εισαι κ εχεις πεσει με τα μουτρα!!! καλημερα:-P

βλεπω...οι συμπεθερες...μια χαρα το πανε!! αλιμονο στα λουκουμακια σας!!

η πεθερα μου ΚΟΥΡΕΨΕ τη χριστ.. Δεν υπαρχει περιπτωση, ειμαι σιγουρη πλεον, οτι το μισει το κοριτσακι μου κ δεν θελει να το βλεπει ομορφο! μονο αφελειες, αλλα το παιδι ειναι σα κατι καλογερους καθολικους. στη μεση του κουτελου τελειωνουν!!!!!! θα της τα τραβαω μεχρι τη βαφτιση...γιατι θεε μου???????

κοψε της πεθερας σου το χερι!!!!:tongue::tongue::tongue:
καλημερα οκ λοιπον θελετε περιγραφες???? παμε..!!

Η ωρα ηταν 05:45 λιγοστο φως εμπενε απο τις γριλιες κ φωτιζε το γλυκο μουτρακι της μικρης πριγκιπεσας μου, τεντωνω το χερι μου κ πιανω τρυφερα το χερακι της που το ειχε βγαλει απο τα καγλελακια της κουνιας της κ το ειχε εκτηνει προς το μερος μου...το σφιγγει δυνατα μεσα στον υπνο της λες κ καταλαβε οτι ημουν η μαμα της. Ξαφνικα αισθανομαι κατι παγωμενο στα ποδια μου..ο πιπινος μεσα στον υπνο του χαιδευε τις πατουσες του στις δικες μου κ νανουριζοταν..χαμογελασα στην ιδεα οτι τελικα εχω 2 παιδακια κ στο τι θα μου εσουρναν η μεφη κ η κιμι!! σηκωνωμαι σιγα σιγα να μην ξυπνησω τα μωρα μου κ παω στην μπαλκονοπορτα του σαλονιου, ανοιγω τις κουρτινες κ τα φυλλα του παραθυρου κ μετα τα πατζουρια τα οποια ηταν μουσκεμα απο την υγρασια...μια φρεσκια μυρωδια εφτασε στη μυτη μου...κατι μεταξυ θαλλασας, βρεγμενου γρασιδιου, λουλουδιων...μοιρησε καλοκαιρι κ οχι ανοιξη!! Η ατμοσφαιρα εξω υγρη κ φωτεινη...!! Ξυπναω τον πιπινο κ ξεκιναμε να παμε για λαυριο...ο δρομος αδειος στα αριστερα φαινεται η θαλασσα τοσο ηρεμη κ καλοσυνατη...ο δρομος ατελειωτος ο καφες τελειωμενος κ ο αποχωρισμος πικρος...το λαυριο μονο για δουλεια δεν προδιαθετε, τι ωραια που θα ηταν να πηγαιναμε για εναν καφε εκει κοντα..ομως το καραβι δεν περιμενει...ξεκιναω με την καρδια μου σφιγμενη για το δρομο μου προς το γραφειο..τα αυτοκινητα στην αττικη οδο πολλα...ολα τα προσωπα σκυθρωπα κ νυσταγμενα..ενας μακακας μπροστα μου παει με 40 στην αριστερη λωριδα..κολλαω απο πισω...χαμπαρι ο αστραχαν...ξαφνικα φρεναρει..του ειχε πεσει το τσιγαρο στα ποδια του κ θα μας σκοτωνε..προσπερναω απο δεξια...μουτζωνω (δεν κρατηθηκα)..συνεχιζω τον δρομο μου προς το γραφειο! Φτανω απο εξω..κοσμος χαμος, παλι ειχαν ερθει απο το ΠΑΜΕ για το παιδι που απολυθηκε...παω να μπω στο γραφειο με αρχιζουν στα μπουρου μπουρου, τελικα καταφερνω κ μπαινω...ανοιγω υπολογιστη κ παραθυρο κ βλεπω τα ραδικια αναποδα (ειναι λιγο ημιυπογειο το νεο μου γραφειο...ελπιζω αν ξαναμεινω εγκυος να μην με βαλουν οταν επιστρεψω στο γκαραζ).....εκατσα στο γραφειακι μου εστριψα ενα τσιγαρο...κ ξεκινησα δουλεια.....ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ αυτες οι τσαγκαροδευτερες!!!

πας και εσυ!!!!!επομενη!!!!:tongue::tongue:

Καλημερα! Καλο μηνα! Καλη εβδομαδα!!!

καλο μηνα!!!!!!καλη εβδομαδ!!!!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!! Αχ ωραια Δευτερα!!!!!!!!! Πλακα κανω :D:D:D Δευτερα και ωραια γινεται??????????????? Και μετα απο σαβ/κο ολο βολτες????? Τελος παντων................. Να σας πω τα νεοτερα!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο και ειμαστε 7500 κιλακια και 66,5 ποντους!!!!!!! Η μπεμπουλα εκανε το εμβολιακι της (εχουμε μεινει λιγο πισω...) και εκλαψε ελαχιστα και μαλιστα το σαβ/κο ηταν πολυ καλη κ κοιμοταν συνεχεια!!!!!!! Αχ τι καλα που ηταν!!!!!!!!!! χιχιχιχι

Λοιπον οσον αφορα το φαι μας, μας ειδε αποφασισμενους (πηγαμε ολο το σοι καταλαβαινετε χαχα)και η παιδιατρος ειπε (σιγουρα κατι διαφορετικο αποτι ειπαν οοολοι οι αλλοι παιδιατροι για να μη ξεχνιομαστε οτι καθενας λεει τα δικα του!!!) να της ξεκινησουμε φρουτακια αφου με τη κρεμουλα παει καλα, και να της ξεκινησω με μηλο και καθε βδομαδα να προσθετω κατι διαφορετικο, δηλαδη αυτη τη δευτερα μηλο, την επομενη δευτερα θα αλλαξουμε γαλα θα παμε στο ΝΑΝ 2 (γιατι θα μαστε μεγαλες πια), την επομενη μηλο-αχλαδι, την επομενη μηλο-αχλαδι-μπανανα και μετα νομιζω μηλο-αχλαδι-πορτοκαλι και οσο φαει καθε φορα.

Το μεγιστο για κρεμα με ανθος ορυζης ειναι 200μλ γιατι εινια παχυντικη ενω για τα φρουτα και 300 μλ δε μας νοιαζει (καλα κατσε να φαει τοσο και τα λεμε)

Α!Μολις κλεισει 6 μηνων να ξεκινησουμε αντηλιακο οταν ειναι στον ηλιο ακομη και στα αυτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να καθισει στα καρεκλακια αυτα για το τραπεζι στον 7ο λεει οχι ακομα....

Να πιασω κ λιγο κουραδοσυζητηση????????? Μας εκανε κατι ξεγυρισμενα το σαβ/κο κ αλλαζαμε ρουχα σεντονια μαξιλαρια, οοοοοτι θες! τα κανε ολα λιμπα!!!!!!!! (1 φορα το σαββατο κ μια τη κυριακη) λετε να φταιει η κρεμουλα? Γιατι μονο αυτο ηταν διαφορετικο... τπτ αλλο..... ε και το εμβολιο....

μην αγχωνεσαι!!απλα ειναι μινιον η κοπελα σου!!!;)
Koritsares καλημερα!

σημερα φυγαν τα μουσσαφιρια μου...εχω να διαβάσω από την 1253...πολύ δουλεια.....

διαβαζε~!!!!!!

Καλέ δεν ήθελα να σας πανικοβάλω... Απλά κι εγώ πιστεύω πως το αντιηλιακό είναι μεγάλο θέμα για τόσο μωρά... Επαναλαμβάνω πως δεν έχει πολλές ευρωπαϊκές μάρκες. Θα κοιτάξω αν έχει κάτι η apivita, θα μάθω και συστατικά και θα σας πω...

εγω φρεζυντερμ!

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ......

Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....

....ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ........

.......NO COMMENTS....

....

καλα δινεις και στην αδερφη σουθ????????????

αη μαρη και συ...σουρλουλου...πάω κεπ να βγαλω αμκα στο σπλάχνο μου...εσεις βγάλατε????

βγαλαμε!!!!!!!!

3 Μαϊου 2010...Ο ΝΥσταλέων έφαγε, μάζεψε το πιάτο του εντός της ωρας και όχι ''σε λίγο'' και ναι!!!!!!!το εβαλε και στο πλυντηριο!!!!!!κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ!!!!

κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ~~!!!παλαμοκροτησα και εγω!!!

ναι..και εγω ετσι σκεφτομαι..απλα ηθελε να δω ποτε την κατεβαζετε την κουνια εσεις....

Θα το πω τωρα αλλα μην με πειτε κουκουβαγια.

Ο πρωτος μολις εκλεισε τους 7 μηνες γαντζωθηκε στο παρκο κ σηκωθηκε.Κ εκει που λεω εχουμε καιρό 8.5 μηνων περπατησε.Δεν κρατιούνται τα σκατουλια....θελουν προσοχη γενικοτερα!

κουκου βα!!!!!

κοριτσακια δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα!!!sorry!!!!

Aspa αυριο απογευμα κ μεθαυριο πρωι θα κατεβω πατρα κεντρο!!!Μην εισαι κ εσύ για καμμια δουλεια;;

Αυτους που μου ειπες ουτε συζυγος τους ξερει. μηπως η κοπελα ειναι απο εδω γιατί το ονομα αντρα δεν του λεει κατι.

Διαφημίσεις

Aspa αυριο απογευμα κ μεθαυριο πρωι θα κατεβω πατρα κεντρο!!!Μην εισαι κ εσύ για καμμια δουλεια;;

Αυτους που μου ειπες ουτε συζυγος τους ξερει. μηπως η κοπελα ειναι απο εδω γιατί το ονομα αντρα δεν του λεει κατι.

θα ρωτησω για την κοπελια~.αυριο πρωι θα μαι πατρα..ορθοπεδικο.αλλα μπορει να σκεφτω καμια δουλεια να κανω και μεθαυριο πρωι!!!!;);)

θα ρωτησω για την κοπελια~.αυριο πρωι θα μαι πατρα..ορθοπεδικο.αλλα μπορει να σκεφτω καμια δουλεια να κανω και μεθαυριο πρωι!!!!;);)

οκ τηλεφωνιομαστε για σιγουρα!!

Hello!!!! Savinaki akoma stoumpwmeno alla xarwpo! Efage kiolas!

To bobidio tis eleniws ti kamei? Ta mwra tis Georgi???I omorfakia eftase stin paralia i xathike? Epeidi leipei gia afto grafw greeklish ;)

Aleca ki egw prospathw na epikentrwsw sto oti megalwnei alla exw gonidio lalakias apo ti mana mou... Sa na exw mia diarki diaxiti anisixia akoma kai gia epistimonika apodedeigmena pragmata. Mia fili mou leei pws etsi einai otan exeis paidia kai pws pernaei mono otan ftaseis ta 90, exeis Altzheimer kai de thimasai kan pws exeis paidia...

Tzia kopela mou mia xara einai to stil sou, min tis akous tis kampies...

mefh deikse ta podia sou mari...

Λουκουμακι κοιμηθηκε μόλις !!!!

Του εδωσα ντεπονακι για να ξεκουραστει απο τα δεκατα που τον τρωνε απο το πρωι......ματια - μυτη νομιζω καλητερα.

Γιαννης οπου ναναι καταφτανει μετα του πατρός του απο την πεθεραλντα (παιδικος κλειστα λογο απεργίας μεχρι νεοτερας)......

αυτα.....

....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

και η ανιψια μου εστι νωρις σηκωθηκε και περπατησε, για αυτο και εγω το σκεφτομαι. Ο Αγγελος πχ μιλησε πολυ νωρις....αυτος ο μικρος το απογευμα 'καθισε' πολυ νωρις.....

:P..αλλος ενας που μας διαβαζει.....

To bobidio tis eleniws ti kamei? Ta mwra tis Georgi???I omorfakia eftase stin paralia i xathike? Epeidi leipei gia afto grafw greeklish ;)

Aleca ki egw prospathw na epikentrwsw sto oti megalwnei alla exw gonidio lalakias apo ti mana mou... Sa na exw mia diarki diaxiti anisixia akoma kai gia epistimonika apodedeigmena pragmata. Mia fili mou leei pws etsi einai otan exeis paidia kai pws pernaei mono otan ftaseis ta 90, exeis Altzheimer kai de thimasai kan pws exeis paidia...

στο δευτερο παιδι θα κουλαρεις λιγο...και εγω στο πρωτο ετσι ημουν....

Του εδωσα ντεπονακι για να ξεκουραστει απο τα δεκατα που τον τρωνε απο το πρωι......ματια - μυτη νομιζω καλητερα.

Γιαννης οπου ναναι καταφτανει μετα του πατρός του απο την πεθεραλντα (παιδικος κλειστα λογο απεργίας μεχρι νεοτερας)......

αυτα.....

....

αντε, του περασε του μπομπιρα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

:D:D:DΣωστή η φίλη σου!!!

αυτα.....

....

Περαστικά του,βρε Λενιώ!

καλησπερα κι απο μενα!

ωραιο ηταν το σκ μας, σαββατο πηγαμε σε μια αυλη φιλων και ψησαμε και σκασαμε στο φαι και χτες πηγαμε το πρωι για καφεδακι στη θαλασσιτσα. ζηλεψα κι ηθελα μπανακι αλλα ας προσεχα να το χα σκεφτει νωριτερα.

κατα τα άλλα κλεισαμε μια βδομαδα με κρεμα ρυζαλευρο. ακομα ομως βρε κοριτσια στις 4-6 κουταλιτσες-του γλυκου ειμαστε. τι θα γινει; δε θα στρωσουμε καλε εμεις;;;;

σημερα του εδωσα και πρωτη μερα μηλο το πρωι-αυτο μας ελειπε. ο καημενος ανοιξε στοματαρα στην πρωτη κουταλια και πατησε ένα τρεμουλο, ανατριχιασε ολοκληρος λες και του δωσα λεμονι σκετο. εκανε κατι γκριματσες, δεν του αρεσε καθολου οπως φανηκε.

το τριψα στον τριφτη γιατι δεν ειχα και μουλτι-πηραμε σημερα-και ηταν σκετη αηδια.

καλε καλα δεν εκανα και πηρα μουλτι, αυτο δεν ειναι που κανουμε τις κρεμες; πειτε και μενα την ακαματρα...

αυτα.....

....

περστικα βρε παιδι

εγω σημερα το πρωι το ανεβασα το καγκελο γιατι ο αναστασης εχει αρχισει τις τρελες , στριφογυρνα ρολοι, κανει τουμπες και πιανει το καγκελο και τις μπαντες να ανασηκωθει. ειναι κουραστικο για τη μεση αλλα καλυτερα να μαι σιγουρη γιατι δεν εχω και παρκο και τον αφηνω στην κουνια να παιζει.

κι εγω εχει κανενα δεκαπενθημερο που σηκωσα τα καγκελα, γιατι μου φανηκαν πολυ κοντα σε σχεση με το εκτοπισμα της!!

Εμεις παλι με το φαγητο δεν εχουμε κανενα προβλημα, ολα τα σφαζουμε!! Λιγο κατσικισια σκατουλια κανουμε, αλλα αμα βαλουμε και τα πρασινα θα στρωσουμε!!!

Περαστικα στο μοσχομυριστο γαμπρο μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...